Sırt üstü yatınca da kan akışı yavaşladığı için sıkıntı olabiliyormuş tatlım. Bende mümkün mertebe yastıkla kendimi destekleyerek sola sağa yatmaya çalışıyorum.Ben sirt üstü yatıyorum sağa veya sola.yatamiyorum alttan alttan vuruyor rahatsız oluor bence ..sol en iyisi ama dönüyorum başlıyor artık kemiklerini hissediyorum
Annem var canım o ayarladı ama 40 derecede bebek programı var 50-55 dakikada yıkıyor sanırım:) Ohh miss.. makinede hangi programda kaç derecede ne kadar süre yıkıyorsun canım?
Önce totalis sonra marjinal derken; çıkmış canım. Hiç umudum yoktu. Doktorda şaşırdı.Cnm.artk ağırlastik.normal bunlar az kaldı artık. Bu arada sana yazamadım okudum ama çok sevindim plesantanin tamamen çıkmasına zaten seninki Marjinaldi sorun değildi yani.Rabbim yardım etsin hepimize.
Bence tadımlık da olsa ye. Birşey olmaz o kadardan artık..Teşekkürler kızlar aslında yiyeceğim yer seyyar değil ve istanbul da çok bilinen şubeleri olan bir kokoreççi hijyenine güveniyorum ama bizim gruptan kimse yememiş sanırım
O kadar program var, bebek programı yok bende. Hep etiketlerinde de 30'da yıkayın yazıyor; 40 derecede çeker yıpranır diye korkuyorum. Kararsız kaldım..Annem var canım o ayarladı ama 40 derecede bebek programı var 50-55 dakikada yıkıyor sanırım
Cnm bende senin gibi sağa yattığım zaman bebiş çok oynuyo rahatsız oluyo diye düşünüyodum bunu gerçk hafta doktora sordum güldü bana yani seni uyardığını mı düşünüyosun ben rahatsız oluyorum dön mü dio sana dedi, hayır aksine bebeğin oynadığı bizim için iyi dedi yani bebek rahat ki oynuyo dedi bende o günden sonra rahat edersem yatıyorum sağıma, çoğu zaman nefes alamıyorum sağıma yattığım zaman soluma yatıyorum hepBen sirt üstü yatıyorum sağa veya sola.yatamiyorum alttan alttan vuruyor rahatsız oluor bence ..sol en iyisi ama dönüyorum başlıyor artık kemiklerini hissediyorum
Selam canım. Ben hamileliğim boyunca hiç şeker yüklemesi yaptırmadım.Selam kızlar. Dün top fakültesine gittim bi sürü test yaptılar. Bunun sonucunda idrarde şeker tespit ettiler. Ve şeker yüklemesi yapılsın dendi! Ben yaptırmadımböyle bişey başına gelen var mı?
Ülkecek kadının peşine düştük zatenEylül’ü merak edenler vardı yarın suni sancı vereceklermiş olmazsa sezaryene alacaklarmış :) 41. Haftaya giriyormuş
ahhhhjj cips kola deme bana.markette önünden gecerken ağlayasım geliyor. zor tutuyorum kendimi. Zaten midemde rahatsizÖnce totalis sonra marjinal derken; çıkmış canım. Hiç umudum yoktu. Doktorda şaşırdı.
Allah'a şükür,o feci rahim ağrılarım azaldı artık.. İnşaallah sizlerinde çıkar..
Bence tadımlık da olsa ye. Birşey olmaz o kadardan artık..
Canım çok çekti, dayanamadım bende geçenlerde cips kola yaptım. :)
O kadar program var, bebek programı yok bende. Hep etiketlerinde de 30'da yıkayın yazıyor; 40 derecede çeker yıpranır diye korkuyorum. Kararsız kaldım..
Ben hic yemedim ama senin canin tekrardan istedigine göre severek yedigin birsey olmali .Hijyenikse ye gitsin birsey olmaz. bende dondurma istiyorum rüyamda bile gördüm artik :) biraz daha sabredeyim dedim ama olmayacak yarin iyi bir yerden alicam hakikisindenTeşekkürler kızlar aslında yiyeceğim yer seyyar değil ve istanbul da çok bilinen şubeleri olan bir kokoreççi hijyenine güveniyorum ama bizim gruptan kimse yememiş sanırım
Dondurmadan noluyor ki ben yiyorumBen hic yemedim ama senin canin tekrardan istedigine göre severek yedigin birsey olmali .Hijyenikse ye gitsin birsey olmaz. bende dondurma istiyorum rüyamda bile gördüm artik :) biraz daha sabredeyim dedim ama olmayacak yarin iyi bir yerden alicam hakikisinden
Valla eşimle kavga kıyamet yedim. :)ahhhhjj cips kola deme bana.markette önünden gecerken ağlayasım geliyor. zor tutuyorum kendimi. Zaten midemde rahatsiz
Çıkınca bilgi veriyim sana ne durumda kıyafetlerÖnce totalis sonra marjinal derken; çıkmış canım. Hiç umudum yoktu. Doktorda şaşırdı.
Allah'a şükür,o feci rahim ağrılarım azaldı artık.. İnşaallah sizlerinde çıkar..
Bence tadımlık da olsa ye. Birşey olmaz o kadardan artık..
Canım çok çekti, dayanamadım bende geçenlerde cips kola yaptım. :)
O kadar program var, bebek programı yok bende. Hep etiketlerinde de 30'da yıkayın yazıyor; 40 derecede çeker yıpranır diye korkuyorum. Kararsız kaldım..
Canım bende çok erken saatlerde yollara düşüyorum . Ama evde durmak daha sıkıcı gelir diye kendimi avutuylrum . sonlara geldiğimiz için artık vücut ağırlaştı. Uyku tatlı geliyor bazen . Bende sendenimKızlar cook yoruluyorum her sabah gün ağarmadan yollara düşüp işe gitmek cok agır geliyor. Bukadar insan atama beklerken kendime yakıstıramıyorum ama cidden zorlanıyorum. Sanırım ani kilo aldım hamilelik pantolonlarım da sıkıyor o da bunaltıyor hersey bunaltıyor huysuzum
Niye yaptırmadın ki ben anlamadım doktorlar birşey bilip istiyor idrarda çıkmış üstelikSelam kızlar. Dün top fakültesine gittim bi sürü test yaptılar. Bunun sonucunda idrarde şeker tespit ettiler. Ve şeker yüklemesi yapılsın dendi! Ben yaptırmadımböyle bişey başına gelen var mı?
Ehe tek değilmişim dün marketten çıkana kadar cipslerle bakıştım.. almadım amaahhhhjj cips kola deme bana.markette önünden gecerken ağlayasım geliyor. zor tutuyorum kendimi. Zaten midemde rahatsiz
benimde öyle canım. sanki çok çişim varmış gibi baskı hissediyorum . Sürekli çişe gitmekten sıkıldım inan ki. Bebek mesaneye baskı yaptığından his oluşuyor galiba .Abdestini tutamayan yaşlı gibi oldum çok sık idrara çıkıyorum sanki çok sıkışmış gibi ama az bişey idrar,niye böyle oldu ki ya da bu haftalarda normal mi? Bu haftaya kadar hiç sıkıntı olmamıştı ,şimdi biraz kasık ağrım var yeni başladı sizde de varmı idrar sorunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?