Bende cok arastirdim memurlar icin dogum parasi ilk cocuk 300, ikinci cocuk 400, ucuncu cocuk 600Cok az gercekten 300 lirayla bir cocugun sadece birkac aylik bezini alirsin
Kizlar ust kattaki komsum 4 yada 5 aylik hamile. Kadin hergun duzenli olarak saat 11 de kalkiyor evi süpürüyor sonra siliyor .Sonra bütün evin halilarini balkondan cirpiyor .Carsaflari ciripiyor. Sonra birseyler yikayip mutlaka asiyor. piskopat mi anormal mi anlamadim gitti. Hamile degilken yapıyordu da hamile kalinca dedim artık yapmaz yine yapiyor yine yapiyor. huylu huyundan hic vazgecmiyor. Valla ben bi ev supursem aksama kadar yatiyom bel agrisindan
Kan üre azotu (BUN) ▼5.61 mg/dL 7.94 - 20.09
Kreatinin ▼0.39 mg/dL 0.51 - 0.95
sonuçlara bak ya damardan kanda verildi hala düşük çıkıyor
Güzelmiş :) evet eksikler var kafamda dönüp duruyorbazen cok suskun olurum kimse konusturamaz bazende cok konusurum kimse durduramaz .Ruyanda konustugum anima denk gelmis heralde
Ruya dedin de var ya ben de o kadar ilginc rüyalar goruyorum ki gecen hamile halimle survivor daydımben hamileyim diyorum acuna bu parkuru nasil yapicam cok zor.hala anlatirken kopuyorum
Birkaç ay yetse keşkeBende cok arastirdim memurlar icin dogum parasi ilk cocuk 300, ikinci cocuk 400, ucuncu cocuk 600Cok az gercekten 300 lirayla bir cocugun sadece birkac aylik bezini alirsin
Kan üre azotu (BUN) ▼5.61 mg/dL 7.94 - 20.09
Kreatinin ▼0.39 mg/dL 0.51 - 0.95
sonuçlara bak ya damardan kanda verildi hala düşük çıkıyor
Birkaç ay yetse keşke
İlk zamanlar günde 8-10 bez kullanıyorlar.
Hahaha kaplumbağa hızında yürüyoruz ama parkurları da ağlatırım diyosun demekkiGüzelmiş :) evet eksikler var kafamda dönüp duruyorbazen cok suskun olurum kimse konusturamaz bazende cok konusurum kimse durduramaz .Ruyanda konustugum anima denk gelmis heralde
Ruya dedin de var ya ben de o kadar ilginc rüyalar goruyorum ki gecen hamile halimle survivor daydımben hamileyim diyorum acuna bu parkuru nasil yapicam cok zor.hala anlatirken kopuyorum
İlk çocuk 300 ikinci 400 üçüncü 600 olan para galıba ptt ye annenin adına yatıyo, ne saçma eşimin hesabına yatsa ya ,bunların haricinde kurumunuz aylık kesinti yapıyosa kurumda para yatırıyo bi seferlik hediye olarakevet canım benim alacağım sadece 2.çocuk olduğu için doğum yardımı olan 400 tl. bir de eşimin maaşına eklenecek olan çocuk yardımı parası o kadar.
şimdi sen yazınca ben de araştırdım merak ettim biz de öyle 149 tl süt parası diye bişi yok.
Abdestini tutamayan yaşlı gibi oldum çok sık idrara çıkıyorum sanki çok sıkışmış gibi ama az bişey idrar,niye böyle oldu ki ya da bu haftalarda normal mi? Bu haftaya kadar hiç sıkıntı olmamıştı ,şimdi biraz kasık ağrım var yeni başladı sizde de varmı idrar sorunu
Madem birbirimizi merak ediyoruz yüzümüzü paylaşmadan hamile olmadan önceki halimizden bir kaç foto koyalım hem tarzımız belli olur bu şekilde daha kolay birbirimizin nasıl olduğumuzu tahmin edebiliriz
Ben başlıyorum mesela
Kuzum yat sinlen biraz bu aralar garip şeyler olabiliyor bana da sancı saplanmıştı allahtan devam etmediGünaydın kızlar
Sağ kasık tarafımda ağrı var ve rahatsız ediyor.
Umarım geçer neyin nesi anlamadım.
Kizlar ust kattaki komsum 4 yada 5 aylik hamile. Kadin hergun duzenli olarak saat 11 de kalkiyor evi süpürüyor sonra siliyor .Sonra bütün evin halilarini balkondan cirpiyor .Carsaflari ciripiyor. Sonra birseyler yikayip mutlaka asiyor. piskopat mi anormal mi anlamadim gitti. Hamile degilken yapıyordu da hamile kalinca dedim artık yapmaz yine yapiyor yine yapiyor. huylu huyundan hic vazgecmiyor. Valla ben bi ev supursem aksama kadar yatiyom bel agrisindan
Kuzular yatarken bebişinizi hissediyor musunuz?
Tekme hareket olarak değil de direk bebişi
Üstüne yatıyor gibi hissediyorum bazen yada kemiği Batıyor gibi oluyor sertlik hissediyorum
Kızlar akşam beni hastaneden aradılar.
arayan ebe. bugün saat 13:30 da gebe okulu başlıyormuş. gelin dedi. çalışıyorum ama dedim akşam eğitim yok mu dedim. yok dedi. izin alırsam gelirim dedim.
bugün de işler pek bi sakin izin alabilecek durumdayım. gidersem size aktarırım bilgileri. başka şehirde giden arkadaşlarım çok faydalı bilgiler paylaşılıyor dedi.
Hiç yemedim. Çok çok canın çekiyorsa tadımlık ye istersen. Normal de bile çok hijyenik değilken gebelikte yemek riskli olur canım.Kızlar hamileyken kokoreç yediniz mi? Ya da yesem bir şey olur mu artık?
Ciğer bile yasak kokoreç riskli benceKızlar hamileyken kokoreç yediniz mi? Ya da yesem bir şey olur mu artık?
Normalde de kokoreç yemiyorum ben zaten.Kızlar hamileyken kokoreç yediniz mi? Ya da yesem bir şey olur mu artık?
Aynen bende dün gece hiç uyuyamadım. Yalnız değilsin.. Ne ev temizliği ne de hazırlıklar tam.. Eşime güveniyorum artık. Bir şekilde toparlanacağız artık.. Aklına geldikçe yavaş yavaş yap.Artık iyice ağırlaştığımı hissediyorum bende dönmek yatmak zorlaştı sağ sol yatmaktan yanlarım acıyor yüzüstü sırtüstü uyumayı çok özledimgenel ev temizliğini ne zaman yapsam bebeğin kıyafetlerini ne zaman yıkasam daha hastane çantası falan hazırlamadım iki ay var daha doğuma erken gelirse kalcam ortada ve sezeryan olcam 38 de doğacak bebek
Cnm.artk ağırlastik.normal bunlar az kaldı artık. Bu arada sana yazamadım okudum ama çok sevindim plesantanin tamamen çıkmasına zaten seninki Marjinaldi sorun değildi yani.Rabbim yardım etsin hepimize.Merhaba kızlaarrr..
Hiç uyuyamadım, gece 1-4 arası uyudum sadece..Çok gergin ve bitkinim..
Oysa havada çok güzel.. Evde biraz yavaş yavaş temizlik yapayım diyordum.. Ama yoook..
Dün geceden beri çok rahatsızım, oturamıyorum, yatamıyorum, dönemiyorum.. Hep bir baskı var kaburgalarımda ve midemde.. Sırtım ağrıyor..
Tek tesellim; oğluşumun ultrason resmî.Fındık gibi burnunu, ellerini bakıp bakıp seviyorum..
..
Bugün kontrolü olan güzel anneler; inşaallah güzel haberler alırsınız..
Güzel düşünelim, güzel olsun..
Bende herkesi merak etmeye başladım şimdi. :) Keşke yakın olsaydık da; tanışıp buluşup sohbet ededebilseydik..
Çok da güzel olurdu..
:) Ohh miss.. makinede hangi programda kaç derecede ne kadar süre yıkıyorsun canım?Kızımın ilk posta kıyafetlerini attık makinemize yıkanıyor
İş ciddiye binmeye başladı sanırım heyecan bastı oturdum makinanın karşısına yıkanışını izliyorum
Hiç yemedim. Çok çok canın çekiyorsa tadımlık ye istersen. Normal de bile çok hijyenik değilken gebelikte yemek riskli olur canım.
Ciğer bile yasak kokoreç riskli bence
Normalde de kokoreç yemiyorum ben zaten.
Birşey olmaz canım. Sonuçta aşeriyor olabilirsin, canın çektiyse o da sıkıntılı olur. porsiyonu tam yiyeceğine yarım ye. :)
Aynen bende dün gece hiç uyuyamadım. Yalnız değilsin.. Ne ev temizliği ne de hazırlıklar tam.. Eşime güveniyorum artık. Bir şekilde toparlanacağız artık.. Aklına geldikçe yavaş yavaş yap.
Eğer sezeryan ise; 6 haftan kalmış canım..
Benimde 4..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?