- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Geri yattım amaherkes de olan şeyler demekki ama benimki canımı fena yakıyor minik sıpa
foto isterük foto isterükk
Beni artık 15 günde bir çağrmaya başladı canım ama 2. Kontrolleri hep 10 güne sığdırıyor sağolsun muayene ücreti ödemiyorum.
Annem beni emzirirken sütü fışkırırmış sonra bi komşunun yanında emzirmiş beni 4 aylıkmışım kadın bir gitmiş annem ateş serum hastanelik olmuş memesi yara olmuş ve o günden sonra asla emzirememiş beni ben çok inanırım nazar olayına annem de çok üzülür bu duruma
ben de aaaay diye derim bir bağırtı çıkıyor semsert bir şey geliyor bazen aniden diyorum benim oğluş böyle değildi kızım cadı olacak sanırım diyeGeri yattım ama
Uygun zamanda atayım
Bizim minikler can yakıcılar ya oturduğum yerde hopluyom bengören bilmeyen deli sanar
Eyvah eyvah cadaloz kız yoldaben de aaaay diye derim bir bağırtı çıkıyor semsert bir şey geliyor bazen aniden diyorum benim oğluş böyle değildi kızım cadı olacak sanırım diye
Kesinlikle katılıyorum beni.de öyle oldu birden kesildi ve ben şok oldumKESİNLİKLE HAYIR. HELE DE EŞİMİN TARAFINDA ASLAAA.... ben kızımın üstünü bile çıkarmazdım. kızım daha küçkü eşimin memleketine gittik. ben başka odaya götürüyordum eşim dedi ki, ne var çıkar burda. öyle bi bakış atmışım ki. ben k pederimin yanında asla yapmam hala da öyleyim çünkü rahatsız oluyorum.
ama benim eşim kızımı çok yıkadı altını değiştirdi babası yapacak hani o konuda eşler yardımcı olmalı diye düşünüyorum. katı fikirli değilim. ayrıca kız erkek farketmez.bencee bi başkasının yanında çocuğun ne üstübaşı değiştirilmeli ne de bezi.
canım ben de kom marka emzirme atleti var. ilk gebelikten. çok memnun kalmıştım.sadece meme kısmı kendiğinden kopçalaydı atleti aşağıdan kaldırmıyorsun da sadece meme kısmını açıyorsun hem edepli hem de karnın üşümüyor. bi de penye emzirme sütyeni almıştım. biri yıkanırken onu giyiyordum. hastane için de atlet olanı tercih et.
ha bi de kızlar çok sinir olduğum bi durum daha var. mesela ben annemle kızkardeşimin yanında emzirmişliğim vardır. ama k validemin yanında asla. ben başka odaya giderdim. hani bi de derler ya ne var sanki sen de olan bizde yok mu. var ya da yok size ne. emzirirken bebişinizle baş başa kalın geçin odanıza rahat rahat pozisyonunuzu alın bebeğinizin eldivenini çıkarın memenize temas ettirin hem kendini güvende hisseder hem çok güzel bir his.
insanlar kem gözlü. ayyy ne kadar sütün varmış diyip nazara gelirsiniz sütünüz kesilir. benim arkadaşımın başına geldi. arkadaşlarının yanında emziriyormuş. o hafta tek göğsünden süt kesildi.
mümkün oldukça baş başa kalın.
Benide 15 günde çağırdı cnmGünaydın kızlar
doktorunuz kaç güne bir gelin dedi 32 de gitmiştim en son 15 güne bir gelin dedi çok sık sanki siz ne sıklıkla gideceksiniz?
Canım ben aldım ama okadar kullanışlı değildi o yüzden gittim ici boş ve güzel biri sade biri de fantazili afedersiniz sutyen aldım tanesi 40 tl okadardasalmayayim dedim. Göğüsler babaannemin ki gibi olmuştu o atlet ve sutyenlerde .çok da normal rahat bir sutyen alabilirsin .Eyvah eyvah cadaloz kız yolda
Ev ortamı vs önemli değil ama hastane için birşey almam gerekiyor çünkü duruma göre hastanede kalıcam canım. İdare edicek bi sütyen alırım büyük ihtimal gerisine Sonra bakarız diye düşündümCanım ben aldım ama okadar kullanışlı değildi o yüzden gittim ici boş ve güzel biri sade biri de fantazili afedersiniz sutyen aldım tanesi 40 tl okadardasalmayayim dedim. Göğüsler babaannemin ki gibi olmuştu o atlet ve sutyenlerde .çok da normal rahat bir sutyen alabilirsin .
Bendede olmuştu .Gerçekten dikkat etmek gerek. Bu arada üzme kendini annenle baban küçük değiller birbirlerine bu kadar tahammül edebilmisler . mutsuz olmaktansa belki böylesi daha hayır liben de öyle yapiim dedim yaa ha 10 gün ha 15 gün
valla ben de inanırım nazara biz burda bizbizeyiz falan gibi ama günde kaç kişi okuyup göz atıyordur forumlara. ben kızıyorum aslında bazı arkadaşlara bebeğim şu kadar ilerde bu kadar iri vs diyorlar. hepimizin bebişine maaşallah ama çok da dillendirmemek lazım öyle şeyleri
Bendede olmuştu .Gerçekten dikkat etmek gerek. Bu arada üzme kendini annenle baban küçük değiller birbirlerine bu kadar tahammül edebilmisler . mutsuz olmaktansa belki böylesi daha hayır li
Eğer bebişin tam 8 nisanda doğarsa oğlumla aynigun olacak
artık herkes 15e bir gidiyor demekki iyi bari içim rahatladı canımBenide 15 günde çağırdı cnm
Eyvah eyvah cadaloz kız yolda
Beni 3 hafta sonra çağırdıartık herkes 15e bir gidiyor demekki iyi bari içim rahatladı canım
Kız ikinci koçu bilerek mi yaptınayy korkuyorum uyuyan cadı olsun olcaksa da yaaa uyumayan bebe çok zor çok yıpratıyor
Nazar deveyi kazana insani mezara sokar derler. Allah muhafaza kem gözlü cok valla. Ben hic iyi giden seyleri etrafima anlatmam :) anlattigim gibi bozuluyor ,defalarca test edildi tecrübeyle sabitben de öyle yapiim dedim yaa ha 10 gün ha 15 gün
valla ben de inanırım nazara biz burda bizbizeyiz falan gibi ama günde kaç kişi okuyup göz atıyordur forumlara. ben kızıyorum aslında bazı arkadaşlara bebeğim şu kadar ilerde bu kadar iri vs diyorlar. hepimizin bebişine maaşallah ama çok da dillendirmemek lazım öyle şeyleri
Beni 3 hafta sonra çağırdıben yine ayda bir diyecek sandım 3 haftaya razıyım
Kız ikinci koçu bilerek mi yaptın
Bende korkuyordum Koç olacak diye
Ciddi ciddi Koç olacak. diyorum boğa falan olaydı keşkene
Kiz o jilet var ya tam başa bela birşey.Aynı dert bende de var. Ben hep 2 hafta da bir gittim kontrollere. Doktorum bi gittiğimde alttan bakıyordu diğerinde bakmıyodu zaten Bidahakine alttan da bakıcam diye söylüyor benim doktorum. Ben yine de ne olur olmaz diye her gittiğimde temiz olmaya çalışıyorum. Dediğin gibi 15gün sonraya ağdaya gelecek kadar uzamıyor mecbur jilete vuruyorum sonraki randevuya kadar jiletle aldığım için biraz daha çabuk çıkıyor zaten o zaman ağdaya gidiyorum.
Benim kardeşim koç erkeği çok da sakin uyumlu maşşallah korkmayın koçtan ,koç insanı iyidir candırayy korkuyorum uyuyan cadı olsun olcaksa da yaaa uyumayan bebe çok zor çok yıpratıyor
Allah kavustursun,sayili gun cabuk gecer
Az kalmış seninde kuzum en önemli bir beşik kalmış onuda annenler alacakmış zaten
Uriage, biolane, weleda, klorane ama genelde ilk 5 yerli Fransız ürünleri Türkiyede satışta yok maalesef
Teşekkür ederim canım sanada geçmiş olsun. Kaşınıyor mu vajina kısmın ???
Hiç birşey kalmamış kuzumm
Erkek kız fark etmez canım ben kimsenim yanında değiştirmem bu kadın erkek de fark etmez bebeğin mahremiyeti önemli. Ama babası değiştirir tabi sonuçta ben bir kadın olarak oğlumun altına değiştiriyorsam o da bir erkek olarak kızının altını değiştirebilir :) ama dediğim gibi mecbur kalsam bile örtü örterim birşey yaparım ama mahremiyetini korurum yani
Kız sen nerelerdesin :)
Allah kavuştursun canım
Allah kavuştursun canım. Sağ salim dönsün inşaAllah.
canım maşaAllah uyumlu haftası ile. kötü düşünme. tamam kanama riski var bunu biliyorsun zaten olunca da hemen gidersin. herşeyin hazır olsun kapının önünde. bak 33. haftayı bitiriyorsun. bebişin inatçı seni bırakmayacak o yüzden rahat ol stres yapma son günlerin tadını çıkar...
benim de hislerim 22-27 mart arası gelecek gibi niyeyse hep o tarihler geçiyor aklımdan.
canım ben 15 gün önce gitmiştim. bi de dün gittim. yine aynı şeyi dedi 15 gün sonra gel. bebiş dönmemiş hala.
bi de sinir oldum. kendi doktorum yoktu. başka doktor baktı. böbrek için gitmiştim genişleme olduğundan. çok zor ölçüm yaptı. ne kan idrar nst hiçbişi istemedi. kilosunu söyledi gönderdi. ne anladım ben bu mauyeneden. bi daha mesai sonrası randevu almayacağım. işlerim aksamasın diye mesai sonrası alıyordum ama şu an kendimi düşünmem lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?