Eksikleri bırakalım en azından çantaları bari dediğin gibi hazır edip koyalım bir köşeye.Herkeste bir korku oluştu zaten banada aynısı doguyor Rabbim yardimcimiz olsun herkes çantasını hazırlasin.bu kuzucuklarin ne zaman geleceği belli olmaz
Kuzum senn 25 mm se bir önlem alındı mı? Benim doktorum ölçtüğünde bu ölçüm 25 mm oolursa ona göre tedbirler alıyoruz iğne vs den bahsetmişti ama? Sen de herhangi bir işlem yapıldı mı?Su an 31+2 yim. Doktor en gec 37 de aliriz dedi ki rahim boyum 25 mm her an erken dogum riskim varmis. O degil erken dogumdan korkmuyorum da bebegim daha 1400 gr. Dogdugunda daha da duser biraz toparlamis olsaydi tek korkum bu. İnsallah erken doguranlardan olmam. Normal islerse surec mart sonu nisan basinda dogurmam lazim :)
İmşallah canım :)maşaAllah canım toparlanıyordur kuzu.
almiyorlarmis.birde odadaki ebe hemsire diyorki acilse ambulansla göndeririz degilse git kendin bul deriz diyor. O sancılı halinle hastane hastane dolasacaksin yani artik bahtina kim kabul ederse :)
Kızlar Begonyas'ın salı günü yazdığı mesajlar..kasılmaları gerçekmiş demekki..
Kizlarr nolmus yaaa
Bir giremiyorum bir suru sey oluyor
begonyas canim rabbim sana da bebegine de guc versin. Dilerim her sey yolunda gider.. BellaCiao ve @merveteacher25 gozunuz aydin cnm.. sanirim kontroller iyi gecmis.. cok okuyamadimda cok birikmis..
begonyas yazdi mi neden alinmis ki sezeryanakuzum benim ins iyidir.
Nedense en sona kalanlardan olacakmışım gibime geliyor.. icinde erken doguracagi hissi olan var mi?
Okudum canım
Gözün aydın olsun canım çok güzel haberlerler gelmişsin ❤
2-3 hafta sonra normal hayatına döndürme sebebi oğluşun gelsin annesinin koynunda uyusun diye
Okuyunca şok oldum canım.
Allah yar ve yardımcısı olsun oğluşunun sağ salim çıkar küvezden inşallah
Dualarım senin ve minik kuzunla
Bencede öyle yap. Geçenlerde Ankara’ya giderken kızıma ve bana ayrı bilet aldım. Otobüse bir bindim bomboş. Kızıma boşuna bilet almışım. Almasam da yanım boş olurmuş :))Şu aralar bayram tatil filan olmadığı için otobüs genelde boş kuzum ama dediğin de yapılabilir ben şu otobüsün doluluğunu internetten takip edeyim:)
Guzel haberlerle gelmene sevindim canim.sezeryan olacagin kesin degil miKızlar soran herkese teşekkür ederim
Biz çıktık şükür herşey yolunda oğluşumuz iyi baş aşağa pozisyon ama yüzünü göremedik tabi.
Rahim ağzı kapalı ve kısalmamış.
Bundan sonraki kasılmalar normal dedi artık doktor. 2-3 haftaya normal hayatıma dönebileceğim
Bu arada idrar enfeksiyon zannederken feci mantar ve vajinos olmuşumtahlil yaptık fitil verdi doktorum.
Son 2 randevumuz kaldı biri 11 mart diğeri eğer doğurmazsam 15 nisan
Birde anestezi uzmanından randevu almam lazımmış epidural doğum için
Cok gecmis olsun canimKızlar acil sezeryana alindim bebek kuvezde bana dua edin
Her sey yolundaymis cok sevindim bebekte iyi gidiyormusCanim guzel haberlerle gelmene sevindim.Benimde guzel gecti cok şükür bi skntımiz yok . Yalniz bir sorun varki hastane yogun oldugunda dogum icin kabul etmeyebiliyor ve baska hastanelere sevk edebiliyormus ona canim skldı. Hayirlisi artik . 30 haftadan sonra kalkip birde özel arayacagim ikinci bir tercihim olabilsin diye. Bu cok cahilligime geldi valla eger birdaha bebegim olursa bunlari onceden ayarlamak istiyorum
Benim tam tersine az yemekle şişiyorum belkide diyet yaptigim icin.ne yiyecegimi bildigim icinAynı gidiyoruz kuzu yine
Al bendende o kadar doymak nedir bazen hiç anlamıyorum
Okudum canim.Boş boş beklemekten se birbirimize Duamiz geçsin herkese yapalım bunu kızlar. Kimin duası kabul olunur bilinmez ama hamilelerın duası kabul olurmus.Rabbim yardımcıları olsun.
Guzel haberlerle gelmene sevindim canim.sezeryan olacagin kesin degil mi
Cok gecmis olsun canim
Her sey yolundaymis cok sevindim bebekte iyi gidiyormus
Benim tam tersine az yemekle şişiyorum belkide diyet yaptigim icin.ne yiyecegimi bildigim icin
Okudum canim.
Kizlar cantalarimiz hazir olsun hic belli olmuyor.okuyunca korku sardi benide ates basti.
EVet canım bu aralar ölü sezon otobüsler boş:)Bencede öyle yap. Geçenlerde Ankara’ya giderken kızıma ve bana ayrı bilet aldım. Otobüse bir bindim bomboş. Kızıma boşuna bilet almışım. Almasam da yanım boş olurmuş :))
Okudum bende, Allah yardımcıları olsun güç kuvvet sağlık versin inşallah
İns cnm.hayirlisiyla son güne kadar beklesin kuzucuklar.benide 3 hafta sonraya çağırdı o zaman 36 nin içinde olacam 1 veya 2 haftaya gün vermesi lazım ben fazlada beklemek istemiyorum burda okuduğum kadarıyla fazla bekleyin ce plesanta yapisoyormus dahada.aklımda deli sorular.birde benden hiç kan tahlili felan istemedi bir bakması lazım kanım kaç belki düşük iki ye çıkartması lazım. Valla anlamadım
Ben hic yemedim ama senin canin tekrardan istedigine göre severek yedigin birsey olmali .Hijyenikse ye gitsin birsey olmaz. bende dondurma istiyorum rüyamda bile gördüm artik :) biraz daha sabredeyim dedim ama olmayacak yarin iyi bir yerden alicam hakikisinden
Kızlar soran herkese teşekkür ederim
Biz çıktık şükür herşey yolunda oğluşumuz iyi baş aşağa pozisyon ama yüzünü göremedik tabi.
Rahim ağzı kapalı ve kısalmamış.
Bundan sonraki kasılmalar normal dedi artık doktor. 2-3 haftaya normal hayatıma dönebileceğim
Bu arada idrar enfeksiyon zannederken feci mantar ve vajinos olmuşumtahlil yaptık fitil verdi doktorum.
Son 2 randevumuz kaldı biri 11 mart diğeri eğer doğurmazsam 15 nisan
Birde anestezi uzmanından randevu almam lazımmış epidural doğum için
Kızlar acil sezeryana alindim bebek kuvezde bana dua edin
Gördüm canım Allah yar ce yardımcısı olsun ikisininde.
Sağ salim toparlanıp en kısa sürede çıkarlar inşallah ❤
Begonyasın başına gelen 2 hafta sonra aynı şekilde benim başıma geliyor.
Benim kontrolede 2 hafta var kontrol diye gidip, bende acil sezeryana alındım yazarım gibi bir his geldi içime
Canım dondurma iyi yapan bir yerden yiyebilirsin boğazların şişmesiyle bir ilgisi yok diye biliyorum örneğin ben yaz kış soğuk su içerim bir şey olmaz
Kuzum maaşallah güzel haberlerle gelmişsinsizde epidüral mı oluyor canım?
Canım allah yardımcın olsun bebişe de sana da dua ettim ilk fırsatta yaz
Nedense bende de hep öyle bir his var
Bende okudum cnm cok iyi dusunmussun Allahim kabul etsin insallah saglikli guzel haberlerini alalimbegonyas dualarimiz seninle
Aynen canım ciğer gelişimini falan tamamlamış gözüyle bakıyor doktorlar.Mutlaka başka bir hastane bul hemen oraya kaydını aldır kuzum öyle ortada kalma durumu sakın olmasın
Kızlar kontrol etmek lazım bu haftalardan itibaren bolbol dinlenmemiz lazım ve kasılmaları hafife almamak lazım
Teşekkür ederim canım
Ben sanki her an doğuracakmışım gibi hissediyorum ya
Okudum canım
Teşekkür ederim canımSanırım o süreden sonra bebek doğsada herşeyi tam olduğu için normal hayatıma dönebileceğimi söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?