- 11 Ağustos 2016
- 2.412
- 10.212
- 208
Çok güzeller canım Güle güle kullanın. Ben kendikimi çantama bebisikinide kendi çantasına düşündüm hatta ilk giyeceklerimizi poşete koyup en üste koymayı düşündüm . hurç lar farklı olsun ki yanında olan kişi karıştırmasın ilk hangisi verilecek diye bu arada senin kız terlikleriniz çok tatlı gulHelööö annişler sonunda bavulumu hazırladım diyebilirim bi kaç eksiğimiz var onları da halledicem inşallah kısa süre
Eki Görüntüle 2240330 Eki Görüntüle 2240328 Eki Görüntüle 2240327 Eki Görüntüle 2240328
Bu arada bebek bezinin altındaki beyaz alt bakım örtüsümuHelööö annişler sonunda bavulumu hazırladım diyebilirim bi kaç eksiğimiz var onları da halledicem inşallah kısa süre
Eki Görüntüle 2240330 Eki Görüntüle 2240328 Eki Görüntüle 2240327 Eki Görüntüle 2240328
Benim kasılmalar hâlâ devam ediyo bazı günler çok oluyo ,magnezyum içiyorum kasılmaya iyi geliyomuydu magnezyum,korkuyorum erken doğuracam diye
BellaCiao güldürdün canım beni. Yok kız işlerim yoğundu okuyorumda bi türlü yazamadım. Kayınvalidem benden zevklidir nerde ne var bulur çıkartır
Helööö annişler sonunda bavulumu hazırladım diyebilirim bi kaç eksiğimiz var onları da halledicem inşallah kısa süre
Kızlar ben çantamı yaparken foto gönderirim ama malum burda uzun kalındığı için içeriği aynı olmuyor sizinle
Ben penye battaniyeleri utuledim, tomurcuklulari utulemedim canim.Kızlar battaniyeleri ütülediniz mi ?
2 tane tomurcuk battaniye 1 tane peluş battaniyemiz var.
Ütülemem gerekiyor mu?
Müslin battaniyeleri ve hastane çıkışların içinde çıkanlardan var onları ütülücem ama tomurcuk olanla peluş kafamı karıştırıyor
Hangi anlam da aynı olmuyor kuzu. Ne bu kadar üzdü .erak ettim bakKızlar ben çantamı yaparken foto gönderirim ama malum burda uzun kalındığı için içeriği aynı olmuyor sizinle
Canım gördüm denedim çok iyi geldi .kaynat suyu içine karbonat tuz sirke siyah çay köy demlensin ve suyu dayanabilecegin kadar soğuk su ekle ve köy ayaklarını hatta ben 1 saat koydum o derec ağrıyordu. Oturdum koltuğuna filmimi izledim .sonrası çok güzel tabiBen penye battaniyeleri utuledim, tomurcuklulari utulemedim canim.
Kizlar ayaklarim cok sisti. Bu sialikleri engellemek ixin yaptiginiz bisilee varmi?
Dediğin doğru canım çalışırken doğurucam bu gidişleİş yaparken doğurcan bu gidişle
Tam tahmin ettiğim süper babanne hareketi
Kıız görümcen kıskanmıyo mu
Bebek bezlerinin yanındaki koyu pembe olanlar alt açma mı canım ?
Ben birtek ebeye verilcek olanları buzdolabı poşetine koyucaktım.
Senin gibi hurçlara koymak daha mı iyi olur
Birde beyaz ayıcıklı battaniye mi,eğer öyleyse çok güzel şirin güle güle kullansın Nisantoş
Ben ütüledim kuzum çok incelemedim ama ütü değdirdimKızlar battaniyeleri ütülediniz mi ?
Ütülemem gerekiyor mu?
Müslin battaniyeleri ve hastane çıkışların içinde çıkanlardan var onları ütülücem ama tomurcuk olanla peluş kafamı karıştırıyor
Tomurcuk bende de var kuzum ütülemeyi düşünmüyorum tipi bozulmasın ütü değinceKızlar battaniyeleri ütülediniz mi ?
Ütülemem gerekiyor mu?
Cok saol canim deniycem bende. Insallah iyi gelir banada.Canım gördüm denedim çok iyi geldi .kaynat suyu içine karbonat tuz sirke siyah çay köy demlensin ve suyu dayanabilecegin kadar soğuk su ekle ve köy ayaklarını hatta ben 1 saat koydum o derec ağrıyordu. Oturdum koltuğuna filmimi izledim .sonrası çok güzel tabi
Rahat bıraksana kız çocuğuUras yolu bulmaya çalışıyor bugün.
Kesin yani bulsa çıkacak
Kıpır kıpır ya yorulmadı da.
Ben elleşmiyorum kız kendi coştuRahat bıraksana kız çocuğu
Benimkinin de ayaklar aşağıda sanki bugün kasıklarımda sürekli bir titreşim var
BellaCiao yaaa ben senin aldıklarını da çok beğeniyorum at kuzu
Hangi anlam da aynı olmuyor kuzu. Ne bu kadar üzdü .erak ettim bak
Uras yolu bulmaya çalışıyor bugün.
Kesin yani bulsa çıkacak
Kıpır kıpır ya yorulmadı da.
Keşke be de 4 gün kalaydım .burda hemen yolluyorlar. Bide tabikide yardımcı olursun. Olsun bütçemizin yeteceği kadar ve ona göre alırız .Ben yine de merak ediyorum çünkü her türlü fikred e açığımteşekkür ederim kuzum paylaşırım tabi
Kendimi yanlız hissediyorumyani Türkiye de olsam herşey aynı olur paylaşmak güzel olur ama bizim burda çok fazla şey isteniyor 4-5 gün kalındığı için o yüzden paylaşsamda kimseye yardımcı olmuş olmuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?