2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Canım senin durumunda normalmiş.
İndirdiğim uygulamada günlük gelişmelerde organlarda oluşan baskıdan dolayı.
Az yemek yemek şişliklere sebebiyet verebilir yazıyordu
Eğer öyle birşey olmucaksa bile psikolojik etki yaratıyoruz kendimize

Canım gözün aydın sende güzel haberlerle gelmişsin
Hastane olayı kötü olmuş bu saatten sonra birde doktor hastane arayışı hiç yoktan sıkıntı
Yokmuymuş peki bunlara karşı bir çözümleri

Geçmiş olsun kuzum tekrardan ya.
Hayırlısı olsun inşallah bebek olabildiğince kalsın, kontrollerin sıklaşır hemen müdahele ederler zaten. İnşallah düşer kendiliğinden taşlar kuzum

Kızlar selam, nasılsınız? Diyorum yavas yavas hastane cantası toparlamaya baslasam mı nolur nolmaz :) bir de bebek kıyafetleri icin hangi deterjanı önerirsiniz?

Canım Allah acil şifalar versin inşallah sorunsuz sıkıntısız atlatırsın bu süreci.
Kendiliğinden düşerde rahatlarsın en azından.
Bu sancılar doğumu tetikler mi

Geçmiş olsun canım, inşallah doğuma kadar sorun çıkarmaz sana taşlar kendiliğinden düşer gerek kalmaz başka bir müdahaleye

Kızlar selam, nasılsınız? Diyorum yavas yavas hastane cantası toparlamaya baslasam mı nolur nolmaz :) bir de bebek kıyafetleri icin hangi deterjanı önerirsiniz?
Başla canım başla bugün bir arkadaşımız acil sezeryana alındı gördün mü bilmiyorum ama.
Hazır etmek lazım bencede artık.
Deterjan olarak Dalan roxy toz sabun veya Green clean sıvı deterjan öneririm. Dalan roxy bulmak daha kolay ama hemen hemen çoğu markette oluyor.

Çok geçmiş olsun canım.

A.s cnm bende attım yıkanıyo kıyafetler biraz sonra biter sererım yarında ütülerim inş ,cnm dalan diye bi sabun tozu aldım ben onunla yıkadım, hiç bir zararlı madde içermiyomuş, bi arkadaşımız da yıkamış bugün onunla memnun kalmış,bende çıkınca görcem

Cnm geçmiş olsun sıkma canını rahat ol moralini yüksek tut Rabbim karnında taşıdığın meleğin yüzü suyu için seni darda koymaz ,hem hamilelik hem taş tabi ki çok zordur ,acaba nasıl bişey yapmalı ki o mesanede ki düşsün

Cok gecmis olsun uzuldum cok agri yapar birde bu durumda.

yok malesef canim ya devlet hastanesi olunca tabi insanlar üst üste. Kapasite yetmeyince baska bir devlet hastanesine sevk ediyormuş. Benim gittigim biraz daha iyi bir hastane olunca tabi insanlar hücum ediyor yer kalmiyor . bende ikinci bir şık olarak bi özel hastane bulucam artik bir kac kontrole giderim . Dogum zamani bu kabul etmezse direk özele giderim. Kapi kapi dolasmak istemiyorum ya.Birde ilk dogum zaten belirsizlik canimi skyor

Cnm çok geçmiş olsun.inş kendiliğinden düşer. Sık sık kontrole gidersin artık son zamanlarimız. Rabbim yardımcın olsun.
j
Dalan roxy le.yıkadım kizimda da onu kullanmıştım.

Devlet hastaneleri dediğin gibi yoğun oluyor canım.
En azından yer açısından takip altına alınırsın bir kaç kere özele gidersin dediğin gibi canım.
Bildiğim kadarıyla özel hastanelerde acil doğumdan ücrette alınmıyor

Geçmiş olsun kuzum tekrardan ya.
Hayırlısı olsun inşallah bebek olabildiğince kalsın, kontrollerin sıklaşır hemen müdahele ederler zaten. İnşallah düşer kendiliğinden taşlar kuzum

Canım Allah acil şifalar versin inşallah sorunsuz sıkıntısız atlatırsın bu süreci.
Kendiliğinden düşerde rahatlarsın en azından.
Bu sancılar doğumu tetikler mi

Geçmiş olsun canım, inşallah doğuma kadar sorun çıkarmaz sana taşlar kendiliğinden düşer gerek kalmaz başka bir müdahaleye

Çok geçmiş olsun canım.

Cok gecmis olsun uzuldum cok agri yapar birde bu durumda.

Cnm çok geçmiş olsun.inş kendiliğinden düşer. Sık sık kontrole gidersin artık son zamanlarimız. Rabbim yardımcın olsun.
j
Dalan roxy le.yıkadım kizimda da onu kullanmıştım.

Allah razı olsun kızlar
Lütfen benim için de dua edin

Eve gelir gelmez sıcak duş aldım sonra da sıcak su torbasını hazırladım yatağa girdim
Ama sancım hala devam ediyor

Kadın doğumcu bebekle ilgili bir sıkıntı yok dedi çok şükür. Nst ye girdim o da iyi çıktı.
Rahim ağzı uzunluğu da iyi dedi.
Ama her hafta ürolojiye gittikçe bana da gel bakalım dedi.

Bende dalan ile yıkadım. Birkaç eksik dışında çantamız hazır. Yarın biberonu ve emzikleri yıkıcam. Pazartesi çocuk bezini alıcam. Ped almam lazım birde. Birde kendime çorap alıcam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…