- 3 Nisan 2018
- 1.837
- 3.757
- 63
daha yazmadi o canim .normal kontrole gidecekti ama acil sezaryane almislar. imzasinda 34 haftalik görünüyor gebeligimi.Eger bebegi iki kilo ve uzeriyse cogu zaman eve gönderiyorlar umarim onun da öyledirKizlarr nolmus yaaa
Bir giremiyorum bir suru sey oluyor
@begonyas canim rabbim sana da bebegine de guc versin. Dilerim her sey yolunda gider.. @BellaCiao vemerve teacher gozunuz aydin cnm.. sanirim kontroller iyi gecmis.. cok okuyamadimda cok birikmis..
begonyas yazdi mi neden alinmis ki sezeryanakuzum benim ins iyidir.
Tamam kuzum merak etme sakinim her şey kontrol altındaBak ya adrenalini yükseltme diyorum bak :) sonra mazallahhhh
Cnm mhrsden alınıyo randevu hastane olarak ankara şehir hastanesi diye geçiyo geçen ben baktım vardı randevu hatta kadın doğum doktorlarını tekrar nete yazdım atatürk hastanesinin doktorlarıymış atatürk hastanesi oraya taşındıya sen bi bak mhrsyesimdi internetten haberlere baktim da daha acildigina dair hic birsey yok .açılışı olmadi galiba
Evet biliyorum. Ztn kotu dusunmuyorum. Artik buyuduler allahin izniyle biraz gozlemden sonra kendilerini toparlarlar minnaklar.daha yazmadi o canim .normal kontrole gidecekti ama acil sezaryane almislar. imzasinda 34 haftalik görünüyor gebeligimi.Eger bebegi iki kilo ve uzeriyse cogu zaman eve gönderiyorlar umarim onun da öyledir
bi bakayım canim .Olmadi arayip soralim ya iyi kötü birsey söylerler heraldeCnm mhrsden alınıyo randevu hastane olarak ankara şehir hastanesi diye geçiyo geçen ben baktım vardı randevu hatta kadın doğum doktorlarını tekrar nete yazdım atatürk hastanesinin doktorlarıymış atatürk hastanesi oraya taşındıya sen bi bak mhrsye
Ben.Nedense en sona kalanlardan olacakmışım gibime geliyor.. icinde erken doguracagi hissi olan var mi?
Benimki çok hevesli canım kaç sene sonra Allahın izniyle doğucak ya.Herkes farklı düşünüyor :)
Eşimin böyle düşüneceği aklıma gelmezdi. Bi kaç kez banyo yaptırmasını istedim. Biraz durdu sonra ben abartıyorum galiba sen haklısın dedi ama yıkadı mı hatırlamıyorum :)
Bugün tekrar yeşim hocamı dedi sana yer olmazsa alamayız diye,bi bakayım canim .Olmadi arayip soralim ya iyi kötü birsey söylerler heralde
Aynı gidiyoruz kuzu yine8,5 kg canımama bu aralar iştahım fena arttı asla doymuyorum doyma yetimi kaybettim
Sanirim ben korkuyorum..Nedense en sona kalanlardan olacakmışım gibime geliyor.. icinde erken doguracagi hissi olan var mi?
Aa öyle mi.. bu anlamda iyi bir şey. En azından psikolojik olarak hazırlanmıştır bu duruma az dahi olsa.. rüya görmeye korkuyorum ztn ben de artık..Begonyas bu hafta hazırlamış çantasını filan geriye dönük okudum da herşeyim hazır yazmış, rüyamda acil doğuma giriyorum filan yazmış resmen malum olmuş, kasılmaları da varmış ,benimde vardı ama iki gündür yok şükür
Bu soruyu ya 28.haftada yada 29.haftada doktora sormuştum canım.Kızlar bebişlerin saçları acaba kaçıncı haftada çıkmaya başlıyor
herşey nasip cnm ya burda nice durumundan tedirgin olan arkadaşlarımız var ama belli olmuyo işte bazen herşey yolunda derkende erken doğum olabiliyo çok takma düşünmeAa öyle mi.. bu anlamda iyi bir şey. En azından psikolojik olarak hazırlanmıştır bu duruma az dahi olsa.. rüya görmeye korkuyorum ztn ben de artık..
melike cnm ya haberı yok geriden okuyarak cevap yazarak gelıyo bi bakacak begonyas doğum yapmışBu soruyu ya 28.haftada yada 29.haftada doktora sormuştum canım.
Bu haftalarda çıkıyor demişti :)
Her doktorun uzmanlık alanı farklı kuzum.Kız sizde nasıl konusmadi niz valla her yanıma oturanla bir muhabbet kuruyorum sorma dr soruyorum çünkü drlar dan yana şansım yok biliyorsunuz.resmen knusurken akraba çıkıyoruz uzaktan.neyse hiç yoktan hatirliyorsundur.
Amin cnm benim.Allahım yardımcımiz olsun.tüp bebek uzmani ymis ama riskli gebelik le obur u daha iyiymiş artık şansa bakalım. Değiştirme şansım yok Allaha emanetiz cnm.
Ediyorum etmem mi ama az çok seni tahmin edebiliyorum esmer zayıf çıtı pıtı sin ve uzun saclisin
Benimde cnm acayip canımı yakıyor kameraya çekecem duruyor sanki anliyorlar biraz çekebildim gerci
yesim hoca yoktu. yerine baska bir bayan vardi.Cok sevimli genc bir kizdiBugün tekrar yeşim hocamı dedi sana yer olmazsa alamayız diye,
Hakkımda hayırlısı neyse o olsun cnm.sen okuya okuya geliyorsun.daha haberin yok galiba begonyas doğum yaptı.İlk bebişim iz geldiHer doktorun uzmanlık alanı farklı kuzum.
Arasan bulamazsın,inşallah şuanki doktorun işi çıkarda doğumda riskli gebelik uzmanı olan yaptırır doğumu
Nedense en sona kalanlardan olacakmışım gibime geliyor.. icinde erken doguracagi hissi olan var mi?
Ya nedense çok güldüm ilahi kuzuherşey nasip cnm ya burda nice durumundan tedirgin olan arkadaşlarımız var ama belli olmuyo işte bazen herşey yolunda derkende erken doğum olabiliyo çok takma düşünme
melike cnm ya haberı yok geriden okuyarak cevap yazarak gelıyo bi bakacak begonyas doğum yapmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?