2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
4 kilo mu hayy maşallh nasıl çatladın kız cidden annende mi çatlamış genetikmiş çünkü
Kuzu benim cildimde problem var galiba
2 kilo verip alsam yanlarım çatlardı hamişlikten öncede.
Daha 5 aylık olmadan karnım çatlamaya başladı yağ krem fayda etmiyor. Günde 1 kere sürüyordum şimdi sabah akşam sürmeye başladım büyümezler daha da inşallah
Moralimi bozuyor pff

vucudun kurudur belki bol su için derler de çatlayacaksa ister saat başı krem sür yine çatlayacaktır canım valla takma ben oğluşta fena çatlamıştım düşman başına şimdi görmezden geliyorum artık napiim

yaa sorma...başımıza bela oldu zaten bu durum.

salı günü veli toplantısı vardı. velilerimizin bazıları kızımın sınıf başkanı olmasından arkadaşları tarafından çok sevilmesinden ve gözde olmasından, öğretmeninin de yardımcısı aynı zamanda. çok rahatsız olmuşlar. öyle ki öyle bir hırs yapmış ki kadınlar, çocuklarını da etkilemişler. ağzımız açık dinledik...ama öğretmenimiz sağolsun gereken açıklamayı yaptı ve susturdu. kusura bakmayın ama ben çocuğun karakterini değiştiremem ..... öyle bir çocuk çok yapıcı anlayışlı o yüzden de çok seviliyor dedi.

velinin kendisi biraz problemli kızı da öyle. her gün benim kızımın yaptıklarından bahsediyor sanırım. kadın da Hazmedememiş benim kızım niye böyle değil. benim kızıma da şans verin dedi.

Link atmak sıkıntılı olur mu bilemedim
Kız içinde kadife tulum vardı 12 tl o da yenidoğan. Bi bakın kızçeler ebebek in malı zaten

dün ben baktım ama beden bulamadım pek yoksa çok uygundu fiyatlar.

Su da içiyorum ama önceden kaynaklı cildin elastikliği kayboldu sanırım.
En sinirimi bozanda hemşire görüyor ayy çatlamışsın ebe görüyor ay çatlamışsın doktor bakıyor çatlamışsın.
Küfür edesim geliyor, sanki ben bilmiyorum
Dertliyim bu konuda yani

Gittigidiyor da canım bu dediğim.
Stok gözüküyor hala pijamada da tulumda da bedeni yok Zaten bunlar direk yenidoğan.
Ama ebebek in kendi sitesinde bende baktım çoğu şeyin bedeni yoktu.

Babanın yanında değiştiriyorum canım ama eşim kız çocuğu der altını değiştirmezdi.
Bizimki acaba doğunca nasıl düşünür
Canım senide anlıyorum her insan bir olmaz sonuçta.
Ben çok takıntılı drğilim sadece o konuda :)
Memişlere özgürlükkk
Valla benim planımda öyle kuzu
En güzel çözüm
Bakalım yaşayıp görücez canım :)
Aramızdaki muhabbet gereği dedim canım ,katı kuralcı kvde olsa bende diyemezdim heralde :))
Hatta bi ara evin yedek anahtarını istedi,ne gerek var sen gelince ben kapıyı açarım.
Belki özel bir işim olucak gerek yok dedim

ayy maşallah canım başarıla daim olsun bunları hepsi özgüvenden kaynaklanıyor kıskananı çok olacak etrafında alışsın şimdiden

18 kilo da benden gelsin heheheheheh ilk 4 ay hiç almayıp sonradan coştum
Ohh maşllah canım ben de 13 aldım doktorum çok kızıyor halbuki çok zayıftım iyi oldu bence ama tansiyonun çıkar diyor bu kilo değil ödem olur sana da bebeğe de faydası yok diyor. Senin dr ne yorum yapıyor merak ettim benimki mi pimpirikli acaba

Tam şuandaki düşünce tarzım canım yenidoğasıya mecbur kalınırsa kv ve anne yanında açmak.
İlerleyen dönemlerde kimsenin yanında açmamak mahremiyetini öğrensin :)
Konuya dahil olayim mi :)
Bende has zeytinyagi ile yaglamayi dusunuyorum :) hatta kendimi de zeytinyagi ile yagliyorum :)
Ol tabi canım :))
Benim düşüncemde o yönde,ilk başlarda bir sürü yağ alıp kullanıyodum.
Sonra dedimki evde has zeytinyağı varken ben niye bu kimyasal yağları kullanıyorum
O günden beri zeytinyağıyla yağlanıyorum

Çoğu ihtiyaçını bebeğe bağlı olarak bıraktım canım birazda ondan öyle az kaldı
Bende doğru düşüncedeymişim canım acaba çok mu abartıyorum diye düşünüyodum o yüzden fikir alayım dedim
Kızlar mart anneleri doğum yapmaya başladı
Bizede az kaldı heycan bastı
Nişanı gelen kız doğurdu mu
Bende dünden beri ona bakıyodum
Mart annelerinin ilk doğumu tüp bebek grubundan ikizleri olan arkadaşımızdı.
Aralığın sonuna doğru oldu yanlış hatırlamıyosam doğumu

Canım ilk bebek olduğu için acaba ben mi abartıyorum diye düşünmüştüm.
Ama abartmadığımı fark ettim cevaplarınız sayesinde ❤

Bence bu gruptan ilk ben doğurcam hatta Mayıs annelerinde olmam gerekirken Nisan annelerine geldim burda da ilk ben olacam

10 kilo aldım doktor normali 12 kilo almak 2 kilo hakkın kalmış diyor haftaya kadar alırım ben o 2 kiloyu dedim

hehehhe 2 kilo hakkın mı kalmış ben 24e tamamlarım gibi geliyor oğluştaki gibi gidişat o yönde çünkü

ilk görüşmelerde kilo alma diyordu dikkat et şunu ye bunu ye ama artık baktı ben durdurulamaz haldeyim iyi bakıyorlar sana demekki deyip gülüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…