- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Bebişin baskısından dolayıdır kuzu belki.Abdestini tutamayan yaşlı gibi oldum çok sık idrara çıkıyorum sanki çok sıkışmış gibi ama az bişey idrar,niye böyle oldu ki ya da bu haftalarda normal mi? Bu haftaya kadar hiç sıkıntı olmamıştı ,şimdi biraz kasık ağrım var yeni başladı sizde de varmı idrar sorunu
Kız sizde nasıl konusmadi niz valla her yanıma oturanla bir muhabbet kuruyorum sorma dr soruyorum çünkü drlar dan yana şansım yok biliyorsunuz.resmen knusurken akraba çıkıyoruz uzaktan.neyse hiç yoktan hatirliyorsundur.
Amin cnm benim.Allahım yardımcımiz olsun.tüp bebek uzmani ymis ama riskli gebelik le obur u daha iyiymiş artık şansa bakalım. Değiştirme şansım yok Allaha emanetiz cnm.
Ediyorum etmem mi ama az çok seni tahmin edebiliyorum esmer zayıf çıtı pıtı sin ve uzun saclisin
Benimde cnm acayip canımı yakıyor kameraya çekecem duruyor sanki anliyorlar biraz çekebildim gerci
Çok mühim görse mutlaka üstünde dururdu canım korkma sen. Yarın gidince de sancini anlatırsın ona göre bir yol izler. En kotu ihtimalle için rahat etmezse başka bir doktorun fikrini daha alırsın böylece daha rahat olursunSon kontrolde -5hafta önce- idrar tahlilim kötü çıkmıştı canım
Eritrosit 117
Lökosit 14
Epitel 58 çıkmıştı
Ama benim doktorum çok mu rahat nedir anlamadım
İlaç falan vermedi
Hamilelikte olur böyle dedi
Ben son 15 gündür çok sancı çekiyorum idrar yollarından
Sancıyla açılmam olacak diye çok korktum
Sancım var diye sıcak havlu koydum bacağımın arasına, ama o da açılma yapacak diye yine korktum
Sabah 9da ürolojiye randevu aldım. Orda işim bitince de kadın Doğuma geçerim
Benimki doğrumu pekiBebişin baskısından dolayıdır kuzu belki.
Zaten normal son aylarda idrar isteğinin artması benimde sık sık geliyor gece kalkıyorum 1-2 kez.
Ehehe
Benim tahmin yeteneğim kötü genelde tersi çıkar hatta
O yüzden yapmıyorum ben
Gece 1-2 kez mı kalkıyorsun sadece canım.. beni görsen eşimle yer değiştik kapıya yakın yatıyorum artık, tuvalet kağıdı dayanmıyor bize benim ikide bir gitmemden hele de geceleriBebişin baskısından dolayıdır kuzu belki.
Zaten normal son aylarda idrar isteğinin artması benimde sık sık geliyor gece kalkıyorum 1-2 kez.
Ehehe
Benim tahmin yeteneğim kötü genelde tersi çıkar hatta
O yüzden yapmıyorum ben
Yanii kuzu pek çıtı pıtı sayılmamBenimki doğrumu peki
Su içmiyorum gece yatmadan önce içersem 2 normalde bir kez kalkıyorum ama yatmadan önce ve sabah mutlaka ilk işim çiş yapmak oluyorGece 1-2 kez mı kalkıyorsun sadece canım.. beni görsen eşimle yer değiştik kapıya yakın yatıyorum artık, tuvalet kağıdı dayanmıyor bize benim ikide bir gitmemden hele de geceleri
Ay cnm benim.malesef değil amamelekci canım ben senin adını hep melek diye düşünmüştüm kullanıcı adından herhalde , çok yaraticiyim
Ay Alemsinn cnm ya esmer olduğunu gercekten bilmiyordum kacirmis im. Orasını ama resimlerden zayıf olduğunu gördüm kopya çektim.Yanii kuzu pek çıtı pıtı sayılmam
Saçlarım omzumdan biraz uzun çünkü kestirmiştim ilk hamileyken öncesinde uzundu ama.
Esmerim ama bunu yazmıştım zaten kopya çekmişsin
Şey gibi oldu bu da, taliplerimi bekliyorum yazısı gibi
Benimki kasılma gibi canım daha çok öyle bir sertleşmeKız sizde nasıl konusmadi niz valla her yanıma oturanla bir muhabbet kuruyorum sorma dr soruyorum çünkü drlar dan yana şansım yok biliyorsunuz.resmen knusurken akraba çıkıyoruz uzaktan.neyse hiç yoktan hatirliyorsundur.
Amin cnm benim.Allahım yardımcımiz olsun.tüp bebek uzmani ymis ama riskli gebelik le obur u daha iyiymiş artık şansa bakalım. Değiştirme şansım yok Allaha emanetiz cnm.
Ediyorum etmem mi ama az çok seni tahmin edebiliyorum esmer zayıf çıtı pıtı sin ve uzun saclisin
Benimde cnm acayip canımı yakıyor kameraya çekecem duruyor sanki anliyorlar biraz çekebildim gerci
Benimde öyle cnm heralde nefesim kesiliyor arada bir yerlerini dayiyorBenimki kasılma gibi canım daha çok öyle bir sertleşme
Mesajın düzenlenme süresi 5 dk sanırım canım o süre dolana kadar mesajı düzenleyebiliyorsun ama kaçırırsan süresini video kalır burdaVideo yükleyecem ama sonra silebiliyormuyum azicik çekebildim
Karın guruldemesi gibimiKarnımdan çıt diye ses geldi Kızlar ???
He anladım cnm yukluyeyim silim bari siz görün gerçi göbek daha...ama killi ve çatlamis bir gobekMesajın düzenlenme süresi 5 dk sanırım canım o süre dolana kadar mesajı düzenleyebiliyorsun ama kaçırırsan süresini video kalır burda
Yok bildiğimiz “çıt” sesi geldi kuzuKarın guruldemesi gibimi
Deneme amaçlı boş bir video at şansa bırakma bence :)Video yükleyecem ama sonra silebiliyormuyum azicik çekebildim
Yok cnm kötü dusunme sende benim gibi herseyi okuyorsun sinra acaba bende demi olacak psikolojisi oluyor.içerde kim bilir ne yapıyor iyi düşünYok bildiğimiz “çıt” sesi geldi kuzu
Yine burda okumuştum biri böyle ses duyduktan Sonra suyu gelmiş aman aman.
Nasıl desem elektrik çarpması gibi ses geldi çıt ettiTövbe tövbe
aman göbek daha kim tanıyacak beniDeneme amaçlı boş bir video at şansa bırakma bence :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?