2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
daha yazmadi o canim .normal kontrole gidecekti ama acil sezaryane almislar. imzasinda 34 haftalik görünüyor gebeligimi.Eger bebegi iki kilo ve uzeriyse cogu zaman eve gönderiyorlar umarim onun da öyledir

simdi internetten haberlere baktim da daha acildigina dair hic birsey yok .açılışı olmadi galiba
Cnm mhrsden alınıyo randevu hastane olarak ankara şehir hastanesi diye geçiyo geçen ben baktım vardı randevu hatta kadın doğum doktorlarını tekrar nete yazdım atatürk hastanesinin doktorlarıymış atatürk hastanesi oraya taşındıya sen bi bak mhrsye

daha yazmadi o canim .normal kontrole gidecekti ama acil sezaryane almislar. imzasinda 34 haftalik görünüyor gebeligimi.Eger bebegi iki kilo ve uzeriyse cogu zaman eve gönderiyorlar umarim onun da öyledir
Evet biliyorum. Ztn kotu dusunmuyorum. Artik buyuduler allahin izniyle biraz gozlemden sonra kendilerini toparlarlar minnaklar.

bi bakayım canim .Olmadi arayip soralim ya iyi kötü birsey söylerler heralde

Benimki çok hevesli canım kaç sene sonra Allahın izniyle doğucak ya.
Doğsun banyo yaptırırız falan diye hevesli hevesli anlatıyor :)
Doğunca süreç nasıl ilerler bakalım yaşayıp şahit olcaz ❤

Nedense en sona kalanlardan olacakmışım gibime geliyor. . icinde erken doguracagi hissi olan var mi?
Sanirim ben korkuyorum..
Doktora da bir suru soru sordum o surec baslrsa napmaliyim kime hbr vermeliyim. Cok hizli ilerleyebilir mi gibii. Sanirim hep erken dogum riski vardi en basindan beri bi iki aydir her sey normale dondu ben adapte olamadim henuz. Doktor da neden bu soruları soruyorsunuz. Her şey yolunda görünüyor. Erken doğum riski görünmüyor. Zaten artık iki haftada bir geleceksiniz skontrole tedirgin edecek bir şey olursa daha sıklaştırırız dedi ama..
sanırım duyduğum şeylerden de çok çabuk etkileniyorum

Aa öyle mi.. bu anlamda iyi bir şey. En azından psikolojik olarak hazırlanmıştır bu duruma az dahi olsa.. rüya görmeye korkuyorum ztn ben de artık..

Aa öyle mi.. bu anlamda iyi bir şey. En azından psikolojik olarak hazırlanmıştır bu duruma az dahi olsa.. rüya görmeye korkuyorum ztn ben de artık..
herşey nasip cnm ya burda nice durumundan tedirgin olan arkadaşlarımız var ama belli olmuyo işte bazen herşey yolunda derkende erken doğum olabiliyo çok takma düşünme

Bu soruyu ya 28.haftada yada 29.haftada doktora sormuştum canım.
Bu haftalarda çıkıyor demişti :)
melike cnm ya haberı yok geriden okuyarak cevap yazarak gelıyo bi bakacak begonyas doğum yapmış

Her doktorun uzmanlık alanı farklı kuzum.
Arasan bulamazsın,inşallah şuanki doktorun işi çıkarda doğumda riskli gebelik uzmanı olan yaptırır doğumu

Her doktorun uzmanlık alanı farklı kuzum.
Arasan bulamazsın,inşallah şuanki doktorun işi çıkarda doğumda riskli gebelik uzmanı olan yaptırır doğumu
Hakkımda hayırlısı neyse o olsun cnm.sen okuya okuya geliyorsun.daha haberin yok galiba begonyas doğum yaptı.İlk bebişim iz geldi

Nedense en sona kalanlardan olacakmışım gibime geliyor. . icinde erken doguracagi hissi olan var mi?

Su an 31+2 yim. Doktor en gec 37 de aliriz dedi ki rahim boyum 25 mm her an erken dogum riskim varmis. O degil erken dogumdan korkmuyorum da bebegim daha 1400 gr. Dogdugunda daha da duser biraz toparlamis olsaydi tek korkum bu. İnsallah erken doguranlardan olmam. Normal islerse surec mart sonu nisan basinda dogurmam lazim :)

Ya nedense çok güldüm ilahi kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…