2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Ben daha deterjan almadım, söylediğin iyi oldu canım.
O zaman 40'da narin programında yıkayabilirim.

Kuzular yatarken bebişinizi hissediyor musunuz?
Tekme hareket olarak değil de direk bebişi
Üstüne yatıyor gibi hissediyorum bazen yada kemiği Batıyor gibi oluyor sertlik hissediyorum
ohoo ben baya baya ayaklarını hissediyorum . Döndüğğ için ayakları hep gögsümün altında hissediyorum . gerim gerim geriyor kendini. tabi bazen çok canımı yakıyorrrrr kızıyorum . Yan yatarken hele kafasını eziyorum gibi hissediyorum ama napımm nereye dönsem bi tarafı denk gelıyor İçindeki su korur onu diye düşünüyorum .

Yaa bende eziyormuşum gibi hissediyorum bazen kemikleri batıyor garip şeyler oluyor ama ezmiyoruzdur bence
Sonra pozisyon alıyor Zaten yatma şekline göre o his kayboluyor sonradan çünkü ay ne garip ya :)

BellaCiao kuzu naptın bu arada?

benim de bugun aksama dogru randevum var.bende cok heyecanliyim .Umarim guzel haberlerle döneriz. Geriden gelme olayimiz vardi bizim o yüzden heyecan daha da artiyor. senin guzel haberlerinide bekliyoruz

Senden güzel haberler bekliyoruz kuzum

cnm güzel bir bayana Benziyor sun. Masallah.tarzında çok güzel belli ediyor gerçi aldığın kıyafetler den
Allah sahibin e bagislasin cnm.

Çoook teşekkür ederim canım o senin güzelliğin

Hayırlı haberlerle gel kuzum gör minişini

Teşekkür ederim kuzum

Kuzular yatarken bebişinizi hissediyor musunuz?
Tekme hareket olarak değil de direk bebişi
Üstüne yatıyor gibi hissediyorum bazen yada kemiği Batıyor gibi oluyor sertlik hissediyorum

Aynısı banada oluyor ya ! Ağırlığını kemiklerini hissediyorum

Tövbe aynısı oldu ahaha kız kalp kalbe karşı valla nasıl yakaladım ama BellaCiao

Haha cidden kalp kalbe karşıymış ama

Kızlar soran herkese teşekkür ederim
Biz çıktık şükür herşey yolunda oğluşumuz iyi baş aşağa pozisyon ama yüzünü göremedik tabi.
Rahim ağzı kapalı ve kısalmamış.
Bundan sonraki kasılmalar normal dedi artık doktor. 2-3 haftaya normal hayatıma dönebileceğim

Bu arada idrar enfeksiyon zannederken feci mantar ve vajinos olmuşum tahlil yaptık fitil verdi doktorum.
Son 2 randevumuz kaldı biri 11 mart diğeri eğer doğurmazsam 15 nisan
Birde anestezi uzmanından randevu almam lazımmış epidural doğum için

Ayyyy kuzummm senin yerine ben heyecan yaptım ya içimde bi an kelebekler uçtu

Begonyas gerçekten mi kızlar ben hatırlamıyorum Bİle kaç haftaydı arkadaşımız allah yardımcınız olsun insallah

Haberler güzel kuzum hadi gözün aydın
Geçmiş olsun fitille geçer inşallah o da

Cnm benim çıkmaz artık. hayırlısı ile sağlıklı şekilde alım kucagima yeter.

Birde bende iki gün önce yıkadım dün eltim ütüledi sağolsun.30 derece yıkadım bebek programı yoktu ama Hassas bölüm var 40 dakikalık onda yıkadım ama aynı renkte olmalarına dikkat et cnm ben ayırdım mesela hep açık mavi krem ve kahve genelde onları bir attım lacivertli tulumlar ve alt pantolonlar vardı onları elimde yıkadım. Resmen boyası aktı ona dikkat et cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…