2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Benim aklımda da 1 tane alıp evde free takılmak var kuzu ama sütyen daha mantıklı gelsede karar veremedim hala. Neyse bi o eksik kalsında denk geleni alırım artık
Ben bir atlet ,bir tanede sutyen almistim ,ama evde free takildim,spor tarzi sutyenler varya onlar iyi oluyo rahat ,kalipli sutyenler rahat degil yanliz demirli olanlar varya anlatabildim umarim ,emzirme sutyeni sart degil bence

Bende böyle bi korse almıştım onu giymiştim muhtemelen yine giyerim,göbeğim yok benim öyle aman aman 2 sezeryan olmasına rağmen, inş işe yarar bunda da kalmaz göbüş
Bendede var bu korseden ise yarar diyosun ,baska almiyim ozaman ,ilkinde kullanmamistim ben

Ben bir atlet ,bir tanede sutyen almistim ,ama evde free takildim,spor tarzi sutyenler varya onlar iyi oluyo rahat ,kalipli sutyenler rahat degil yanliz demirli olanlar varya anlatabildim umarim ,emzirme sutyeni sart degil bence
İyice aklım karıştı ehehe ertledim o işi beynim sulandı valla
At kuşum
Hepiniz atabilirsiniz

Yok kuzu. Senin Ayarların bozuk düzelt herkes yazabiliyor bana
Geçmiş olsun kuzu bu arada geçen bende baya korktum. O psikoloji bambaşka
Ben bu işi beceremiyorum galiba hamilelik takvimini bile zar zor yapmıştım mobilden olunca demek...

Allah sağlıkla kavuştursun inşallah canım
Bedelli mi kısa dönem mi
Ne kadar ayrı kalacaksınız

Allah kavuştursun canım çar çabuk geçer inş

kızlar merhaba herkese, bugün bebeğin sert hareketlerinden dolayı sağ tarafımda kaburgam fena halde batma yanma yapıyor. Üstüne yatamıyorum sağ tarafımın . Elimle bile hissediyorum kaburgam meydana çıkmış resmen . Bütün gün okulda ayaklarıyla mahfetti beni şimdide uslu uslu uyuyor eşşek sıpası

Tez zamanda geçer biter gelir inşallah canım
Sıpaya bak senn ya :) Yerler onun minnoş ayaklarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…