2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Kızlar bu arada begonyas için çok üzüldüm
Dün ben panik halindeydim ve çok stresliydim o beni burda rahatlatmaya çalışmıştı
Yarın ikimiz de güzel haberlerle gelcez demişti
Mesajını görünce şok oldum

İnşallah bebeği de kendi de iyidir
Allah yardımcıları olsun.

Bende dalan ile yıkadım. Birkaç eksik dışında çantamız hazır. Yarın biberonu ve emzikleri yıkıcam. Pazartesi çocuk bezini alıcam. Ped almam lazım birde. Birde kendime çorap alıcam :)
Serdim şimdi cnm mis gibi sabun kokuyo,en son hasta bezim kalmıştı aldım geçen gün, çorapta aldım lcwde güzel çoraplar var,bide 2 tane penye sütyen aldım iki tanede büyük boy alt çamaşır aldım hasta bezi ile kullanırken iyi olur,daha önce iç çamaşır almıştım toptan paketle, eksiğim bi nevresim takımı kaldı bebiş için onuda bu hafta içi halledecem ,bi tane minicik biberon aldım onu da yıkadım mı tamam,inşallah sağlıkla doğar yavrularımız evimize geliriz kucağımızda

Cnm torbayı ayağının altına koy sıcak sıcak altında dursun, benimde geçen kasıklarım ağrıdı koydum yere torbayı ayağımıda üstüne koydum rahatlattı inş düşer o taş da

Aaaa iyi hatırlattın bende nevresimleri yıkamadım. Çıkarıp yıkıyım hemen. Çok sağol valla :)

Gecmis olsun cook ,insallah duser taslarin,lazerle kiramiyolarmi acaba ,

Canım çok geçmiş olsun hamilelik dönemiyle çakışması büyük talihsizlik olmuş ama bebek iyiymiş canım her şey yolunda, inşallah ağrılarında azalır allah şifalar versin

Ben 2 kere yedim dr um ilk 12 haftayı geçti artık yiyebilirsin demişti

Aa afiyet olsun canım nerede okuduysam sakıncalı yazıyor doktoruma da sormadım aslında bugun canım çekmişti ama yemedim

Canım öyle durumalrda ambulansla özel hastaneye sevk edildiğinde hemde ücretsiz diye biliyorum ama ekstra stres nedeni bu.. eğer maddi olarak müsaitseniz ben olsam özelde bi doktor bulurum en acilinden

Canım bende çok az yemiştim canım çekti diye

Afiyet olsun canım bugün yiyecektim ama vazgeçtim son anda

Ben herseyi izne cikinca hallederim diyodum Mart Sonu gibi,zaman bulunca herseyi hazirlayayim ozaman, ne olacagimiz hic belli degil .Allah hayirlisi ni nasip etsin hemize,kolay dogumlar olur insallah.

Ben herseyi izne cikinca hallederim diyodum Mart Sonu gibi,zaman bulunca herseyi hazirlayayim ozaman, ne olacagimiz hic belli degil .Allah hayirlisi ni nasip etsin hemize,kolay dogumlar olur insallah.
Amin kuzum.
Alakasız olacak ama orada saat kaç buradan ileri de mi geride mi acaba merak ettim

Bende erteliyodum ama begonyanstan sonra korktu gözüm. Bugün 3 makina kıyafetlerini yıkadık kuruyorlar ütülenecek. Yarında kendime lohusa takımı,beşik falan bakmaya gidicez hazırda elimizin altında dursun ne olur ne olmaz

Kaynar sirkeli suda beklet az yıka canım makinaya atma bence ben öyle yapıcam. Cam biberonların sterilliği daha kolay sağlanıyormuş zaten.

Tamam canım öyle yapayım sirke aklıma gelmişti ama sorayım dedim
Ben elde deterjanli suyla yikiyorum ,sonra kaynatiyorum canim ,iceriginde yazmasi lazim nasil temizleneginin,bulasik makinam yok konuda bilgim yok
Kaynatınca da çatlamasından korktum canım kesin ben onu patlatırım bu sakarlıkla

sbry canım sirkeli suda bekletmek aklıma yattı öyle yaparım kaynatıken kırılmasından korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…