2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Hatta yarın ve haftasonu 21 dereceye çıkıyor :) doktoruma soracağım gidip dolaşmak için

Aynen öyle kuzum yarın doktorumdan izin alacağım hafta sonu eşim hamile çekimi yapacak parkta
Çok uzun süreli olmasada kısa bir süre için izin verir heralde canım ❤
Kizinin rizki önceden gelip tasiyor bak. Bereketli olacak insallah
Amin kuzum inşallah
İlk süt olduğu için bitcek kızıma yetmicek diye üzülüyom

Sen kaç kilo aldın çıtlat bakayım

Ayy epilasyon aletiyle bacaklarimi şöyle bir alayım yarın doktora gideceğim dedim şekilden şekile girdim yahu birazda ödem olmuş bacaklarım da , gobekte müsade etmedi , nefes nefese kaldım..

Benim de yarın kontrolüm var canım
Ben de önce makinayı taktım ama sonra gözüm kesmedi Ağda yaptırmaya gittim

Bir saat bile sürmedi bacak kaş koltuk altı bikini bölgesi derken tertemiz oldum çıktım

Valla sen iyi uğraşmışsın, ben artık çorabımı bile zor giyiyorum

Kızlar alınan kiloları konuşmuşsunuz
Hemen ben de yorumumu yapayım

55 ile hamle kaldım şimdi 67 olmuşum

Yediklerime çok dikkat ediyorum, ekmek, pilav, abur cubur hiç yemiyorum ama nasıl bu kadar kilo aldım anlamadım

Sanırım sürekli evde olduğum için aldım kiloları

Ben yemek yapmayı temizlik yapmayı Bİle o kadar özledim ki anlatamam
Doğumdan sonra bir ömür yapacaksın şimdi rahatligin tadını çıkar , temizlik falanda eşim yapıyor bizde ben ardından ufak şeyleri yapıyorum. Yani evde de olsan çok aktif olamazdin zaten şu an canim

Doğumdan sonra bir ömür yapacaksın şimdi rahatligin tadını çıkar , temizlik falanda eşim yapıyor bizde ben ardından ufak şeyleri yapıyorum. Yani evde de olsan çok aktif olamazdin zaten şu an canim
Doğru aslında ama bazen ömrünün sonuna kadar böyle olacak gibi geliyor bana psikolojik galiba

Kızlar öksürmekten bütün karnım agrıyo aranızda asist şurup içen var mı? Ya da augmentin antibiyotik içen?

Ben söylediğin iki ilacı da kullanmadım bilmiyorum canım ama çok geçmiş olsun

Acaba göğsüne sırtına biraz viks sürüp sıcak havlu koysan işe yarar mı

Ağda ya hiç gitmedim kuaföre o yüzden hamilelikte de neresi iyi olur dayanır miyim bilemediğim için gidemedim canım , valla zor oldu zaten şekilden şekile girdim..

Sen de bende yarın güzel haberler alırız inşallah bebisleri görmek iyi gelecek hayırlı sağlıklı haberlerle dönelim

Bu rahmini alirim diyen doktormuydu. Olumsuz konusmamis ,bebekte uyumluymus haftasiyla ,kanama plesanta previa da beklenen bisey ,canini sikma 33 haftalik olmussun bile,Sana diyeyim sen uzuldugunle kalicaksin Hersey yolunda sukur
Evet cnm o dr.bakalım artık inş dediğin gibi olur cnm.olumsuz bir şey değilde geçen ay konuştuğumuz gibi dedi

Amin inşallah canım
İlk kez bu kontrolde niyeyse hem heyecanlıyım hem stresli ve gerginim

Bir sürü işim var ama stresten elim kolum kalmıyor

Amin inşallah canım
İlk kez bu kontrolde niyeyse hem heyecanlıyım hem stresli ve gerginim

Bir sürü işim var ama stresten elim kolum kalmıyor
Bebişte hisseder gerginliği , yarın göstermez kendini bak.. artık daha sık gidicez kontrollere kafanı boşalt rahatla :) herşey güzel geçecek .. şimdiden ufakliklara rüşvet olarak çikolata vermeye başlayalım yarın kımıl kımıl olsunlar

Şu an aklımda o kadar anlamsız senaryolar var ki
Gidince ya beni hastaneye yatırırlarsa bir çanta hazırlayıp öyle gideyim diyorum
Ya hemen Doğuma alıyoruz derse doktor, hastane çantamı hazırlayıp arabaya koyayım diyorum

Gitmeden evi toplayıp banyoyu lavaboyu yıkayıp öyle gideyim ne olur ne olmaz diyorum
Diyorum da diyorum yani

Bütün bu düşünceler olmasa hiç strese girmemiş olcam ve güzelde duşumu alıp dinlemeye geçicem başka hiçbir işim yok aslında

Kızlar sıze birsey soracam acaba bende mi merak var
Mesela sizin konusmalarinizdan yüzünüzu felan tahmin etmeye çalışıyorum yada bunun ismi şudur diye felan içimden geçiriyorum. 2013 de eylül annelerinde de öyleyim. Sonra face de gurup kurmuştuk.beni merak eden varmi mesela

Ben de çok meraklıymdır

A
Alemsinn nerden de aklına geliyo bazen bende diorum ama şu kişi sanki siyahbsaçlı biri gibi diorumama biz bi defasında @merveteacher25 'la aynı hastaneye gittiğimiz için tesadüfen yan yana oturmuşuz tabi bunu eve geldiğimizde fark ettik özelden hastane işlerini konuşurken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…