2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Bende cok arastirdim memurlar icin dogum parasi ilk cocuk 300, ikinci cocuk 400, ucuncu cocuk 600 Cok az gercekten 300 lirayla bir cocugun sadece birkac aylik bezini alirsin

evet canım ama çocuklar büyüyüne kaar devlet her ay maaşına çocuk yardım parası adı altında para yatırıyor onu da unutmamak lazım.

muhtemelen takıntılı...hamile olsa bile vazgeçememiş. aslında iyi oluyordur ona eğil kalk oh ne güzel kaslar çalışıyor.

Kan üre azotu (BUN) ▼5.61 mg/dL 7.94 - 20.09
Kreatinin ▼0.39 mg/dL 0.51 - 0.95

sonuçlara bak ya damardan kanda verildi hala düşük çıkıyor

canım neden kan takviyesi alıyorsun.

çok güldüm çokkkkkk Allah iyiliğini versin.

Kızlar akşam beni hastaneden aradılar.
arayan ebe. bugün saat 13:30 da gebe okulu başlıyormuş. gelin dedi. çalışıyorum ama dedim akşam eğitim yok mu dedim. yok dedi. izin alırsam gelirim dedim.

bugün de işler pek bi sakin izin alabilecek durumdayım. gidersem size aktarırım bilgileri. başka şehirde giden arkadaşlarım çok faydalı bilgiler paylaşılıyor dedi.

Kan üre azotu (BUN) ▼5.61 mg/dL 7.94 - 20.09
Kreatinin ▼0.39 mg/dL 0.51 - 0.95

sonuçlara bak ya damardan kanda verildi hala düşük çıkıyor

Canim neden kan veriliyor ? Msj gorunce bende tahlilime baktim benimde kan ure 6, kreatin 0.45 cikmis ama kimse kan al demedi bak simdi aklim karisti

Hahaha kaplumbağa hızında yürüyoruz ama parkurları da ağlatırım diyosun demekki hayır olsun

İlk çocuk 300 ikinci 400 üçüncü 600 olan para galıba ptt ye annenin adına yatıyo, ne saçma eşimin hesabına yatsa ya ,bunların haricinde kurumunuz aylık kesinti yapıyosa kurumda para yatırıyo bi seferlik hediye olarak

Merhaba kızlaarrr..
Hiç uyuyamadım, gece 1-4 arası uyudum sadece.. Çok gergin ve bitkinim..
Oysa havada çok güzel.. Evde biraz yavaş yavaş temizlik yapayım diyordum.. Ama yoook..
Dün geceden beri çok rahatsızım, oturamıyorum, yatamıyorum, dönemiyorum.. Hep bir baskı var kaburgalarımda ve midemde.. Sırtım ağrıyor..
Tek tesellim; oğluşumun ultrason resmî. Fındık gibi burnunu, ellerini bakıp bakıp seviyorum..

..
Bugün kontrolü olan güzel anneler; inşaallah güzel haberler alırsınız..
Güzel düşünelim, güzel olsun..
Bende herkesi merak etmeye başladım şimdi. :) Keşke yakın olsaydık da; tanışıp buluşup sohbet ededebilseydik..
Çok da güzel olurdu..

Canım çok normal benim 1 gr bile idrarım olsa çok fena oluyorum şuan tüm rahim bebek su plesenta hepsi büyüyor baskı yapıyor kuzum

Maaşallah canım uzun saçlı esmer bir kız görüyorum

Günaydın kızlar
Sağ kasık tarafımda ağrı var ve rahatsız ediyor.
Umarım geçer neyin nesi anlamadım.
Kuzum yat sinlen biraz bu aralar garip şeyler olabiliyor bana da sancı saplanmıştı allahtan devam etmedi

Bende temizliği bırakmadım ama her gün biri tepemde halı çırpsa karakolluk olurduk heralde
Kuzular yatarken bebişinizi hissediyor musunuz?
Tekme hareket olarak değil de direk bebişi
Üstüne yatıyor gibi hissediyorum bazen yada kemiği Batıyor gibi oluyor sertlik hissediyorum

Hissetmez olur muyum kuzu hatta gece isyan vardı bizim yatakta yorganı falan attım sağımda solumda yatamıyorum oturamıyorum fena bir baskı hissediyorum.

Bende gidecektim ama taşınma işlerimizden gidemedim canım gidersen mutlaka yaz

Kızlar hamileyken kokoreç yediniz mi? Ya da yesem bir şey olur mu artık?

Artık iyice ağırlaştığımı hissediyorum bende dönmek yatmak zorlaştı sağ sol yatmaktan yanlarım acıyor yüzüstü sırtüstü uyumayı çok özledim genel ev temizliğini ne zaman yapsam bebeğin kıyafetlerini ne zaman yıkasam daha hastane çantası falan hazırlamadım iki ay var daha doğuma erken gelirse kalcam ortada ve sezeryan olcam 38 de doğacak bebek

Kızlar hamileyken kokoreç yediniz mi? Ya da yesem bir şey olur mu artık?
Normalde de kokoreç yemiyorum ben zaten.
Birşey olmaz canım. Sonuçta aşeriyor olabilirsin, canın çektiyse o da sıkıntılı olur. porsiyonu tam yiyeceğine yarım ye. :)

Aynen bende dün gece hiç uyuyamadım. Yalnız değilsin.. Ne ev temizliği ne de hazırlıklar tam.. Eşime güveniyorum artık. Bir şekilde toparlanacağız artık.. Aklına geldikçe yavaş yavaş yap.
Eğer sezeryan ise; 6 haftan kalmış canım..
Benimde 4..

Cnm.artk ağırlastik.normal bunlar az kaldı artık. Bu arada sana yazamadım okudum ama çok sevindim plesantanin tamamen çıkmasına zaten seninki Marjinaldi sorun değildi yani.Rabbim yardım etsin hepimize.

Kızımın ilk posta kıyafetlerini attık makinemize yıkanıyor
İş ciddiye binmeye başladı sanırım heyecan bastı oturdum makinanın karşısına yıkanışını izliyorum
:) Ohh miss.. makinede hangi programda kaç derecede ne kadar süre yıkıyorsun canım?

Hiç yemedim. Çok çok canın çekiyorsa tadımlık ye istersen. Normal de bile çok hijyenik değilken gebelikte yemek riskli olur canım.

Ciğer bile yasak kokoreç riskli bence

Teşekkürler kızlar aslında yiyeceğim yer seyyar değil ve istanbul da çok bilinen şubeleri olan bir kokoreççi hijyenine güveniyorum ama bizim gruptan kimse yememiş sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…