2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272

evet canım benim alacağım sadece 2.çocuk olduğu için doğum yardımı olan 400 tl. bir de eşimin maaşına eklenecek olan çocuk yardımı parası o kadar.

şimdi sen yazınca ben de araştırdım merak ettim biz de öyle 149 tl süt parası diye bişi yok.

Devlet memuru old. bilmiyordum ben tatlım

olsun ben de öğrendim. burada da işçi kadrosu var izin rapor kısmını giriyorum ama diğer tüm işlerini başkası yapıyor işte bu sisteme girişleri olsun kesintileri falan o kkonuda bilgim yok. bu işi de yeni kitlediler sağolsunlar zaten.

Cok teekkurederim iyi ki varsiniz hakketten ya :) :*

Bende cok arastirdim memurlar icin dogum parasi ilk cocuk 300, ikinci cocuk 400, ucuncu cocuk 600 Cok az gercekten 300 lirayla bir cocugun sadece birkac aylik bezini alirsin

benim de bugun aksama dogru randevum var.bende cok heyecanliyim .Umarim guzel haberlerle döneriz. Geriden gelme olayimiz vardi bizim o yüzden heyecan daha da artiyor. senin guzel haberlerinide bekliyoruz
Hadi bklm haber bekliyoruz senden ,senin fındık bence bu ay geçti bile haftasıni öyle hisssdiyorum

Hadi bklm haber bekliyoruz senden ,senin fındık bence bu ay geçti bile haftasıni öyle hisssdiyorum
ay insallah canm ya. Bu hafta cok durgun ama hareketleri bi anda azaldi gibime geliyor. yinede hissettigim icin telas yapmadim ama kafamin icinde bir yerlerde dönüp duruyor

ay insallah canm ya. Bu hafta cok durgun ama hareketleri bi anda azaldi gibime geliyor. yinede hissettigim icin telas yapmadim ama kafamin icinde bir yerlerde dönüp duruyor
3_4 gün önce benim ki de öyle çok az oynadı bide kasılma vardı ,iki gündür daha iyi ,galiba dönem dönem onlarda sakinliyo, geçen hafta bende çok heyecanlı gittim kontrole niye bilmem, salı benimde kontrolüm var naptı bklm benim kuzuda

Kizlar ust kattaki komsum 4 yada 5 aylik hamile. Kadin hergun duzenli olarak saat 11 de kalkiyor evi süpürüyor sonra siliyor .Sonra bütün evin halilarini balkondan cirpiyor .Carsaflari ciripiyor. Sonra birseyler yikayip mutlaka asiyor. piskopat mi anormal mi anlamadim gitti. Hamile degilken yapıyordu da hamile kalinca dedim artık yapmaz yine yapiyor yine yapiyor. huylu huyundan hic vazgecmiyor. Valla ben bi ev supursem aksama kadar yatiyom bel agrisindan

bence temizlik hastası ama canına yazık yavrusuna yazık ,hergün pislik akmıyo ya evine, demek ki mşlh sağlığıda el veriyo demek ki ben ilk aydan bu aya aygın baygın yatıyom, bel ağrısı hal getire haftada bir eşim yapıyo adama nasıl dua ediyorum

Benim evde kedi olduğu için bende hergün süpürge açıyorum.
Tüy dökme döneminde yine şu sıralar.
Ama öyle çarşaf silkeleme falan o kadar da değil bencede temizlik hastası olabilir

Alışverişe gidecekmişiz birlikte eksikleri tamamlayalım artık diyorsun, dış görünüş olarak pek hatırlamıyorum ama bıcır bıcır konuşuyordun hiç susmadan
Güzelmiş :) evet eksikler var kafamda dönüp duruyorbazen cok suskun olurum kimse konusturamaz bazende cok konusurum kimse durduramaz .Ruyanda konustugum anima denk gelmis heralde
Ruya dedin de var ya ben de o kadar ilginc rüyalar goruyorum ki gecen hamile halimle survivor daydımben hamileyim diyorum acuna bu parkuru nasil yapicam cok zor.hala anlatirken kopuyorum

Benim evde kedi olduğu için bende hergün süpürge açıyorum.
Tüy dökme döneminde yine şu sıralar.
Ama öyle çarşaf silkeleme falan o kadar da değil bencede temizlik hastası olabilir

Kadin bence de hasta zaten sadece kapinin önünde gördükce konusuyoruz evden disari da pek cikmiyor.temizligi yapıp balkonda oturuyor. Allah yardim etsin ya ben üzülüyorum herkesin farkli bi skntısı derdi oluyor iste.
Hamile degilken bende genelde her gun süpürürdüm de ay su sira pasakli oldum galibaevime misafir gelse ayıplar gibime geliyor bir topluyorum o kadar .Esim süpürüyor Allah razi olsun ama haftada bir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…