2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Çok güzel haberlerle gelmişsin kuzum yine her geçen gün dahada güzel haberlerini alıcaz inşallah ❤

Bu arada bilgilerin hepimizin kulağına küpe olsun çok sağol canım Allah razı olsun
Aynen kuzum bende penye olanları ütüledim.
Tomurcuk ve örgü olanların üstünden yalandan ütü gezdirdim.
Bir tek battaniyeler nevresimler kaldı kuzum ütülenmedik.
Bugün 3 saat ütü yaptım dahada 1 saatlik ütülenecek var

Dinlen kuzum birden yapma.
Benimde son aldıklarım yıkanıp ütülenecek daha. Bugün paso yattım valla üşengeçliğim tuttu. Güya yıkacaktım

Kuzum ben markasını unuttum ama aldığım çanta baya büyük ve geniş kullanışlı görünüyor.
Dikişleride gayet sağlam

Canim hic takilma benim basimada geldi.kendi doktoruma gitmistim ondan tam bir hafta sonra ayni hastanenin aciline gittim ordaki doktor kilosunu ve boyunu gecen haftadan cok eksik soyledi.bir hafta sonra kontrole gittim ayni doktora bu sefer kilosunu boyunu fazla soyledi.yani bir haftada o kadar farkli cikiyorki olcumler.

Canım şekerin neye faydası var ki yeni doğmuş minicik kuzuya şekerli su veresin.
Şekerli su verilen bebeklerde 2 saat sonra insülin yükseliyor,buda bebeği ağırlaştırıp uyku eğilimi artıyor.
Önceden şekerli su verilen bebeklerin hangisinin sarılık geçirip geçirmediği belli mi bilmiyoruz bile.
Su konusuna gelince ilk 6 ay ek gıda almayan anne sütü emen alan bebeklere su vermek gerekmiyor.
Mama ile beslenenlere verilmesi gerekiyor

Kızlar benim göğsümden sanırım süt geliyor Yani iç çamaşırımda sarımtırak bir leke oluyor hep. Bu durumda sezeryan bile olsam hemen sütüm geleceği sonucunu çıkarabilir miyim??

Canım benim gerilik 26.haftada ara açılınca fark edildi.
Doktorumuz o gün herşeyden bahsetti.
Kilo almaz,suyu azalır,hareketi azalırsa bebeği alırız diye.
Ama diyerek şunuda ekledi minyon bir bebekte olabilir.
Kan akışında,suyunda,beslenmesinde sıkıntı yoksa hiç önemli değil canım.
Kilo almaya devam ettiği süreçe hiç bir problem yoktur.
Ayrıca şunu özellikle belirteyim ben çok üzülüp araştırdım.
Gerilik demek sağlık sıkıntısı demek değil,sadece zayıf bir bebek olucak demek bunun için geri diyorlar.

Valla 3. Doktora gitmeyi düşündüm ama Sonra kendi doktoruma güvenmeye karar verdim adamın ultrasonu herseyi çok yeni ve donanımı da çok iyi öyle 5 dk da ölçüp göndermiyorda

Dinlen kuzum birden yapma.
Benimde son aldıklarım yıkanıp ütülenecek daha. Bugün paso yattım valla üşengeçliğim tuttu. Güya yıkacaktım
Yarın yaparsın boşveeeer :))
Benim 1 saatlik ütü kaldı.
Az aldım derken baya baya bişiler almışım birde hediyeler eklenince
Bugün birde amcamızdan yeni hediyeler geldi

Yarın yaparsın boşveeeer :))
Benim 1 saatlik ütü kaldı.
Az aldım derken baya baya bişiler almışım birde hediyeler eklenince
Bugün birde amcamızdan yeni hediyeler geldi
Ehehe ben çok şey almadım o yüzden rahattım yinede ihtiyaç mihtiyaç derken baya olmuş ama :)
Güle güle kullanın kuzum hediyelerinizi

Slm kızlar bgn siteye giremedim. Sayfaları da okuyamadım.. site tamamen yenilenmiş ve uyuz olmuş sanırım... bugün avm ye fln gittim hiç bişi bulamadım biberon falan bakayım dedim amaaa aradıklarımı bulamadım. Sinir bozucuydu :/ sırf bir şey almış olmak için diş kaşıyıcı aldımmm bu arada görümcem de halı siparişi verdi.. aslında oda yapmıcam ama. İleride ki odası için illa halı beğen dediler ben de iu halıyı beğendim sizce nası?
Talan edilmiş her yer :) sizler nasılsınız?

Eklentiler

• 8805BA10-F48A-4F14-9B98-AD5C994BBA72.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 37
  • 838F1478-6A25-4B05-94EC-C8E200D60D3E.webp
    38,6 KB · Görüntüleme: 41
Ay canım çok sevindim. Güzel haberlerle gelmişsin.. daha da iyi olacak Allahın izniyle. Sağol güzel tavsiyelerin için de

Hayırlı olsun kuzu
Kendi adıma ben iyiyim sereserpe yatıyorum sabahtan beri

Kızlar çok teşekkür ederim
Mesajlarınız rahatlattı gerçekten
Aslında çok doğru söylüyorsunuz ama işte ilk duyunca bi kötü oldum ağladım ben bakamadım mı bebeğe diye

Oysaki doktor seninle ilgisi yok dedi
Zaten doktor çok sakin genel olarak her seye olabilir gebelikte normal diyerek yaklaşıyor

Ve dediği gibi şimdi böyle konuştu ama tek kontrolde hemen kesin gerilik var diyemeyiz ben de aslında bunun farkındayım ama panik yaptım

Suyu gayet iyi dedi, kilosu da çok çok az değil ama tam da haftasında değil dedi sadece.

Bir de dopler dediği ne oluyor
Ona baktı gayet iyi bir sıkıntı yok dedi

Kan akışına bakıyorlar kuzum doppler ile.
Geri sayfalarda video atmıştım onu izle kuzum yazmak istediklerimi doktor tane tane açıklamış yüreğine su serpilsin :) Az çok nasıl hissettiğini anlıyorum ama doktorun gerçekten iyi açıklamış aslında biz anayız anaa napalım merak ediyoruz böyle :)
Sürekli artarak devam eden gerilik olmadığı sürece sıkıntı olmaz Allah’ın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…