2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Canım sezeryan den ne kadar sonra korse giymeye başlamıştın? Hemen giyilir mi acaba dikişlerle sorun oluyor mu

Ben geçen gün korse tanıtım videosu izledim
Normal Doğumdan 7 gün sonra sezeryan Doğumdan 15 gün sonra kullanmaya başlayabilirsiniz diyordu

Ama şunu da ekledi
Doktorunuza da mutlaka danışın dedi

Çok sağ olun kızlar amin inşallah:)
Bedelli yapıyor çok şükür canım Doğuma yetişecek altı üstü 3 hafta nankörlük etmek istemem ama ne bileyim çok özledim

Allah sağlıkla kavuştursun inşallah canım
Üç hafta kısa tabi ama hamilelik duygusallığıyla yine de zor olur.

Ben bazen eşim işten gelene kadar bile çok özlüyorum, kendimi yalnız hissediyorum

Ben cam almışım civil den sordum okadarda kaynar su değil dedi .Bende renk mi değişir yoksa kısılır ki olmaya bilir de ama kaynar su ne olur ne olmaz

Günaydın kızlar
Yine bir sabah ve yine benim aklıma takılan bir konu

Yarın veya Pazartesi 32.hafta kontrolüne gidecm.
15 gün önce Ağda yaptırmıştım, şimdi çok olmasa da biraz çıktı tabi.
32.haftada alttan bakıyorlar mı
Ağda yaptırıp mı gitsem

Ama bu kez de iki hafta sonraki kontrolde ağda yapılacak kadar çıkmamış olacak. Bu hafta alttan bakmasa bile iki hafta sonra kesin bakar

Kontrol zamanları özel bölge temizliğini siz nasıl ayarlıyorsunuz

Bebişi kız olan arkadaşlara bir sorum var :)
Bebişlerin altını dede,amca,dayılarının yanında temizler misiniz

KESİNLİKLE HAYIR. HELE DE EŞİMİN TARAFINDA ASLAAA.... ben kızımın üstünü bile çıkarmazdım. kızım daha küçkü eşimin memleketine gittik. ben başka odaya götürüyordum eşim dedi ki, ne var çıkar burda. öyle bi bakış atmışım ki. ben k pederimin yanında asla yapmam hala da öyleyim çünkü rahatsız oluyorum.

ama benim eşim kızımı çok yıkadı altını değiştirdi babası yapacak hani o konuda eşler yardımcı olmalı diye düşünüyorum. katı fikirli değilim. ayrıca kız erkek farketmez.bencee bi başkasının yanında çocuğun ne üstübaşı değiştirilmeli ne de bezi.

Kızlar, 2. bebikli olanlar, olmayanlar
Emzirme atleti mi sütyeni mi daha rahat olur?
Atlet için demişler ki göbüşü kapatıyor. Aklımı karıştırdılar

canım ben de kom marka emzirme atleti var. ilk gebelikten. çok memnun kalmıştım.sadece meme kısmı kendiğinden kopçalaydı atleti aşağıdan kaldırmıyorsun da sadece meme kısmını açıyorsun hem edepli hem de karnın üşümüyor. bi de penye emzirme sütyeni almıştım. biri yıkanırken onu giyiyordum. hastane için de atlet olanı tercih et.

ha bi de kızlar çok sinir olduğum bi durum daha var. mesela ben annemle kızkardeşimin yanında emzirmişliğim vardır. ama k validemin yanında asla. ben başka odaya giderdim. hani bi de derler ya ne var sanki sen de olan bizde yok mu. var ya da yok size ne. emzirirken bebişinizle baş başa kalın geçin odanıza rahat rahat pozisyonunuzu alın bebeğinizin eldivenini çıkarın memenize temas ettirin hem kendini güvende hisseder hem çok güzel bir his.

insanlar kem gözlü. ayyy ne kadar sütün varmış diyip nazara gelirsiniz sütünüz kesilir. benim arkadaşımın başına geldi. arkadaşlarının yanında emziriyormuş. o hafta tek göğsünden süt kesildi.

mümkün oldukça baş başa kalın.

canım ben 35.haftaya girdim hala alttan muayene yapılmadı...ama kontrole gitmeden bi kaç gün önceye denk getiriyorum ağdayı. dediğin gibi hemen de uzamıyor. ayarlıyorum bi şekilde.

bi de iyi kötü kendin tahmin edersin. ben doğumdan 2 gün önce yaptırmıştım beklemiştim. çünkü sonrasında dikişler olduğundan 40 ı çıkınca tekrar yapabilmiştim.

Günaydın kızlar
doktorunuz kaç güne bir gelin dedi 32 de gitmiştim en son 15 güne bir gelin dedi çok sık sanki siz ne sıklıkla gideceksiniz?

Belirlenen doğum tarihine kadar eğer hiç bir sorun yoksa yine ayda 1 :) tabi suda azalma gelişim geriliği yüksek tansiyon vs varsa 15güne düşürüyorlar.

Anladım canım geçmiş olsun tekrar bir doktora görün sen kasık ağrısı enfeksiyon antibiyotik lazım

Bizim burda her kontrolde alttan çatı muayenesi yapılıyor 4aydan itibaren. O yüzden ben randevuma gitmeden 1 gün önce temizleniyorum

magnorm iyi geldi bana magnezyum ilacı

Allah kavuştursun canım. Sağ salim dönsün inşaAllah.

canım maşaAllah uyumlu haftası ile. kötü düşünme. tamam kanama riski var bunu biliyorsun zaten olunca da hemen gidersin. herşeyin hazır olsun kapının önünde. bak 33. haftayı bitiriyorsun. bebişin inatçı seni bırakmayacak o yüzden rahat ol stres yapma son günlerin tadını çıkar...

Kızlar mart anneleri doğum yapmaya başladı
Bizede az kaldı heycan bastı

benim de hislerim 22-27 mart arası gelecek gibi niyeyse hep o tarihler geçiyor aklımdan.
Günaydın kızlar
doktorunuz kaç güne bir gelin dedi 32 de gitmiştim en son 15 güne bir gelin dedi çok sık sanki siz ne sıklıkla gideceksiniz?

canım ben 15 gün önce gitmiştim. bi de dün gittim. yine aynı şeyi dedi 15 gün sonra gel. bebiş dönmemiş hala.

bi de sinir oldum. kendi doktorum yoktu. başka doktor baktı. böbrek için gitmiştim genişleme olduğundan. çok zor ölçüm yaptı. ne kan idrar nst hiçbişi istemedi. kilosunu söyledi gönderdi. ne anladım ben bu mauyeneden. bi daha mesai sonrası randevu almayacağım. işlerim aksamasın diye mesai sonrası alıyordum ama şu an kendimi düşünmem lazım.

Bizim burda her kontrolde alttan çatı muayenesi yapılıyor 4aydan itibaren. O yüzden ben randevuma gitmeden 1 gün önce temizleniyorum

Yarın hem kadın Doğuma hem ürolojiye gitmeyi düşünüyorum canım.
Zaten son iki aydın idrar tahlilimde eritrosit hep 100 üzeri çıkıyordu
Bence o da sancı yapıyor

Normalde 32.haftada alttan bakmıyorlar galiba ama ben 15 gündür sancı çektiğim için açılma var mı kontrol etmek isteyebilir diye düşündüm.

Kontroller ayda bir olsa ağdaya gidiyrm zaten ama haftada bir veya iki haftada bir kontrol olunca sürekli nasıl Ağda yaptırcm tam çıkmamış olur. (Konu iğrenç gelebilir özür dilerim )

Belirlenen doğum tarihine kadar eğer hiç bir sorun yoksa yine ayda 1 :) tabi suda azalma gelişim geriliği yüksek tansiyon vs varsa 15güne düşürüyorlar.

negatif bir durum yok ama 15 güne bir çağırdı bebişi görmek güzel ama muayene ücreti 450 lira hiç az değil

Canım dediğin gibi belki alttan bu haftada bakmazlar ama ben 15 gündür idrar yollarından dolayı sancı çekiyorum
Bu sancıdan dolayı acaba açılma var mı diye bakmak ister mi doktor ondan emin olamadım

Kadın olmak ne kadar zor ya her şeyi düşünüyoruz

ne iğrenci canım hepimizin yaşadıkları şeyler. o zaman olduğu çıktığı kadarını aldır için rahat edecekse. aman zaten ona baktıklarımı var. ilk sokarken aleti bakıyorlar 3 sn sonra bitiyor.

negatif bir durum yok ama 15 güne bir çağırdı bebişi görmek güzel ama muayene ücreti 450 lira hiç az değil

çokmuş canımmm. 10 günü geçince de tekrar istiyorlar muayene ücreti. Allah yardımcınız olsun.

Ben cok korkuyorum o muayeneden. Korkulacak bir durum var mi canim?

korkulacak bişi yok tatlım. sadece sakin olmalısın gergin olduğunda zaten doktor anlıyor kasılıyorsun çünkü düşünmemeye çalış 1 dk bile sürmüyor.

belki olabilir canım sancıdan dolayı. sen hazırlıklı git o zaman. olduğu kadar.

Ben cok korkuyorum o muayeneden. Korkulacak bir durum var mi canim?

ben mol gebelikten sonra 6 ay kontrolüm vardı. ilk 2 ay her hafta, sonra ki 2 ay 15 günde bir, sonra ayda oldu. ve hepsinde çatı muayenesi.

asistan doktor ve yanında en az 3 kişi ile çatı muayenesi mükemmellll artık ahpap olmuştuk. hayatımda hiç olmadığım kadar çatı muayenesi bıkmıştım her hafta. ama kadın olmanın kaçınılmaz sonu maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…