2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Ben her gece rüyamda kanamam olduğunu görüyorum psikolojim bozuldu artık

Herkeste bir korku oluştu zaten banada aynısı doguyor Rabbim yardimcimiz olsun herkes çantasını hazırlasin.bu kuzucuklarin ne zaman geleceği belli olmaz
Eksikleri bırakalım en azından çantaları bari dediğin gibi hazır edip koyalım bir köşeye.
Ne olur ne olmaz.
Rabbim sağ salim gününde vaktinde saatinde gelmelerini nasip etsin

Kuzum senn 25 mm se bir önlem alındı mı? Benim doktorum ölçtüğünde bu ölçüm 25 mm oolursa ona göre tedbirler alıyoruz iğne vs den bahsetmişti ama? Sen de herhangi bir işlem yapıldı mı?

melekci kuzum cidden iyi düşündün. Dediğin gibi kimin duası tutar belli olmaz.. ya şafi de çekelim hatta ikisi icinde. O da çok faydalı..

almiyorlarmis.birde odadaki ebe hemsire diyorki acilse ambulansla göndeririz degilse git kendin bul deriz diyor. O sancılı halinle hastane hastane dolasacaksin yani artik bahtina kim kabul ederse :)

Mutlaka başka bir hastane bul hemen oraya kaydını aldır kuzum öyle ortada kalma durumu sakın olmasın

Kızlar Begonyas'ın salı günü yazdığı mesajlar.. kasılmaları gerçekmiş demekki..

Kızlar kontrol etmek lazım bu haftalardan itibaren bolbol dinlenmemiz lazım ve kasılmaları hafife almamak lazım

Teşekkür ederim canım

Nedense en sona kalanlardan olacakmışım gibime geliyor. . icinde erken doguracagi hissi olan var mi?

Ben sanki her an doğuracakmışım gibi hissediyorum ya

Kızlar begonyas ve bebeği için herkes 3 kez insırah süresini okusun.Eki Görüntüle 2238235
Okudum canım

Teşekkür ederim canım Sanırım o süreden sonra bebek doğsada herşeyi tam olduğu için normal hayatıma dönebileceğimi söyledi

Şu aralar bayram tatil filan olmadığı için otobüs genelde boş kuzum ama dediğin de yapılabilir ben şu otobüsün doluluğunu internetten takip edeyim:)
Bencede öyle yap. Geçenlerde Ankara’ya giderken kızıma ve bana ayrı bilet aldım. Otobüse bir bindim bomboş. Kızıma boşuna bilet almışım. Almasam da yanım boş olurmuş :))

Guzel haberlerle gelmene sevindim canim.sezeryan olacagin kesin degil mi
Kızlar acil sezeryana alindim bebek kuvezde bana dua edin
Cok gecmis olsun canim
Her sey yolundaymis cok sevindim bebekte iyi gidiyormus
Aynı gidiyoruz kuzu yine
Al bendende o kadar doymak nedir bazen hiç anlamıyorum
Benim tam tersine az yemekle şişiyorum belkide diyet yaptigim icin.ne yiyecegimi bildigim icin
Boş boş beklemekten se birbirimize Duamiz geçsin herkese yapalım bunu kızlar. Kimin duası kabul olunur bilinmez ama hamilelerın duası kabul olurmus.Rabbim yardımcıları olsun.
Okudum canim.
Kizlar cantalarimiz hazir olsun hic belli olmuyor.okuyunca korku sardi benide ates basti.

Teşekkür ederim canım Benimki normal doğum bir aksilik çıkmazsa son anda canım

M muttervonmarienkaefer

Malesef yapilmadi cnm. Dinlen denildi sadece. Bende progestan vs verir ciger gelistirici vurur diye dusunmustum ama yapmadi birsey. Yaklasik 15 gundur bu sekilde. Carsamba gunu detayli ultrasonum var perinatolojide. Muhtemelen daha da kisalmis olacak. İcimdeki his yatirirlar hastaneye diyor. Korkuyorum acikcasi canim bakalim hayirlisi artik[/QUOTE]

Canim benden de genelde istemiyorlar ben ya saglik ocagina gidiyorum yada kendim baska yerde yaptirip gosteriyorum. En son benden detayli zamani 20 li haftada istemislerdi ama ondan sonra ben saglik ocaginda vs yaptirdim kendim takip edip aksi birsey cikarsa dr gosterdim. Evet 36-37de en gec alinmasi lazimmis. Senin haftan daha ileride insallah saglikla atlatiriz cnm kucagimiza aliriz. Esim biraz once ikinci bebek istersek onda da previa olma riski var mi dedi bende malesef dedim oda korktu Rabbim insallah korktuklarimizla sinamaz bizi. Haftaya saglik ocagina gidip bi kan idrar ver istersen

Canım dondurma iyi yapan bir yerden yiyebilirsin boğazların şişmesiyle bir ilgisi yok diye biliyorum örneğin ben yaz kış soğuk su içerim bir şey olmaz

Kuzum maaşallah güzel haberlerle gelmişsin sizde epidüral mı oluyor canım?

Kızlar acil sezeryana alindim bebek kuvezde bana dua edin

Canım allah yardımcın olsun bebişe de sana da dua ettim ilk fırsatta yaz

Nedense bende de hep öyle bir his var

Normal doğum yapacağım ama epidural isteyeceğim o yüzden anesteziden randevu alıyoruz kan tahlilleri falan yapıyor uygun olup olmadığına bakmak için canım

Kızlar bugün benim de kontrolüm vardı ve çok kötü bir gün geçirdim

Son 15 gündür sancım var taş düşürüyorum demiştim size. Bu sabah 9da ürolojiye randevu almıştım, sonra da kadın Doğumda kontrolüm vardı.

Sabah daha hastane yolundayken sancım şiddetlendi, acile zor attım kendimi

Orda tahliller yapıldı serum verildi, biraz kendime gelince ürolojiye çıktım.

Sağ böbrekte 6mm, sol böbrekte 8mm, mesanenin tam ağzında 7mm büyüklüğünde taşlar
Ve her iki böbrekte de ikinci seviye genişleme

Tüm üroloji bölümü toplantı yaptı acil şekilde, beni hastaneye yatırıp böbreklerime tel takmayı düşünüyorlardı ama onun da erken Doğum riski varmış.
Şimdilik her hafta takip edelim, Bebek de büyüyebildiği kadar büyüsün dediler.

Kızlar bu mesanedeki taş düşene kadar beni mahvedecek
Ve uzun süre düşüremezsem böbrekteki genişleme ilerleyecek o zaman da ameliyat olma ihtimalim var

Aynen canım ciğer gelişimini falan tamamlamış gözüyle bakıyor doktorlar.
Ama yinede belli olmuyor kuzum ablam tam gününde doğum yaptı,yeğenim solunum sıkıntısından 1 hafta küvezde kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…