2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Yok bildiğimiz “çıt” sesi geldi kuzu
Yine burda okumuştum biri böyle ses duyduktan Sonra suyu gelmiş aman aman.

Nasıl desem elektrik çarpması gibi ses geldi çıt etti Tövbe tövbe
Benim bildiğim suyun olsa hemen o sesten sonra gelmesi lazım canım , kötü düşünme yani. Belinden falan gelmiş olabilir ben hareket ederken Cat çat bir sürü ses geliyor valla

Benim bildiğim suyun olsa hemen o sesten sonra gelmesi lazım canım , kötü düşünme yani. Belinden falan gelmiş olabilir ben hareket ederken Cat çat bir sürü ses geliyor valla
Evet kuzu gelen giden yok allahtan ama korktum aklıma direk o geldi. Ama yan yatıyordum hareket etmiyordum karnımdan geldiğine eminim ama sıkıntı yok sanırım

Karnımdan çıt diye ses geldi Kızlar ???
Merhaba
Bende uzaktan takip ediyorum sizleri.
30+3 gunluk 2.kizima hamileyim.
Yazdiginizi gorunce endiselenmeyin diye yazmak istedim.
Ilk kizimda da bu hamileligimdede bu çıt sesini hep duydum. Ama emdiselenilcek bir durum yok. Sizde korkmayin. Hareket edecegi zaman duyuluyor. Kemiklerle alakali oldugu soyleniyor ama.bilimsel bir aciklama yok bu konuyla ilgili :)
Ilk hamileligimde dr benden duymua ilk cok sasirmistim ama bildigin çıt diye ses geliyor bir turlu inandiramamistim. Netten arastirdim ki cok kişide oluyormus.
Kizim saglikli dogdu cok sukur. Buyuzden strese girmeyin :)
Iyi geceler hepinize.

Ay allah razı olsun.
Duyduğuma emindim kese patladı sandım aklıma direk o geldi.
Normalse sıkıntı yok o zaman. Teşekkür ederim

Ay allah razı olsun.
Duyduğuma emindim kese patladı sandım aklıma direk o geldi.
Normalse sıkıntı yok o zaman. Teşekkür ederim
Bende ill hamileligimde baya endiselenmistim. Garip ama o sesi eşim bile duyuyor. O derece sesli.
Rica ederim

Madem birbirimizi merak ediyoruz yüzümüzü paylaşmadan hamile olmadan önceki halimizden bir kaç foto koyalım hem tarzımız belli olur bu şekilde daha kolay birbirimizin nasıl olduğumuzu tahmin edebiliriz
Ben başlıyorum mesela

Eklentiler

• 77ADCDC7-66D8-44A5-95FB-F458068EB5D7.webp
    71 KB · Görüntüleme: 88
  • 203BC2C7-A143-49E0-A2A6-516E12662D89.webp
    65 KB · Görüntüleme: 89
  • F57EB70D-4DA3-478D-A0A5-DD909FD5DF36.webp
    126,4 KB · Görüntüleme: 87
  • 761F3504-1FAA-48FB-B3E1-45A0CCE4302A.webp
    57,4 KB · Görüntüleme: 80
Maşaallah Eminim hem çok güzel hemde çok iyi bir anne olacaksın..
hadi hayırlısı yarın Eren'den güzel haberler al da gel inşaallah.. Haftalar yaklaştı kontroller sıklaştı.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…