Şu an aklımda o kadar anlamsız senaryolar var ki
Gidince ya beni hastaneye yatırırlarsa bir çanta hazırlayıp öyle gideyim diyorum
Ya hemen Doğuma alıyoruz derse doktor, hastane çantamı hazırlayıp arabaya koyayım diyorum
Gitmeden evi toplayıp banyoyu lavaboyu yıkayıp öyle gideyim ne olur ne olmaz diyorum
Diyorum da diyorum yani
Bütün bu düşünceler olmasa hiç strese girmemiş olcam ve güzelde duşumu alıp dinlemeye geçicem başka hiçbir işim yok aslında
Son kontrolünde problem mi vardı ki canım bu düşüncelere kapıldin. Yoksa sadece hamilelik hormonlarindan mı ? Sen gönlünü ferah tut Allah'ın izniyle sorun olmayacak. Kaçta gideceksin doktora ?
Kızlar sıze birsey soracam acaba bende mi merak var
Mesela sizin konusmalarinizdan yüzünüzu felan tahmin etmeye çalışıyorum yada bunun ismi şudur diye felan içimden geçiriyorum. 2013 de eylül annelerinde de öyleyim. Sonra face de gurup kurmuştuk.beni merak eden varmi mesela
Sağol canım. En azından kızımın safra kesesi iyileşmiş durumda ve geçen Salı’dan beri ateşi de çıkmadı çok şükür . O iyi olsunda ben nezle olmaya razıyım :)
Canım senide anlıyorum her insan bir olmaz sonuçta.
Ben çok takıntılı drğilim sadece o konuda :)
En güzel çözüm
Bakalım yaşayıp görücez canım :)
Aramızdaki muhabbet gereği dedim canım ,katı kuralcı kvde olsa bende diyemezdim heralde :))
Hatta bi ara evin yedek anahtarını istedi,ne gerek var sen gelince ben kapıyı açarım.
Belki özel bir işim olucak gerek yok dedim
Herkes farklı düşünüyor :)
Eşimin böyle düşüneceği aklıma gelmezdi. Bi kaç kez banyo yaptırmasını istedim. Biraz durdu sonra ben abartıyorum galiba sen haklısın dedi ama yıkadı mı hatırlamıyorum :)
Önceden ünlüler doğurmazdı vücudum bozulacak vs diye ne olduysa hepsi çatır çatır doğurmaya başladı.
Bengü ve Seda Bakan hamileymiş.
Seda Bakanı da çok seviyorum neden bilmiyorum ayrıca sempatik geliyor kendi kendime sevindim falan onun adına
Önceden ünlüler doğurmazdı vücudum bozulacak vs diye ne olduysa hepsi çatır çatır doğurmaya başladı.
Bengü ve Seda Bakan hamileymiş.
Seda Bakanı da çok seviyorum neden bilmiyorum ayrıca sempatik geliyor kendi kendime sevindim falan onun adına