2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272

başka doktor nasıl bakıyor ya sen özellikle gidiyorsun. bence de canım mesai içinde daha iyi hizmet alacaksan öyle git çok az kaldı bir de onun stresini duymayalım boş yere

Günaydın çanım
Ben henüz 32.hafta kontrolüne gitmedim ama en son 27.haftada gittiğimde doktor 32de geleceksiniz sonra da iki haftada bir geleceksiniz demişti.
demekki çok sık değilmiş öyle çağırıyorlarmış ya

Kizlar dogum konusunda insallah kizlar annelerine çekmiyordur.Genetik olarak yani.
Annemin dogum anilari hic ic acıcı degildir. Ulu orta sürekli anlatmaktan da cekinmez. Ben ona cekmekten korkuyorum

kızlar kasılma nasıl bir şey bu arada ya benim kız beni gebertiyor içerde geriniyor mu geziyor mu böyle sert sert hareketler karnım semsert oluyor canım acıyor

Kizlar dogum konusunda insallah kizlar annelerine çekmiyordur.Genetik olarak yani.
Annemin dogum anilari hic ic acıcı degildir. Ulu orta sürekli anlatmaktan da cekinmez. Ben ona cekmekten korkuyorum

genetik derler genelde
benim annem de 2 normal bi sezeryan yapmış hiç kolay olmamış kardeşim de ben de sezeryanız tecrubemiz yok o yüzden nasıl doğurulduğuna dair

Günaydın kızlar
doktorunuz kaç güne bir gelin dedi 32 de gitmiştim en son 15 güne bir gelin dedi çok sık sanki siz ne sıklıkla gideceksiniz?
Ben baştan beri 15 günde bir gidiyorum canım, tüp bebek ama benim. Yakında daha da sıklaşıcak sanırım öyle gibi konuştu doktorum.

Ben baştan beri 15 günde bir gidiyorum canım, tüp bebek ama benim. Yakında daha da sıklaşıcak sanırım öyle gibi konuştu doktorum.
10 güne bir gel diyecek belki de her hafta
ayy şaka maka büyüdük 34 e giricem ben , 38 39 da alınırsa şurda bi ayım kaldı gibi bir şey yaaa çok heyecanlı

Aynı dert bende de var. Ben hep 2 hafta da bir gittim kontrollere. Doktorum bi gittiğimde alttan bakıyordu diğerinde bakmıyodu zaten Bidahakine alttan da bakıcam diye söylüyor benim doktorum. Ben yine de ne olur olmaz diye her gittiğimde temiz olmaya çalışıyorum. Dediğin gibi 15gün sonraya ağdaya gelecek kadar uzamıyor mecbur jilete vuruyorum sonraki randevuya kadar jiletle aldığım için biraz daha çabuk çıkıyor zaten o zaman ağdaya gidiyorum.

Bu sancı psikolojimi o kadar bozdu ki hasteneye giderken her ihtimale karşı çanta hazırlayıp gitmeyi düşünüyorum

al canım arabada dursun. ama muhtemelen sana antibiyotik verirler. son haftalar önemli. enfeksiyonu özellikle takip ederler.

aldım şimdiden 5 mart a öğleden sonra izin alır giderim.

genelde benziyor . annem normal doğum , kızkardeşim 2 normal doğum, ben 1 normal doğum. çatı yapımız, adet döngümüz, hormonal yapımız hep aynı...

Bizim burda her kontrolde alttan çatı muayenesi yapılıyor 4aydan itibaren. O yüzden ben randevuma gitmeden 1 gün önce temizleniyorum

Canim rahim boyun kisaysa nasil yaparlar cati muayenesi ? Beni riskli gebelik dr ozellikle uyardi. Sakin cati muayenesine izin verme dedi. Bende devlette baska bir dr gittiysem bunu ozellikle belirttim. Rahim boyun kisaysa bir arastir bunu cunku burda rahim boyu kisaysa cati muayenesi yapmiyorlar.

Günaydın kızlar
doktorunuz kaç güne bir gelin dedi 32 de gitmiştim en son 15 güne bir gelin dedi çok sık sanki siz ne sıklıkla gideceksiniz?

Canim ben en basindan beri 15 gunde bir gidiyordum simdi 10 gune dusurdu. Hic ayda bir gittigimi bilmiyorum. Aylik 400 veriyorum bende. Aralarda da devlette ayrintili ultrasonlarim var bakalim. 18 subatta ozelde vardi, 28 subatta perinatolojide ayrintilim, 2 martta tekrar ozelde, 5 martta tekrar perinatolojide. Bu ay baya doktora gidecegim.

Sağol canım bilgiler için
kızlar kasılma nasıl bir şey bu arada ya benim kız beni gebertiyor içerde geriniyor mu geziyor mu böyle sert sert hareketler karnım semsert oluyor canım acıyor
Bebiş toplanıyor karın sertleşiyor rahatsızlık veriyor 20 sn kadar sürüyor bu canım.
Sancısız oluyor ama ağrı olmuyor. Pozisyon değiştirince vs azalıyor yada geçiyor kuzum bende bu şekilde birşeyler oluyor

Geçmiş olsun canım moraller bozulabiliyor ama sen güçlü ol inşallah bir şey olmayacak bazı doktorlar soru sorulmasından hoşlanmıyor senin hakkında hangi doktor hayırlı olacaksa o girsin ameliyata öyle dua et canım

Günaydın kızlar

Beni artık 15 günde bir çağrmaya başladı canım ama 2. Kontrolleri hep 10 güne sığdırıyor sağolsun muayene ücreti ödemiyorum.

Annem beni emzirirken sütü fışkırırmış sonra bi komşunun yanında emzirmiş beni 4 aylıkmışım kadın bir gitmiş annem ateş serum hastanelik olmuş memesi yara olmuş ve o günden sonra asla emzirememiş beni ben çok inanırım nazar olayına annem de çok üzülür bu duruma
Kuzular günaydın. Uyuz gibi kasiniyorum sizde var mi bu?Göbeğimi parcalayasim geliyor. Krem vs ise yaramiyor.

Göbeğim benimde kaşınıyor ama hindistan cevizi yağı sürünce geçiyor

herkes de olan şeyler demekki ama benimki canımı fena yakıyor minik sıpa
Günaydın kızlar kargo ile uyandım
Miniş birkaç kıyafet geldi

foto isterük foto isterükk

Canim dun yazacaktim sana bizimde ev kalabalikti cok bakamadim. Plasentanin yukari cikmamasi uzucu ama bak 33 haftaya geldin kanaman da olmadi cok sukur hatta bebeginde gayet saglikli haftasiyla uyumlu gidiyor bence bunlara sevinmelisin. Drlar malesef oyle soru sormaya gelmiyorlar. Onlardan alamadigimiz cvp icin int bakiyoruz sonra da kafamiz karisiyor. İcini ferah tut bak benim icime dogan sen sorunsuz bir sekilde atlatacaksin. Rabbim yardimcin olsun seni cocuklarina ve esine bagislasin. Zaman yaklasiyor bu yuzden artik bize plasentayi kabullenip dua etmek dusuyor.

allah kolaylık versin canım seninki de zor cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…