- 26 Eylül 2017
- 7.079
- 14.616
- 198
Allah kavuştursun canımSelam kızlar kocacığımı askere gönderdimhenüz sadece 3 güncük geçmiş ama ben şimdiden çok özledimm sağlıcakla gelsin inşallah.
Bir hafta rapor aldım o bitince de Doğum iznim başlayacak zaten şimdi annemlerin yanına geldim oğluşumla birlikte şafak sayıyoruz
Allah sağlıkla kavuştursun inşallah canım
Bedelli mi kısa dönem mi
Ne kadar ayrı kalacaksınız
Tez zamanda geçer biter gelir inşallah canım
Sıpaya bak senn ya :) Yerler onun minnoş ayaklarını
Allah kavuştursun canım
Canım sezeryan den ne kadar sonra korse giymeye başlamıştın? Hemen giyilir mi acaba dikişlerle sorun oluyor muBende böyle bi korse almıştım onu giymiştim muhtemelen yine giyerim,göbeğim yok benim öyle aman aman 2 sezeryan olmasına rağmen, inş işe yarar bunda da kalmaz göbüş
Canım , @Blankinfinity ismine tıklayınca özel mesaj yazıyor ekte ekledim. Ona tıklayıp gönderebilirsinBen bu işi beceremiyorum galibahamilelik takvimini bile zar zor yapmıştım mobilden olunca demek...
Allah kavustursunSelam kızlar kocacığımı askere gönderdimhenüz sadece 3 güncük geçmiş ama ben şimdiden çok özledimm sağlıcakla gelsin inşallah.
Bir hafta rapor aldım o bitince de Doğum iznim başlayacak zaten şimdi annemlerin yanına geldim oğluşumla birlikte şafak sayıyoruz
Cnm.çok tsk ederim merak ettiğin için. Dünden beri ev kalabalık artık duyan bakmaya geliyor bana.dün gittim tabiki kalabalık gittik.dr eşimle tarafina çevirdi ve ben hicbirsey göremedim bayagi inceledi sonra dediki çok hareketli ölçümleri yapamıyorum bende dedim bende çok rahatsız oluyorum heryerden tekmeloyor 5 dakika en fazla sürekli sürekli acaba dedim bir sorunmu var folik asit çok ictigimden ilk başta kizdi bir dr.ddim güldü cevap bile vermedi sonra sesini açtı acayip sesler geldi suyunanistan felan bakıyordu kaynanam.birseymi var dedi bebekte dr bir döndü bir kizdi beni strese sokuorsunuz birsey olsa ben söylerim sizin sormanız a gerek yok felan sonra bende dedim hocam çok stresliyim küŞura bakmayın adama soru soramiyoruz KOtu birsey ne olabilirdi çok çok ölüm ölur felan filan istemelekci dr.gitcektin nasil gecti,yazdiysan kacirmis olabilirim olumlu seyler duymussundur umarim.
Burdayım kuzum örgü örüyorum
BellaCiao Benim beşik ve bebek arabasi eksik .Iki tane besik alacagiz insallah . Onu da annaneleri alacak. Küçük besigi annanesi büyük besigi büyük annanesi ( benim annanem ) alacak. :) onlar alacagi icin beklemedeyiz o yüzden. Arabada dogduktan sonraya biraktik . ufak tefekleri hallettik sayılır
Eczane ürünlerinden sonra bizim bildiğimiz hangi markalar liste içerisinde peki canım ?
Konak olunca alerji mi olmuş oluyor canım
Yağla nemlendirici arasındaki fark tam olarak ney canım.
Ben sadece yağ almıştım nemlendiricide almam gerekiyor mu
Yoksa yağ tek başına yetersiz mi kalır
İyi akşamlar kızlar nasılsınız
Ben yine bir günü daha sancıyla geçirdim, akşama kadar yattım
Taş mı enfeksiyon mu anlamadım ama bıktım valla hamileliğimin büyük bir bölümü bu sancılarla geçti
@BellaCiao canım çok geçmiş olsun
Benim de bugün sancıdan nefesim kesildi ne yapacağımı şaşırdım
Burada kimseyi de tanımıyorum
Çok çaresiz hissettim kendimi
Aklımdan ne senaryolar geçti
En son dayanamadım artık, havluyu ütüyle ısıtıp bacaklarımın arasına koydum da rahatladım.
Ama korkmadım da değil, sıcak açılma yapar Doğumu başlatır diye çok korktum
Ateş ölçer ve burun aspiratörümüz kaldı eksik olarak ❤
Bebişi kız olan arkadaşlara bir sorum var :)
Bebişlerin altını dede,amca,dayılarının yanında temizler misiniz
Selam kızlar kocacığımı askere gönderdimhenüz sadece 3 güncük geçmiş ama ben şimdiden çok özledimm sağlıcakla gelsin inşallah.
Bu rahmini alirim diyen doktormuydu. Olumsuz konusmamis ,bebekte uyumluymus haftasiyla ,kanama plesanta previa da beklenen bisey ,canini sikma 33 haftalik olmussun bileCnm.çok tsk ederim merak ettiğin için. Dünden beri ev kalabalık artık duyan bakmaya geliyor bana.dün gittim tabiki kalabalık gittik.dr eşimle tarafina çevirdi ve ben hicbirsey göremedim bayagi inceledi sonra dediki çok hareketli ölçümleri yapamıyorum bende dedim bende çok rahatsız oluyorum heryerden tekmeloyor 5 dakika en fazla sürekli sürekli acaba dedim bir sorunmu var folik asit çok ictigimden ilk başta kizdi bir dr.ddim güldü cevap bile vermedi sonra sesini açtı acayip sesler geldi suyunanistan felan bakıyordu kaynanam.birseymi var dedi bebekte dr bir döndü bir kizdi beni strese sokuorsunuz birsey olsa ben söylerim sizin sormanız a gerek yok felan sonra bende dedim hocam çok stresliyim küŞura bakmayın adama soru soramiyoruz KOtu birsey ne olabilirdi çok çok ölüm ölur felan filan iste
plesanta çıkmamis aynı devam.dedi gelişimi haftasıyla uyumlu dedi kilo söylemedi sadece kanamam.olursa ne yapim dedim direk buraya gel dedi ameliyatıma şizmi gireceksiniz dedim ben burda olursam evet ama şehir dışında. Olursam nöbetçi dr girer dedi asistanmi yapar dedim Hayır tabiki dedi.3 hafta sonta görüşürüz dedi valla anlamadım ne kan aldı ne nst ye soktu ne ciğer geliştirici vurdu ağzıma tıkadi lafı hicbirsey soramadim.sadece kanama olmaz inş sonuna kadar gideriz dedi.ben dr dan birsey anlamadım. Hakkımda hayırlısı cnm
Hastanedeyken Ilk esime bezini baglattilar ogrensin diye :) ise baslayinca esim bakti altinida degistirdi ,normal degistirmesi ,baskalarin yaninda tabiki ulu orta acilmaz:) Sana katiliyorum bellaErkek kız fark etmez canım ben kimsenim yanında değiştirmem bu kadın erkek de fark etmez bebeğin mahremiyeti önemli. Ama babası değiştirir tabi sonuçta ben bir kadın olarak oğlumun altına değiştiriyorsam o da bir erkek olarak kızının altını değiştirebilir :) ama dediğim gibi mecbur kalsam bile örtü örterim birşey yaparım ama mahremiyetini korurum yani
Burda da ilk eşler değiştiriyor hatta giydiriyor :) babası sonuçta benim kadar hakkı var. Ama başkalarının yanında kız erkek farketmez çok karşıyım buna sonuçta kendisinin mahremiyeti anne babası sorumlu belli bir yaşa kadar o yüzden korumak bizim elimizde her zamanHastanedeyken Ilk esime bezini baglattilar ogrensin diye :) ise baslayinca esim bakti altinida degistirdi ,normal degistirmesi ,baskalarin yaninda tabiki ulu orta acilmaz:) Sana katiliyorum bella
Dikişlerin iyileşmesini beklemiştim cnm,hemen giymedim 3_5günde yani, bunda da yıne beklerim iyileştikten sonra giyerimCanım sezeryan den ne kadar sonra korse giymeye başlamıştın? Hemen giyilir mi acaba dikişlerle sorun oluyor mu
Lusi
Canım geçmiş mesajlarda sen mi yazmıştın
Emzik biberon kaynatıcam diye
Ben de emzikleri biberonu falan kaynatcm ama nasıl yapılıyor kızlar bilenler yardımcı olabilir mi
Hijyenik olsun diye sirkeli karbonatlı suyla mı kaynatsam dedim ama çok mu saçma olur
heheheh veriririz yine biraz artık mukadderatsupermis ama onemli olan dogumda ne kadarini verdigimiz
Günaydın kızlar
doktorunuz kaç güne bir gelin dedi 32 de gitmiştim en son 15 güne bir gelin dedi çok sık sanki siz ne sıklıkla gideceksiniz?
Kuzummm sanırım kendimi lif yapmaya adamalıyım gelen psikiyatr öyle demiştiAz kalmış seninde kuzum en önemli bir beşik kalmış onuda annenler alacakmış zaten
Uriage, biolane, weleda, klorane ama genelde ilk 5 yerli Fransız ürünleri Türkiyede satışta yok maalesef
Teşekkür ederim canım sanada geçmiş olsun. Kaşınıyor mu vajina kısmın ???
Hiç birşey kalmamış kuzumm
Erkek kız fark etmez canım ben kimsenim yanında değiştirmem bu kadın erkek de fark etmez bebeğin mahremiyeti önemli. Ama babası değiştirir tabi sonuçta ben bir kadın olarak oğlumun altına değiştiriyorsam o da bir erkek olarak kızının altını değiştirebilir :) ama dediğim gibi mecbur kalsam bile örtü örterim birşey yaparım ama mahremiyetini korurum yani
Kız sen nerelerdesin :)
Allah kavuştursun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?