2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
kızlar bu arada gögsünden süt gelen var mı ben geçen sıktım biraz sarımsı sıvı geldi bu haftalarda böyle bir şey normal mi ki
Sıkmamak gerek diye biliyorum ben canım ama benden de geliyo mu gelmiyo mu anlamadım ben korkuma dokunmuyorum da geçen siyah sütyen takmıştım tam uca gelen kısımların olduğu yer bişey akmışta kurumuş gibiydi

kızlar bu arada gögsünden süt gelen var mı ben geçen sıktım biraz sarımsı sıvı geldi bu haftalarda böyle bir şey normal mi ki

benim hafif geldi. yani banyo yaparken baktım ucunu sıkınca geliyor. ama çok ilginçtir benim hamile kalmadan öncesine kadar her sıktığımda 4-5 damla gelirdi kaç sene geçti. ağrı falan yok ama.

vücut kendini hazırlıyor.

valla en iyisi niye evlendik yoksa dimi

kesinlikle.

vermez ki canım zaten. 32+0 ile 32+6 olduğunda alabilirsin. o haftadan bir günde al ki hakkın ölmesin...sonrasında baktın devam edemiyorsun gider bozdurursun 35.haftada da ayrılabilirsin o zaman
Canim ya yine birsey sorucam ama musait olursan cvp verebilir misin.
Ben simdi devletten para alabilmek icin calisamaz raporu mu alacagim calisabilir raporu mu alacagim. Birde dogumdan once sonra diye farkeder mi. Cunku ben 32. Hafta da bir rapor almayi dogumdan sonra da ayrica rapor almayi dusunuyorum ?

bende de ağrı yok ama dediğin gibi hazırlanıyor vucut demekki ayy hazırlansın doğsun da emsinler sütümüz gelsin sıkıntısızca inşallah emzirmek gibi bi duygu yok çünkü

akmıştır belki de biraz ben de merakımdan bakmıştım

Kızlar cook yoruluyorum her sabah gün ağarmadan yollara düşüp işe gitmek cok agır geliyor. Bukadar insan atama beklerken kendime yakıstıramıyorum ama cidden zorlanıyorum. Sanırım ani kilo aldım hamilelik pantolonlarım da sıkıyor o da bunaltıyor hersey bunaltıyor huysuzum

İnşallah kuzum Burda hava derecesi 20 güneş açtı 2 haftadır camlar açık hep evde. İçimde çok güzel umutlar var yarında tekrar detaylı ultrasona gireceğim çok heyecanlıyımmm
Herşey çoook güzel olucak canım bahar içimizi yeşertiyor ❤
Bizim burasıda aynı kuzum havalar ısındı sıcaklıklar arttı,ilk cemre nugün düştü

Tam haftasından emin değilim canım 20li haftalarda benden gelmişti.
O haftadan beri arada sırada geliyor,hatta bugün göğsümün başı sütyenden taşmış
Sıkışmış kalmış acıyor diye bir baktım sütüm akmış kurumuş

Orada hava 20 derece mı :) ahh tam benlik canım .. yaz insaniyim .. soğuk kar kış yağmur bana göre değil içim kararıyor.

Hatta yarın ve haftasonu 21 dereceye çıkıyor :) doktoruma soracağım gidip dolaşmak için

Herşey çoook güzel olucak canım bahar içimizi yeşertiyor ❤
Bizim burasıda aynı kuzum havalar ısındı sıcaklıklar arttı,ilk cemre nugün düştü

Aynen öyle kuzum yarın doktorumdan izin alacağım hafta sonu eşim hamile çekimi yapacak parkta

Ben de göğsü uyarmak doğumu tetikliyor diye duymuştum ama doğru mu bilmem. Benim de iç çamaşırıma sarımtırak bir leke geliyor süt üretimine hazırlık başlamış anlaşılan:)

30.haftamızdayız 4,5 kilo aldımama annem burada 1 ay hem Sürekli oturuyorum hem durmadan yiyorum
Maaşallah canım hiç almamışsın

11 kilo aldım ben ,daha 2 ay var

Kuzum maksimum 16 ya kadar normal deniliyor normal bence şuan
Pas geçmek istiyorum bu soruyu

Kuzu alıyoruz sinsi sinsi
bu sabah ki son tartılmadan sonra toplamda 14 kg ya Merhaba dedim

Bende kendimi durduramıyorum iştahım fena arttı elimizde değil ki canım

Ben alamıyorum anlamıyorum gerçekten.
4 kilo gözüküyor aldığım.
Ona rağmen karnım çatladı hep.
Daha çok alsaydım boydan boya yırtılırdım heralde.

Grubumuzun en fit annesi maaşallah canım ne güzel kilo almadın hiç

Canım ben hindistan cevizi yağını tavsiye ederim sana çok güzel nemlendiriyor aldığım o pahalı krem pul pul yaptı beni sürmüyorum bile
18 kilo da benden gelsin heheheheheh ilk 4 ay hiç almayıp sonradan coştum

Canım oğlunda ne kadar almıştın? O sana referans olur bir de doğru mu doğumdan çıktım 10 kg gitmiş falan yazıyorlar

Ben de 13 kilo almışım 31+4 üz bugün. Ama 48 le hamile kalmıştım göbeğim olmasa kilom normal duruyor sonunda iştahım açıldı

Canım sen baya zayıfmışsın zaten belli bile olmuyordur hamileliğin
Başlangıç 58
Şuanki 67

Aynı gibiyiz canım
Kizlar valla ne yalan soyleyim bende kilolu hamile olmak isterdim. 54 kiloyum tok karina. Omrumce hic oyle kilo alamadim belki hamilelikte alirim dedim o da olmadi :) Benden de 3500 kilo bebek cikmasi sanirim beklenemezdi

Canım onunla bir ilgisi yok ki sen zayıfsın diye bebeğin zayıf olacak diye bir kaide yok inşallah doğumdan sonra alır kiloları bebişin

Cuttingcorners Tatlim genetik olursa benim gibi minyon olur diye avutuyorum kendimi. Benim anne tarafim hep zayif cunku. Bende 2700 dogmusum insallah tek derdi minyon bebek olur. Allah korusun gelisme geriligi olmasindansa..

Orada hava 20 derece mı :) ahh tam benlik canım .. yaz insaniyim .. soğuk kar kış yağmur bana göre değil içim kararıyor.
ayniiiiii ben :) yaz olsun gunes acsin bahar gelsin cicek acsin hergun güneş dogsun .Ama o kara bulutlar benden uzak dursun. Moralim bozuluyor :)

Kizinin rizki önceden gelip tasiyor bak. Bereketli olacak insallah

Hatta yarın ve haftasonu 21 dereceye çıkıyor :) doktoruma soracağım gidip dolaşmak için

Aynen öyle kuzum yarın doktorumdan izin alacağım hafta sonu eşim hamile çekimi yapacak parkta
Piknik yapın izin verirse güneşin tadını çıkar , bizim d vitaminleri dibe vurdu , sen biraz depola bari canım

ayniiiiii ben :) yaz olsun gunes acsin bahar gelsin cicek acsin hergun güneş dogsun .Ama o kara bulutlar benden uzak dursun. Moralim bozuluyor :)
Dimi ama :) kışı karı seven çok tamam o da güzel ama bana zor geliyor. Kış dedin mi nezle , grip , kat kat lahana gibi kıyafetler, karanlık hava vs. geliyor aklıma.. yaz diyince parklar, bahçeler , güneş, çocuklar :) içim açılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…