2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Aa makul fiyatmis. Boyle isler icin 1000 tl ler duyunca cok sasiriyorum nasil veriyorlar diye. Hayirlisi olsun o zaman :)

Sağol kuzumm inşallah şifa olur

Ben barissinlar mutlu olsunlar istiyorum ama kimseden de bir çaba gayret yok herkes kendini haklı görüyor öyle olunca da iletişim çabasına giren olmuyor küs küs yaşıyorlar böyle

Ayy sen niye küstün canım yaa

İnşallah düzelir yaa insana zor geliyor ana baba ayrilmasi..
öyle şiddetli geçimsizlik vs de yok neler yaşadık hepimiz tam rahata edecekler derken yaşanılan şeylere bak iste

Ben fotograftan degil profosyonel foto cekimlerinden ve birde organizasyonlardan bahsettim. Gereksiz para kaybi gibi geliyor bana. Sizin boyle bir imkaniniz varsa tabiki degerlendirin. Dedigim gibi herkesin kendi tercihi :)

Partilerden bende hoşlanmıyorum. Fotoğraf için dediğim gibi bazı insanların profesyonel makinaları olmadığı için yada kendileri profesyonel çekim yapamadıkları için profesyonel fotoğrafçıya yönelmelerini doğru buluyorum. :)

Benim bugün sipariş ettiğimde ikiside var bi birini bi birini kullanırım artık diyorum ikisi bir olmaz herhal aşağı yukarı aynı işlevi görüyor sanırım.
En güzeli doğal zeytinyağı ya
Kendime bile bir sürü yağ aldım nemli durayım çatlamayayım diye,en son hepsinin pabuçunu dama attım zeytinyağına geçtim
Ben aldım canım ama şuanda karar vedim %100 doğal zeytin yağım var onla yağlıcam

BellaCiao Benim beşik ve bebek arabasi eksik .Iki tane besik alacagiz insallah . Onu da annaneleri alacak. Küçük besigi annanesi büyük besigi büyük annanesi ( benim annanem ) alacak. :) onlar alacagi icin beklemedeyiz o yüzden. Arabada dogduktan sonraya biraktik . ufak tefekleri hallettik sayılır

Kiz duygulandim ama ben ya .O da hevesleniyor kadincagiz . Hayal kuruyordur torun sevicem diye

Of yarama bastın.Ben ne yapicam bilmiyorum. Ben ailemle ayni mahalledeyim hergun bir aradayiz .Cocugumu bana birakmayacaklar gibime geliyor. Herseye karışacaklar daha simdiden basladilar

Eczane ürünlerinden sonra bizim bildiğimiz hangi markalar liste içerisinde peki canım ?
Konak olunca alerji mi olmuş oluyor canım
Yağla nemlendirici arasındaki fark tam olarak ney canım.
Ben sadece yağ almıştım nemlendiricide almam gerekiyor mu
Yoksa yağ tek başına yetersiz mi kalır

İyi akşamlar kızlar nasılsınız
Ben yine bir günü daha sancıyla geçirdim, akşama kadar yattım
Taş mı enfeksiyon mu anlamadım ama bıktım valla hamileliğimin büyük bir bölümü bu sancılarla geçti

@BellaCiao canım çok geçmiş olsun
Benim de bugün sancıdan nefesim kesildi ne yapacağımı şaşırdım
Burada kimseyi de tanımıyorum
Çok çaresiz hissettim kendimi
Aklımdan ne senaryolar geçti

En son dayanamadım artık, havluyu ütüyle ısıtıp bacaklarımın arasına koydum da rahatladım.
Ama korkmadım da değil, sıcak açılma yapar Doğumu başlatır diye çok korktum

Ateş ölçer ve burun aspiratörümüz kaldı eksik olarak ❤

fiyat uygun manzara da varmis mantikli bence. Hatira olur

Kızlar bebek için ben yağ veya nemlendirici almadım
En güzeli saf zeytinyağı
Hataylı olunca da zeytin yağından bol bir şey yok bizde :)
Ama zeytinyağını direkt sürmeyin kızlar
Önce ocakta hafif ısıtıp asitini atmasını sağlamak gerekiyor yoksa pişik yapar.

Sonra da koyun bir kabın içine
Altını açtıkça banyodan sonra falan sürün.
Özellikle göbeğine masaj yaparak sürünce gazına da iyi geliyor kabızlığına da.

Ben kendime bu süreçte hep zeytinyagi sürdüm.Gercekten mucize

Bizim de eksik pek bir şey kalmadı kızlar
Kıyafetleri de yıkadım ütüledim, çanta hazırlanacak
Ama aklıma takıldı
Pijamamız falan çantanın içinde beklerken kırışacak, hiç sevmediğim bişey

Bir de kapalı olan arkadaşlar hastanede ne kullanmayı düşünüyorsunuz?
Ben yazma takmayı hiç sevmiyorum
Pamuklu bir şal aldım ütüledim ama çantada o da kırışacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…