- 19 Kasım 2017
- 3.561
- 8.959
- 108
Boncuklar menüler ne
Sadece 1 çeşit yapıyorum onu da yaparsamBoncuklar menüler ne
Ben köfte makarna salata canımAllah ne verdiyse canımyemek yapmak artık çok zor geliyor uyduruyorum bir şeyler.
Sen hastanede ne yedin?
Ben yemek yapmayı temizlik yapmayı Bİle o kadar özledim ki anlatamamSadece 1 çeşit yapıyorum onu da yaparsamhamilelik beni tembel yaptı canım.. gerçi belimde ağrıyor tezgahın önünde biraz ayakta kalsam hemen oturmak istiyorum..
Çok uzun süreli olmasada kısa bir süre için izin verir heralde canım ❤Hatta yarın ve haftasonu 21 dereceye çıkıyor :) doktoruma soracağım gidip dolaşmak için
Aynen öyle kuzum yarın doktorumdan izin alacağım hafta sonu eşim hamile çekimi yapacak parkta
Amin kuzum inşallahKizinin rizki önceden gelip tasiyor bak. Bereketli olacak insallah
Sen kaç kilo aldın çıtlat bakayımMaaşallah canım hiç almamışsın
Kuzum maksimum 16 ya kadar normal deniliyor normal bence şuan
Kuzu alıyoruz sinsi sinsi
Bende kendimi durduramıyorum iştahım fena arttı elimizde değil ki canım
Grubumuzun en fit annesimaaşallah canım ne güzel kilo almadın hiç
Canım ben hindistan cevizi yağını tavsiye ederim sana çok güzel nemlendiriyor aldığım o pahalı krem pul pul yaptı beni sürmüyorum bile
Canım oğlunda ne kadar almıştın? O sana referans olur bir de doğru mu doğumdan çıktım 10 kg gitmiş falan yazıyorlar
Canım sen baya zayıfmışsın zaten belli bile olmuyordur hamileliğin
Aynı gibiyiz canım
Canım onunla bir ilgisi yok ki sen zayıfsın diye bebeğin zayıf olacak diye bir kaide yok inşallah doğumdan sonra alır kiloları bebişin
Ayy epilasyon aletiyle bacaklarimi şöyle bir alayım yarın doktora gideceğim dedimşekilden şekile girdim yahu birazda ödem olmuş bacaklarım da , gobekte müsade etmedi , nefes nefese kaldım..
Doğumdan sonra bir ömür yapacaksın şimdi rahatligin tadını çıkar , temizlik falanda eşim yapıyor bizde ben ardından ufak şeyleri yapıyorum. Yani evde de olsan çok aktif olamazdin zaten şu an canimBen yemek yapmayı temizlik yapmayı Bİle o kadar özledim ki anlatamam
Doğru aslında ama bazen ömrünün sonuna kadar böyle olacak gibi geliyor bana psikolojik galibaDoğumdan sonra bir ömür yapacaksın şimdi rahatligin tadını çıkar , temizlik falanda eşim yapıyor bizde ben ardından ufak şeyleri yapıyorum. Yani evde de olsan çok aktif olamazdin zaten şu an canim
Kızlar öksürmekten bütün karnım agrıyo aranızda asist şurup içen var mı? Ya da augmentin antibiyotik içen?
Ağda ya hiç gitmedim kuaföre o yüzden hamilelikte de neresi iyi olur dayanır miyim bilemediğim için gidemedim canım , valla zor oldu zaten şekilden şekile girdim..Benim de yarın kontrolüm var canım
Ben de önce makinayı taktım ama sonra gözüm kesmedi Ağda yaptırmaya gittim
Bir saat bile sürmedi bacak kaş koltuk altı bikini bölgesi derken tertemiz oldum çıktım
Valla sen iyi uğraşmışsın, ben artık çorabımı bile zor giyiyorum
Evet cnm o dr.bakalım artık inş dediğin gibi olur cnm.olumsuz bir şey değilde geçen ay konuştuğumuz gibi dediBu rahmini alirim diyen doktormuydu. Olumsuz konusmamis ,bebekte uyumluymus haftasiyla ,kanama plesanta previa da beklenen bisey ,canini sikma 33 haftalik olmussun bile,Sana diyeyim sen uzuldugunle kalicaksin Hersey yolunda sukur
Ağda ya hiç gitmedim kuaföre o yüzden hamilelikte de neresi iyi olur dayanır miyim bilemediğim için gidemedim canım , valla zor oldu zaten şekilden şekile girdim..
Sen de bende yarın güzel haberler alırız inşallahbebisleri görmek iyi gelecek hayırlı sağlıklı haberlerle dönelim
Bebişte hisseder gerginliği , yarın göstermez kendini bak.. artık daha sık gidicez kontrollere kafanı boşalt rahatla :) herşey güzel geçecek .. şimdiden ufakliklara rüşvet olarak çikolata vermeye başlayalım yarın kımıl kımıl olsunlarAmin inşallah canım
İlk kez bu kontrolde niyeyse hem heyecanlıyım hem stresli ve gerginim
Bir sürü işim var ama stresten elim kolum kalmıyor
Bebişte hisseder gerginliği , yarın göstermez kendini bak.. artık daha sık gidicez kontrollere kafanı boşalt rahatla :) herşey güzel geçecek .. şimdiden ufakliklara rüşvet olarak çikolata vermeye başlayalım yarın kımıl kımıl olsunlar
Kızlar sıze birsey soracam acaba bende mi merak var
Mesela sizin konusmalarinizdan yüzünüzu felan tahmin etmeye çalışıyorum yada bunun ismi şudur diye felan içimden geçiriyorum. 2013 de eylül annelerinde de öyleyim. Sonra face de gurup kurmuştuk.beni merak eden varmi mesela
Alemsinn nerden de aklına geliyoKızlar sıze birsey soracam acaba bende mi merak var
Mesela sizin konusmalarinizdan yüzünüzu felan tahmin etmeye çalışıyorum yada bunun ismi şudur diye felan içimden geçiriyorum. 2013 de eylül annelerinde de öyleyim. Sonra face de gurup kurmuştuk.beni merak eden varmi mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?