2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Kiz o jilet var ya tam başa bela birşey.
Bir ara bende agdadan jilete gectim doktora giderken ne olur ne olmaz diye bir yerine üç veriyor masallah
simdi tekrar ağdaya gectim ama aynayla yapiyim cok zor oluyo
Aynen öyle canım hem çabuk çıkartıyor (zaten esmerim kıllıyım) hem çok kaşınıyor çıkarken 15 güne bir bi jilet bi ağda şeklinde gidiyorum mecbur ağdaya kuaföre gidiyorum ben senelerdir

Allah sağlıkla kavuştursun inşallah canım
Üç hafta kısa tabi ama hamilelik duygusallığıyla yine de zor olur.

Ben bazen eşim işten gelene kadar bile çok özlüyorum, kendimi yalnız hissediyorum

Evet canım hamilelikten gelen bir duygusallık da var tabii. Neyse artık sağlıcakla gelsin de buna da şükür, sonra oğluşumuza kavuşacaz güzel şeyler olacak inşallah

kızım 17 nisan koç burcu.
oğlan da koç burcu olacak :) muhtemelen yani.

kızım mükemmelliyetçi, çevresinde çok sevilen , gözde bi çocuk. liderlik özelliği var, derleyici toplayıcı bi okadar da hassas bir çocuk merhametli. çok memnun kalınca bu da koç olsun dedik şaka tabii öyle denk geldi.

napacaksın bu koçlarla işin zor diyorlar, bişi olmaz tokuşurlar geçer diyorum.

bu arada babamız yay, ben de aslan...evin için lider dolu

heheh az kaldı anacım kavuşacaz zaten 15 e bir deyince ayda 1000 lirayı bulacak muayene ben o kısma da takıldım biraz ama Nisantoş da nasibiyle gelecektir eminim doktor gel dediyse gideceğiz
Senin muayene biraz tuzluymuş evet orası öyle canım ne zaman gel dediyse o zaman gidicez

hahahha vallahi bu kadar olur yay aslan koç muhteşem üçlüdür sizin aile süper aile olmuş
ben yay ım eşim yengeç bebitolar koç
olan da çok akıllı ama dikkat çekeyim herkes beni sevsin beğensin derdinde ki 2 yaşında daha kız da böyle olursa iyi olur ben pasif insan pek sevmiyorum aktif olsunlar kendi işlerini halletsinler dişli olsunlar isterim
valla canım ben koç a denk gelsin diye uğraştım açıkcası

yaa kışlık mı aldın annesi minnak minnak giysin bal uras

Ben alamıyorum anlamıyorum gerçekten.
4 kilo gözüküyor aldığım.
Ona rağmen karnım çatladı hep.
Daha çok alsaydım boydan boya yırtılırdım heralde.

4 kilo mu hayy maşallh nasıl çatladın kız cidden annende mi çatlamış genetikmiş çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…