Cnm benimki hep oynuyor zaten.şimdi aklıma takılan o.çok oynaması iyimi kötümu anlamadım ama hiperaktif galiba..İnş birsey yoktur.Cnm bende senin gibi sağa yattığım zaman bebiş çok oynuyo rahatsız oluyo diye düşünüyodum bunu gerçk hafta doktora sordum güldü bana yani seni uyardığını mı düşünüyosun ben rahatsız oluyorum dön mü dio sana dedi, hayır aksine bebeğin oynadığı bizim için iyi dedi yani bebek rahat ki oynuyo dedi bende o günden sonra rahat edersem yatıyorum sağıma, çoğu zaman nefes alamıyorum sağıma yattığım zaman soluma yatıyorum hep
Şimdiden temizlesem kirlenir mutlaka. 1 ay geçsin camlar mutfak dolapları falan temizletiyim diyorum halılarıda yıkamaya veriyim yazın uğraşmak istemiyorum temizlikle. Perdelerde var yıkanıcak. Zaman çok var gibi geliyo güya herşeyi doğum iznine çıkınca yapacaktımNormalde de kokoreç yemiyorum ben zaten.
Birşey olmaz canım. Sonuçta aşeriyor olabilirsin, canın çektiyse o da sıkıntılı olur. porsiyonu tam yiyeceğine yarım ye. :)
Aynen bende dün gece hiç uyuyamadım. Yalnız değilsin.. Ne ev temizliği ne de hazırlıklar tam.. Eşime güveniyorum artık. Bir şekilde toparlanacağız artık.. Aklına geldikçe yavaş yavaş yap.
Eğer sezeryan ise; 6 haftan kalmış canım..
Benimde 4..
bogazim şişer falan diye kış günü :)Dondurmadan noluyor ki ben yiyorum
Çok sukur cnm.güzel haberler duymak iyi gelior.Kızlar soran herkese teşekkür ederim
Biz çıktık şükür herşey yolunda oğluşumuz iyi baş aşağa pozisyon ama yüzünü göremedik tabi.
Rahim ağzı kapalı ve kısalmamış.
Bundan sonraki kasılmalar normal dedi artık doktor. 2-3 haftaya normal hayatıma dönebileceğim
Bu arada idrar enfeksiyon zannederken feci mantar ve vajinos olmuşumtahlil yaptık fitil verdi doktorum.
Son 2 randevumuz kaldı biri 11 mart diğeri eğer doğurmazsam 15 nisan
Birde anestezi uzmanından randevu almam lazımmış epidural doğum için
Cnm benim Allah yardımcınız olsun.inş bebisin ve sen iyisindirKızlar acil sezeryana alindim bebek kuvezde bana dua edin
Oynaması iyiymiş cnm yani iyi bebek sağlıklı bebek rahat bebek oynuyo doktorun demesiCnm benimki hep oynuyor zaten.şimdi aklıma takılan o.çok oynaması iyimi kötümu anlamadım ama hiperaktif galiba..İnş birsey yoktur.
Aynen ya ben de merak ettim kasılması falan mı vardı neden alındı ki. Sağlıcakla atlatırlar inşallahbegonyas cnm dualarımız seninle Hiç korkma haftan gayet iyi ,yavrun için senin için duacıyız, bu arada arkadaşımızım kontrolü filan mı vardı bugün ne oldu ki acaba, ben bile heycanlandım yaaa
Hiç o açıdan düşünmedimbogazim şişer falan diye kış günü :)
Bugün kontrolü vardı canımbegonyas cnm dualarımız seninle Hiç korkma haftan gayet iyi ,yavrun için senin için duacıyız, bu arada arkadaşımızım kontrolü filan mı vardı bugün ne oldu ki acaba, ben bile heycanlandım yaaa
Evet okudum geriye dönükte kontrolü varmış bugün,hayırlısı olmuş bugün kontrol olmasıHiç o açıdan düşünmedimhep yararlı zararlı diye ayrım yapmaktan :)
Bugün kontrolü vardı canım
Cnm en son gece yazışmış arkadaşlarla herhangi bi sıkıntıdan bahsetmemiş ,ayy ben herşeyimi hazır edıcem yıkıycam herşeyi dursun dolaptaAynen ya ben de merak ettim kasılması falan mı vardı neden alındı ki. Sağlıcakla atlatırlar inşallah
Kızlar acil sezeryana alindim bebek kuvezde bana dua edin
Haberler güzel kuzum hadi gözün aydın
Geçmiş olsun fitille geçer inşallah o da
Çok sukur cnm.güzel haberler duymak iyi gelior.
Cnm benim Allah yardımcınız olsun.inş bebisin ve sen iyisindir
Selam kızlar. Dün top fakültesine gittim bi sürü test yaptılar. Bunun sonucunda idrarde şeker tespit ettiler. Ve şeker yüklemesi yapılsın dendi! Ben yaptırmadımböyle bişey başına gelen var mı?
Kızlar acil sezeryana alindim bebek kuvezde bana dua edin
Cnm gözün aydın güzel haberler le gelmişinTeşekkür ederim kızlaaar
oyle valla ne olacagi belli olmuyor. Cok şükür ki hepimiz 30 haftayi devirdik. Artik bebeklerimiz biraz daha güçlü.Cnm en son gece yazışmış arkadaşlarla herhangi bi sıkıntıdan bahsetmemiş ,ayy ben herşeyimi hazır edıcem yıkıycam herşeyi dursun dolapta
Canim guzel haberlerle gelmene sevindim.Benimde guzel gecti cok şükür bi skntımiz yok . Yalniz bir sorun varki hastane yogun oldugunda dogum icin kabul etmeyebiliyor ve baska hastanelere sevk edebiliyormus ona canim skldı. Hayirlisi artik . 30 haftadan sonra kalkip birde özel arayacagim ikinci bir tercihim olabilsin diye. Bu cok cahilligime geldi valla eger birdaha bebegim olursa bunlari onceden ayarlamak istiyorumTeşekkür ederim kızlaaar
Cnm gözün aydın güzel haberler le gelmişin
geldimm kızlar eğitimden. güzel geçti. tesadüftür ki gelenler hep 34 35. haftaymış o yüzden direk doğum ve emzirmeden bahsetti haftaya pilates yapılacak ve ftr den gelecek. dityetisyen geldi anlattı uygulamalı emzirme gösterildi güzeldi...
32. haftadan sonra yalancı kasılmalar olur sadece kasık ta olursa yalancı kasılma ama sırt ve karın da olursa doğum sancısı oolabilir dedi.
Canim guzel haberlerle gelmene sevindim.Benimde guzel gecti cok şükür bi skntımiz yok . Yalniz bir sorun varki hastane yogun oldugunda dogum icin kabul etmeyebiliyor ve baska hastanelere sevk edebiliyormus ona canim skldı. Hayirlisi artik . 30 haftadan sonra kalkip birde özel arayacagim ikinci bir tercihim olabilsin diye. Bu cok cahilligime geldi valla eger birdaha bebegim olursa bunlari onceden ayarlamak istiyorum
Aynen cnm bi kaç gün içinde yıkıycam herşeyi, evin temizliğini az çok halledeyim diodum nisana kadar daha çok batar ama bu kadar olmaz kaç ayım tozu vardıoyle valla ne olacagi belli olmuyor. Cok şükür ki hepimiz 30 haftayi devirdik. Artik bebeklerimiz biraz daha güçlü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?