Başlangıç 58Kızlar şimdiye kadar kaç kilo aldınız? Bombayı attım hadi bakalım
benim haritalara laf diyen olmadı henüz hehehhe belki senin karnın minik olmasına rağmen çatlayınca şaşırıyorlardırSu da içiyorum ama önceden kaynaklı cildin elastikliği kayboldu sanırım.
En sinirimi bozanda hemşire görüyor ayy çatlamışsın ebe görüyor ay çatlamışsın doktor bakıyor çatlamışsın.
Küfür edesim geliyor, sanki ben bilmiyorum
Dertliyim bu konuda yani
Canim hayirlisi olsun oyle dusunme.. sen kac haftaliksin ki?Bence bu gruptan ilk ben doğurcam hatta Mayıs annelerinde olmam gerekirken Nisan annelerine geldim burda da ilk ben olacam
Hiç belli olmaz canım sen kötüye düşünüp adapte olmaBence bu gruptan ilk ben doğurcam hatta Mayıs annelerinde olmam gerekirken Nisan annelerine geldim burda da ilk ben olacam
Kese ve kalp atışı için tüp doktoruna 500tl verdim :)heheheh 50 iyiymiş valla on kere muayene olunur benim verdiğim paraya ohh mis
Sağlıklı olduktan sonra kilo önemli değil bencehehehhe 2 kilo hakkın mı kalmış ben 24e tamamlarım gibi geliyor oğluştaki gibi gidişat o yönde çünkü
ilk görüşmelerde kilo alma diyordu dikkat et şunu ye bunu ye ama artık baktı ben durdurulamaz haldeyim iyi bakıyorlar sana demekki deyip gülüyor
Yarın hem kadın Doğuma hem ürolojiye gitmeyi düşünüyorum canım.
Zaten son iki aydın idrar tahlilimde eritrosit hep 100 üzeri çıkıyordu
Bence o da sancı yapıyor
Normalde 32.haftada alttan bakmıyorlar galiba ama ben 15 gündür sancı çektiğim için açılma var mı kontrol etmek isteyebilir diye düşündüm.
Kontroller ayda bir olsa ağdaya gidiyrm zaten ama haftada bir veya iki haftada bir kontrol olunca sürekli nasıl Ağda yaptırcm tam çıkmamış olur. (Konu iğrenç gelebilir özür dilerim)
negatif bir durum yok ama 15 güne bir çağırdı bebişi görmek güzel ama muayene ücreti 450 lira hiç az değil
Ben cok korkuyorum o muayeneden. Korkulacak bir durum var mi canim?
kızlar kasılma nasıl bir şey bu arada ya benim kız beni gebertiyor içerde geriniyor mu geziyor mu böyle sert sert hareketler karnım semsert oluyor canım acıyor
Canim rahim boyun kisaysa nasil yaparlar cati muayenesi ? Beni riskli gebelik dr ozellikle uyardi. Sakin cati muayenesine izin verme dedi. Bende devlette baska bir dr gittiysem bunu ozellikle belirttim. Rahim boyun kisaysa bir arastir bunu cunku burda rahim boyu kisaysa cati muayenesi yapmiyorlar.
Günaydın kızlar kargo ile uyandım
Miniş birkaç kıyafet geldi
Çoğu ihtiyaçını bebeğe bağlı olarak bıraktım canım birazda ondan öyle az kaldı
Bende doğru düşüncedeymişim canım acaba çok mu abartıyorum diye düşünüyodum o yüzden fikir alayım dedim
Nişanı gelen kız doğurdu mu
Bende dünden beri ona bakıyodum
Mart annelerinin ilk doğumu tüp bebek grubundan ikizleri olan arkadaşımızdı.
Aralığın sonuna doğru oldu yanlış hatırlamıyosam doğumu
hehehhe 2 kilo hakkın mı kalmış ben 24e tamamlarım gibi geliyor oğluştaki gibi gidişat o yönde çünkü
ilk görüşmelerde kilo alma diyordu dikkat et şunu ye bunu ye ama artık baktı ben durdurulamaz haldeyim iyi bakıyorlar sana demekki deyip gülüyor
Wuu çok pahalı ya canım
Karnın sert oluyorsa kasılma canım
Hm iyiymiş canım benimki bayağı darlıyor beni çekinerek tartıya çıkıyorum:)
canım benimde canımı çok yakıyor bu aralar. Sinirleniyorum bazen hattaherkes de olan şeyler demekki ama benimki canımı fena yakıyor minik sıpa
foto isterük foto isterükk
Sağlıklı olduktan sonra kilo önemli değil bence
Benim gidişat normal doğum gibiydi o yüzden biraz sıkıyordu her gidişimde çok kilo alma diye, şimdi sezaryen ihtimali var o da saldı doğumdan sonra verirsin boşver diyor
güçlenmişler demekki hele yemek yerken el kol durmuyor sanki o da yiyor benlecanım benimde canımı çok yakıyor bu aralar. Sinirleniyorum bazen hattaŞöyle tatlış tatlış tekmeler atınca hafif hafif he işte böyle vur diyorum Zaten zor bi süreç . Birde hareketlerini in sertliği bazen can yakabiliyo
Ne iyi arkadaşmış o öyleveriririz vermeye de yaza şişko girmeyeyim diye çok sıkacağım kendimi off kilo al ver al ver çok sıkıldım geçen de bi sıska çiroz arkadaş "ayy ikinci doğumda alınan kilolar verilmiyormuş veremezsin " diyor. heee dedim içimden görürsün kilo verip çıkacağım karşına
Ay evet . Heyecanlanıyorlar yemek yiyncegüçlenmişler demekki hele yemek yerken el kol durmuyor sanki o da yiyor benle
heheheh olabilir gerçi ben çok sık yiyorum belki kızçem de anası gibi oburikstir yemek görünce dayanamıyordurAy evet . Heyecanlanıyorlar yemek yiynce
düşman başına bi arkadaşNe iyi arkadaşmış o öyleverilir ya niye verilmesin komşum 2. Doğumdan sonra çöp gibi kaldı incecik kadın
aynen bende killi bir insanim maalesefAynen öyle canım hem çabuk çıkartıyor (zaten esmerim kıllıyım) hem çok kaşınıyor çıkarken15 güne bir bi jilet bi ağda şeklinde gidiyorum mecbur ağdaya kuaföre gidiyorum ben senelerdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?