2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Seda bakanı sabah magazinde duymuştum bengü de mi hamileymiş

Dinlen canım yoruldun mu ondandır belki.

16 haftalıkmış sanırım bende magazin sayfasında gördüm kuzu
2-3 gün çok yorucu geçti kuzum ondan mı acaba ? Bugün sadece yürüyüş yaptım aslında ama üst üste yorucu oldu demekki
Suya yüklendim şimdi birkaç gün dışarıda fazla su da içemedim

2-3 gün çok yorucu geçti kuzum ondan mı acaba ? Bugün sadece yürüyüş yaptım aslında ama üst üste yorucu oldu demekki
Suya yüklendim şimdi birkaç gün dışarıda fazla su da içemedim
Su önemli kuzu ama birden içipte böbrekleri yorma yudum yudum zamana yayarak iç şişe olsun yanında. Dinlen bakalım bi
Sende bi sinsilik var zaten şimdi taşlar oturdu bak alttan alttan iş görüyorsun dimi bildim ben

Hahahha ne gibi bir iş düşündüğüm şeyse o iş olmayalı aylar oldu çok gezdim 3 gündür

Son kontrolünde problem mi vardı ki canım bu düşüncelere kapıldin. Yoksa sadece hamilelik hormonlarindan mı ? Sen gönlünü ferah tut Allah'ın izniyle sorun olmayacak. Kaçta gideceksin doktora ?

Son kontrolde -5hafta önce- idrar tahlilim kötü çıkmıştı canım
Eritrosit 117
Lökosit 14
Epitel 58 çıkmıştı

Ama benim doktorum çok mu rahat nedir anlamadım
İlaç falan vermedi
Hamilelikte olur böyle dedi

Ben son 15 gündür çok sancı çekiyorum idrar yollarından
Sancıyla açılmam olacak diye çok korktum
Sancım var diye sıcak havlu koydum bacağımın arasına, ama o da açılma yapacak diye yine korktum

Sabah 9da ürolojiye randevu aldım. Orda işim bitince de kadın Doğuma geçerim

Hahahha ne gibi bir iş düşündüğüm şeyse o iş olmayalı aylar oldu çok gezdim 3 gündür
Ahhaa ne münasebet
Yok yok eşinde izin aldı ya oda moda işleri mi diye düşünmüştüm sadece
O işi unuttum bende aklıma bile gelmiyor

Ahhaa ne münasebet
Yok yok eşinde izin aldı ya oda moda işleri mi diye düşünmüştüm sadece
O işi unuttum bende aklıma bile gelmiyor
Şehir dışına çıktık birkaç gün kafa dağıtalım diye
Bende unuttum şimdi sen söyleyince hatırladım

Kızlar bebişlerin saçları acaba kaçıncı haftada çıkmaya başlıyor
Yalan olmasın ama şu sıralar çıkmış olması lazım diye biliyorum ama genetik olduğunu da unutmamak lazım bazı bebişler saçsız bazıları saçlı oluyor.
Şehir dışına çıktık birkaç gün kafa dağıtalım diye
Bende unuttum şimdi sen söyleyince hatırladım

Yorgunluktan da olabilir o zaman kuzu sen yinede dinlen dikkat et çok sık oluyorsa bi nst girmeye gidersin olmadı.

Bugün bi geçsin de kuzum iyice dinleniym inşallah artmaz

Abdestini tutamayan yaşlı gibi oldum çok sık idrara çıkıyorum sanki çok sıkışmış gibi ama az bişey idrar,niye böyle oldu ki ya da bu haftalarda normal mi? Bu haftaya kadar hiç sıkıntı olmamıştı ,şimdi biraz kasık ağrım var yeni başladı sizde de varmı idrar sorunu

Kız sizde nasıl konusmadi niz valla her yanıma oturanla bir muhabbet kuruyorum sorma dr soruyorum çünkü drlar dan yana şansım yok biliyorsunuz.resmen knusurken akraba çıkıyoruz uzaktan.neyse hiç yoktan hatirliyorsundur.
Gerçekten doktor konusunda ne kadar çok çektiğine bir kez daha şahit oldum canım.
Hakkında herşeyin hayırlısı olsun
Amin cnm benim.Allahım yardımcımiz olsun.tüp bebek uzmani ymis ama riskli gebelik le obur u daha iyiymiş artık şansa bakalım. Değiştirme şansım yok Allaha emanetiz cnm.
Beni ediyor musunuz
Bende çok meraklıyımdır
Ediyorum etmem mi ama az çok seni tahmin edebiliyorum esmer zayıf çıtı pıtı sin ve uzun saclisin
Bugün karnım çok sertleşiyor
Benimde cnm acayip canımı yakıyor kameraya çekecem duruyor sanki anliyorlar biraz çekebildim gerci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…