2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Cnm benimki hep oynuyor zaten.şimdi aklıma takılan o.çok oynaması iyimi kötümu anlamadım ama hiperaktif galiba..İnş birsey yoktur.

Şimdiden temizlesem kirlenir mutlaka. 1 ay geçsin camlar mutfak dolapları falan temizletiyim diyorum halılarıda yıkamaya veriyim yazın uğraşmak istemiyorum temizlikle. Perdelerde var yıkanıcak. Zaman çok var gibi geliyo güya herşeyi doğum iznine çıkınca yapacaktım sende mi sezeryan olacaksın?

Çok sukur cnm.güzel haberler duymak iyi gelior.
Kızlar acil sezeryana alindim bebek kuvezde bana dua edin
Cnm benim Allah yardımcınız olsun.inş bebisin ve sen iyisindir

begonyas cnm dualarımız seninle Hiç korkma haftan gayet iyi ,yavrun için senin için duacıyız, bu arada arkadaşımızım kontrolü filan mı vardı bugün ne oldu ki acaba, ben bile heycanlandım yaaa

begonyas cnm dualarımız seninle Hiç korkma haftan gayet iyi ,yavrun için senin için duacıyız, bu arada arkadaşımızım kontrolü filan mı vardı bugün ne oldu ki acaba, ben bile heycanlandım yaaa
Aynen ya ben de merak ettim kasılması falan mı vardı neden alındı ki. Sağlıcakla atlatırlar inşallah

Selam kızlar. Dün top fakültesine gittim bi sürü test yaptılar. Bunun sonucunda idrarde şeker tespit ettiler. Ve şeker yüklemesi yapılsın dendi! Ben yaptırmadım böyle bişey başına gelen var mı?

Peki neyden şüphelendi de senden idrar tahlili istemişti ? idrar da şekerin karşılığı nedir ?

Kızlar acil sezeryana alindim bebek kuvezde bana dua edin

nasıl yaa şoktayım ne oldu herşey yolunda mı ? haber ver bize neden alındı

geldimm kızlar eğitimden. güzel geçti. tesadüftür ki gelenler hep 34 35. haftaymış o yüzden direk doğum ve emzirmeden bahsetti haftaya pilates yapılacak ve ftr den gelecek. dityetisyen geldi anlattı uygulamalı emzirme gösterildi güzeldi...

32. haftadan sonra yalancı kasılmalar olur sadece kasık ta olursa yalancı kasılma ama sırt ve karın da olursa doğum sancısı oolabilir dedi.

Cnm en son gece yazışmış arkadaşlarla herhangi bi sıkıntıdan bahsetmemiş ,ayy ben herşeyimi hazır edıcem yıkıycam herşeyi dursun dolapta
oyle valla ne olacagi belli olmuyor. Cok şükür ki hepimiz 30 haftayi devirdik. Artik bebeklerimiz biraz daha güçlü.

ay kızlar begonyas ın mesajını okudum ağrı girdi başıma. şimdi ondan haber gelmeden içim rahat etmez ağrım da geçmez..biz ikimiz ilk doğum yapacaklardan görünüyorduk.

Teşekkür ederim kızlaaar
Canim guzel haberlerle gelmene sevindim.Benimde guzel gecti cok şükür bi skntımiz yok . Yalniz bir sorun varki hastane yogun oldugunda dogum icin kabul etmeyebiliyor ve baska hastanelere sevk edebiliyormus ona canim skldı. Hayirlisi artik . 30 haftadan sonra kalkip birde özel arayacagim ikinci bir tercihim olabilsin diye. Bu cok cahilligime geldi valla eger birdaha bebegim olursa bunlari onceden ayarlamak istiyorum

Cnm gözün aydın güzel haberler le gelmişin

Teşekkür ederim canım

Ha işte benimkiler doğum sancısı

Çok şükür kuzum sevindim iyi geçmesine Çok saçma acil doğuma girmen gerekse almak zorundalar seni

oyle valla ne olacagi belli olmuyor. Cok şükür ki hepimiz 30 haftayi devirdik. Artik bebeklerimiz biraz daha güçlü.
Aynen cnm bi kaç gün içinde yıkıycam herşeyi, evin temizliğini az çok halledeyim diodum nisana kadar daha çok batar ama bu kadar olmaz kaç ayım tozu vardı senin saat kaçta randevun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…