2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Bebişin baskısından dolayıdır kuzu belki.
Zaten normal son aylarda idrar isteğinin artması benimde sık sık geliyor gece kalkıyorum 1-2 kez.

Ehehe
Benim tahmin yeteneğim kötü genelde tersi çıkar hatta
O yüzden yapmıyorum ben

Çok mühim görse mutlaka üstünde dururdu canım korkma sen. Yarın gidince de sancini anlatırsın ona göre bir yol izler. En kotu ihtimalle için rahat etmezse başka bir doktorun fikrini daha alırsın böylece daha rahat olursun

Benimki doğrumu peki

Gece 1-2 kez mı kalkıyorsun sadece canım.. beni görsen eşimle yer değiştik kapıya yakın yatıyorum artık, tuvalet kağıdı dayanmıyor bize benim ikide bir gitmemden hele de geceleri

Benimki doğrumu peki
Yanii kuzu pek çıtı pıtı sayılmam
Saçlarım omzumdan biraz uzun çünkü kestirmiştim ilk hamileyken öncesinde uzundu ama.
Esmerim ama bunu yazmıştım zaten kopya çekmişsin
Şey gibi oldu bu da, taliplerimi bekliyorum yazısı gibi

Gece 1-2 kez mı kalkıyorsun sadece canım.. beni görsen eşimle yer değiştik kapıya yakın yatıyorum artık, tuvalet kağıdı dayanmıyor bize benim ikide bir gitmemden hele de geceleri
Su içmiyorum gece yatmadan önce içersem 2 normalde bir kez kalkıyorum ama yatmadan önce ve sabah mutlaka ilk işim çiş yapmak oluyor Şimdilik durum böyle bende

Ay Alemsinn cnm ya esmer olduğunu gercekten bilmiyordum kacirmis im. Orasını ama resimlerden zayıf olduğunu gördüm kopya çektim.

Benimki kasılma gibi canım daha çok öyle bir sertleşme

Yok bildiğimiz “çıt” sesi geldi kuzu
Yine burda okumuştum biri böyle ses duyduktan Sonra suyu gelmiş aman aman.

Nasıl desem elektrik çarpması gibi ses geldi çıt etti Tövbe tövbe
Yok cnm kötü dusunme sende benim gibi herseyi okuyorsun sinra acaba bende demi olacak psikolojisi oluyor.içerde kim bilir ne yapıyor iyi düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…