- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Ay aynı kuzum valla aşşağılara vuruyorBenimki dün öyleydi ya birde 2 haftadır idrar torbamla oynuyor sıpam her defasında altıma yapacakmışım gibi hissediyorum
Mart anneleri bende bağımlılık yaptı
Var mı benim gibi devamlı kim doğurmuş diye takip eden
Benim yavru kuşum yine döndü mü bir haltlar yedi ama yan döndü sanırım.
Bi doğru yolu bulamadı kereta
Helööö annişler sonunda bavulumu hazırladım diyebilirim bi kaç eksiğimiz var onları da halledicem inşallah kısa süre
Eki Görüntüle 2240330 Eki Görüntüle 2240328 Eki Görüntüle 2240327 Eki Görüntüle 2240328
Kızlar battaniyeleri ütülediniz mi ?
2 tane tomurcuk battaniye 1 tane peluş battaniyemiz var.
Ütülemem gerekiyor mu?
Müslin battaniyeleri ve hastane çıkışların içinde çıkanlardan var onları ütülücem ama tomurcuk olanla peluş kafamı karıştırıyor
Dediğin doğru canım çalışırken doğurucam bu gidişle
Görücem benden 4 yaş küçük temmuzda bide düğünü var kayınvalidemin umrumda değil kadın şuan torunu için seferber olmuş durumdaBazen biraz kıskançlık yapıyor kayınvalidem ondan kıza bana aldıklarını falan saklıyor çoğunu. Açık açık kızın yüzüne de söylüyor fesatlık yapma diye
teşekkür ederim kuzum paylaşırım tabi
Kendimi yanlız hissediyorumyani Türkiye de olsam herşey aynı olur paylaşmak güzel olur ama bizim burda çok fazla şey isteniyor 4-5 gün kalındığı için o yüzden paylaşsamda kimseye yardımcı olmuş olmuyorum
Keşke be de 4 gün kalaydım .burda hemen yolluyorlar. Bide tabikide yardımcı olursun. Olsun bütçemizin yeteceği kadar ve ona göre alırız .Ben yine de merak ediyorum çünkü her türlü fikred e açığım
Ay aynı kuzum valla aşşağılara vuruyor
Bende kaçıracak gibi oluyorum
Yok kız çok arada bakıyorum nedense doğum hikayelerini okumayı sevmiyorum ben
Maaşallah canım geçende doktor bizim istediğimiz bebek türü bol hareket edendir dedi nazar değmesin
Canım maaşallah yok yok sendebenim daha lohusa tacım bilem yok güle güle kullan kuzum
Benimki kırışmamıştı bende ütülemedim canım
Nazar boncuğu bırakayım şurada dursun
Kuzum niye yalnız hissediyorsun bak biz varızsenin eşyaların bizden daha çoktur o kadar
Benim de elimd ve ayağımda şişlik var tuzu azaltmak lazım sanırımBen penye battaniyeleri utuledim, tomurcuklulari utulemedim canim.
Kizlar ayaklarim cok sisti. Bu sialikleri engellemek ixin yaptiginiz bisilee varmi?
Keşke be de 4 gün kalaydım .burda hemen yolluyorlar. Bide tabikide yardımcı olursun. Olsun bütçemizin yeteceği kadar ve ona göre alırız .Ben yine de merak ediyorum çünkü her türlü fikred e açığım
Sağol canım. Aslında bunları bebito konumuza atmalıyız .orası daha kısa ve çabuk bakabilirizCanım ben de Bebek için çantaya koyduklarımı yazdım ama birkaç sayfa geride kaldı
Ordan bakabilirsin fikir olur
Kendim için de liste yaptım ama daha çantaya koymadım
Sağolasın cnm bilgiler için süt yatmadan önce ve sabah uyanınca içiyorum, yoğurt peynir çok tüketirim, ev yoğurdu yapıyorum ,ara öğünlerde yoğurt yeyim bari yemek yanında çoğu zaman yiyodum dün gece yatmadan yedımBu aylarda bebeklerin kemik gelişimi olduğu için calsiyum değerlerimiz hızla düşüyor.Süt ve süt ürünlerine biraz daha yüklen.
Emilimini bozucak şeylerle tüketme.
Mesala yoğurdu yemek yanında değilde sadece ara öğün olarak 1 tabak yemeye çalış,gerekirse 2 tabak.
Gün içinde kaşar,yoğurt,tansiyon sıkıntın yoksa maden suyu,gece yatmaya yakın iç magnezyumunu.
Birde uyku arasında süt içmeni tavsiye ederim ❤
Ayy benimde öyle helede otururken nerdeyse çıkacak insanın içini gıcıklıyo vurdukça, kötü bi his, bide idrara sıkıştırıyo zannedersin çok sıkışmışım wcye gidiyorum azıcık, benim danam dün 2.30 kadar uyumadı bu saatlerde bi başladı oynamaya hiç böyle olmazdı resmen elime dizi ya da ayağı geldi ayyy nasıl heycanlandım, 2.30 da uyudu bende yattım uyudum yoksa uyutmadı beniAy aynı kuzum valla aşşağılara vuruyor
Bende kaçıracak gibi oluyorum
Penye olanları bende ütülemeyi düşünüyorum.Ben penye battaniyeleri utuledim, tomurcuklulari utulemedim canim.
Kizlar ayaklarim cok sisti. Bu sialikleri engellemek ixin yaptiginiz bisilee varmi?
Ayy resmen kaynanan tam bir komedi kadınDediğin doğru canım çalışırken doğurucam bu gidişle
Görücem benden 4 yaş küçük temmuzda bide düğünü var kayınvalidemin umrumda değil kadın şuan torunu için seferber olmuş durumdaBazen biraz kıskançlık yapıyor kayınvalidem ondan kıza bana aldıklarını falan saklıyor çoğunu. Açık açık kızın yüzüne de söylüyor fesatlık yapma diye
Adı ütülendi olsun diye bizde öle edeşim bariBen ütüledim kuzum çok incelemedim ama ütü değdirdim
Bozulurmu kiTomurcuk bende de var kuzum ütülemeyi düşünmüyorum tipi bozulmasın ütü değince
Uras yolu bulmaya çalışıyor bugün.
Kesin yani bulsa çıkacak
Kıpır kıpır ya yorulmadı da.
Kaburgalarınızda da gıdıklanma hareket var mı kızlarRahat bıraksana kız çocuğu
Benimkinin de ayaklar aşağıda sanki bugün kasıklarımda sürekli bir titreşim var
Yok kız inanki senden bilgi almış oluyoruz.teşekkür ederim kuzum paylaşırım tabi
Kendimi yanlız hissediyorumyani Türkiye de olsam herşey aynı olur paylaşmak güzel olur ama bizim burda çok fazla şey isteniyor 4-5 gün kalındığı için o yüzden paylaşsamda kimseye yardımcı olmuş olmuyorum
Benim hoşuma gidiyor okumak :))Yok kız çok arada bakıyorum nedense doğum hikayelerini okumayı sevmiyorum ben
Maaşallah canım geçende doktor bizim istediğimiz bebek türü bol hareket edendir dedi nazar değmesin
Canım maaşallah yok yok sendebenim daha lohusa tacım bilem yok güle güle kullan kuzum
Benimki kırışmamıştı bende ütülemedim canım
Nazar boncuğu bırakayım şurada dursun
Kuzum niye yalnız hissediyorsun bak biz varızsenin eşyaların bizden daha çoktur o kadar
Canım kimimizin calsiyumu fazladır,kasılması olmaz.Sağolasın cnm bilgiler için süt yatmadan önce ve sabah uyanınca içiyorum, yoğurt peynir çok tüketirim, ev yoğurdu yapıyorum ,ara öğünlerde yoğurt yeyim bari yemek yanında çoğu zaman yiyodum dün gece yatmadan yedım
Sağol canım. Aslında bunları bebito konumuza atmalıyız .orası daha kısa ve çabuk bakabiliriz
Böbrek taşı döken bi arkadaşımız vardı ismini hatırlayamadım kusura bakma,komşum taş düşürüyormuş, özel bi hastanede kırdırıyormuş ordaki hemşire avakado suyu içmesini önermiş, aktarlarda hazır sıkılmış halide varmış, ya da avakadoyu iki ye bölüp yarısını sabah yarısını akşam olmak üzere aç karnına suyunu sıkıp için demiş, birde avakado yaprağı demleyip içmesini önermiş, bildiğim kadarıyla avakado hamilelikte de çok faydalı, netten yine bi araştırın tabi siz yanlış bilgi vermeyin
Bizimde başımıza geldi. Arabayı yeni almıştık Tarsus’a gidiyorduk ordan alacaktık oto koltuğu. Kızımızda 16 aylık falan daha. Sarhoşun biri geldi çarptı bize. Allahtan kızım kucağımda sıkı tutuyordum. Nasıl sıkı sardıysam burnu bile kanamadı ama ben suratımı vurdum bi yerlere :/ benim surat gitti. Şimdi de oto koltuğu küçük geliyor ama arkada hep emniyet kemeri takılı durur.Aynen kuzumm ya hayırlısıyla alsak pamuklarımızı ilk gezmelerinide paylaşırız burda
Müthiş güzelbende hiç 10 lu 5li takımlar almadım kendim aldıklarımı takım yapacağım kuzum senin gibi
Çok geçmiş olsun canım.
Ben bu devirde o kuçakta taşıma işine hayretle bakıyorum. Örneğin eltim haala kucağında taşır. Oysa güvenlik herşeyden önemlidir
Hadi gözün aydın cnm inşallah bundan sonra rahat rahat geçirirsin hamileliğini, bi daha da olmaz inş,dün komşum anlatınca detaylıca sordum sen geldin aklıma unutmuşum dün yazmayıTaştan müzdarip olan bendim canım
Galiba taşı düşürdüm, son üç gündür çok rahatım
Yarın yine üroloji kontrolüm var
Umarım tüm değerlerim düzelmiştir
Sonrasında da yine kadın doğumcu bakacak
Tavsiyelerin için çok teşekkür ederim canım
Ondaki enerji bende yok vallaAyy resmen kaynanan tam bir komedi kadın
Hevesine hayran bırakıyo insanı
Adı ütülendi olsun diye bizde öle edeşim bari
Bozulurmu ki
Kaburgalarınızda da gıdıklanma hareket var mı kızlar
Benim sırtı sağımdaydı,ayaklar solumda.
Sol kaburgamda ayaklar geçip duruyor içim bir hoş oluyor
Nasıl hem sağda sırtı hemde ayağı oluyo onuda çözemedim
Merhaba kızlar cildiniz ve saçlarınız ne durumda ? Benim ilk hamileliğimde cildim ekstra canlanmış ve parlamıştı saçlarım da gürleşmişti , normalde inçe telli ve çabuk yağlanır . Ama bu hamileliğimde maalesef cildim bi türlü toparlanamadı çok makyaj yapmıyorum, yapsam mutlaka temizliyorum , saçlarımda öyle evet dökülme yok ama çok cansız . Kullandığınız tavsiye edebileceğiniz doğal bakım maskeleri var mı acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?