- 26 Eylül 2014
- 4.536
- 9.919
- 358
Günaydın kuzum, erkenciyiz..:)
Günaydın canım, sende erkencilerdensin.. :)
Hiç uyuyamadim, bugün kontrolüm var, 10.30da.. Dünde temizlik yaptık, akşam kasılmam çok oldu. Şuan iyiyim ama yinede bugün ki nstden korkuyorum.
Ayyy daha çantam bile hazır değil.
Kontrol dönüşü bugün kesin hazırlıycam.
Günaydin canim.. Kac haftalık oldun bilmiyorum ama yorma kendini zorlama.
Hepimizin sancilar kasilmalar başladı bu aralar..
Geceleri cok fazla bacak uyusmam basladı smdi de catı agrısıİki gündür benim de çok ağrıyor
Bacaklarıma doğru sancı geliyor
Bu gece bacağımı oynattıkça sancılandım
İlk kez böyle oldum
kızlar bundan alsak mı elleri kolları durmuyor bebelerin kundak iyi olur ya da gereksiz mi ne dersiniz??
Eki Görüntüle 2242302
Geceleri cok fazla bacak uyusmam basladı smdi de catı agrısıdaha cok erken 31+6yım bugün. Erken doğurcam diye korkuyorum. Bi de ben sezeryan istiyorum beynimde mikroadenom var ayrıca kan sulandırıcı vuruluyorum. Hazırlıksız bir dogum benden cok sey götürebilir
yok kız fazla serbestlik iyi değil el kol hakimiyetleri olmuyor kendi kendilerini uyandırıyorlar kendi hareketlerinden korkuyorlaryavrum yaaa kıyamam.... ben almadım, serbestlikten yanayım bırak boşver sağa sola sallasın özgür olsun
ağrılar uyuşmalar hepimizde var. magnezyum takviyesi alıyor arkadaşlar. kendini o şekilde şartlama canım. evet daha çok erken zaten. zamanında olsun herşey inşaAllah.
Sürekli aldı verdi bazı günler hiç almadi normal olan bu dediler canım. Dün en son 2 kilo 10 Gr olmuştu bugün daha gitmedim gidince ogrenicemCanım bin şükür kilosu kaç oldu
Sağol canım dün zaten sabah bugün vuslat günü dedim herkesin gözleri doldu evde :) hastanede giydirip kucağıma verdiler biraz emdi uyudu , uyandiramadim sonra tekrar kuveze aldılar uyandı. Hemşire anne kokusu alınca uyuyorlar hep böyle oluyor dedi , bu sefer orada bırakıp çıkınca aglayasim geldi.. lohusa psikolojiside berbat birşey ayrıca ister istemez stres basıyor farkına varmiyorsunKavuştunuz mu canım bugüninşallah kısa sürede de eve çıkar bebiş canım zorlu süreçleri atlattınız inşallah sana da geçmiş olsun canım stres de tansiyonu etkileyebilir
Henüz 2 kilo 10 Gr oldu canım, sürekli aldı verdi . Burada iki kiloyu geçerse ve sağlık sorunu yoksa emzirme eğitimi verip taburcu ediyorlar. Tabi bu eğitim kaç gün sürecek net birşey söyleyen de yok.Çok Şükür canım eşine kavuşmaya az kalmışBeraber görürsünüz eşinle ❤
Güzel haberlerle gelirsin inşallah kuzumm❤
Maşallah kuzum
Canım bebeğini kucağına almana çok sevindim ❤ Şükürler olsun
Kilosu ne kadar oldu acaba ? Burda fransada kendi yemek yiyorsa kakasını yapıyorsa desteksiz nefes alıyorsa ve 2,400kg geçerse eve gönderiyorlar. İnşallah en erken zamanda taburcu olur minniğin yuvasına kavuşur.
Takip edemedim ama sende biraz rahatsizlanmişsin galiba canım Rabbim şifa versin hayırlısıyla vaktinde kucağına al inşallah. Çok dikkat et en ufak bir farklılık görürsen doktora git ihmal etme.Allah’ım yerim o minik şeyii.
Az kaldı canım sabret, sen minniğin çıkana kadar kendine çok çok dikkat et Sonra bütün ilgini oğluşa verirsin
Teşekkür ederim canım benim❤
Sağol canım, Rabbim o vuslat anını hepinize nasip etsin hayırlıysa tüm anneler bebislerine kavuşsun inşallahdoğru canım. ama 1 ay öncesi değil, 1 hafta 10 gün önce deniliyor. perine masajı diye geçiyor. pamuk yerine elinize saf zeytinyağı sürüp vajina kısmına masaj yapılarak oluyor. deneyenler de kesi olmamış. hurmayı da 36. haftadan sonra günde 3 5 7 kaç tane yerseniz. faydası var.
acıdan ziyade, irkilme oluyor. uyarılıyorsun sonuçta. hiç sevmiyorum alttan muayeneyi
devleti ilk kez göreceğim için bilmiyorum. ama 2 hafta önce doğum yapan arkadaşımı son haftalarda 1 kez çağırmış. bişi olursa gelirsin ama demiş.
geçmiş olsun canım.
gözün aydın canım. nasıl güzel bir andır o..bebişin de annesine kavuştu. MaşaAllah, suphanAllah.
olsun canım tuzsuz ye ne olacak, bundan sonra bebişin senden beslenecek. feda olsun.
Kuzenim kızına alırken bana da almış canım, işe yarıyor herhalde doğduktan sonra aldı çünkü o :) kullanır mıyım bilmiyorum tabikızlar bundan alsak mı elleri kolları durmuyor bebelerin kundak iyi olur ya da gereksiz mi ne dersiniz??
Eki Görüntüle 2242302
Emzirirken işe yarayabilir canım, eliyle memeyi kapatıyor birşey görmüyorsunkızlar bundan alsak mı elleri kolları durmuyor bebelerin kundak iyi olur ya da gereksiz mi ne dersiniz??
Eki Görüntüle 2242302
kullanılır da müslinler var battaniyeler var bu daha mı garanti acaba çıkaramaz ya elini kolunu alsam mı bilemedimKuzenim kızına alırken bana da almış canım, işe yarıyor herhalde doğduktan sonra aldı çünkü o :) kullanır mıyım bilmiyorum tabi
oyyy memeyi mi kapatıyor yerim yaaa kapatsın annesi minicik elleriyleEmzirirken işe yarayabilir canım, eliyle memeyi kapatıyor birşey görmüyorsun
Annesi büyümüş o artık memeyi bile kapatıyormuş yerim minik elini, hiç korkma cnm evde daha güzel bakar büyütürsün teyzem 15 sene önce prematüre doğum yaptı küvezde kaldı, bi gör annem onu bulaşık leğeni olur ya öyle küçük bi leğen almışlardı onda yıkardı sonra büyüdü leğeni büyüttüler daha da büyüdü en büyük leğene geçtiler, şimdi kocaman bi genç kız oldu ,üstelik teyzem köy şartlarında işin gücün arasında büyüttü, şartlar böyle iyi değildi, şimdi herşey elimizin ayağımızın altında, sağlıkla ebe gelin inş cnmEmzirirken işe yarayabilir canım, eliyle memeyi kapatıyor birşey görmüyorsun
Emzirirken işe yarayabilir canım, eliyle memeyi kapatıyor birşey görmüyorsun
Gözün aydın cnm nst den hayırla çık inşallah kaç hafta olmuştunGünaydın kızlar
Kontrolden çıktım şimdi de doğumhanede nst sırası bekliyoruz. Çok şükür her şey yolundadarısı tüm kontrole gidecek arkadaşlarımın başına..
Doktorum her hafta çağırdı suyunu kontrol etmek için bir de kasılma olayını sordum bebek hareketiyle karıştırabilir miyim dedim? Dedi ki ağrılı olursa karnın sertleşirse kasılma olur kesinlikle onu ayırt edersin dedi.
Şimdi nstye girdim kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?