2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Çok güzeller canım Güle güle kullanın. Ben kendikimi çantama bebisikinide kendi çantasına düşündüm hatta ilk giyeceklerimizi poşete koyup en üste koymayı düşündüm . hurç lar farklı olsun ki yanında olan kişi karıştırmasın ilk hangisi verilecek diye bu arada senin kız terlikleriniz çok tatlı gul

Kızlar battaniyeleri ütülediniz mi ?
2 tane tomurcuk battaniye 1 tane peluş battaniyemiz var.
Ütülemem gerekiyor mu?
Müslin battaniyeleri ve hastane çıkışların içinde çıkanlardan var onları ütülücem ama tomurcuk olanla peluş kafamı karıştırıyor

Benim kasılmalar hâlâ devam ediyo bazı günler çok oluyo ,magnezyum içiyorum kasılmaya iyi geliyomuydu magnezyum,korkuyorum erken doğuracam diye

Iyi geliyor ama bolbol yatman lazım canım

BellaCiao güldürdün canım beni. Yok kız işlerim yoğundu okuyorumda bi türlü yazamadım. Kayınvalidem benden zevklidir nerde ne var bulur çıkartır

Ona ne şüphe canım güle güle kullan kuzum iyi olmana sevindim ama

Ellerine sağlık canımm heyecan başladı desene

Kızlar ben çantamı yaparken foto gönderirim ama malum burda uzun kalındığı için içeriği aynı olmuyor sizinle

Ben penye battaniyeleri utuledim, tomurcuklulari utulemedim canim.
Kizlar ayaklarim cok sisti. Bu sialikleri engellemek ixin yaptiginiz bisilee varmi?

Ben penye battaniyeleri utuledim, tomurcuklulari utulemedim canim.
Kizlar ayaklarim cok sisti. Bu sialikleri engellemek ixin yaptiginiz bisilee varmi?
Canım gördüm denedim çok iyi geldi .kaynat suyu içine karbonat tuz sirke siyah çay köy demlensin ve suyu dayanabilecegin kadar soğuk su ekle ve köy ayaklarını hatta ben 1 saat koydum o derec ağrıyordu. Oturdum koltuğuna filmimi izledim .sonrası çok güzel tabi

Dediğin doğru canım çalışırken doğurucam bu gidişle
Görücem benden 4 yaş küçük temmuzda bide düğünü var kayınvalidemin umrumda değil kadın şuan torunu için seferber olmuş durumda Bazen biraz kıskançlık yapıyor kayınvalidem ondan kıza bana aldıklarını falan saklıyor çoğunu. Açık açık kızın yüzüne de söylüyor fesatlık yapma diye

Ben ütüledim kuzum çok incelemedim ama ütü değdirdim

Tomurcuk bende de var kuzum ütülemeyi düşünmüyorum tipi bozulmasın ütü değince

Cok saol canim deniycem bende. Insallah iyi gelir banada.

BellaCiao yaaa ben senin aldıklarını da çok beğeniyorum at kuzu

teşekkür ederim kuzum paylaşırım tabi

Hangi anlam da aynı olmuyor kuzu. Ne bu kadar üzdü .erak ettim bak

Kendimi yanlız hissediyorum yani Türkiye de olsam herşey aynı olur paylaşmak güzel olur ama bizim burda çok fazla şey isteniyor 4-5 gün kalındığı için o yüzden paylaşsamda kimseye yardımcı olmuş olmuyorum

Uras yolu bulmaya çalışıyor bugün.
Kesin yani bulsa çıkacak
Kıpır kıpır ya yorulmadı da.

Benimki dün öyleydi ya birde 2 haftadır idrar torbamla oynuyor sıpam her defasında altıma yapacakmışım gibi hissediyorum

Keşke be de 4 gün kalaydım .burda hemen yolluyorlar. Bide tabikide yardımcı olursun. Olsun bütçemizin yeteceği kadar ve ona göre alırız .Ben yine de merak ediyorum çünkü her türlü fikred e açığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…