Sıkmamak gerek diye biliyorum ben canım amakızlar bu arada gögsünden süt gelen var mı ben geçen sıktım biraz sarımsı sıvı geldi bu haftalarda böyle bir şey normal mi ki
kızlar bu arada gögsünden süt gelen var mı ben geçen sıktım biraz sarımsı sıvı geldi bu haftalarda böyle bir şey normal mi ki
valla en iyisi niye evlendik yoksa dimi
Canim ya yine birsey sorucam ama musait olursan cvp verebilir misin.vermez ki canım zaten. 32+0 ile 32+6 olduğunda alabilirsin. o haftadan bir günde al ki hakkın ölmesin...sonrasında baktın devam edemiyorsun gider bozdurursun 35.haftada da ayrılabilirsin o zaman
benim hafif geldi. yani banyo yaparken baktım ucunu sıkınca geliyor. ama çok ilginçtir benim hamile kalmadan öncesine kadar her sıktığımda 4-5 damla gelirdi kaç sene geçti. ağrı falan yok ama.
vücut kendini hazırlıyor.
kesinlikle.
Sıkmamak gerek diye biliyorum ben canım amabenden de geliyo mu gelmiyo mu anlamadım ben korkuma dokunmuyorum da geçen siyah sütyen takmıştım tam uca gelen kısımların olduğu yer bişey akmışta kurumuş gibiydi
Herşey çoook güzel olucak canım bahar içimizi yeşertiyor ❤İnşallah kuzumBurda hava derecesi 20 güneş açtı 2 haftadır camlar açık hep evde. İçimde çok güzel umutlar var yarında tekrar detaylı ultrasona gireceğim çok heyecanlıyımmm
Hahahhahahah kız ben cımbız neden hiç düşünemedim ya bildiğin Ricep oldumkız evde cımbız da mı yok öyle gezme heriflere o kadar da işkence etmeyek
Tam haftasından emin değilim canım 20li haftalarda benden gelmişti.kızlar bu arada gögsünden süt gelen var mı ben geçen sıktım biraz sarımsı sıvı geldi bu haftalarda böyle bir şey normal mi ki
Orada hava 20 derece mı :) ahh tam benlik canım .. yaz insaniyim .. soğuk kar kış yağmur bana göre değil içim kararıyor.
Herşey çoook güzel olucak canım bahar içimizi yeşertiyor ❤
Bizim burasıda aynı kuzum havalar ısındı sıcaklıklar arttı,ilk cemre nugün düştü
Ben de göğsü uyarmak doğumu tetikliyor diye duymuştum ama doğru mu bilmem. Benim de iç çamaşırıma sarımtırak bir leke geliyor süt üretimine hazırlık başlamış anlaşılan:)Sıkmamak gerek diye biliyorum ben canım amabenden de geliyo mu gelmiyo mu anlamadım ben korkuma dokunmuyorum da geçen siyah sütyen takmıştım tam uca gelen kısımların olduğu yer bişey akmışta kurumuş gibiydi
Maaşallah canım hiç almamışsın30.haftamızdayız 4,5 kilo aldımama annem burada 1 ay hem Sürekli oturuyorum hem durmadan yiyorum
11 kilo aldım ben ,daha 2 ay var
Pas geçmek istiyorum bu soruyu
bu sabah ki son tartılmadan sonra toplamda 14 kg ya Merhabadedim
Ben alamıyorum anlamıyorum gerçekten.
4 kilo gözüküyor aldığım.
Ona rağmen karnım çatladı hep.
Daha çok alsaydım boydan boya yırtılırdım heralde.
Kuzu benim cildimde problem var galiba
2 kilo verip alsam yanlarım çatlardı hamişlikten öncede.
Daha 5 aylık olmadan karnım çatlamaya başladı yağ krem fayda etmiyor. Günde 1 kere sürüyordum şimdi sabah akşam sürmeye başladım büyümezler daha da inşallah
Moralimi bozuyor pff
18 kilo da benden gelsin heheheheheh ilk 4 ay hiç almayıp sonradan coştum
Ben de 13 kilo almışım 31+4 üz bugün. Ama 48 le hamile kalmıştım göbeğim olmasa kilom normal duruyor sonunda iştahım açıldı
Başlangıç 58
Şuanki 67
Kizlar valla ne yalan soyleyim bende kilolu hamile olmak isterdim. 54 kiloyum tok karina. Omrumce hic oyle kilo alamadim belki hamilelikte alirim dedim o da olmadi :) Benden de 3500 kilo bebek cikmasi sanirim beklenemezdi
ayniiiiii ben :) yaz olsun gunes acsin bahar gelsin cicek acsin hergun güneş dogsun .Ama o kara bulutlar benden uzak dursun. Moralim bozuluyor :)Orada hava 20 derece mı :) ahh tam benlik canım .. yaz insaniyim .. soğuk kar kış yağmur bana göre değil içim kararıyor.
Kizinin rizki önceden gelip tasiyor bak. Bereketli olacak insallahTam haftasından emin değilim canım 20li haftalarda benden gelmişti.
O haftadan beri arada sırada geliyor,hatta bugün göğsümün başı sütyenden taşmış
Sıkışmış kalmış acıyor diye bir baktım sütüm akmış kurumuş
valla artik menu bulamiyorum isyan edicem. Bu ne ya hergun ne yemek yapsam diye düşünmekten fenalik geldi. Tam bunu yazacaktim bak sen menüyü sormussun :)Boncuklar menüler ne
Piknik yapın izin verirseHatta yarın ve haftasonu 21 dereceye çıkıyor :) doktoruma soracağım gidip dolaşmak için
Aynen öyle kuzum yarın doktorumdan izin alacağım hafta sonu eşim hamile çekimi yapacak parkta
Dimi ama :) kışı karı seven çok tamam o da güzel ama bana zor geliyor. Kış dedin mi nezle , grip , kat kat lahana gibi kıyafetler, karanlık hava vs. geliyor aklıma.. yaz diyince parklar, bahçeler , güneş, çocuklar :) içim açılıyorayniiiiii ben :) yaz olsun gunes acsin bahar gelsin cicek acsin hergun güneş dogsun .Ama o kara bulutlar benden uzak dursun. Moralim bozuluyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?