- 26 Eylül 2017
- 7.079
- 14.616
- 198
Memişlere özgürlükkkBende aynı düşüncede olduğum için sadece hastane için emzirme sütyeniyle atleti aldım :)
Evde tüm gün yanlızım aç ver modunda olucam
Şimdi aklımdaydın :) korseye bi bakayım dedim o ara eşim ıhlamur getirdi unuttum:) o zaman araştırmadan almıştım girdiğim bi mağazadan ama sıkıntı yaşamadım.isimdeyimgucumdeyim canım kızın nasıl oldu kontrolü nasıl geçti ?
Bende sırf hastane için aldım atlet ve sütyen. Yoksa evde hiç gerek yok emzirme atleti ve sütyenine:) kızımı çok emzirmedim ama emzirdiğim dönemde çok kullanışlı gelmemişti emzirme sütyeni.Memişlere özgürlükkk
Valla benim planımda öyle kuzu
sağol kuzum artık deneyecez bakalım.Bende sırf hastane için aldım atlet ve sütyen. Yoksa evde hiç gerek yok emzirme atleti ve sütyenine:) kızımı çok emzirmedim ama emzirdiğim dönemde çok kullanışlı gelmemişti emzirme sütyeni.
:)) aynen kuzum. İnsan çok farklı hissedip yanında kalsınlar ilgilensinler de isteyebilir. O an bakalım ne isticez ne hissedicez..Tutsun tutsunHaklısın çünkü
Benim bahanem olacak bakalım ne misafir ne aile kimseyi ağırlamak istemiyorum.
Zor durumda kalırsam çağırırım diyeceğim.
Şimdi o lohusa psikolojisi de farklı oluyor gerçi.
Geçen annem de laf arasında dedi yıllık iznini kullanmadı geçen seneden de varmış gelirim vs diye. Konuyu değiştirdim
Şiskolata oldum diyenlere gelsin benim içim rahatladıEki Görüntüle 2237658
Aman canım allah başımızdan eksik etmesin yine de.. işte sıkıntı da olur arada napalım. Onlarda öyle görmüşler.Of yarama bastın.Ben ne yapicam bilmiyorum. Ben ailemle ayni mahalledeyim hergun bir aradayiz .Cocugumu bana birakmayacaklar gibime geliyor. Herseye karışacaklar daha simdiden basladilar
Evet canım allerjidennn. Doktorlar yönlendiriyor o durumda. Çok kuru ciltlerde nemlendirici yetmez.. sen direkt yağ kullacaksan sorun değil bence..Eczane ürünlerinden sonra bizim bildiğimiz hangi markalar liste içerisinde peki canım ?
Konak olunca alerji mi olmuş oluyor canım
Yağla nemlendirici arasındaki fark tam olarak ney canım.
Ben sadece yağ almıştım nemlendiricide almam gerekiyor mu
Yoksa yağ tek başına yetersiz mi kalır
Canım o konuda inan çok haklısın benim kvdenin aklı fikri benle kalmakta :)
Dedim gerek yok sabahtan gel gelmek istiyorsan akşam gidersin evine.
Aramızdaki mesafe yürüyerek 15dk :))
Yeni doğmuş bebeğin tek ihtiyaçı anne sevgisi ilgisi ne kadar çabuk bir birinize alışır toparlanırsanız ikiniz içinde adepte süreçi o kadar çabuk olur.
Çok yardımcı olmak istiyorsan ev işine yemeğe yardımcı ol dedim yoksa bebek ağlasa meme veremicene göre gerek yok kalmana falan diye inceden mesaj verdim
Bu markayı biliyorum dışarı çıktığımda bi bakıym teşekkür ederim :))Şimdi aklımdaydın :) korseye bi bakayım dedim o ara eşim ıhlamur getirdi unuttum:) o zaman araştırmadan almıştım girdiğim bi mağazadan ama sıkıntı yaşamadım.
Kızım içim gastrodan kontrolümüz vardı. Çok antibiyotik kullandık son zamanlarda. Bu ilaçlarda safra kesesinde taş/ çamurlaşmaya sebep olmuştu. İlaç kullanıyorduk 3 aydır. Onun kontrolüydü. Şükür ilaçlar fayda etmiş temiz çıktı sonuçlar. Birde ciğerleri iyileşse çok iyi olacak. İşin aksi tarafı bende bu yıl çok hasta oldum. Şimdi gene hastayım kıza yaklaşmaya korkuyorum. Ona geçerse ciğerleri kötü zatenhemen kötü oluyor ateşleniyor. Umarım geçmez kuzuma.
Bebişi kız olan arkadaşlara bir sorum var :)
Bebişlerin altını dede,amca,dayılarının yanında temizler misiniz
Kızlar, 2. bebikli olanlar, olmayanlar
Emzirme atleti mi sütyeni mi daha rahat olur?
Atlet için demişler ki göbüşü kapatıyor. Aklımı karıştırdılar
Sağol canım. Sanırım hastaneden geçti yada geçen hafta kzım hastaydı ondan geçti.Bu markayı biliyorum dışarı çıktığımda bi bakıym teşekkür ederim :))
Ohh sevindim fayda etmesine. İnşallah ciğerleri de iyileşir de daha fazla çekmez kuzucuk
Sana da çok geçmiş olsun o koşturmada demekki sürekli ya üşüttün ya da hastanelerde kaptın sende
Sende atlatırsın inşallah bir an önceSağol canım. Sanırım hastaneden geçti yada geçen hafta kzım hastaydı ondan geçti.
Benim aklımda da 1 tane alıp evde free takılmak var kuzu ama sütyen daha mantıklı gelsede karar veremedim hala. Neyse bi o eksik kalsında denk geleni alırım artıkKuzum ben çok küçükken annem ve kv dışında kimsenin yanında açmam zaten aynı odada açılmasını doğru da bulmuyorum bazen misafirliğe gelen kişiler odada tak diye alt değiştirirlerdi koku sarardı etrafı işte ben buna çok kızıyorumo yüzden alt açma bezleri aldım en kötü banyoya serer açarım. Sonra büyüyünce mahremiyeti öğrenmesi adına annem ya da kv yanında da açmam öğrensin diye o yüzden hiç hassas değilsin canım bence bu en doğrusu
Kuzum bende onu sorguladım geçenlerde gerekli bir şey mi diye? Hem atlet hem de sütyen için bence düğmeli giyinirsek işi kökten çözeriz düğmeyi açtıktan sonra sütyen aşağı iner zaten ben sadece 1 tane aldım
Tmm iste . Ben zaten size neden dogru buluyosunuz demiyorum ki . Ben de bu kadar para dokmelerini yanlis buluyorum:)Partilerden bende hoşlanmıyorum. Fotoğraf için dediğim gibi bazı insanların profesyonel makinaları olmadığı için yada kendileri profesyonel çekim yapamadıkları için profesyonel fotoğrafçıya yönelmelerini doğru buluyorum. :)
Konuya dahil olayim mi :)En güzeli doğal zeytinyağı ya
Kendime bile bir sürü yağ aldım nemli durayım çatlamayayım diye,en son hepsinin pabuçunu dama attım zeytinyağına geçtim
Ben aldım canım ama şuanda karar vedim %100 doğal zeytin yağım var onla yağlıcam
Kuzu ben e bebekten aldım 24 tl idi markasını hatırlamıyorum hastane çantama koyucamBenim aklımda da 1 tane alıp evde free takılmak var kuzu ama sütyen daha mantıklı gelsede karar veremedim hala. Neyse bi o eksik kalsında denk geleni alırım artık
Canım çok geçmiş olsun baya hastalıklarla uğraştınŞimdi aklımdaydın :) korseye bi bakayım dedim o ara eşim ıhlamur getirdi unuttum:) o zaman araştırmadan almıştım girdiğim bi mağazadan ama sıkıntı yaşamadım.
Kızım içim gastrodan kontrolümüz vardı. Çok antibiyotik kullandık son zamanlarda. Bu ilaçlarda safra kesesinde taş/ çamurlaşmaya sebep olmuştu. İlaç kullanıyorduk 3 aydır. Onun kontrolüydü. Şükür ilaçlar fayda etmiş temiz çıktı sonuçlar. Birde ciğerleri iyileşse çok iyi olacak. İşin aksi tarafı bende bu yıl çok hasta oldum. Şimdi gene hastayım kıza yaklaşmaya korkuyorum. Ona geçerse ciğerleri kötü zatenhemen kötü oluyor ateşleniyor. Umarım geçmez kuzuma.
O değilde sen bana bi özel mesaj atsana ben sana atamıyorumKuzu ben e bebekten aldım 24 tl idi markasını hatırlamıyorum hastane çantama koyucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?