2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Allah kavuştursun canım

Allah sağlıkla kavuştursun inşallah canım
Bedelli mi kısa dönem mi
Ne kadar ayrı kalacaksınız

Tez zamanda geçer biter gelir inşallah canım

Sıpaya bak senn ya :) Yerler onun minnoş ayaklarını

Allah kavuştursun canım

Çok sağ olun kızlar amin inşallah:)
Bedelli yapıyor çok şükür canım Doğuma yetişecek altı üstü 3 hafta nankörlük etmek istemem ama ne bileyim çok özledim

Bende böyle bi korse almıştım onu giymiştim muhtemelen yine giyerim,göbeğim yok benim öyle aman aman 2 sezeryan olmasına rağmen, inş işe yarar bunda da kalmaz göbüş
Canım sezeryan den ne kadar sonra korse giymeye başlamıştın? Hemen giyilir mi acaba dikişlerle sorun oluyor mu

Eklentiler

• IMG_20190221_005045_963.webp
    49,2 KB · Görüntüleme: 24
Allah kavustursun ,sayili gun cabuk gecer

melekci dr.gitcektin nasil gecti,yazdiysan kacirmis olabilirim olumlu seyler duymussundur umarim.
Cnm.çok tsk ederim merak ettiğin için. Dünden beri ev kalabalık artık duyan bakmaya geliyor bana.dün gittim tabiki kalabalık gittik.dr eşimle tarafina çevirdi ve ben hicbirsey göremedim bayagi inceledi sonra dediki çok hareketli ölçümleri yapamıyorum bende dedim bende çok rahatsız oluyorum heryerden tekmeloyor 5 dakika en fazla sürekli sürekli acaba dedim bir sorunmu var folik asit çok ictigimden ilk başta kizdi bir dr.ddim güldü cevap bile vermedi sonra sesini açtı acayip sesler geldi suyunanistan felan bakıyordu kaynanam.birseymi var dedi bebekte dr bir döndü bir kizdi beni strese sokuorsunuz birsey olsa ben söylerim sizin sormanız a gerek yok felan sonra bende dedim hocam çok stresliyim küŞura bakmayın adama soru soramiyoruz KOtu birsey ne olabilirdi çok çok ölüm ölur felan filan iste
plesanta çıkmamis aynı devam.dedi gelişimi haftasıyla uyumlu dedi kilo söylemedi sadece kanamam.olursa ne yapim dedim direk buraya gel dedi ameliyatıma şizmi gireceksiniz dedim ben burda olursam evet ama şehir dışında. Olursam nöbetçi dr girer dedi asistanmi yapar dedim Hayır tabiki dedi.3 hafta sonta görüşürüz dedi valla anlamadım ne kan aldı ne nst ye soktu ne ciğer geliştirici vurdu ağzıma tıkadi lafı hicbirsey soramadim.sadece kanama olmaz inş sonuna kadar gideriz dedi.ben dr dan birsey anlamadım. Hakkımda hayırlısı cnm

@Blankinfinity cnm emzirme sütyeni taktım ben kizimda ama çok sutum vardı sütyen sut damarlarını tikamis bende kitle oluştu ve hala çekiyorum teşhis koyamadilar.asla takma m dedim ama hastanede lazım oluyor sen bir tane ucuz penyelerden al ne olur olmaz evde sutyensiz takilirsin.

Az kalmış seninde kuzum en önemli bir beşik kalmış onuda annenler alacakmış zaten

Uriage, biolane, weleda, klorane ama genelde ilk 5 yerli Fransız ürünleri Türkiyede satışta yok maalesef

Teşekkür ederim canım sanada geçmiş olsun. Kaşınıyor mu vajina kısmın ???

Ateş ölçer ve burun aspiratörümüz kaldı eksik olarak ❤

Hiç birşey kalmamış kuzumm

Bebişi kız olan arkadaşlara bir sorum var :)
Bebişlerin altını dede,amca,dayılarının yanında temizler misiniz

Erkek kız fark etmez canım ben kimsenim yanında değiştirmem bu kadın erkek de fark etmez bebeğin mahremiyeti önemli. Ama babası değiştirir tabi sonuçta ben bir kadın olarak oğlumun altına değiştiriyorsam o da bir erkek olarak kızının altını değiştirebilir :) ama dediğim gibi mecbur kalsam bile örtü örterim birşey yaparım ama mahremiyetini korurum yani

Kız sen nerelerdesin :)

Allah kavuştursun canım

Bu rahmini alirim diyen doktormuydu. Olumsuz konusmamis ,bebekte uyumluymus haftasiyla ,kanama plesanta previa da beklenen bisey ,canini sikma 33 haftalik olmussun bile,Sana diyeyim sen uzuldugunle kalicaksin Hersey yolunda sukur

Hastanedeyken Ilk esime bezini baglattilar ogrensin diye :) ise baslayinca esim bakti altinida degistirdi ,normal degistirmesi ,baskalarin yaninda tabiki ulu orta acilmaz:) Sana katiliyorum bella

Hastanedeyken Ilk esime bezini baglattilar ogrensin diye :) ise baslayinca esim bakti altinida degistirdi ,normal degistirmesi ,baskalarin yaninda tabiki ulu orta acilmaz:) Sana katiliyorum bella
Burda da ilk eşler değiştiriyor hatta giydiriyor :) babası sonuçta benim kadar hakkı var. Ama başkalarının yanında kız erkek farketmez çok karşıyım buna sonuçta kendisinin mahremiyeti anne babası sorumlu belli bir yaşa kadar o yüzden korumak bizim elimizde her zaman

kaynamış suda 5 dakika bekletin deniyor aman içine bir şey atma sakın kaynamış su zaten yeterince strerildir
ben de aventin microdalga temizleyicisi var az su koyup onda da temizliyorum

Günaydın kızlar
doktorunuz kaç güne bir gelin dedi 32 de gitmiştim en son 15 güne bir gelin dedi çok sık sanki siz ne sıklıkla gideceksiniz?

Günaydın çanım
Ben henüz 32.hafta kontrolüne gitmedim ama en son 27.haftada gittiğimde doktor 32de geleceksiniz sonra da iki haftada bir geleceksiniz demişti.

BellaCiao
Günaydın canım
Benim vajinada kaşıntı yok ama özellikle idrara çıktıktan sonra yanma ve sızı oluyor batma şeklinde.

Çok afedersin taharet suyu bile üşütmeye yetiyor ve hemen sancı yapıyor.

Kasıklarım patlayacak gibi sızlıyor batıyor.
Gece boyu uyuyamadım ve çok terledim.

Havluyu ütüyle ısıtıp bacağımın arasına koydum her tuvalet sonrası. O biraz rahatlattı

Kuzummm sanırım kendimi lif yapmaya adamalıyım gelen psikiyatr öyle demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…