2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Mart anneleri bende bağımlılık yaptı
Var mı benim gibi devamlı kim doğurmuş diye takip eden

Yok kız çok arada bakıyorum nedense doğum hikayelerini okumayı sevmiyorum ben
Benim yavru kuşum yine döndü mü bir haltlar yedi ama yan döndü sanırım.
Bi doğru yolu bulamadı kereta

Maaşallah canım geçende doktor bizim istediğimiz bebek türü bol hareket edendir dedi nazar değmesin

Canım maaşallah yok yok sende benim daha lohusa tacım bilem yok güle güle kullan kuzum

Benimki kırışmamıştı bende ütülemedim canım

Nazar boncuğu bırakayım şurada dursun

Kuzum niye yalnız hissediyorsun bak biz varız senin eşyaların bizden daha çoktur o kadar

Paylaşırım o zaman canım 4 gün kalmak güzel evet bende mutluyum açıkcası o kadar uzun kalacağım için çünkü hemen eve gidip normal hayatta dönmek ağır gelir bana

Ay aynı kuzum valla aşşağılara vuruyor
Bende kaçıracak gibi oluyorum

Yanlız olmadığıma sevindim

Teşekkür ederim kuzum Biliyorum varsınız yanlızlık derken sadece süreç biraz değişken olduğu için uzaktan izliyorum bazı konuları

Canım ben de Bebek için çantaya koyduklarımı yazdım ama birkaç sayfa geride kaldı
Ordan bakabilirsin fikir olur

Kendim için de liste yaptım ama daha çantaya koymadım

Canım ben de Bebek için çantaya koyduklarımı yazdım ama birkaç sayfa geride kaldı
Ordan bakabilirsin fikir olur

Kendim için de liste yaptım ama daha çantaya koymadım
Sağol canım. Aslında bunları bebito konumuza atmalıyız .orası daha kısa ve çabuk bakabiliriz

Sağolasın cnm bilgiler için süt yatmadan önce ve sabah uyanınca içiyorum, yoğurt peynir çok tüketirim, ev yoğurdu yapıyorum ,ara öğünlerde yoğurt yeyim bari yemek yanında çoğu zaman yiyodum dün gece yatmadan yedım

Ay aynı kuzum valla aşşağılara vuruyor
Bende kaçıracak gibi oluyorum
Ayy benimde öyle helede otururken nerdeyse çıkacak insanın içini gıcıklıyo vurdukça, kötü bi his, bide idrara sıkıştırıyo zannedersin çok sıkışmışım wcye gidiyorum azıcık, benim danam dün 2.30 kadar uyumadı bu saatlerde bi başladı oynamaya hiç böyle olmazdı resmen elime dizi ya da ayağı geldi ayyy nasıl heycanlandım, 2.30 da uyudu bende yattım uyudum yoksa uyutmadı beni

Ben penye battaniyeleri utuledim, tomurcuklulari utulemedim canim.
Kizlar ayaklarim cok sisti. Bu sialikleri engellemek ixin yaptiginiz bisilee varmi?
Penye olanları bende ütülemeyi düşünüyorum.
Tomurculara gerek var mı diye merak ettim :)
Ayaklarının şişliği için soğuk suyla yıka sonrada yukarı doğru dik seni biraz rahatlatır canım

Ayy resmen kaynanan tam bir komedi kadın
Hevesine hayran bırakıyo insanı
Ben ütüledim kuzum çok incelemedim ama ütü değdirdim
Adı ütülendi olsun diye bizde öle edeşim bari
Tomurcuk bende de var kuzum ütülemeyi düşünmüyorum tipi bozulmasın ütü değince
Bozulurmu ki
Uras yolu bulmaya çalışıyor bugün.
Kesin yani bulsa çıkacak
Kıpır kıpır ya yorulmadı da.
Rahat bıraksana kız çocuğu
Benimkinin de ayaklar aşağıda sanki bugün kasıklarımda sürekli bir titreşim var
Kaburgalarınızda da gıdıklanma hareket var mı kızlar
Benim sırtı sağımdaydı,ayaklar solumda.
Sol kaburgamda ayaklar geçip duruyor içim bir hoş oluyor
Nasıl hem sağda sırtı hemde ayağı oluyo onuda çözemedim

Yok kız inanki senden bilgi almış oluyoruz.
Kendini kötü hissetme ❤
Benim hoşuma gidiyor okumak :))
Düşük derecede mi ütüledin kuzum ?
Canım kimimizin calsiyumu fazladır,kasılması olmaz.
Kimimizin drposu daha azdır çok olur.
Muhtemelen senin tükettiklerinde yesen bile yetersiz geliyor.
Dediğim gibi biraz daha arttır,emilimini bozacak şeylerle tüketme.
Birde muzunu arttır.
Patatestede calsiyum var onuda tüketebilirsin.
Ne demek kuzum bilgi paylaştıkça çoğalır ❤

Mini_mini canım naptın geri haber vermedin
İnşallah haberler güzeldir,kötü birşey olmaz
Dualarımız senin ve kızınla Allah ikinizinde yar ve yardımcısı olsun

@begonyas kuzum nasılsın?
Var mı oğluşundan güzel haberler
Taburculuğu için bilgi verdiler mi canım

Böbrek taşı döken bi arkadaşımız vardı ismini hatırlayamadım kusura bakma,komşum taş düşürüyormuş, özel bi hastanede kırdırıyormuş ordaki hemşire avakado suyu içmesini önermiş, aktarlarda hazır sıkılmış halide varmış, ya da avakadoyu iki ye bölüp yarısını sabah yarısını akşam olmak üzere aç karnına suyunu sıkıp için demiş, birde avakado yaprağı demleyip içmesini önermiş, bildiğim kadarıyla avakado hamilelikte de çok faydalı, netten yine bi araştırın tabi siz yanlış bilgi vermeyin

Merhaba kızlar cildiniz ve saçlarınız ne durumda ? Benim ilk hamileliğimde cildim ekstra canlanmış ve parlamıştı saçlarım da gürleşmişti , normalde inçe telli ve çabuk yağlanır . Ama bu hamileliğimde maalesef cildim bi türlü toparlanamadı çok makyaj yapmıyorum, yapsam mutlaka temizliyorum , saçlarımda öyle evet dökülme yok ama çok cansız . Kullandığınız tavsiye edebileceğiniz doğal bakım maskeleri var mı acaba ?

Taştan müzdarip olan bendim canım

Galiba taşı düşürdüm, son üç gündür çok rahatım

Yarın yine üroloji kontrolüm var
Umarım tüm değerlerim düzelmiştir
Sonrasında da yine kadın doğumcu bakacak

Tavsiyelerin için çok teşekkür ederim canım

Bizimde başımıza geldi. Arabayı yeni almıştık Tarsus’a gidiyorduk ordan alacaktık oto koltuğu. Kızımızda 16 aylık falan daha. Sarhoşun biri geldi çarptı bize. Allahtan kızım kucağımda sıkı tutuyordum. Nasıl sıkı sardıysam burnu bile kanamadı ama ben suratımı vurdum bi yerlere :/ benim surat gitti. Şimdi de oto koltuğu küçük geliyor ama arkada hep emniyet kemeri takılı durur.

Hadi gözün aydın cnm inşallah bundan sonra rahat rahat geçirirsin hamileliğini, bi daha da olmaz inş,dün komşum anlatınca detaylıca sordum sen geldin aklıma unutmuşum dün yazmayı

Ondaki enerji bende yok valla gezerken alışverişte sapasağlam eve dönüş yolunda tansiyon şeker çıkmaya başlar ama
Bazen benimde oluyor canım kaburgalarda, çoğunlukla sağ tarafımda ayaklar her yerde geziyor bu kızlar

Benim ilk hamileliğim
Özellikle kullandığım bir şey yok ama herkes cildimin parladığını ve güzelleştiğini söyledi hamilelikten :)

Normalde benim saçlarım aşırı çok dökülüyordu ama hamilelikle birlikte hiç dökülmedi ve gürleşti

Ben ekstra hiçbir bakım yapmadım ama canım
O kadar tembelim ki göbeğimi bile yağlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…