- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
2019 bereketli sanırım millet coşageldiAaa bilmiyordumevet artık evilikten kısa bi süre sonra hamilelik haberleri de geliyor
Seda bakanı sabah magazinde duymuştum bengü de mi hamileymişÖnceden ünlüler doğurmazdı vücudum bozulacak vs diye ne olduysa hepsi çatır çatır doğurmaya başladı.
Bengü ve Seda Bakan hamileymiş.
Seda Bakanı da çok seviyorum neden bilmiyorum ayrıca sempatik geliyor kendi kendime sevindim falan onun adına
Dinlen canım yoruldun mu ondandır belki.Bugün karnım çok sertleşiyor
16 haftalıkmış sanırım bende magazin sayfasında gördüm kuzuSeda bakanı sabah magazinde duymuştum bengü de mi hamileymiş
2-3 gün çok yorucu geçti kuzum ondan mı acaba ? Bugün sadece yürüyüş yaptım aslında ama üst üste yorucu oldu demekkiDinlen canım yoruldun mu ondandır belki.
16 haftalıkmış sanırım bende magazin sayfasında gördüm kuzu
Su önemli kuzu ama birden içipte böbrekleri yorma yudum yudum zamana yayarak iç şişe olsun yanında. Dinlen bakalım bi2-3 gün çok yorucu geçti kuzum ondan mı acaba ? Bugün sadece yürüyüş yaptım aslında ama üst üste yorucu oldu demekki
Suya yüklendim şimdi birkaç gün dışarıda fazla su da içemedim
Hahahha ne gibi bir işSu önemli kuzu ama birden içipte böbrekleri yorma yudum yudum zamana yayarak iç şişe olsun yanında. Dinlen bakalım bi
Sende bi sinsilik var zaten şimdi taşlar oturdu bak alttan alttan iş görüyorsun dimi bildim ben
Son kontrolünde problem mi vardı ki canım bu düşüncelere kapıldin. Yoksa sadece hamilelik hormonlarindan mı ? Sen gönlünü ferah tut Allah'ın izniyle sorun olmayacak. Kaçta gideceksin doktora ?
Ahhaa ne münasebetHahahha ne gibi bir işdüşündüğüm şeyse o iş olmayalı aylar oldu çok gezdim 3 gündür
Şehir dışına çıktık birkaç gün kafa dağıtalım diyeAhhaa ne münasebet
Yok yok eşinde izin aldı ya oda moda işleri mi diye düşünmüştüm sadece
O işi unuttum bende aklıma bile gelmiyor
Yalan olmasın ama şu sıralar çıkmış olması lazım diye biliyorum ama genetik olduğunu da unutmamak lazım bazı bebişler saçsız bazıları saçlı oluyor.Kızlar bebişlerin saçları acaba kaçıncı haftada çıkmaya başlıyor
Şehir dışına çıktık birkaç gün kafa dağıtalım diye
Bende unuttum şimdi sen söyleyince hatırladım
Şehir dışına çıktık birkaç gün kafa dağıtalım diye
Bende unuttum şimdi sen söyleyince hatırladım
Bugün bi geçsin de kuzum iyice dinleniym inşallah artmazYalan olmasın ama şu sıralar çıkmış olması lazım diye biliyorum ama genetik olduğunu da unutmamak lazım bazı bebişler saçsız bazıları saçlı oluyor.
Yorgunluktan da olabilir o zaman kuzu sen yinede dinlen dikkat et çok sık oluyorsa bi nst girmeye gidersin olmadı.
Benim 26-27. Hafta falandı sanırım doktorum çıkmaya başlamış demiştiKızlar bebişlerin saçları acaba kaçıncı haftada çıkmaya başlıyor
Kız sizde nasıl konusmadi niz valla her yanıma oturanla bir muhabbet kuruyorum sorma dr soruyorum çünkü drlar dan yana şansım yok biliyorsunuz.resmen knusurken akraba çıkıyoruz uzaktan.neyse hiç yoktan hatirliyorsundur.A
Alemsinn nerden de aklına geliyobazen bende diorum ama şu kişi sanki siyahbsaçlı biri gibi diorum ama biz bi defasında @merveteacher25 'la aynı hastaneye gittiğimiz için tesadüfen yan yana oturmuşuz tabi bunu eve geldiğimizde fark ettik özelden hastane işlerini konuşurken
Amin cnm benim.Allahım yardımcımiz olsun.tüp bebek uzmani ymis ama riskli gebelik le obur u daha iyiymiş artık şansa bakalım. Değiştirme şansım yok Allaha emanetiz cnm.Gerçekten doktor konusunda ne kadar çok çektiğine bir kez daha şahit oldum canım.
Hakkında herşeyin hayırlısı olsun
Ediyorum etmem mi ama az çok seni tahmin edebiliyorum esmer zayıf çıtı pıtı sin ve uzun saclisinBeni ediyor musunuz
Bende çok meraklıyımdır
Benimde cnm acayip canımı yakıyor kameraya çekecem duruyor sanki anliyorlar biraz çekebildim gerciBugün karnım çok sertleşiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?