- 1 Ağustos 2018
- 2.224
- En iyi cevaplar
- 1
- 3.824
- 83
Ben daha deterjan almadım, söylediğin iyi oldu canım.Çamaşırlar çıktı kızlar 40da hiçbişeycik olmamış. Daha 3 makina var
Dalan bebekler için özel olandan almıştım tortu falan ne makinada ne çamaşırlarda bırakmamış kokusuda güzel. İnternette tortu kalıyor erimiyor gibi yorumlar okumuştum almayı düşünen varsa fikir olsun diye dedim
ohoo ben baya baya ayaklarını hissediyorum . Döndüğğ için ayakları hep gögsümün altında hissediyorum . gerim gerim geriyor kendini. tabi bazen çok canımı yakıyorrrrr kızıyorumKuzular yatarken bebişinizi hissediyor musunuz?
Tekme hareket olarak değil de direk bebişi
Üstüne yatıyor gibi hissediyorum bazen yada kemiği Batıyor gibi oluyor sertlik hissediyorum
Yaa bende eziyormuşum gibi hissediyorum bazen kemikleri batıyor garip şeyler oluyor ama ezmiyoruzdur benceohoo ben baya baya ayaklarını hissediyorum . Döndüğğ için ayakları hep gögsümün altında hissediyorum . gerim gerim geriyor kendini. tabi bazen çok canımı yakıyorrrrr kızıyorum. Yan yatarken hele kafasını eziyorum gibi hissediyorum ama napımm nereye dönsem bi tarafı denk gelıyor İçindeki su korur onu diye düşünüyorum .
benim de bugun aksama dogru randevum var.bende cok heyecanliyim .Umarim guzel haberlerle döneriz. Geriden gelme olayimiz vardi bizim o yüzden heyecan daha da artiyor. senin guzel haberlerinide bekliyoruz
cnm güzel bir bayana Benziyor sun. Masallah.tarzında çok güzel belli ediyor gerçi aldığın kıyafetler den
Allah sahibin e bagislasin cnm.
Hayırlı haberlerle gel kuzum gör minişini
Kuzular yatarken bebişinizi hissediyor musunuz?
Tekme hareket olarak değil de direk bebişi
Üstüne yatıyor gibi hissediyorum bazen yada kemiği Batıyor gibi oluyor sertlik hissediyorum
Ayyyy kuzummm senin yerine ben heyecan yaptım ya içimde bi an kelebekler uçtuKızlar soran herkese teşekkür ederim
Biz çıktık şükür herşey yolunda oğluşumuz iyi baş aşağa pozisyon ama yüzünü göremedik tabi.
Rahim ağzı kapalı ve kısalmamış.
Bundan sonraki kasılmalar normal dedi artık doktor. 2-3 haftaya normal hayatıma dönebileceğim
Bu arada idrar enfeksiyon zannederken feci mantar ve vajinos olmuşumtahlil yaptık fitil verdi doktorum.
Son 2 randevumuz kaldı biri 11 mart diğeri eğer doğurmazsam 15 nisan
Birde anestezi uzmanından randevu almam lazımmış epidural doğum için
Aaaa gerçekten mi kuzumKızlar acil sezeryana alindim bebek kuvezde bana dua edin
Kızlar acil sezeryana alindim bebek kuvezde bana dua edin
Dualarimiz seninle canim. Bebegin durumu nasil? Insallah ikinizde iyisinizdir.Kızlar acil sezeryana alindim bebek kuvezde bana dua edin
Ayy tüylerim diken diken oldu.Kızlar acil sezeryana alindim bebek kuvezde bana dua edin
Allah yardımcınız olsun canım her şey güzel olacak inşallahKızlar acil sezeryana alindim bebek kuvezde bana dua edin
Haberler güzel kuzum hadi gözün aydınKızlar soran herkese teşekkür ederim
Biz çıktık şükür herşey yolunda oğluşumuz iyi baş aşağa pozisyon ama yüzünü göremedik tabi.
Rahim ağzı kapalı ve kısalmamış.
Bundan sonraki kasılmalar normal dedi artık doktor. 2-3 haftaya normal hayatıma dönebileceğim
Bu arada idrar enfeksiyon zannederken feci mantar ve vajinos olmuşumtahlil yaptık fitil verdi doktorum.
Son 2 randevumuz kaldı biri 11 mart diğeri eğer doğurmazsam 15 nisan
Birde anestezi uzmanından randevu almam lazımmış epidural doğum için
Canım begonyas kaçıncı haftadaydı hatırlıyor Muş’un senAyy tüylerim diken diken oldu.
Allah yardımcınız olsun kuzum iyi haberlerinizi bekliyoruz dinlen bol bol ama haber vermeyi de unutma
Cnm benim çıkmaz artık. hayırlısı ile sağlıklı şekilde alım kucagima yeter.Önce totalis sonra marjinal derken; çıkmış canım. Hiç umudum yoktu. Doktorda şaşırdı.
Allah'a şükür,o feci rahim ağrılarım azaldı artık.. İnşaallah sizlerinde çıkar..
Bence tadımlık da olsa ye. Birşey olmaz o kadardan artık..
Canım çok çekti, dayanamadım bende geçenlerde cips kola yaptım. :)
O kadar program var, bebek programı yok bende. Hep etiketlerinde de 30'da yıkayın yazıyor; 40 derecede çeker yıpranır diye korkuyorum. Kararsız kaldım..
Takvimine göre 33. Haftadaymış canımCanım begonyas kaçıncı haftadaydı hatırlıyor Muş’un sen
Küçük hafta değil çok şükür allah ikisinin de Yardımcısı olsun insallahTakvimine göre 33. Haftadaymış canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?