2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Canım o konuda inan çok haklısın benim kvdenin aklı fikri benle kalmakta :)
Dedim gerek yok sabahtan gel gelmek istiyorsan akşam gidersin evine.
Aramızdaki mesafe yürüyerek 15dk :))
Yeni doğmuş bebeğin tek ihtiyaçı anne sevgisi ilgisi ne kadar çabuk bir birinize alışır toparlanırsanız ikiniz içinde adepte süreçi o kadar çabuk olur.
Çok yardımcı olmak istiyorsan ev işine yemeğe yardımcı ol dedim yoksa bebek ağlasa meme veremicene göre gerek yok kalmana falan diye inceden mesaj verdim

Kuzum önce küçük bi yerinde dene, yeğenimin cildini mahvetti zeytinyağı önce tahriş etti sonra alerjiye çevirdi her bebeğe her şey yaramıyor maalesef. Doktor da demiş denemeden niye sürdünüz tüm vücuduna diye. Allah korusun inşallah öyle bir şey olmaz da aklında bulunsun

Ayy sen niye küstün canım yaa
Bizim işler hiç baş olmaz canım.
Ailem devamlı vaat veriyor iş ciddiye binince artık biz öyle bişey mi dedik deyip insanı yalancı durumuna sokuyorlar.
En sonki küslüğün sebebi ev alıcaktık.
Daha öncesinden siz ev,araba alcak olun biz size destek oluruz dediler.
Ev alıp veya yaptırmayı düşündüğümüzü söyledik,babamdan maddi destek olmasınıda istemedim kefil olmasını istedim.
Kefilin birisi kvdem diğeri yabancı birisi yerine babam olsun dedik.
Babam ben olamam dedi
Annemse ölüm var kalım var baban kefil olamaz dedi.
Kefilin biri kvdem dedim bizimkilere,annemin dediği cümle aynen şu oldu 'o onun annesi'.
Siz benim neyimsiniz dedim,tek bir cümle edemediler

Benim de bebişin yün yorgan işi kakmıştı onuda hallettim kuzenim 3 tane diktirmiş hiç kullanmamış birini onu verecek, yün yastık dolduracaz, bide nevresim diktirecem onlara göre, küveti yine kuzenimden alıcam filesini geçen babymall dan almıştım, emzik almadım almıycam gibi ,bugün bi de orta boy bugün bağlamalı hasta bezi aldım,sezeryan dan cıkarken onu bağlarlar muhtemelen, ekstra mesane pedi de var ,benin eksiklerim bitti inş ,bi tek kıyafetlerimiz yıkanıp ütülenecek onu da bu aralar yapıcam çok ağırlaşmadan

Bende bu yöntemi uygulamaya karar verdim canım :)
Bizimde zeytin ağaçlarımız bol %100 doğal hemde :))

Bende bu yöntemi uygulamaya karar verdim canım :)
Bizimde zeytin ağaçlarımız bol %100 doğal hemde :))
Pişiğede çok iyi geliyo zeytin yağı, %100 doğal kullanıyorum bende yemeklerde, bebişimede kullanırım inş,bu arada zeytin yağı anne sütüne eş değermiş

Canım ben şal kullanmayı düşünnüyorum,ama öyle abartı şekilde bağlamadan sadece boğazımın altından geçiricem bu kadar :)
Hadi yaa ilk defa duyuyorum canım.
Doğal mıydı marketten falan mı almışlardı ?

Doğal kuzum çok dikkat eder onlar da öyle şeylere güvendikleri yerden alırlar. Bazen yapabiliyor demekki doktor direkt söylemiş çünkü zeytinyağını her yerine sürmeden önce deneyin diye. Ciltlerinin de çok hassas olduğu dönem olunca demekki dokundu

Pişiğede çok iyi geliyo zeytin yağı, %100 doğal kullanıyorum bende yemeklerde, bebişimede kullanırım inş,bu arada zeytin yağı anne sütüne eş değermiş
Evet canım onuda duymuştum kendi ağaçımız olduğu için doğalını bulma sıkıntımızta yok çok şükür ❤
Anne sütüne eş değer olduğunu ilk defa duydum mucize

Olabilir canım çok sağol bilgilendirme için teşekkür ederim ❤

Acaba asitini çıkarmadan direkt mi kullandılar bebeğe
Önceki mesajda da yazdım canım
Önce ocakta ısıtıp asitini çıkarmak gerekiyor
Sonrasında dinlendirilip kullanılabilir.

Ama dediğin gibi yine de tedbirli davranmak gerek
Her bebek aynı olmaz

Bebişi kız olan arkadaşlara bir sorum var :)
Bebişlerin altını dede,amca,dayılarının yanında temizler misiniz

Olabilir canım çok sağol bilgilendirme için teşekkür ederim ❤
rica ederin kuzum
O kadarını bilmiyorum canım ne şekilde kullandıklarını, doktor da denemeden sürmeyin dediği için söylemek istedim. Riske girmemeli tabi ufacık bi yerinde denemek lazım ne olur ne olmaz :)

Ben genel olarak çocukların altını başkasının yanında açmayı doğru bulmuyorum kuzum kız erkek farketmeksizin, ama başka bir ortam yoksa temizlerim mecbur

Cnm iki tane kız büyüttüm nasipse üçüncü kız olacak, mecbur kalmadıkca açmayı önermiyorum ,mecbur kalınırsada temiz bezi kirlinin altına yerleştirip el çabukluğuyla temizleyip hemen kapatıyodum, netıcede mahremiyet her yaşta lazım öyle öyle öğrenecekler,

Yani ne denir ki üzücü bir durum hakikaten hiç olmamış seni de mahcup etmişler boş yere. Görüşme bi sure bakalım canım hatalarının bilincinde olurlar belki

Ben genel olarak çocukların altını başkasının yanında açmayı doğru bulmuyorum kuzum kız erkek farketmeksizin, ama başka bir ortam yoksa temizlerim mecbur
Kv veya anne yanı olabilir kuzum ama bende dede,amca,dayı yanında açmayı uygun bulmuyordum.
Acaba ben mi abartıyorum diye düşünmüştüm ama abartmıyormuşum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…