Çok güzel haberlerle gelmişsin kuzum yine her geçen gün dahada güzel haberlerini alıcaz inşallah ❤Canım bugün gittim yine az da olsa ne çıkarsa süt götürüyorum yetmiyor ama bir iki öğün süt biraz mama veriliyor. Özel bir protein aldirdilar benim sutume katıp verecekler kilo alması için. Zaten 2 kiloya ulaşmasına çok az kaldı . Ama kan şekeri düzene girmiyor tam anlamıyla onun için serum veriliyor. Sonra ufak ufak ilaçlar kesilecek bana en son emzirme eğitimi verilecekmis o şekilde çıkış yapıyorlar.
Bu arada kızlar hepiniz için yazıyorum hastane çantasını hazırlayın geç kalmayın insan başına ne gelecek bilmiyor. Ped falan almayın deepend külot kullanıyorum hâlâ o kadar kullanışlı birşey ki inanılmaz rahat. En büyük boyu alın ben orta almıştım ama bir büyük daha iyi olurmuş . En az iki paketiniz olsun kenarda. Sezeryan dikisimi de kapatıyor rahat ediyorum.
Lohusa pijama sini büyük almıştım iyiki öyle yapmışım geniş geniş çok rahat oldu. Üst kısım kısa kolluydu rahat rahat serum takıldı gerekirse sabahlık kullandım.
Emzirme sütyeni almıştım hiç kullanmadım. Geniş pamuklu bir atlet giydim kolayca siyiriyorum . Bitter çikolata ve sütsüz Nescafe sezeryan doğum olacaklar çantaya koysunlar ben tansiyondan dolayı pek tuketemedim ama iyi geliyor
Bir tek battaniyeler nevresimler kaldı kuzum ütülenmedik.Aynen kuzum bende penye olanları ütüledim.
Tomurcuk ve örgü olanların üstünden yalandan ütü gezdirdim.
Dinlen kuzum birden yapma.Çok güzel haberlerle gelmişsin kuzum yine her geçen gün dahada güzel haberlerini alıcaz inşallah ❤
Bu arada bilgilerin hepimizin kulağına küpe olsun çok sağol canım Allah razı olsun
Bir tek battaniyeler nevresimler kaldı kuzum ütülenmedik.
Bugün 3 saat ütü yaptım dahada 1 saatlik ütülenecek var
Kuzum ben markasını unuttum ama aldığım çanta baya büyük ve geniş kullanışlı görünüyor.Kızlar çoğunuz anne bebek bakım çantasını aldı ben her zamanki gibi ağırdan alıyorum daha alamadımbugün maaşım yattı internetten alıyım artık diyorum. Alıp dikişlerinden ebatından memnun olanınız varsa marka yazabilir mi alıyım bende artık hepsi birbirine benziyor gibi
Canim hic takilma benim basimada geldi.kendi doktoruma gitmistim ondan tam bir hafta sonra ayni hastanenin aciline gittim ordaki doktor kilosunu ve boyunu gecen haftadan cok eksik soyledi.bir hafta sonra kontrole gittim ayni doktora bu sefer kilosunu boyunu fazla soyledi.yani bir haftada o kadar farkli cikiyorki olcumler.Bu ölçümler benimde kafamı karıştırdı devlet hastanesinde 1 hafta yattığımda kendi doktorumla çok paraleldi ama geçen rapor için gittiğimde bacak boyu biraz kısa dedi rapora baktım 3 hafta kısa kilosuna da onunla orantılı olduğu için az dedi halbuki benim kendi perinatologuma 5 gün önce gittiğimde herseyi haftasıyla uyumluydu 5 gümde 3 hafta boy geriler mi? Bebeğimin genetik olarak boyunun kısa olması bekleniyor evet çünkü benimle aynı mutasyon bulundu onda ve bu mutasyon boy kısalığı yapıyor benim boyum 1.53 babasının 1.70 tabimi uzun boylu kız çocuğu beklemiyorum ama normal giderken başka bi doktorun 3 hafta geri rapor yazması ve kilosunu da 150 gr düşük söylemesi kafamı bulandırmadı değil en iyisi tek doktorda takipli olmak
Canım şekerin neye faydası var ki yeni doğmuş minicik kuzuya şekerli su veresin.Bebiş doğunca bir iki damla şekerli su veriyorlarmış eskiden sarılık olmasınlar diye, bize de vermiş annemler. Geçen gün kayınvalidemle konuşuyorlardı şekerli su veririz unutmayalım diyeyavrum benim neler bekliyor seni bi taraftan da doğru mu acaba diyorum şimdi çoğu bebek sarılık oluyor doğunca. Kafamda deli sorular bir de normal su verme konusu kafamı karıştırıyor günde bir iki yudum suyun zararı olmaz diye düşünüyorum ama çoğu da karşı suya. Suyun ne gibi bi zararı olabilir ki ?
Canım benim gerilik 26.haftada ara açılınca fark edildi.Kızlar moralim çok bozuk
Öğleden sonra kadın Doğumda kontrolüm vardı.
Ben 33+1im
Bebeğin kilosu AC ve FL 31+4 çıktı bugün
İki hafta sonra 35te kontrolüm var. O zaman tekrar değerlendiririz dedi doktor
Eğer böyle geriden gelmeye devam ederse 37 veya 38. haftada alırız bebeği dedi
Benim asıl canımı sıkan da doktorun rahatlığı oldu.
Orda ölçümleri sekretere söylerken ben dikkatle dinledim
FL ve AC 31+4 deyince hemen dikkatimi çekti ama ben sorana kadar bir şey demedi
Ben sorunca da sen de minyonsun zaten dedi
Doğumun ne Zaman olacağını falan hep ben sorunca söyledi
Baştan beri diyordum Zaten bu doktor çok rahat her şeye normal diyor diye
Offf kafam çok karışık kızlar
Valla 3. Doktora gitmeyi düşündüm ama Sonra kendi doktoruma güvenmeye karar verdim adamın ultrasonu herseyi çok yeni ve donanımı da çok iyi öyle 5 dk da ölçüp göndermiyordaCanim hic takilma benim basimada geldi.kendi doktoruma gitmistim ondan tam bir hafta sonra ayni hastanenin aciline gittim ordaki doktor kilosunu ve boyunu gecen haftadan cok eksik soyledi.bir hafta sonra kontrole gittim ayni doktora bu sefer kilosunu boyunu fazla soyledi.yani bir haftada o kadar farkli cikiyorki olcumler.
Ben dün bir çıktım o çıkış canım daha yeni girdim site yenilenmişDün akşam sitenin kapanmasının sebebi buymuş komple değiştirmişler herşeyi kuzu
Yarın yaparsın boşveeeer :))Dinlen kuzum birden yapma.
Benimde son aldıklarım yıkanıp ütülenecek daha. Bugün paso yattım valla üşengeçliğim tuttu. Güya yıkacaktım
Ehehe ben çok şey almadım o yüzden rahattım yinede ihtiyaç mihtiyaç derken baya olmuş ama :)Yarın yaparsın boşveeeer :))
Benim 1 saatlik ütü kaldı.
Az aldım derken baya baya bişiler almışım birde hediyeler eklenince
Bugün birde amcamızdan yeni hediyeler geldi
Bende işte senin gibi çok almadım sanıyodum :)Ehehe ben çok şey almadım o yüzden rahattım yinede ihtiyaç mihtiyaç derken baya olmuş ama :)
Güle güle kullanın kuzum hediyelerinizi❤
Ay canım çok sevindim. Güzel haberlerle gelmişsin.. daha da iyi olacak Allahın izniyle. Sağol güzel tavsiyelerin için deCanım bugün gittim yine az da olsa ne çıkarsa süt götürüyorum yetmiyor ama bir iki öğün süt biraz mama veriliyor. Özel bir protein aldirdilar benim sutume katıp verecekler kilo alması için. Zaten 2 kiloya ulaşmasına çok az kaldı . Ama kan şekeri düzene girmiyor tam anlamıyla onun için serum veriliyor. Sonra ufak ufak ilaçlar kesilecek bana en son emzirme eğitimi verilecekmis o şekilde çıkış yapıyorlar.
Bu arada kızlar hepiniz için yazıyorum hastane çantasını hazırlayın geç kalmayın insan başına ne gelecek bilmiyor. Ped falan almayın deepend külot kullanıyorum hâlâ o kadar kullanışlı birşey ki inanılmaz rahat. En büyük boyu alın ben orta almıştım ama bir büyük daha iyi olurmuş . En az iki paketiniz olsun kenarda. Sezeryan dikisimi de kapatıyor rahat ediyorum.
Lohusa pijama sini büyük almıştım iyiki öyle yapmışım geniş geniş çok rahat oldu. Üst kısım kısa kolluydu rahat rahat serum takıldı gerekirse sabahlık kullandım.
Emzirme sütyeni almıştım hiç kullanmadım. Geniş pamuklu bir atlet giydim kolayca siyiriyorum . Bitter çikolata ve sütsüz Nescafe sezeryan doğum olacaklar çantaya koysunlar ben tansiyondan dolayı pek tuketemedim ama iyi geliyor
Hayırlı olsun kuzuSlm kızlar bgn siteye giremedim. Sayfaları da okuyamadım.. site tamamen yenilenmişve uyuz olmuş sanırım... bugün avm ye fln gittim hiç bişi bulamadım biberon falan bakayım dedim amaaa aradıklarımı bulamadım. Sinir bozucuydu :/ sırf bir şey almış olmak için diş kaşıyıcı aldımmm bu arada görümcem de halı siparişi verdi.. aslında oda yapmıcam ama. İleride ki odası için illa halı beğen dediler ben de iu halıyı beğendim sizce nası?
Talan edilmiş her yer :) sizler nasılsınız?
Saol kuzum. Ben de avm gezdim sonra kv ye gittik falan derken yeni girdim eve. Yarın ben de yatmayı planlıyorum inş :)Hayırlı olsun kuzu ☺
Kendi adıma ben iyiyim sereserpe yatıyorum sabahtan beri
Oh planlarSaol kuzum. Ben de avm gezdim sonra kv ye gittik falan derken yeni girdim eve. Yarın ben de yatmayı planlıyorum inş :)
1 buçuk hafta kadar bir gerilil var fazla değil o yüzden rahat davranmıştır doktor canım. Minyon tipliysen de zaten değişkenlik olur doktor bunu zaten göz önünde bulundurarak telaşlandırmak istememiş seni.
İçini ferrah tut sen ❤ Allahın izniyle birşey olmaz
Kuzu ama bu değerlerin yanılma payı olduğunu unutuyorsunuz siz, boşuna kendinizi üzüyorsunuz.
Gerçekten amacım teselli vermek değil gayet ciddi doğruları söylüyorum yani.
Üstelik birşey ifade etmez tek başına ki gerilik olsa dahi 2 hafta çok çok normal çünkü yanılma payı adı üstünde.
Geçenlerde de atmıştım video. Bebişin gelişiminin geriden gelmesi fark artarsa biraz sıkıntı amaaa onda da kan akışına vs bakıyorlar sorun olmadığı sürece normal karşılıyorlar yine.
Yani sıkıntılı bir durum olması için gelişimin durması falan lazım. Doktorun doğru demiş tek usg ile birşey diyemez. Belki yanlış ölçtü??
Bak mesela ben 28. Haftada gidince doktor ölçümleri biraz fazla yapmış yanlışlıkla. 31de gittiğimde ise haftasıyla uyumlu ölçtü. Bunda bir problem var mı yok ama o 3 haftada sadece 200 gr almış oluyor?? Halbuki böyle birşey yok tamamen ölçüm hatası 28. Haftada fazla ölçtüğünden kaynaklı.
İşin özü böyle bu kadar takılmayın ne kendinizi be bebişleri üzmeyinnn
Dedim ya bizim millet yorum yapmayı çok seviyor kimse karşındakinin psikolojisini düşünmüyor kuzumsen kimseyi takma boşver çatlaklar bizim elimizde olan bir şey değil ki bebeklerimiz sağlıkla doğsunlar da yapacak bir şeyimiz yok canım
Teşekkürler kuzum izledim rahatladım inşallah çarşamba günü güzel haberlerle gelirim
Canım benim gerilik 26.haftada ara açılınca fark edildi.
Doktorumuz o gün herşeyden bahsetti.
Kilo almaz,suyu azalır,hareketi azalırsa bebeği alırız diye.
Ama diyerek şunuda ekledi minyon bir bebekte olabilir.
Kan akışında,suyunda,beslenmesinde sıkıntı yoksa hiç önemli değil canım.
Kilo almaya devam ettiği süreçe hiç bir problem yoktur.
Ayrıca şunu özellikle belirteyim ben çok üzülüp araştırdım.
Gerilik demek sağlık sıkıntısı demek değil,sadece zayıf bir bebek olucak demek bunun için geri diyorlar.
Kan akışına bakıyorlar kuzum doppler ile.Kızlar çok teşekkür ederim
Mesajlarınız rahatlattı gerçekten
Aslında çok doğru söylüyorsunuz ama işte ilk duyunca bi kötü oldum ağladım ben bakamadım mı bebeğe diye
Oysaki doktor seninle ilgisi yok dedi
Zaten doktor çok sakin genel olarak her seye olabilir gebelikte normal diyerek yaklaşıyor
Ve dediği gibi şimdi böyle konuştu ama tek kontrolde hemen kesin gerilik var diyemeyiz ben de aslında bunun farkındayım ama panik yaptım
Suyu gayet iyi dedi, kilosu da çok çok az değil ama tam da haftasında değil dedi sadece.
Bir de dopler dediği ne oluyor
Ona baktı gayet iyi bir sıkıntı yok dedi
Aynen hic gidipte kafani bulandirmaValla 3. Doktora gitmeyi düşündüm ama Sonra kendi doktoruma güvenmeye karar verdim adamın ultrasonu herseyi çok yeni ve donanımı da çok iyi öyle 5 dk da ölçüp göndermiyorda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?