2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
melike222 o kadar sancıdan sonra belki aklıma gelmez ama kendime gelince kalkar bir yüzümü yıkar makyaj yaparım diye düşündüm ama belli olmaz tabi dediğin gibi :)

Benim oldu bitti hep göz altı morluklarım var
O yüzden makyaj konusunda çok takıntılıym

Bakalım bizi neler bekliyor olacak o an geldiğinde

isimdeyimgucumdeyim canım kızın nasıl oldu kontrolü nasıl geçti ?
Şimdi aklımdaydın :) korseye bi bakayım dedim o ara eşim ıhlamur getirdi unuttum:) o zaman araştırmadan almıştım girdiğim bi mağazadan ama sıkıntı yaşamadım.
Kızım içim gastrodan kontrolümüz vardı. Çok antibiyotik kullandık son zamanlarda. Bu ilaçlarda safra kesesinde taş/ çamurlaşmaya sebep olmuştu. İlaç kullanıyorduk 3 aydır. Onun kontrolüydü. Şükür ilaçlar fayda etmiş temiz çıktı sonuçlar. Birde ciğerleri iyileşse çok iyi olacak. İşin aksi tarafı bende bu yıl çok hasta oldum. Şimdi gene hastayım kıza yaklaşmaya korkuyorum. Ona geçerse ciğerleri kötü zaten hemen kötü oluyor ateşleniyor. Umarım geçmez kuzuma.

Eklentiler

• E66CADDF-D218-48F7-8B53-6D849331DE61.webp
    43,6 KB · Görüntüleme: 41
:)) aynen kuzum. İnsan çok farklı hissedip yanında kalsınlar ilgilensinler de isteyebilir. O an bakalım ne isticez ne hissedicez..

Şiskolata oldum diyenlere gelsin benim içim rahatladı Eki Görüntüle 2237658

:)) aman zaten kilo da almayınca doktorlar da bir gıcık. Ben de 2 ay önce gitmiştim bu doktora kontrole o zmandan bu zamana 1.5 almışım. Haftada bebeğin ortalama 200 gr alması gerektiğini varsayarsak siz onu bile tamamlayamamışsınız dedi.. gövdesi de küçük kalınca regnesis max verdi. Aslında gittiğim diğer doktor vermişti ama ben içmemiştim çok. İçicem bakalım ne değişecek. Bir pimpirk çıktı benim doktorum uyuz oldum. Alırsın bir dert almazsın bir dert bu işler yaniii. Sağlıklı olduktan sonra rahat olun canım zaten veririz kilolarıı inşş

Of yarama bastın.Ben ne yapicam bilmiyorum. Ben ailemle ayni mahalledeyim hergun bir aradayiz .Cocugumu bana birakmayacaklar gibime geliyor. Herseye karışacaklar daha simdiden basladilar
Aman canım allah başımızdan eksik etmesin yine de.. işte sıkıntı da olur arada napalım. Onlarda öyle görmüşler.

Evet canım allerjidennn. Doktorlar yönlendiriyor o durumda. Çok kuru ciltlerde nemlendirici yetmez.. sen direkt yağ kullacaksan sorun değil bence..

İyi diyebilmişsin ben hayatta diyemem. Eşim diyor akşam da bizi başbaşa bırak bi zahmet diye :))
Kayınvalidem ev işine de yardım eder diye düşünüyorum. Hakkını yiyemem.. sağolsun..

Bu markayı biliyorum dışarı çıktığımda bi bakıym teşekkür ederim :))
Ohh sevindim fayda etmesine. İnşallah ciğerleri de iyileşir de daha fazla çekmez kuzucuk
Sana da çok geçmiş olsun o koşturmada demekki sürekli ya üşüttün ya da hastanelerde kaptın sende

Bebişi kız olan arkadaşlara bir sorum var :)
Bebişlerin altını dede,amca,dayılarının yanında temizler misiniz

Kuzum ben çok küçükken annem ve kv dışında kimsenin yanında açmam zaten aynı odada açılmasını doğru da bulmuyorum bazen misafirliğe gelen kişiler odada tak diye alt değiştirirlerdi koku sarardı etrafı işte ben buna çok kızıyorum o yüzden alt açma bezleri aldım en kötü banyoya serer açarım. Sonra büyüyünce mahremiyeti öğrenmesi adına annem ya da kv yanında da açmam öğrensin diye o yüzden hiç hassas değilsin canım bence bu en doğrusu
Kızlar, 2. bebikli olanlar, olmayanlar
Emzirme atleti mi sütyeni mi daha rahat olur?
Atlet için demişler ki göbüşü kapatıyor. Aklımı karıştırdılar

Kuzum bende onu sorguladım geçenlerde gerekli bir şey mi diye? Hem atlet hem de sütyen için bence düğmeli giyinirsek işi kökten çözeriz düğmeyi açtıktan sonra sütyen aşağı iner zaten ben sadece 1 tane aldım

Sağol canım. Sanırım hastaneden geçti yada geçen hafta kzım hastaydı ondan geçti.

Benim aklımda da 1 tane alıp evde free takılmak var kuzu ama sütyen daha mantıklı gelsede karar veremedim hala. Neyse bi o eksik kalsında denk geleni alırım artık

Tmm iste . Ben zaten size neden dogru buluyosunuz demiyorum ki . Ben de bu kadar para dokmelerini yanlis buluyorum:)

İyi akşamlar hamişler,
Bayadır giremiyorum, akşamları bi uyku basıyor işten gelince. Dönüp biraz baktım mesajlara. Artık son düzlüğe girdik çok şükür. Hayırlısıyla doğursak inş
Bugün 32. Hafta çalışabilir aldım, 5 hafta daha işe devam. Dr bebek normal doğum pozisyonunda dedi. İnş normal istiyorum hayırlısıyla. Tabi çatı muayenesi var bide bakalım

Konuya dahil olayim mi :)
Bende has zeytinyagi ile yaglamayi dusunuyorum :) hatta kendimi de zeytinyagi ile yagliyorum :)

Benim aklımda da 1 tane alıp evde free takılmak var kuzu ama sütyen daha mantıklı gelsede karar veremedim hala. Neyse bi o eksik kalsında denk geleni alırım artık
Kuzu ben e bebekten aldım 24 tl idi markasını hatırlamıyorum hastane çantama koyucam

Canım çok geçmiş olsun baya hastalıklarla uğraştın

Bende böyle bi korse almıştım onu giymiştim muhtemelen yine giyerim,göbeğim yok benim öyle aman aman 2 sezeryan olmasına rağmen, inş işe yarar bunda da kalmaz göbüş

Eklentiler

• Screenshot_20190220-223511_Chrome.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 28
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…