2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Yerime aldığımız 2 gün sonra 2. ayı dolacak olan kızı işten çıkardılar
Hem kızı çıkardıklarına üzüldüm hemde emeklerime. Şimdi herşey silbaştan

İns cnm.hayirlisiyla son güne kadar beklesin kuzucuklar.benide 3 hafta sonraya çağırdı o zaman 36 nin içinde olacam 1 veya 2 haftaya gün vermesi lazım ben fazlada beklemek istemiyorum burda okuduğum kadarıyla fazla bekleyin ce plesanta yapisoyormus dahada.aklımda deli sorular.birde benden hiç kan tahlili felan istemedi bir bakması lazım kanım kaç belki düşük iki ye çıkartması lazım. Valla anlamadım

Gözün aydın olsun canım çok güzel haberlerler gelmişsin ❤
2-3 hafta sonra normal hayatına döndürme sebebi oğluşun gelsin annesinin koynunda uyusun diye
Kızlar acil sezeryana alindim bebek kuvezde bana dua edin
Okuyunca şok oldum canım.
Allah yar ve yardımcısı olsun oğluşunun sağ salim çıkar küvezden inşallah
Dualarım senin ve minik kuzunla

Valla aynen dediğin gibi oldu okumamla şoka girmem bir oldu
Tüp bebek grubundan tanışıyoruz biz begonyasla aynı süre zarfı içinde oldu transferlerimiz.
Bugün başka bir arkadaşımızın doğumu vardı,acaba yanlış sayfadamıyım dedim biran

Demek tüp bebekti bebişi, anne çok beklettim seni artık geliyim dedi sanırım ve erkenden geldi, sağlıklı olsunda büyür, dünyaya gelipte büyümeyen mı var ,sağ salim gelsinler inş

Hakkımda hayırlısı neyse o olsun cnm.sen okuya okuya geliyorsun.daha haberin yok galiba begonyas doğum yaptı.İlk bebişim iz geldi
Gördüm canım Allah yar ce yardımcısı olsun ikisininde.
Sağ salim toparlanıp en kısa sürede çıkarlar inşallah ❤
Begonyasın başına gelen 2 hafta sonra aynı şekilde benim başıma geliyor.
Benim kontrolede 2 hafta var kontrol diye gidip, bende acil sezeryana alındım yazarım gibi bir his geldi içime

Demek tüp bebekti bebişi, anne çok beklettim seni artık geliyim dedi sanırım ve erkenden geldi, sağlıklı olsunda büyür, dünyaya gelipte büyümeyen mı var ,sağ salim gelsinler inş
Evet canım tüp bebekti.
Çok beklettim anne sıkıldım dedi oğluşu heralde ❤
Allah ikisininde yardımcısı olsun

Herkeste bir korku oluştu zaten banada aynısı doguyor Rabbim yardimcimiz olsun herkes çantasını hazırlasin.bu kuzucuklarin ne zaman geleceği belli olmaz

Çok şükür haftası gerçekten iyi insallah çok az kalır bebiş küvozde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…