2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272

ben de öyle yapiim dedim yaa ha 10 gün ha 15 gün
valla ben de inanırım nazara biz burda bizbizeyiz falan gibi ama günde kaç kişi okuyup göz atıyordur forumlara. ben kızıyorum aslında bazı arkadaşlara bebeğim şu kadar ilerde bu kadar iri vs diyorlar. hepimizin bebişine maaşallah ama çok da dillendirmemek lazım öyle şeyleri

Geri yattım ama
Uygun zamanda atayım
Bizim minikler can yakıcılar ya oturduğum yerde hopluyom ben gören bilmeyen deli sanar
ben de aaaay diye derim bir bağırtı çıkıyor semsert bir şey geliyor bazen aniden diyorum benim oğluş böyle değildi kızım cadı olacak sanırım diye

Kesinlikle katılıyorum beni.de öyle oldu birden kesildi ve ben şok oldum

Eyvah eyvah cadaloz kız yolda
Canım ben aldım ama okadar kullanışlı değildi o yüzden gittim ici boş ve güzel biri sade biri de fantazili afedersiniz sutyen aldım tanesi 40 tl okadardasalmayayim dedim. Göğüsler babaannemin ki gibi olmuştu o atlet ve sutyenlerde .çok da normal rahat bir sutyen alabilirsin .

Ev ortamı vs önemli değil ama hastane için birşey almam gerekiyor çünkü duruma göre hastanede kalıcam canım. İdare edicek bi sütyen alırım büyük ihtimal gerisine Sonra bakarız diye düşündüm

Bendede olmuştu .Gerçekten dikkat etmek gerek. Bu arada üzme kendini annenle baban küçük değiller birbirlerine bu kadar tahammül edebilmisler . mutsuz olmaktansa belki böylesi daha hayır li
Eğer bebişin tam 8 nisanda doğarsa oğlumla aynigun olacak

aynen canım düşünüyorum yetişkinler kendi kararları ama yine de içim sıkılıyor elimden bir şey gelse keşke diyorum
ayy keşke 40 haftayı beklesek doktor 38 de alacak o da benim oğlanın doğum dününe denk geliyor aynı gün bile doğurabilirim ayy ne değişik olur
oğlun koç burcu dimi nasıl huyu suyu kaç yaşında bu arada ? herkes koçtan korkuyor ben ikinci koçu doğuracağuum

Nazar deveyi kazana insani mezara sokar derler. Allah muhafaza kem gözlü cok valla. Ben hic iyi giden seyleri etrafima anlatmam :) anlattigim gibi bozuluyor ,defalarca test edildi tecrübeyle sabit

Beni 3 hafta sonra çağırdı ben yine ayda bir diyecek sandım 3 haftaya razıyım

heheh az kaldı anacım kavuşacaz zaten 15 e bir deyince ayda 1000 lirayı bulacak muayene ben o kısma da takıldım biraz ama Nisantoş da nasibiyle gelecektir eminim doktor gel dediyse gideceğiz

Kız ikinci koçu bilerek mi yaptın
Bende korkuyordum Koç olacak diye
Ciddi ciddi Koç olacak. diyorum boğa falan olaydı keşkene

ben de boğayla (annem) çok anlaşamam yay (ben) la koç iyi anlaşır derler o yüzden koç yapayım dedim bari anlaşayım iyicene

Kiz o jilet var ya tam başa bela birşey.
Bir ara bende agdadan jilete gectim doktora giderken ne olur ne olmaz diye bir yerine üç veriyor masallah
simdi tekrar ağdaya gectim ama aynayla yapiyim cok zor oluyo

Allah kavustursun ,sayili gun cabuk gecer

Hepinize çok teşekkür ederim kuzular aminnn inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…