2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Günaydın herkese . Bende de sanki adet olmadan önceki ağrı olur ya , geceleri özellikle bu ağrı oluyor , sanırım bol bol dinlenmemiz gerekiyor , ben baya hareketli geçiriyorum günü ve yoruluyorum , sonra gece rahat uyuyamıyorum

canım sanırım sen özelde çalışıyorsun. çünkü devlette para alma olayı yok. daha net bilgi verirsen ona göre cevaplayayım.

Sadece 1 çeşit yapıyorum onu da yaparsam hamilelik beni tembel yaptı canım.. gerçi belimde ağrıyor tezgahın önünde biraz ayakta kalsam hemen oturmak istiyorum..

ben de 2 günlük yapıyorum 2 -3 çeşit mutlaka var. ama artık eşimde uğraşma boşvr ne varsa yeriz diyor. bugün mesela dışarıda yiyeceğiz. ki normalde kendisi ne olursa olsun ev yemeği der, ama yapamayınca ben de yorgun olunca sağolsun idare ediyor.

ben pek tahmin edemem görmediğim kişileri fiziksel olarak. doğumdan sonra bence paylaşım yapabiliriz bebişlerle ilk anımızı. ben paylaşırım yani sıkıntı yok çekinmem

maşaAllah canım toparlanıyordur kuzu.

2019 bereketli sanırım millet coşageldi

sorma ya doğuran doğuran herkes hamiş

farhriye de hamiş, bi de sinem uslu var oyuncu o da dün baby shower yapmış. yaw dedim herkes hamile. hatta bir tane sporcu var didem fitness o da hamile.

canım bende de öyle, su içmekle alakası yok. zaten doktor da dedi. ayaklarını tam idrar torbama dayamış baskı yapar dedi. hakikaten de öyle yani koşa koşa gidiyorum.

Maşaallah Eminim hem çok güzel hemde çok iyi bir anne olacaksın..
hadi hayırlısı yarın Eren'den güzel haberler al da gel inşaallah.. Haftalar yaklaştı kontroller sıklaştı.. :)

Teşekkür ederim kuzumm
İnşallah sabahın köründe kalktım heyecandan

Günaydın kızlar
Bugün kontrolü olan arkadaşlar güzel haberlerle geliriz inşallah

Çok yazismayin sonra hepsini okumak zor oluyor

Seviyorum sizi

Günaydın canım inşallah hepimiz güzel haberlerle geliriz

Günaydın kızlar
Sağ kasık tarafımda ağrı var ve rahatsız ediyor.
Umarım geçer neyin nesi anlamadım.
Günaydın canım enfeksiyondan olmasın o ?

B Birpapatyagolgesi canım şuan kaçıncı haftandasın ?
37. haftana kadar çalışmayı düşünüyorsan eğer çalışır raporu alman gerekiyor. 5 haftalık süre doğum sonrasına ekleniyor. Özetle ; doğum raporu 16 haftadan oluşur. Doğum öncesinde kullanman yada sonrasına ertelemen paranı etkilemez. Tamamını alırsın.
Rapor parası ve emzirme parası da ptt ye değil ziraatbankasına yatıyor. Ptt den sadece doğum parası alınıyor.

Yetişemedimmmm hiç birinize
Annem geldi kardeşimle bugün o yüzden pek giremedim
Yarın perinatologda ayrıntılı ultrasonumuz var
Heycandan uyuyamıyorum
Eşimde izin aldı iş yerinde beraber gidiyoruz
Hayırlı haberlerle gel cnm..doya doya bak kuzuna.

Günaydın hamişler, ben uzandığım zaman idrara cıkma isteği duymuyorum, oturunca direk geliyo, galiba baskıdan dolayı 45 dk oldu Lavaboya gideli, yine geldi direndim gitmıycem yatıyorum uyuyacam
Bazen ben 15 dakkada gidiyorum neredeyse. bu sorun yüzünden dışarıda da fazla kalamiyorum . cok skntı ya

Günaydın güzel anneler Burda saat 07:51 ben 06:30 dan beri uyanayım randevumuz 10:30da çok heycanlıyımm
benim de bugun aksama dogru randevum var.bende cok heyecanliyim .Umarim guzel haberlerle döneriz. Geriden gelme olayimiz vardi bizim o yüzden heyecan daha da artiyor. senin guzel haberlerinide bekliyoruz

cnm güzel bir bayana Benziyor sun. Masallah.tarzında çok güzel belli ediyor gerçi aldığın kıyafetler den
Allah sahibin e bagislasin cnm.

benim de bugun aksama dogru randevum var.bende cok heyecanliyim .Umarim guzel haberlerle döneriz. Geriden gelme olayimiz vardi bizim o yüzden heyecan daha da artiyor. senin guzel haberlerinide bekliyoruz
Cnm sende güzel haberlerle gelirsin inş. Geriden gelmeye fazla takılma cnm Allah korusun gelişi mi durmasın yeter birde bakmissn ilerde çıkmış Ayy inş hadi

canım emzirme parası nedir? rapor parasını biliyordum da.

30 haftalikmisim. 4 martta gidip calisamaz raporu alcam. Calisabilir de alsam param yatar mi yani ?

canım emzirme parası nedir? rapor parasını biliyordum da.
Canım emzirme yazdığıma bakma, devlet rapor parasından haricen süt parası da yatırıyor. Raporla birlikte ödeniyor.
2019 da 149 tl gibi bir rakam sanırım. Bunun dışında bir de doğum parası var. İlk çocuk 300, ikinci 400 , 3. çocuk 600 tl. Doğumdan sonra çocuğun kimliğiyle belirlenen yerlerden birine (Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İl Müdürlüklerine, Sosyal Hizmetler Müdürlüklerine, ilçelerde ise kaymakamlık binalarının içindeki Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına) gidip form dolduruyorsun. O para da ptt ye yatıyor.

30 haftalikmisim. 4 martta gidip calisamaz raporu alcam. Calisabilir de alsam param yatar mi yani ?

Şunu netleştirmemiz lazım. Sen 32. haftanda fiilen çalışmana ara vermek istiyor musun ?
Eğer 32. haftamdan itibaren evimde çocuğumun doğmasını bekleyeceğim diyorsan çalışamaz alacaksın. Doğum gerçekleştiğinde 32. haftadan doğuma kadar geçen süreye ilişkin raporun onaylanıp paranı alacaksın. Daha sonra doğum sonrası 8 haftalık raporun yazılacak ve rapor süresi bitiminde de bu raporunun parasını alacaksın.

37. Haftana kadar çalışmak istiyorsan ; çalışır raporu alacaksın. 32 den 37. haftaya kadar olan 5 haftalık süreç doğumdan sonraki 8+5 olarak eklenecek ve bu 5 haftanın parasınıda o zaman alacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…