2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Ben sirt üstü yatıyorum sağa veya sola.yatamiyorum alttan alttan vuruyor rahatsız oluor bence ..sol en iyisi ama dönüyorum başlıyor artık kemiklerini hissediyorum

Ben sirt üstü yatıyorum sağa veya sola.yatamiyorum alttan alttan vuruyor rahatsız oluor bence ..sol en iyisi ama dönüyorum başlıyor artık kemiklerini hissediyorum
Sırt üstü yatınca da kan akışı yavaşladığı için sıkıntı olabiliyormuş tatlım. Bende mümkün mertebe yastıkla kendimi destekleyerek sola sağa yatmaya çalışıyorum.

Cnm.artk ağırlastik.normal bunlar az kaldı artık. Bu arada sana yazamadım okudum ama çok sevindim plesantanin tamamen çıkmasına zaten seninki Marjinaldi sorun değildi yani.Rabbim yardım etsin hepimize.
Önce totalis sonra marjinal derken; çıkmış canım. Hiç umudum yoktu. Doktorda şaşırdı.
Allah'a şükür,o feci rahim ağrılarım azaldı artık.. İnşaallah sizlerinde çıkar..

Teşekkürler kızlar aslında yiyeceğim yer seyyar değil ve istanbul da çok bilinen şubeleri olan bir kokoreççi hijyenine güveniyorum ama bizim gruptan kimse yememiş sanırım
Bence tadımlık da olsa ye. Birşey olmaz o kadardan artık..
Canım çok çekti, dayanamadım bende geçenlerde cips kola yaptım. :)

Annem var canım o ayarladı ama 40 derecede bebek programı var 50-55 dakikada yıkıyor sanırım
O kadar program var, bebek programı yok bende. Hep etiketlerinde de 30'da yıkayın yazıyor; 40 derecede çeker yıpranır diye korkuyorum. Kararsız kaldım..

Selam kızlar. Dün top fakültesine gittim bi sürü test yaptılar. Bunun sonucunda idrarde şeker tespit ettiler. Ve şeker yüklemesi yapılsın dendi! Ben yaptırmadım böyle bişey başına gelen var mı?

Cnm bende senin gibi sağa yattığım zaman bebiş çok oynuyo rahatsız oluyo diye düşünüyodum bunu gerçk hafta doktora sordum güldü bana yani seni uyardığını mı düşünüyosun ben rahatsız oluyorum dön mü dio sana dedi, hayır aksine bebeğin oynadığı bizim için iyi dedi yani bebek rahat ki oynuyo dedi bende o günden sonra rahat edersem yatıyorum sağıma, çoğu zaman nefes alamıyorum sağıma yattığım zaman soluma yatıyorum hep

Bende bebek programı yok narin 40 var ona atıp yıkıycam 30 derece çalışmıyo makınamda tamire yollamıştım başka sebebten dolayı bi kaç programı bozuk geldi mecbur 40 olacak çekeceğini düşünmüyorum

Selam kızlar. Dün top fakültesine gittim bi sürü test yaptılar. Bunun sonucunda idrarde şeker tespit ettiler. Ve şeker yüklemesi yapılsın dendi! Ben yaptırmadım böyle bişey başına gelen var mı?
Selam canım. Ben hamileliğim boyunca hiç şeker yüklemesi yaptırmadım.
Salı günü kontrolümde doktor bende de şekerden şüphelenip; idrar ve kan tahlili istedi. Temiz çıktı. Ama sende idrarda çıkmış.
İhmal edilecek bir konu değil bu. Keşke yaptırsaydın.. Yok yükleme yaptırmak istemiyorsan; tekrar haftaya kan ve idrara baktır. Böbrek ya da şeker hastalığı ile ilgili bir durumdan dolayı çıkabilir. Sadece gebeliğe bağlı önemsiz bir kaçak da olabilir. Ama ihmal etme.

ahhhhjj cips kola deme bana.markette önünden gecerken ağlayasım geliyor. zor tutuyorum kendimi. Zaten midemde rahatsiz

Teşekkürler kızlar aslında yiyeceğim yer seyyar değil ve istanbul da çok bilinen şubeleri olan bir kokoreççi hijyenine güveniyorum ama bizim gruptan kimse yememiş sanırım
Ben hic yemedim ama senin canin tekrardan istedigine göre severek yedigin birsey olmali .Hijyenikse ye gitsin birsey olmaz. bende dondurma istiyorum rüyamda bile gördüm artik :) biraz daha sabredeyim dedim ama olmayacak yarin iyi bir yerden alicam hakikisinden

Dondurmadan noluyor ki ben yiyorum

ahhhhjj cips kola deme bana.markette önünden gecerken ağlayasım geliyor. zor tutuyorum kendimi. Zaten midemde rahatsiz
Valla eşimle kavga kıyamet yedim. :)
Dayanamadım napim. Kolayı bir bardak içtim, cips de en küçük paketi ve sade aldım.
içinde az birşey oluyor zaten. Doktora sordum, çok yemediğin için sıkıntı yok, tuzlu ve yağlı olduğu için tansiyonu yükseltebilir sadece dedi.

Çıkınca bilgi veriyim sana ne durumda kıyafetler
ne biliyim annem 30 da çok soğuk sanki dedi attı 40

Canım bende çok erken saatlerde yollara düşüyorum . Ama evde durmak daha sıkıcı gelir diye kendimi avutuylrum . sonlara geldiğimiz için artık vücut ağırlaştı. Uyku tatlı geliyor bazen . Bende sendenim

Niye yaptırmadın ki ben anlamadım doktorlar birşey bilip istiyor idrarda çıkmış üstelik
Ehe tek değilmişim dün marketten çıkana kadar cipslerle bakıştım.. almadım ama

Çamaşırlar çıktı kızlar 40da hiçbişeycik olmamış. Daha 3 makina var
Dalan bebekler için özel olandan almıştım tortu falan ne makinada ne çamaşırlarda bırakmamış kokusuda güzel. İnternette tortu kalıyor erimiyor gibi yorumlar okumuştum almayı düşünen varsa fikir olsun diye dedim

benimde öyle canım. sanki çok çişim varmış gibi baskı hissediyorum . Sürekli çişe gitmekten sıkıldım inan ki. Bebek mesaneye baskı yaptığından his oluşuyor galiba .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…