- 26 Eylül 2014
- 4.536
- 9.919
- 358
Serdim şimdi cnm mis gibi sabun kokuyo,en son hasta bezim kalmıştı aldım geçen gün, çorapta aldım lcwde güzel çoraplar var,bide 2 tane penye sütyen aldım iki tanede büyük boy alt çamaşır aldım hasta bezi ile kullanırken iyi olur,daha önce iç çamaşır almıştım toptan paketle, eksiğim bi nevresim takımı kaldı bebiş için onuda bu hafta içi halledecem ,bi tane minicik biberon aldım onu da yıkadım mı tamam,inşallah sağlıkla doğar yavrularımız evimize geliriz kucağımızdaBende dalan ile yıkadım. Birkaç eksik dışında çantamız hazır. Yarın biberonu ve emzikleri yıkıcam. Pazartesi çocuk bezini alıcam. Ped almam lazım birde. Birde kendime çorap alıcam :)
Cnm torbayı ayağının altına koy sıcak sıcak altında dursun, benimde geçen kasıklarım ağrıdı koydum yere torbayı ayağımıda üstüne koydum rahatlattı inş düşer o taş daKızlar bu arada begonyas için çok üzüldüm
Dün ben panik halindeydim ve çok stresliydim o beni burda rahatlatmaya çalışmıştı
Yarın ikimiz de güzel haberlerle gelcez demişti
Mesajını görünce şok oldum
İnşallah bebeği de kendi de iyidir
Allah yardımcıları olsun.
Ben yün yorgan diktiriyorum cnm ,onun ölçüsüne göre nevresimini diktiririm artık çarşafı yastığıA101’e nevresim takımı gelmişti görümcem almış ama çarşafı yokmuşYorganı da almış.
Bakalım zaten Doğumdan sonra da alınır durumumuza göre.
Aaaa iyi hatırlattın bende nevresimleri yıkamadım. Çıkarıp yıkıyım hemen. Çok sağol valla :)Serdim şimdi cnm mis gibi sabun kokuyo,en son hasta bezim kalmıştı aldım geçen gün, çorapta aldım lcwde güzel çoraplar var,bide 2 tane penye sütyen aldım iki tanede büyük boy alt çamaşır aldım hasta bezi ile kullanırken iyi olur,daha önce iç çamaşır almıştım toptan paketle, eksiğim bi nevresim takımı kaldı bebiş için onuda bu hafta içi halledecem ,bi tane minicik biberon aldım onu da yıkadım mı tamam,inşallah sağlıkla doğar yavrularımız evimize geliriz kucağımızda
Gecmis olsun cook ,insallah duser taslarin,lazerle kiramiyolarmi acaba ,Allah razı olsun kızlar
Lütfen benim için de dua edin
Eve gelir gelmez sıcak duş aldım sonra da sıcak su torbasını hazırladım yatağa girdim
Ama sancım hala devam ediyor
Kadın doğumcu bebekle ilgili bir sıkıntı yok dedi çok şükür. Nst ye girdim o da iyi çıktı.
Rahim ağzı uzunluğu da iyi dedi.
Ama her hafta ürolojiye gittikçe bana da gel bakalım dedi.
Canım çok geçmiş olsun hamilelik dönemiyle çakışması büyük talihsizlik olmuş ama bebek iyiymiş canım her şey yolunda, inşallah ağrılarında azalır allah şifalar versinKızlar bugün benim de kontrolüm vardı ve çok kötü bir gün geçirdim
Son 15 gündür sancım var taş düşürüyorum demiştim size. Bu sabah 9da ürolojiye randevu almıştım, sonra da kadın Doğumda kontrolüm vardı.
Sabah daha hastane yolundayken sancım şiddetlendi, acile zor attım kendimi
Orda tahliller yapıldı serum verildi, biraz kendime gelince ürolojiye çıktım.
Sağ böbrekte 6mm, sol böbrekte 8mm, mesanenin tam ağzında 7mm büyüklüğünde taşlar
Ve her iki böbrekte de ikinci seviye genişleme
Tüm üroloji bölümü toplantı yaptı acil şekilde, beni hastaneye yatırıp böbreklerime tel takmayı düşünüyorlardı ama onun da erken Doğum riski varmış.
Şimdilik her hafta takip edelim, Bebek de büyüyebildiği kadar büyüsün dediler.
Kızlar bu mesanedeki taş düşene kadar beni mahvedecek
Ve uzun süre düşüremezsem böbrekteki genişleme ilerleyecek o zaman da ameliyat olma ihtimalim var
Ben 2 kere yedim dr um ilk 12 haftayı geçti artık yiyebilirsin demişti
yok malesef canim ya devlet hastanesi olunca tabi insanlar üst üste. Kapasite yetmeyince baska bir devlet hastanesine sevk ediyormuş. Benim gittigim biraz daha iyi bir hastane olunca tabi insanlar hücum ediyor yer kalmiyor . bende ikinci bir şık olarak bi özel hastane bulucam artik bir kac kontrole giderim . Dogum zamani bu kabul etmezse direk özele giderim. Kapi kapi dolasmak istemiyorum ya.Birde ilk dogum zaten belirsizlik canimi skyor
Canım bende çok az yemiştim canım çekti diye
Kaynar sirkeli suda beklet az yıka canım makinaya atma bence ben öyle yapıcam. Cam biberonların sterilliği daha kolay sağlanıyormuş zaten.Kızlar biberonları neyle yıkayacağız ve nasıl? Ben cam biberon aldım makineye atsam olur mu?
Ben elde deterjanli suyla yikiyorum ,sonra kaynatiyorum canim ,iceriginde yazmasi lazim nasil temizleneginin,bulasik makinam yok konuda bilgim yokKızlar biberonları neyle yıkayacağız ve nasıl? Ben cam biberon aldım makineye atsam olur mu?
Amin kuzum.Ben herseyi izne cikinca hallederim diyodum Mart Sonu gibi,zaman bulunca herseyi hazirlayayim ozaman, ne olacagimiz hic belli degil .Allah hayirlisi ni nasip etsin hemize,kolay dogumlar olur insallah.
Bende bilmiyorum canım neyle yıkanır ama makina olmaz sanırım. Emzik ve biberon temizleyiciler var ya onunla ya da kaynatılır heraldeKızlar biberonları neyle yıkayacağız ve nasıl? Ben cam biberon aldım makineye atsam olur mu?
Gerideyiz canim aksam 4:15 ,Amin kuzum.
Alakasız olacak ama orada saat kaç buradan ileri de mi geride mi acaba merak ettim
Bende erteliyodum ama begonyanstan sonra korktu gözüm. Bugün 3 makina kıyafetlerini yıkadık kuruyorlar ütülenecek. Yarında kendime lohusa takımı,beşik falan bakmaya gidicez hazırda elimizin altında dursun ne olur ne olmazBen herseyi izne cikinca hallederim diyodum Mart Sonu gibi,zaman bulunca herseyi hazirlayayim ozaman, ne olacagimiz hic belli degil .Allah hayirlisi ni nasip etsin hemize,kolay dogumlar olur insallah.
Kaynar sirkeli suda beklet az yıka canım makinaya atma bence ben öyle yapıcam. Cam biberonların sterilliği daha kolay sağlanıyormuş zaten.
Kaynatınca da çatlamasından korktum canım kesin ben onu patlatırım bu sakarlıklaBen elde deterjanli suyla yikiyorum ,sonra kaynatiyorum canim ,iceriginde yazmasi lazim nasil temizleneginin,bulasik makinam yok konuda bilgim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?