Canım sezeryan den ne kadar sonra korse giymeye başlamıştın? Hemen giyilir mi acaba dikişlerle sorun oluyor mu
Çok sağ olun kızlar amin inşallah:)
Bedelli yapıyor çok şükür canım Doğuma yetişecek altı üstü 3 hafta nankörlük etmek istemem ama ne bileyim çok özledim
Ben cam almışım civil den sordum okadarda kaynar su değil dedi .Bende renk mi değişir yoksa kısılır ki olmaya bilir de ama kaynar su ne olur ne olmazLusi
Canım geçmiş mesajlarda sen mi yazmıştın
Emzik biberon kaynatıcam diye
Ben de emzikleri biberonu falan kaynatcm ama nasıl yapılıyor kızlar bilenler yardımcı olabilir mi
Hijyenik olsun diye sirkeli karbonatlı suyla mı kaynatsam dedim ama çok mu saçma olur
Bebişi kız olan arkadaşlara bir sorum var :)
Bebişlerin altını dede,amca,dayılarının yanında temizler misiniz
Kızlar, 2. bebikli olanlar, olmayanlar
Emzirme atleti mi sütyeni mi daha rahat olur?
Atlet için demişler ki göbüşü kapatıyor. Aklımı karıştırdılar
Günaydın kızlar
Yine bir sabah ve yine benim aklıma takılan bir konu
Yarın veya Pazartesi 32.hafta kontrolüne gidecm.
15 gün önce Ağda yaptırmıştım, şimdi çok olmasa da biraz çıktı tabi.
32.haftada alttan bakıyorlar mı
Ağda yaptırıp mı gitsem
Ama bu kez de iki hafta sonraki kontrolde ağda yapılacak kadar çıkmamış olacak. Bu hafta alttan bakmasa bile iki hafta sonra kesin bakar
Kontrol zamanları özel bölge temizliğini siz nasıl ayarlıyorsunuz
Günaydın kızlar
doktorunuz kaç güne bir gelin dedi 32 de gitmiştim en son 15 güne bir gelin dedi çok sık sanki siz ne sıklıkla gideceksiniz?
BellaCiao
Günaydın canım
Benim vajinada kaşıntı yok ama özellikle idrara çıktıktan sonra yanma ve sızı oluyor batma şeklinde.
Çok afedersin taharet suyu bile üşütmeye yetiyor ve hemen sancı yapıyor.
Kasıklarım patlayacak gibi sızlıyor batıyor.
Gece boyu uyuyamadım ve çok terledim.
Havluyu ütüyle ısıtıp bacağımın arasına koydum her tuvalet sonrası. O biraz rahatlattı
Günaydın kızlar
Yine bir sabah ve yine benim aklıma takılan bir konu
Yarın veya Pazartesi 32.hafta kontrolüne gidecm.
15 gün önce Ağda yaptırmıştım, şimdi çok olmasa da biraz çıktı tabi.
32.haftada alttan bakıyorlar mı
Ağda yaptırıp mı gitsem
Ama bu kez de iki hafta sonraki kontrolde ağda yapılacak kadar çıkmamış olacak. Bu hafta alttan bakmasa bile iki hafta sonra kesin bakar
Kontrol zamanları özel bölge temizliğini siz nasıl ayarlıyorsunuz
magnorm iyi geldi bana magnezyum ilacıkızlar merhaba herkese, bugün bebeğin sert hareketlerinden dolayı sağ tarafımda kaburgam fena halde batma yanma yapıyor. Üstüne yatamıyorum sağ tarafımın . Elimle bile hissediyorum kaburgam meydana çıkmış resmen . Bütün gün okulda ayaklarıyla mahfetti beni şimdide uslu uslu uyuyor eşşek sıpası
Selam kızlar kocacığımı askere gönderdimhenüz sadece 3 güncük geçmiş ama ben şimdiden çok özledimm sağlıcakla gelsin inşallah.
Bir hafta rapor aldım o bitince de Doğum iznim başlayacak zaten şimdi annemlerin yanına geldim oğluşumla birlikte şafak sayıyoruz
Cnm.çok tsk ederim merak ettiğin için. Dünden beri ev kalabalık artık duyan bakmaya geliyor bana.dün gittim tabiki kalabalık gittik.dr eşimle tarafina çevirdi ve ben hicbirsey göremedim bayagi inceledi sonra dediki çok hareketli ölçümleri yapamıyorum bende dedim bende çok rahatsız oluyorum heryerden tekmeloyor 5 dakika en fazla sürekli sürekli acaba dedim bir sorunmu var folik asit çok ictigimden ilk başta kizdi bir dr.ddim güldü cevap bile vermedi sonra sesini açtı acayip sesler geldi suyunanistan felan bakıyordu kaynanam.birseymi var dedi bebekte dr bir döndü bir kizdi beni strese sokuorsunuz birsey olsa ben söylerim sizin sormanız a gerek yok felan sonra bende dedim hocam çok stresliyim küŞura bakmayın adama soru soramiyoruz KOtu birsey ne olabilirdi çok çok ölüm ölur felan filan iste
plesanta çıkmamis aynı devam.dedi gelişimi haftasıyla uyumlu dedi kilo söylemedi sadece kanamam.olursa ne yapim dedim direk buraya gel dedi ameliyatıma şizmi gireceksiniz dedim ben burda olursam evet ama şehir dışında. Olursam nöbetçi dr girer dedi asistanmi yapar dedim Hayır tabiki dedi.3 hafta sonta görüşürüz dedi valla anlamadım ne kan aldı ne nst ye soktu ne ciğer geliştirici vurdu ağzıma tıkadi lafı hicbirsey soramadim.sadece kanama olmaz inş sonuna kadar gideriz dedi.ben dr dan birsey anlamadım. Hakkımda hayırlısı cnm
Kızlar mart anneleri doğum yapmaya başladı
Bizede az kaldı heycan bastı
Günaydın kızlar
doktorunuz kaç güne bir gelin dedi 32 de gitmiştim en son 15 güne bir gelin dedi çok sık sanki siz ne sıklıkla gideceksiniz?
Belirlenen doğum tarihine kadar eğer hiç bir sorun yoksa yine ayda 1 :) tabi suda azalma gelişim geriliği yüksek tansiyon vs varsa 15güne düşürüyorlar.
Anladım canım geçmiş olsun tekrar bir doktora görün sen kasık ağrısı enfeksiyon antibiyotik lazım
Bizim burda her kontrolde alttan çatı muayenesi yapılıyor 4aydan itibaren. O yüzden ben randevuma gitmeden 1 gün önce temizleniyorum
Belirlenen doğum tarihine kadar eğer hiç bir sorun yoksa yine ayda 1 :) tabi suda azalma gelişim geriliği yüksek tansiyon vs varsa 15güne düşürüyorlar.
Ben cok korkuyorum o muayeneden. Korkulacak bir durum var mi canim?Bizim burda her kontrolde alttan çatı muayenesi yapılıyor 4aydan itibaren. O yüzden ben randevuma gitmeden 1 gün önce temizleniyorum
canım ben 35.haftaya girdim hala alttan muayene yapılmadı...ama kontrole gitmeden bi kaç gün önceye denk getiriyorum ağdayı. dediğin gibi hemen de uzamıyor. ayarlıyorum bi şekilde.
bi de iyi kötü kendin tahmin edersin. ben doğumdan 2 gün önce yaptırmıştım beklemiştim. çünkü sonrasında dikişler olduğundan 40 ı çıkınca tekrar yapabilmiştim.
Yarın hem kadın Doğuma hem ürolojiye gitmeyi düşünüyorum canım.
Zaten son iki aydın idrar tahlilimde eritrosit hep 100 üzeri çıkıyordu
Bence o da sancı yapıyor
Normalde 32.haftada alttan bakmıyorlar galiba ama ben 15 gündür sancı çektiğim için açılma var mı kontrol etmek isteyebilir diye düşündüm.
Kontroller ayda bir olsa ağdaya gidiyrm zaten ama haftada bir veya iki haftada bir kontrol olunca sürekli nasıl Ağda yaptırcm tam çıkmamış olur. (Konu iğrenç gelebilir özür dilerim)
negatif bir durum yok ama 15 güne bir çağırdı bebişi görmek güzel ama muayene ücreti 450 lira hiç az değil
Ben cok korkuyorum o muayeneden. Korkulacak bir durum var mi canim?
negatif bir durum yok ama 15 güne bir çağırdı bebişi görmek güzel ama muayene ücreti 450 lira hiç az değil
belki olabilir canım sancıdan dolayı. sen hazırlıklı git o zaman. olduğu kadar.Canım dediğin gibi belki alttan bu haftada bakmazlar ama ben 15 gündür idrar yollarından dolayı sancı çekiyorum
Bu sancıdan dolayı acaba açılma var mı diye bakmak ister mi doktor ondan emin olamadım
Kadın olmak ne kadar zor ya her şeyi düşünüyoruz
Ben cok korkuyorum o muayeneden. Korkulacak bir durum var mi canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?