2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Onun kafa nasil calisiyor anlamadim ben :) ne alaka iki de alinan niye verilmesin ?kaynanam 9 tane dogurmus
ben de cok kilo alma yolunda ilerliyorum su anda 14 civari aldim ve istahim gayet iyi gidiyor böyle kalmayacagi kesin :) yalniz bir sorun var ki ben alip verdikce kalcamda catlak oluyor adam beni begenmiycek

Ben bildiğiniz Recep İvedik oldum gerçi ben aldıramadığım için öyle oldu kaşlar bıyıkla birleşti

BellaCiao Allah Allah cok ilginc. Her yerin uygulamasi farkli demekki. Benim ozeldeki doktorum da bir kere bile bakmadi :) Gerci seninki 25mm yakin degil belki o yuzden riskli gormediler

Kizlar valla ne yalan soyleyim bende kilolu hamile olmak isterdim. 54 kiloyum tok karina. Omrumce hic oyle kilo alamadim belki hamilelikte alirim dedim o da olmadi :) Benden de 3500 kilo bebek cikmasi sanirim beklenemezdi

kaynanaya maaşallah diyorum
beğenir beğenir azcık loş ışıkta görünüverirsin gözüne seksülü seksülü fark bile etmez

aynen bende killi bir insanim maalesef ama bu hamileligin en guzel yani benim icin ne oldu biliyor musun tuylerim cok azaldi ve cok gec cikiyor.Sende de oldu mu :) benimki kiz
hormonlardan canım benimkiler de azaldı kaş bıyık bacak vs uzamıyor bile ama doğumdan sonra eskiye döneceğim kesin çünkü oğlanda da böyle olmuştu. ben şimdiden diyorum bi kaç seans daha lazere gidip şu kıl tüy defterini kapatayım diye gebelik nedeniyle hep yarım kaldı bu işlerim

Ayy epilasyon aletiyle bacaklarimi şöyle bir alayım yarın doktora gideceğim dedim şekilden şekile girdim yahu birazda ödem olmuş bacaklarım da , gobekte müsade etmedi , nefes nefese kaldım..
oğlanı yatırıp eşime mi aldırsam diye düşünmedim değil du bi teklif edeyim ben belki vicdana gelir

Bende yeni okudum gördüm canım sıra bize mi geliyo nee
35ten sonra heran doğuruverecekmişim gibi geliyo

oğlanı yatırıp eşime mi aldırsam diye düşünmedim değil du bi teklif edeyim ben belki vicdana gelir
Canım bende ön kısımları aldım arka kısıma ulaşamadım yarım yamalak oldu nedense ben eşim kıl tüy gördü mü çok utanıyorum . Keşke utanmasam halbuki o yardımcı olur yani

Canım bende ön kısımları aldım arka kısıma ulaşamadım yarım yamalak oldu nedense ben eşim kıl tüy gördü mü çok utanıyorum . Keşke utanmasam halbuki o yardımcı olur yani
ben hep diyorum senin yüzünden bu haldeyim diye utanma yok bizde biz aşırı şeffafız

semsert taş gibi oluyor. peki zararı falan var mı kasılmaların bu konu hakkında hiç bir fikrim yok açıkcası

Yok kuzum bu haftalarda 15 tane kasılma günde normal doğuma hazırlık çünkğ yeterki 10 dakika da 1 olmasın onu kontrol et sadece :)

Ayy epilasyon aletiyle bacaklarimi şöyle bir alayım yarın doktora gideceğim dedim şekilden şekile girdim yahu birazda ödem olmuş bacaklarım da , gobekte müsade etmedi , nefes nefese kaldım..

Az önce bende yaptım ama alt tarafımı. Nasıl yaptım hiç fikrim yok ya

BellaCiao Allah Allah cok ilginc. Her yerin uygulamasi farkli demekki. Benim ozeldeki doktorum da bir kere bile bakmadi :) Gerci seninki 25mm yakin degil belki o yuzden riskli gormediler

Ayda 1 çünkü canım mecburlar yoksa doktor nasıl bilecek kısalıp kısalmadığını ? Onu geçtim karından görebilir ok ama açıklık yumuşama sadece el muayenesi ile yapılır karından ultrason göstermez. Rahim ağzı yumuşadıysa bunu anlayamazlar belki ilaç verip durumu kurtarabilecekler ama muayene etmezse bilemiyecekler

Bende yeni okudum gördüm canım sıra bize mi geliyo nee
35ten sonra heran doğuruverecekmişim gibi geliyo

Heycanlandım kuzmmm Rabbim 35i göstersin de bize bu kadar yattım dinlendim hiç birşey yapmadım tatilimi iptal ettim taşınmayı iptal ettim hamileliğimi yatarak korkarak geçirdim bir sürü ilaç kullandım alışverişimi bile doğru düzgün geze geze göre göre yapamadım. Bunların hepsinin mükafatını alırım inşallah

En güzel şekilde alıcaksın canım gönlün ferah olsun buna tüm kalbimle inanıyorum ❤
Oğluşun annesini hiç üzmicek Allahın izniyle

En güzel şekilde alıcaksın canım gönlün ferah olsun buna tüm kalbimle inanıyorum ❤
Oğluşun annesini hiç üzmicek Allahın izniyle

İnşallah kuzum Burda hava derecesi 20 güneş açtı 2 haftadır camlar açık hep evde. İçimde çok güzel umutlar var yarında tekrar detaylı ultrasona gireceğim çok heyecanlıyımmm

İnşallah kuzum Burda hava derecesi 20 güneş açtı 2 haftadır camlar açık hep evde. İçimde çok güzel umutlar var yarında tekrar detaylı ultrasona gireceğim çok heyecanlıyımmm
Orada hava 20 derece mı :) ahh tam benlik canım .. yaz insaniyim .. soğuk kar kış yağmur bana göre değil içim kararıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…