- 11 Eylül 2018
- 1.772
- 3.568
- 63
Yazmışım ama şimdi gördüm hadi gözün aydın, sana yazacaktım unutmuşum kılosunu filan sor diye hastanenin sistemine giremiyorun kaç gündür, ne zaman bi daha ki kontrolCanim guzel haberlerle gelmene sevindim.Benimde guzel gecti cok şükür bi skntımiz yok . Yalniz bir sorun varki hastane yogun oldugunda dogum icin kabul etmeyebiliyor ve baska hastanelere sevk edebiliyormus ona canim skldı. Hayirlisi artik . 30 haftadan sonra kalkip birde özel arayacagim ikinci bir tercihim olabilsin diye. Bu cok cahilligime geldi valla eger birdaha bebegim olursa bunlari onceden ayarlamak istiyorum
Herşeyin yolunda olmasına sevindim canım.. Gözünaydın.. :)Kızlar soran herkese teşekkür ederim
Biz çıktık şükür herşey yolunda oğluşumuz iyi baş aşağa pozisyon ama yüzünü göremedik tabi.
Rahim ağzı kapalı ve kısalmamış.
Bundan sonraki kasılmalar normal dedi artık doktor. 2-3 haftaya normal hayatıma dönebileceğim
Bu arada idrar enfeksiyon zannederken feci mantar ve vajinos olmuşumtahlil yaptık fitil verdi doktorum.
Son 2 randevumuz kaldı biri 11 mart diğeri eğer doğurmazsam 15 nisan
Birde anestezi uzmanından randevu almam lazımmış epidural doğum için
Şimdiden temizlesem kirlenir mutlaka. 1 ay geçsin camlar mutfak dolapları falan temizletiyim diyorum halılarıda yıkamaya veriyim yazın uğraşmak istemiyorum temizlikle. Perdelerde var yıkanıcak. Zaman çok var gibi geliyo güya herşeyi doğum iznine çıkınca yapacaktımsende mi sezeryan olacaksın?
ay kızlar begonyas ın mesajını okudum ağrı girdi başıma. şimdi ondan haber gelmeden içim rahat etmez ağrım da geçmez..biz ikimiz ilk doğum yapacaklardan görünüyorduk.
almiyorlarmis.birde odadaki ebe hemsire diyorki acilse ambulansla göndeririz degilse git kendin bul deriz diyor. O sancılı halinle hastane hastane dolasacaksin yani artik bahtina kim kabul ederse :)Teşekkür ederim canım
Ha işte benimkiler doğum sancısı
Çok şükür kuzum sevindim iyi geçmesineÇok saçma acil doğuma girmen gerekse almak zorundalar seni
Ben de kocamsız doğurcam diye ödüm kopuyo:))malum bizimki askerde. Bir de tam 34.haftamda 7-8 saat otobüs yolculuğu yapıcam inşallah o sırada doğurmazsam eve gider gitmez ben de çantamı hazırlayacağım:)Cnm en son gece yazışmış arkadaşlarla herhangi bi sıkıntıdan bahsetmemiş ,ayy ben herşeyimi hazır edıcem yıkıycam herşeyi dursun dolapta
kan aldi iki hafta sonra gel dedi. Kilo almis cok şükür ya kilosu haftasiyla tam gidiyor. Ben yine hastane araştırmasına giricem gibi görünüyor ikinci bir tercih cepte olsun diye. Seninde aklinda bulunsun kuzu onerecegin özel olursa söyle bana da. Eger dogum zamani burasi kapidan cevirirse ikinci bir tercihi garantilemem lazmYazmışım ama şimdi gördüm hadi gözün aydın, sana yazacaktım unutmuşum kılosunu filan sor diye hastanenin sistemine giremiyorun kaç gündür, ne zaman bi daha ki kontrol
seninki ne zaman gelecek canim.Son haftalara mi denk geliyorBen de kocamsız doğurcam diye ödüm kopuyo:))malum bizimki askerde. Bir de tam 34.haftamda 7-8 saat otobüs yolculuğu yapıcam inşallah o sırada doğurmazsam eve gider gitmez ben de çantamı hazırlayacağım:)
Allah kısmet ederse 34. Haftamda gelecek inşallah kuzum. Aynı anda eşim askerden ben memleketimden evimize geçeçeğizseninki ne zaman gelecek canim.Son haftalara mi denk geliyor
İnşallah olmaz cnm hiç bi sıkıntı sorun beline yastık filan al cnm yolculuk ta koyarsın rahat edersinBen de kocamsız doğurcam diye ödüm kopuyo:))malum bizimki askerde. Bir de tam 34.haftamda 7-8 saat otobüs yolculuğu yapıcam inşallah o sırada doğurmazsam eve gider gitmez ben de çantamı hazırlayacağım:)
Aynen canım gelirken yanım boştu ondan yatarak çok rahat geldim inşallah dönüşte de boş koltuk bulursam yayılcam hemen:)İnşallah olmaz cnm hiç bi sıkıntı sorun beline yastık filan al cnm yolculuk ta koyarsın rahat edersin
iyi cok şükür çok degilmis.Aman adam geliyor diye heyecan yapmaya falan kalkma daAllah kısmet ederse 34. Haftamda gelecek inşallah kuzum. Aynı anda eşim askerden ben memleketimden evimize geçeçeğiz
Sevindim cnm ya haftasını yakalamasına,inşallah olmaz bi sıkıntı doğum zamanı da alırlar, cnm yeni açılan bilkent hastanesine bi gitsene görüş bi orda yetkiliyle sor doğum hizmeti başlamış mı etmiş mı olmadı ordan da randevu alıp gidersin kontrole benim aklıma böyle geldi,kan aldi iki hafta sonra gel dedi. Kilo almis cok şükür ya kilosu haftasiyla tam gidiyor. Ben yine hastane araştırmasına giricem gibi görünüyor ikinci bir tercih cepte olsun diye. Seninde aklinda bulunsun kuzu onerecegin özel olursa söyle bana da. Eger dogum zamani burasi kapidan cevirirse ikinci bir tercihi garantilemem lazm
Yok canım gaz sancısı değil , ama yalancı kasılma olabilir. Bilemedim ilk gebelik olunca herşeyin acemisiyiz , belki de normal bir durumdur. Bende cuma gideceğim doktora tekrar sorayım gelişmeleri yazayım buraya bakalım ne diyecek
Bende ondan şüpheleniyorum , cumaya kadar zaman geçmez artık. Gitsem nst ye bağlar herhalde aşağı yukarı birşey söyler. Bak mesela gündüz rahatım şu an , ama geceleri sanki kurulmuş saat gibi başlıyor canım kasilmalar
Cnm olmadı iki bilet al garanti et ,önemli olan rahatlığın maddi olarak sıkıntı olmayacaksaAynen canım gelirken yanım boştu ondan yatarak çok rahat geldim inşallah dönüşte de boş koltuk bulursam yayılcam hemen:)
iyi cok şükür çok degilmis.Aman adam geliyor diye heyecan yapmaya falan kalkma da
simdi internetten haberlere baktim da daha acildigina dair hic birsey yok .açılışı olmadi galibaSevindim cnm ya haftasını yakalamasına,inşallah olmaz bi sıkıntı doğum zamanı da alırlar, cnm yeni açılan bilkent hastanesine bi gitsene görüş bi orda yetkiliyle sor doğum hizmeti başlamış mı etmiş mı olmadı ordan da randevu alıp gidersin kontrole benim aklıma böyle geldi,
Şu aralar bayram tatil filan olmadığı için otobüs genelde boş kuzum ama dediğin de yapılabilir ben şu otobüsün doluluğunu internetten takip edeyim:)Cnm olmadı iki bilet al garanti et ,önemli olan rahatlığın maddi olarak sıkıntı olmayacaksa
Bak ya adrenalini yükseltme diyorum bak :) sonra mazallahhhhValla daha gideli 5 gün oldu ama şimdiden kavuşma anımızı düşünmeye başladım görünce nasıl öpsem koklasam diye düşünüyorum cınım kocam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?