2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
melike222 canım ben maalesef takıntılıyım bu dış görünüş konusunda.
Şimdiden eşime diyorum Doğum çantama makyaj malzemelerimi koymayı unutturma diye
Dediğim gibi her şey hazır ama kırışacak diye çantaya koyamıyorum

Eşim de Doğum yapacaksın düşündüğün şeylere bak diye bana kızıyor uyuz

Bebişi kız olan arkadaşlara bir sorum var :)
Bebişlerin altını dede,amca,dayılarının yanında temizler misiniz

Kız erkek fark etmez canım ben de bebeklerin altını herkesin yanında açmayı doğru bulmuyorum.

Kardeşim mecbur kalmadıkça bana bile bebeğin altını açtırmazdı. İnşallah ben de aynı hassasiyeti göstermeyi düşünüyorum

İlk bebek olduğu için acaba abartılı mı düşünüyorum diye bazen kendimi sorguluyorum canım ama doğru bilgi düşüncesindeymişim.
Birinci derece bayan yanında açmakta mı iyi olmaz canım
Yani ne denir ki üzücü bir durum hakikaten hiç olmamış seni de mahcup etmişler boş yere. Görüşme bi sure bakalım canım hatalarının bilincinde olurlar belki
Nerdeeeeee canım bizimkilerde o anlama düşüncesi.
İşlerine gelmez,1 ay önce annem bana mesaj atmış daha beni suçluyorlar biz sana ne yaptıkta bizle konuşmuyon diye

Ah bu hormonlar oluyo bazen arada durduk yere ağlıyorum çok normal canım

Maaşallah canım 1 hafta gerilik pek önem arz etmiyor sanırım hiç kafana takma. Doğum ücretin yine iyiymiş canım benim 2900 normal bir de gece doktor çağırırsam ekstra 1000 tl muayne ücreti de 180 tl olmuş resmen sektör oluşturmuşlar doğumla ilgili çok pahalı buluyorum

Hahaha bir bakmışsın oğluşun olmuş ama bu teknolojide olmaz sanırım illa ki tespit edilirdi o annesini çok beklettiği için koyamıyordur sana yoksa başka bir açıklaması yok bence

Canım mutlaka git doktora öksürmek de iyi değil doktorun vereceği ilaçları da kadın doğum doktoruna danışıp içersin geçmiş olsun

Canım üzülme bebiş de etkilenmesin babanında belki morali bozuktur bilemeyiz kolay değil sonuçta birkaç gün sonra sen ara belki o zaman daha kendine gelmiş olur.

Kızlar bebişleri yıkadıktan sonra masaj yağıyla mı yoksa nemlendiriciyle mi,masaj yapıcaz bu soru benim kafamı hep karıştırıyor

Masaj yağıyla sanırım canım hiç düşünmemiştim

Kuzum bence farketmez sen kullandıkça anlarsın zaten beğenmezsen başka bir markaya geçersin.
Çok garip ezcaneler devlette ait kurumlar o yüzden satılan herşey titizlikle kontrol ediliyor bez mama bebek bakım ürünleri:) marketten pek almıyor kimse ıslak mendil bile ezcaneden alınıyor.

Bizde de tam tersi canım eczaneler özellikle kozmetik ve türevlerini inanılmaz pahalı satıyorlar devletin verdiği ilaç dışında hiçbir şey almam örneğin biberon 50 tl diyelim piyasada, eczanelerde 100 tl ye kadar çıkabiliyor.

Kv veya anne yanı olabilir kuzum ama bende dede,amca,dayı yanında açmayı uygun bulmuyordum.
Acaba ben mi abartıyorum diye düşünmüştüm ama abartmıyormuşum :))
Ben fazla hassasım sanırım mecbur kalmadıkça başka bir odada ben açarım altını kimseler görmesin yok kuzum abartı değil olması gereken o bence :)

Kızlar, 2. bebikli olanlar, olmayanlar
Emzirme atleti mi sütyeni mi daha rahat olur?
Atlet için demişler ki göbüşü kapatıyor. Aklımı karıştırdılar

Aynı soruyu ben de soracaktım :)

Benim normalde de göğüslerim büyüktü zaten
Hamilelikle birlikte kafam kadar oldular
Emzirirken ne kadar büyük olurlar tahmin bile edemiyorum

Denemeden de bedenime uygun nasıl sütyen bulurum bilmiyorum

Normalde kullandığım sütyen büyük göğüsler için özel iki beden küçük gösteren bir model.
Bugün kardeşim tanesi 140 lira olmuş dedi

Aynı markanın özel emzirme sütyeni de var mı bilmiyorum

Benimkilerde büyüdü, daha da büyürse bilemiyorum
Ben şimdilik 1 tane alıcam malum, yoksa ikisinden de alıp denerdim. h&m, penti falan bakmak lazım 140 tl çok uçuk olmuş

Hayır. Hatta eşim bile zorda kalmadıkça temizlemezdi.
Babada mı dahil onu bilmiyordum bak
Erkek kız farketmez ulu orta alt açmak mecburiyetler dışında olmamalı bence
Ulu orta yerde değilde canım mesela kvdemin evine gidince falan.
2 tane amcası var ee birde dede olucak o yüzden sordum
Benim öyle bir takıntı durumum yok canım :))
O yüzden rahatım,zaten sen doğumdan çıkınca aaa ne bakımlı annemiyim diye düşünemicen diye tahmin ediyorum.
Ağrı acıdan onu o an düşünemeyiz gibime geliyor
İnşallah bizde aynı hassasiyeti gösterebiliriz canım.
Bazen ben mi abartıyorum diye düşündüğüm oluyodu çünkü

Lusi
Canım geçmiş mesajlarda sen mi yazmıştın
Emzik biberon kaynatıcam diye

Ben de emzikleri biberonu falan kaynatcm ama nasıl yapılıyor kızlar bilenler yardımcı olabilir mi

Hijyenik olsun diye sirkeli karbonatlı suyla mı kaynatsam dedim ama çok mu saçma olur

Cnm insan zaten kendi evindeyken yatak odasına gidip açıyorsun, misafirliktede zaten bebişin kaka filan yaptığı için rahatsız etmemek adınada olsun başka bi yerde değiştiriyorsun ama anneanne babaanne yanında acıyodum, gerektiği zaman annemde çünkü açıyı bebişin altını,

Olsada şaşırmam heralde
Ben fazla hassasım sanırım mecbur kalmadıkça başka bir odada ben açarım altını kimseler görmesin yok kuzum abartı değil olması gereken o bence :)
Doğru düşüncedeymişim kuzum sevindim kendi adıma
Aynı sorunu bende yaşadım normalde 85-90 kullanıyodum 95c aldım meğer kalıp büyüdükçe fiyatta artıyomuş
Bu zamana kadar aldığım en pahalı takke olmuş oldu

Son düzenleme:
A April wind Cnm atletin askıları aşağı doğru çektiğin zaman sünüyosa rahat oluyo ama sünmüyosa alttan atleti açmak zorunda kalıyosun onuda ben hiç sevmiyorum, en basit tutkunun ip askılı atletleri çok iyi bu konuda sünüyo çünkü, sütyende ilk zamanlar için basit penye sütyende olsa olur pahalı bişeye gerek yok ,40 in çıkınca dışarı filan çıkarken iyi bi sütyen takılabılır evde günlük rahat şeyler daha iyi olur diye düşünüyorum

Yaa ne düşünceli bir davranış şekli gerçekten gerçekten bravo babana.
Bende açmayı düşünmüyordum canım abartılı bir düşünce mi diye düşünmüştüm,meğer doğrusunu düşünmüşüm :)
Kuzum ben hep çişli beze adepte oldum :)
Kakalı bezi şimdi sen diyince aklıma geldide meğer doğru olanı düşünüyormuşum çok sağol bilgilendirme için ❤

Bende öyle düşündüm ama hastane ortamında emzirme sütyeni yada atleti olsa daha iyi olur.
Görmesinler memiklerimi
O yüzden sütyen daha mantıklı olacak sanırım, ev hali çok önemli değil dediğin gibi rahat olması yeterli.

Rica ederim canım

Benimkilerde büyüdü, daha da büyürse bilemiyorum
Ben şimdilik 1 tane alıcam malum, yoksa ikisinden de alıp denerdim. h&m, penti falan bakmak lazım 140 tl çok uçuk olmuş

Abimin eşi kendi kullandığını emzirme sütyenini ve atletini verdi ama benim koca memelere olmadı

Açıkçası ben de ne alırsam alayım olmayacağını bildiğim için emzirme sütyeni alıp da boşa para vermek istemiyorum ama dışarda da nasıl emziririm onu da bilmiyorum

Bende aynı düşüncede olduğum için sadece hastane için emzirme sütyeniyle atleti aldım :)
Evde tüm gün yanlızım aç ver modunda olucam

Babanın yanında değiştiriyorum canım ama eşim kız çocuğu der altını değiştirmezdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…