2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Kızlar nstye ne zaman girmeye başlıyoruz rutinde? Bir de ben bugün 31+6yım aylık kontrolüme haftaya gidicem. Sonra nasıl olması lazım kontrol sıklıgı 2 haftaya mı düşmeli?

Evet canım 32de gittiğinde 2 haftada bir çağıracak doktorun. Nst de duruma gore değişiyor, herhangi bir sıkıntın yoksa 34 gibi girersin sanirim

Yegenim bizde surekli kucagima geliyo karnimi eziyor bilmeden zormus gercekten.cocugu olanlarin isi zor gercekten

Kızlar nstye ne zaman girmeye başlıyoruz rutinde? Bir de ben bugün 31+6yım aylık kontrolüme haftaya gidicem. Sonra nasıl olması lazım kontrol sıklıgı 2 haftaya mı düşmeli?
30.haftada nstye girmeye başladım canım.
Ayda 2 defa çağırır bu kontrolünde
Yetişemedik öğleden sonraya kaldık neyse kahvaltı yapamamıştık bahane oldu
Cuttingcorners O Ocimum basilicum siz n’aptınız kızlar?
Afiyet olsun :)
2side nstye girmişti en son.
Muhtemelen öğlen sonrasına kaldılar sonuç göstermek için

Ayyy ne güzel kucağına aldın artık bebeğini çok sevindim inşallah taburcuda olur bol bol emzirirsin bebeğini.

Kızlar ben 33+3 üm haftaya salı kontrole gideceğim yani 34+2 de. Çatı muayenesi ne zaman yapılıyor ? Hiç alttan muayene olmadım çok sıkılıyorum dr inşallah mesela haftaya gel çatı muayenesi yapalım gibi önceden haber verir:/

Benim de bugün 34+2. Kontrolü im var canım hiç çatı muayene olmadım. Nst de girmedim bakalım bugün olacak mı yazarım.

Normalde 37-38 de yapılıyor 34te yapmaz daha erken canım

Yetişemedik öğleden sonraya kaldık neyse kahvaltı yapamamıştık bahane oldu
Cuttingcorners O Ocimum basilicum siz n’aptınız kızlar?
Canım inş hayırlısıyla taburcu olursun bugün
Yegenim bizde surekli kucagima geliyo karnimi eziyor bilmeden zormus gercekten.cocugu olanlarin isi zor gercekten
Kesinlikle canım. Allah kolaylık versin hepsine..

O ozge3335 canım bu arada gözün aydın eşin geliyormuş

Bu çatı muayenesi sezaryen olacaklara da yapılıyor mu

Yok kuzum birşeycik olmadı bende.
Zaten genelde alakası yok diyorlar ama bilmiyorum ki son haftalarda tetikliyor mu birşeyleri.
Rahim ağzın uzundu ya canım belki ondan olmadı.
Son haftalarda iyice kısalıyor ve 1-2cm açıklık oluyor ya belki ondan leke oluşuyor.
Kimi doktor doğumu tetiklesin diye yapıyormuş çünkü aklıma senin olduğun geldi.
Dur dedim bir sorayım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…