sen almamışsındır hehehe sanki rekoru ben kıracağım gibi geliyorPas geçmek istiyorum bu soruyu
Kuzu benim cildimde problem var galiba4 kilo mu hayy maşallh nasıl çatladın kız cidden annende mi çatlamış genetikmiş çünkü
18 kilo da benden gelsin heheheheheh ilk 4 ay hiç almayıp sonradan coştumbu sabah ki son tartılmadan sonra toplamda 14 kg ya Merhabadedim
vucudun kurudur belki bol su için derler de çatlayacaksa ister saat başı krem sür yine çatlayacaktır canım valla takma ben oğluşta fena çatlamıştım düşman başına şimdi görmezden geliyorum artık napiimKuzu benim cildimde problem var galiba
2 kilo verip alsam yanlarım çatlardı hamişlikten öncede.
Daha 5 aylık olmadan karnım çatlamaya başladı yağ krem fayda etmiyor. Günde 1 kere sürüyordum şimdi sabah akşam sürmeye başladım büyümezler daha da inşallah
Moralimi bozuyor pff
hahahha vallahi bu kadar olur yay aslan koç muhteşem üçlüdür sizin aile süper aile olmuş
ben yay ım eşim yengeç bebitolar koç
olan da çok akıllı ama dikkat çekeyim herkes beni sevsin beğensin derdinde ki 2 yaşında daha kız da böyle olursa iyi olur ben pasif insan pek sevmiyorum aktif olsunlar kendi işlerini halletsinler dişli olsunlar isterim
valla canım ben koç a denk gelsin diye uğraştım açıkcası
Link atmak sıkıntılı olur mu bilemedim
Kız içinde kadife tulum vardı 12 tl o da yenidoğan. Bi bakın kızçeler ebebek in malı zaten
Su da içiyorum ama önceden kaynaklı cildin elastikliği kayboldu sanırım.vucudun kurudur belki bol su için derler de çatlayacaksa ister saat başı krem sür yine çatlayacaktır canım valla takma ben oğluşta fena çatlamıştım düşman başına şimdi görmezden geliyorum artık napiim
Gittigidiyor da canım bu dediğim.yaa sorma...başımıza bela oldu zaten bu durum.
salı günü veli toplantısı vardı. velilerimizin bazıları kızımın sınıf başkanı olmasından arkadaşları tarafından çok sevilmesinden ve gözde olmasından, öğretmeninin de yardımcısı aynı zamanda. çok rahatsız olmuşlar. öyle ki öyle bir hırs yapmış ki kadınlar, çocuklarını da etkilemişler. ağzımız açık dinledik...ama öğretmenimiz sağolsun gereken açıklamayı yaptı ve susturdu. kusura bakmayın ama ben çocuğun karakterini değiştiremem ..... öyle bir çocuk çok yapıcı anlayışlı o yüzden de çok seviliyor dedi.
velinin kendisi biraz problemli kızı da öyle. her gün benim kızımın yaptıklarından bahsediyor sanırım. kadın da Hazmedememiş benim kızım niye böyle değil. benim kızıma da şans verin dedi.
dün ben baktım ama beden bulamadım pek yoksa çok uygundu fiyatlar.
Bizimki acaba doğunca nasıl düşünürBabanın yanında değiştiriyorum canım ama eşim kız çocuğu der altını değiştirmezdi.
Canım senide anlıyorum her insan bir olmaz sonuçta.melike222 o kadar sancıdan sonra belki aklıma gelmez ama kendime gelince kalkar bir yüzümü yıkar makyaj yaparım diye düşündüm ama belli olmaz tabi dediğin gibi :)
Benim oldu bitti hep göz altı morluklarım var
O yüzden makyaj konusunda çok takıntılıym
Bakalım bizi neler bekliyor olacak o an geldiğinde
En güzel çözümMemişlere özgürlükkk
Valla benim planımda öyle kuzu
Bakalım yaşayıp görücez canım :):)) aynen kuzum. İnsan çok farklı hissedip yanında kalsınlar ilgilensinler de isteyebilir. O an bakalım ne isticez ne hissedicez..
:)) aman zaten kilo da almayınca doktorlar da bir gıcık. Ben de 2 ay önce gitmiştim bu doktora kontrole o zmandan bu zamana 1.5 almışım. Haftada bebeğin ortalama 200 gr alması gerektiğini varsayarsak siz onu bile tamamlayamamışsınız dedi.. gövdesi de küçük kalınca regnesis max verdi. Aslında gittiğim diğer doktor vermişti ama ben içmemiştim çok. İçicem bakalım ne değişecek. Bir pimpirk çıktı benim doktorum uyuz oldum. Alırsın bir dert almazsın bir dert bu işler yaniii. Sağlıklı olduktan sonra rahat olun canım zaten veririz kilolarıı inşş
Aman canım allah başımızdan eksik etmesin yine de.. işte sıkıntı da olur arada napalım. Onlarda öyle görmüşler.
Evet canım allerjidennn. Doktorlar yönlendiriyor o durumda. Çok kuru ciltlerde nemlendirici yetmez.. sen direkt yağ kullacaksan sorun değil bence..
İyi diyebilmişsin ben hayatta diyemem. Eşim diyor akşam da bizi başbaşa bırak bi zahmet diye :))
Kayınvalidem ev işine de yardım eder diye düşünüyorum. Hakkını yiyemem.. sağolsun..
yaa sorma...başımıza bela oldu zaten bu durum.
salı günü veli toplantısı vardı. velilerimizin bazıları kızımın sınıf başkanı olmasından arkadaşları tarafından çok sevilmesinden ve gözde olmasından, öğretmeninin de yardımcısı aynı zamanda. çok rahatsız olmuşlar. öyle ki öyle bir hırs yapmış ki kadınlar, çocuklarını da etkilemişler. ağzımız açık dinledik...ama öğretmenimiz sağolsun gereken açıklamayı yaptı ve susturdu. kusura bakmayın ama ben çocuğun karakterini değiştiremem ..... öyle bir çocuk çok yapıcı anlayışlı o yüzden de çok seviliyor dedi.
velinin kendisi biraz problemli kızı da öyle. her gün benim kızımın yaptıklarından bahsediyor sanırım. kadın da Hazmedememiş benim kızım niye böyle değil. benim kızıma da şans verin dedi.
dün ben baktım ama beden bulamadım pek yoksa çok uygundu fiyatlar.
10 kilo aldımsen almamışsındır hehehe sanki rekoru ben kıracağım gibi geliyor
Ohh maşllah canım ben de 13 aldım doktorum çok kızıyor halbuki çok zayıftım iyi oldu bence ama tansiyonun çıkar diyor bu kilo değil ödem olur sana da bebeğe de faydası yok diyor. Senin dr ne yorum yapıyor merak ettim benimki mi pimpirikli acaba18 kilo da benden gelsin heheheheheh ilk 4 ay hiç almayıp sonradan coştum
Tam şuandaki düşünce tarzım canım yenidoğasıya mecbur kalınırsa kv ve anne yanında açmak.Kuzum ben çok küçükken annem ve kv dışında kimsenin yanında açmam zaten aynı odada açılmasını doğru da bulmuyorum bazen misafirliğe gelen kişiler odada tak diye alt değiştirirlerdi koku sarardı etrafı işte ben buna çok kızıyorumo yüzden alt açma bezleri aldım en kötü banyoya serer açarım. Sonra büyüyünce mahremiyeti öğrenmesi adına annem ya da kv yanında da açmam öğrensin diye o yüzden hiç hassas değilsin canım bence bu en doğrusu
Kuzum bende onu sorguladım geçenlerde gerekli bir şey mi diye? Hem atlet hem de sütyen için bence düğmeli giyinirsek işi kökten çözeriz düğmeyi açtıktan sonra sütyen aşağı iner zaten ben sadece 1 tane aldım
Ol tabi canım :))Konuya dahil olayim mi :)
Bende has zeytinyagi ile yaglamayi dusunuyorum :) hatta kendimi de zeytinyagi ile yagliyorum :)
Çoğu ihtiyaçını bebeğe bağlı olarak bıraktım canım birazda ondan öyle az kaldıAz kalmış seninde kuzum en önemli bir beşik kalmış onuda annenler alacakmış zaten
Uriage, biolane, weleda, klorane ama genelde ilk 5 yerli Fransız ürünleri Türkiyede satışta yok maalesef
Teşekkür ederim canım sanada geçmiş olsun. Kaşınıyor mu vajina kısmın ???
Hiç birşey kalmamış kuzumm
Erkek kız fark etmez canım ben kimsenim yanında değiştirmem bu kadın erkek de fark etmez bebeğin mahremiyeti önemli. Ama babası değiştirir tabi sonuçta ben bir kadın olarak oğlumun altına değiştiriyorsam o da bir erkek olarak kızının altını değiştirebilir :) ama dediğim gibi mecbur kalsam bile örtü örterim birşey yaparım ama mahremiyetini korurum yani
Kız sen nerelerdesin :)
Allah kavuştursun canım
Nişanı gelen kız doğurdu muKızlar mart anneleri doğum yapmaya başladı
Bizede az kaldı heycan bastı
Canım ilk bebek olduğu için acaba ben mi abartıyorum diye düşünmüştüm.KESİNLİKLE HAYIR. HELE DE EŞİMİN TARAFINDA ASLAAA.... ben kızımın üstünü bile çıkarmazdım. kızım daha küçkü eşimin memleketine gittik. ben başka odaya götürüyordum eşim dedi ki, ne var çıkar burda. öyle bi bakış atmışım ki. ben k pederimin yanında asla yapmam hala da öyleyim çünkü rahatsız oluyorum.
ama benim eşim kızımı çok yıkadı altını değiştirdi babası yapacak hani o konuda eşler yardımcı olmalı diye düşünüyorum. katı fikirli değilim. ayrıca kız erkek farketmez.bencee bi başkasının yanında çocuğun ne üstübaşı değiştirilmeli ne de bezi.
canım ben de kom marka emzirme atleti var. ilk gebelikten. çok memnun kalmıştım.sadece meme kısmı kendiğinden kopçalaydı atleti aşağıdan kaldırmıyorsun da sadece meme kısmını açıyorsun hem edepli hem de karnın üşümüyor. bi de penye emzirme sütyeni almıştım. biri yıkanırken onu giyiyordum. hastane için de atlet olanı tercih et.
ha bi de kızlar çok sinir olduğum bi durum daha var. mesela ben annemle kızkardeşimin yanında emzirmişliğim vardır. ama k validemin yanında asla. ben başka odaya giderdim. hani bi de derler ya ne var sanki sen de olan bizde yok mu. var ya da yok size ne. emzirirken bebişinizle baş başa kalın geçin odanıza rahat rahat pozisyonunuzu alın bebeğinizin eldivenini çıkarın memenize temas ettirin hem kendini güvende hisseder hem çok güzel bir his.
insanlar kem gözlü. ayyy ne kadar sütün varmış diyip nazara gelirsiniz sütünüz kesilir. benim arkadaşımın başına geldi. arkadaşlarının yanında emziriyormuş. o hafta tek göğsünden süt kesildi.
mümkün oldukça baş başa kalın.
450 mi o nee gıııınegatif bir durum yok ama 15 güne bir çağırdı bebişi görmek güzel ama muayene ücreti 450 lira hiç az değil
Bence bu gruptan ilk ben doğurcam hatta Mayıs annelerinde olmam gerekirken Nisan annelerine geldim burda da ilk ben olacamÇoğu ihtiyaçını bebeğe bağlı olarak bıraktım canım birazda ondan öyle az kaldı
Bende doğru düşüncedeymişim canım acaba çok mu abartıyorum diye düşünüyodum o yüzden fikir alayım dedim
Nişanı gelen kız doğurdu mu
Bende dünden beri ona bakıyodum
Mart annelerinin ilk doğumu tüp bebek grubundan ikizleri olan arkadaşımızdı.
Aralığın sonuna doğru oldu yanlış hatırlamıyosam doğumu
10 kilo aldımdoktor normali 12 kilo almak 2 kilo hakkın kalmış diyor haftaya kadar alırım ben o 2 kiloyu dedim
Ohh maşllah canım ben de 13 aldım doktorum çok kızıyor halbuki çok zayıftım iyi oldu bence ama tansiyonun çıkar diyor bu kilo değil ödem olur sana da bebeğe de faydası yok diyor. Senin dr ne yorum yapıyor merak ettim benimki mi pimpirikli acaba
heheheh 50 iyiymiş valla on kere muayene olunur benim verdiğim paraya ohh mis450 mi o nee gıııı
Benimki daha çok 50 lira
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?