- 7 Mayıs 2017
- 2.052
- 2.589
- 133
Aa makul fiyatmis. Boyle isler icin 1000 tl ler duyunca cok sasiriyorum nasil veriyorlar diye. Hayirlisi olsun o zaman :)Haklisin canim bana da sacma geliyor tum bunlar ama hamileyken pek foto cekinmedim neredeyse hic yok, bir iki poz ani olsun istiorm. Album seklinde olmayacak, 2 3 tane cerceveye koyayim diye dusundum. Bizim eve yakin bir fotografci var, evimizin yanindaki parkta cekecek, guzel bir park var Orman gibi. 25 tlye anlastim her poz icin.
Sağol kuzumm inşallah şifa olurSeviyosan gönül rahatlığıyla kullan canım fazla abartma ama :)
Yarım limonun suyunu bir bardağa sık üstüne normal su ilave et şifa olsun
Baban senden telefon beklemiş canım sen ondan konuşmak için,arayada zaman girdiği için çok sıcak davranmamış.
Şuanki ruh halinde gayet duygusal açıdan yoğun olduğu için kendini kimsesiz mutsuz hissediyosun
Bazen biz büyüklerden daha anlayışlı oluyoruz anlamıyorlar kolay kolay yada anlamak istemiyorlar...
Bizimkilerle aşşa yukarı 1 senedir küsüm konuşmuyorum bende
Kendi sorunlarımız yetmezmiş gibi birde onları takıyoruz ya. Ah kuzum ah
Babanın davranışını onaylamıyorum ama belki o da psikolojik olarak kötüdür o yüzden o şekilde konuşmuştur. Bazen bende nazım geçen insanlara hönkürüyorum sonra pişman oluyorum.
Senin kendini üzmenin kimseye bi faydası yok aksine bebişe zararı var kuzum aklından at o görüşmeyi düşünmemeye çalış.
Aynı mevzular bizdede var kardeşim olmasa ne b.k yerseniz yiyin diyecem ama diyemiyorum ben.
Anlayabiliyorum yani her ayrıntısını her detayını kendim düşünüp takıyorum ama yapmamak gerek.
Seviyosan gönül rahatlığıyla kullan canım fazla abartma ama :)
Yarım limonun suyunu bir bardağa sık üstüne normal su ilave et şifa olsun
Baban senden telefon beklemiş canım sen ondan konuşmak için,arayada zaman girdiği için çok sıcak davranmamış.
Şuanki ruh halinde gayet duygusal açıdan yoğun olduğu için kendini kimsesiz mutsuz hissediyosun
Bazen biz büyüklerden daha anlayışlı oluyoruz anlamıyorlar kolay kolay yada anlamak istemiyorlar...
Bizimkilerle aşşa yukarı 1 senedir küsüm konuşmuyorum bende
Üzüldüm canım. Neden öyle soğuk davrandı ki. Sonuçta annenle baban arasında olan şeyler seni ilgilendirmez babanın böyle davranması hemde hamileyken hiç hoş değil.
Boşanabilirler aralarında sevgi bitmiş olabilir ama bunu seni üzmeden kırmadan yapmaları lazım.
Umarım herşey çabucak düzelir sende böyle arada kalmazsın canım
Ben fotograftan degil profosyonel foto cekimlerinden ve birde organizasyonlardan bahsettim. Gereksiz para kaybi gibi geliyor bana. Sizin boyle bir imkaniniz varsa tabiki degerlendirin. Dedigim gibi herkesin kendi tercihi :)
En güzeli doğal zeytinyağı yaBenim bugün sipariş ettiğimde ikiside var bi birini bi birini kullanırım artık diyorum ikisi bir olmaz herhalaşağı yukarı aynı işlevi görüyor sanırım.
Ben aldım canım ama şuanda karar vedim %100 doğal zeytin yağım var onla yağlıcamBenim yalancı kasılmalarım 16 haftadan beri var rahim boyum kısa erken doğum riskim olduğu için zaten 2 aydır yatıyorum evde canım. Bu sıralar iyice artı maalesef durum farklı bende çünkü yalancı kasılmalar rahimi etkiliyor direkt bende keşke sadece kasılma olsa ama erken doğum riskim var
Teşekkür ederim canım mesajın için. İçimi rahatlattın
Umarım geçer kuzumÇok kötü birşey ya
Sanırım masaj yağı ileben daha almadım ama bebek için şampuan falan
Kiz duygulandim ama ben ya .O da hevesleniyor kadincagiz . Hayal kuruyordur torun sevicem diyeAy benim kayinvalide 40 i cikqna kdr benden cikmayacak gibi duruyordaha az once konustuk mevzuyu diyor ki ztn bi 10-15 gun yatarsin zaten diyor. Dedim yuh anne hasta miyim alti ustu cocuk dogurcam yani. Ben inaniyorum cok zorlamicak oglum beni ben de hemen kalkicam isime gucume bakicam dedim. Oyle yatip nazlansin diye bekleme beni dedim :) benim de ilk torunum ya hevesleniyorum dedi. Derdi ben yatayim o da cocuga baksin
Dedim bakarız çocuğum iyi olsun ben zaten iyi olurum dedim. Bakalım ne olacak.. ama o kdr uzun kalırsa beni çok darlar biliyorum
Ki kimden duysam eşle yanlız kalmak o süreçte hep daha iyiymiş. Çoğu kişi hastaneye bile kimseyi çağırmıyor ikinci çocuklarda..
Of yarama bastın.Ben ne yapicam bilmiyorum. Ben ailemle ayni mahalledeyim hergun bir aradayiz .Cocugumu bana birakmayacaklar gibime geliyor. Herseye karışacaklar daha simdiden basladilarYa bir de düşünsene en özel anlarımız ben de kesinlikle yalnız kalmak isterim. Ve dediğin gibi kendi ailemi bile istemeyebilirim çoğu anda. Kaldı ki ne bilim müdehale çok oluyor ne kdr kalabalık olursa o kdr müdehale oluyor. Sanki herkes anasının karnında öğrenmiş çocuk bakmayı da bi biz kalmışız gibi davrnaıyorlar ya insanlar benim tepem atar öyle bir durumda. Aman öyle tutma aman öyle yatırma aman öyle giydirme. Daha benim kv çocuk doğmadan bağdaş kurup oturunca yada ayaklarımı çekince hemen ayaklarını uzat çocuğu sıkıştırma diyor sinir oluyorum. Yani benim oğlumu benden çok mu düşünüyorsun diyeceğim diyemiyorum. Yani rahatsız olsa zaten hissederim dimiii
Bak yine gelin tarafım tuttu
Eczane ürünlerinden sonra bizim bildiğimiz hangi markalar liste içerisinde peki canım ?Kızlar bilmiyorum ülkeden ülkeye farkı burda inceleniyor ürünler 1 ay önce 2019 listesi haberlerde çıktı yine mustela pampers vs katkılı ürünler arasında yerini aldı :). Eczane ürünlerin dediğimiz burda Fransada hem kurumlar hem anneler babalar tarafından onaylanmış ürünler içeriği en temiz olanlar. Dediğim gibi burda mustela bebek bakımı için ilk seçenekler arasına girmiyor maalesef
Konak olunca alerji mi olmuş oluyor canımCanım onu biraz bebeğin cildi belirleyecektir diye düşünüyorum. Bası çocuklar konak fln oluyor örneğin.. ben henüz nemlendirici vs almadım. Sadece şampuan aldı ablam kendi bebeğine alırken o var. Onları da bu ay bir bakıcam. Ama yağ da nemlendirici de almayı düşünüyorum bakalım.
Ateş ölçer ve burun aspiratörümüz kaldı eksik olarak ❤Çok eksiğiniz kaldı mı kızlar ?
Benim bebek için küvet, küvet için file, alt değiştirme süngeri, kapaklı bez çöpü, kıyafetleri yıkamak için deterjan, biberonlar ve emzikler için özel bulaşık deterjanı, bebek bakım ürünleri (krem şampuan vs), 1 paket bez bebek için, kendime de bir paket bez.
Bu kadar
fiyat uygun manzara da varmis mantikli bence. Hatira olurHaklisin canim bana da sacma geliyor tum bunlar ama hamileyken pek foto cekinmedim neredeyse hic yok, bir iki poz ani olsun istiorm. Album seklinde olmayacak, 2 3 tane cerceveye koyayim diye dusundum. Bizim eve yakin bir fotografci var, evimizin yanindaki parkta cekecek, guzel bir park var Orman gibi. 25 tlye anlastim her poz icin.
supermis ama onemli olan dogumda ne kadarini verdigimizŞiskolata oldum diyenlere gelsin benim içim rahatladıEki Görüntüle 2237658
Ben kendime bu süreçte hep zeytinyagi sürdüm.Gercekten mucizeKızlar bebek için ben yağ veya nemlendirici almadım
En güzeli saf zeytinyağı
Hataylı olunca da zeytin yağından bol bir şey yok bizde :)
Ama zeytinyağını direkt sürmeyin kızlar
Önce ocakta hafif ısıtıp asitini atmasını sağlamak gerekiyor yoksa pişik yapar.
Sonra da koyun bir kabın içine
Altını açtıkça banyodan sonra falan sürün.
Özellikle göbeğine masaj yaparak sürünce gazına da iyi geliyor kabızlığına da.
Ben kendime bu süreçte hep zeytinyagi sürdüm.Gercekten mucize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?