2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Yazmışım ama şimdi gördüm hadi gözün aydın, sana yazacaktım unutmuşum kılosunu filan sor diye hastanenin sistemine giremiyorun kaç gündür, ne zaman bi daha ki kontrol

Herşeyin yolunda olmasına sevindim canım.. Gözünaydın.. :)
Fitille hemencecik geçer inşaallah, gebelikte sık oluyor herhalde herkesten duyuyorum.

Büyük ihtimalle sezeryan gibi canım. Benimde daha perdelerim, dolaplarım hep duruyor. Eşime güveniyorum artık.
Begonyas erken Doğum yapınca korktum ama şimdi

ay kızlar begonyas ın mesajını okudum ağrı girdi başıma. şimdi ondan haber gelmeden içim rahat etmez ağrım da geçmez..biz ikimiz ilk doğum yapacaklardan görünüyorduk.

Bende çok fena oldum. Bizler ilerideyiz canım. Elim ayağım uyuştu valla. Korktum.
Ne oldu ki acaba sancı filan mı girdi ki. Mesajlarına baktım bir sıkıntısı da yokmuş öyle ama.
Allahım ikisine de yardım etsin.

Arkadaşın gebeliği problemli miydi noldu acaba birdenbire? Tansiyon vs de olabilir

Teşekkür ederim canım

Ha işte benimkiler doğum sancısı

Çok şükür kuzum sevindim iyi geçmesine Çok saçma acil doğuma girmen gerekse almak zorundalar seni
almiyorlarmis.birde odadaki ebe hemsire diyorki acilse ambulansla göndeririz degilse git kendin bul deriz diyor. O sancılı halinle hastane hastane dolasacaksin yani artik bahtina kim kabul ederse :)

Cnm en son gece yazışmış arkadaşlarla herhangi bi sıkıntıdan bahsetmemiş ,ayy ben herşeyimi hazır edıcem yıkıycam herşeyi dursun dolapta
Ben de kocamsız doğurcam diye ödüm kopuyo:))malum bizimki askerde. Bir de tam 34.haftamda 7-8 saat otobüs yolculuğu yapıcam inşallah o sırada doğurmazsam eve gider gitmez ben de çantamı hazırlayacağım:)

Yazmışım ama şimdi gördüm hadi gözün aydın, sana yazacaktım unutmuşum kılosunu filan sor diye hastanenin sistemine giremiyorun kaç gündür, ne zaman bi daha ki kontrol
kan aldi iki hafta sonra gel dedi. Kilo almis cok şükür ya kilosu haftasiyla tam gidiyor. Ben yine hastane araştırmasına giricem gibi görünüyor ikinci bir tercih cepte olsun diye. Seninde aklinda bulunsun kuzu onerecegin özel olursa söyle bana da. Eger dogum zamani burasi kapidan cevirirse ikinci bir tercihi garantilemem lazm

Ben de kocamsız doğurcam diye ödüm kopuyo:))malum bizimki askerde. Bir de tam 34.haftamda 7-8 saat otobüs yolculuğu yapıcam inşallah o sırada doğurmazsam eve gider gitmez ben de çantamı hazırlayacağım:)
seninki ne zaman gelecek canim.Son haftalara mi denk geliyor

İnşallah olmaz cnm hiç bi sıkıntı sorun beline yastık filan al cnm yolculuk ta koyarsın rahat edersin

Allah kısmet ederse 34. Haftamda gelecek inşallah kuzum. Aynı anda eşim askerden ben memleketimden evimize geçeçeğiz
iyi cok şükür çok degilmis.Aman adam geliyor diye heyecan yapmaya falan kalkma da

Sevindim cnm ya haftasını yakalamasına,inşallah olmaz bi sıkıntı doğum zamanı da alırlar, cnm yeni açılan bilkent hastanesine bi gitsene görüş bi orda yetkiliyle sor doğum hizmeti başlamış mı etmiş mı olmadı ordan da randevu alıp gidersin kontrole benim aklıma böyle geldi,

Kızlar Begonyas'ın salı günü yazdığı mesajlar.. kasılmaları gerçekmiş demekki..

simdi internetten haberlere baktim da daha acildigina dair hic birsey yok .açılışı olmadi galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…