2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272

Eşim işe giderken uyandım canım :)
Sonra da uyumak zor oluyor Zaten
Yavaş yavaş işlerime bakıyorum ben de

İki gündür benim de çok ağrıyor
Bacaklarıma doğru sancı geliyor
Bu gece bacağımı oynattıkça sancılandım
İlk kez böyle oldum
Geceleri cok fazla bacak uyusmam basladı smdi de catı agrısı daha cok erken 31+6yım bugün. Erken doğurcam diye korkuyorum. Bi de ben sezeryan istiyorum beynimde mikroadenom var ayrıca kan sulandırıcı vuruluyorum. Hazırlıksız bir dogum benden cok sey götürebilir

kızlar bundan alsak mı elleri kolları durmuyor bebelerin kundak iyi olur ya da gereksiz mi ne dersiniz??

Eki Görüntüle 2242302

yavrum yaaa kıyamam.... ben almadım, serbestlikten yanayım bırak boşver sağa sola sallasın özgür olsun

ağrılar uyuşmalar hepimizde var. magnezyum takviyesi alıyor arkadaşlar. kendini o şekilde şartlama canım. evet daha çok erken zaten. zamanında olsun herşey inşaAllah.

yok kız fazla serbestlik iyi değil el kol hakimiyetleri olmuyor kendi kendilerini uyandırıyorlar kendi hareketlerinden korkuyorlar

Kavuştunuz mu canım bugün inşallah kısa sürede de eve çıkar bebiş canım zorlu süreçleri atlattınız inşallah sana da geçmiş olsun canım stres de tansiyonu etkileyebilir
Sağol canım dün zaten sabah bugün vuslat günü dedim herkesin gözleri doldu evde :) hastanede giydirip kucağıma verdiler biraz emdi uyudu , uyandiramadim sonra tekrar kuveze aldılar uyandı. Hemşire anne kokusu alınca uyuyorlar hep böyle oluyor dedi , bu sefer orada bırakıp çıkınca aglayasim geldi.. lohusa psikolojiside berbat birşey ayrıca ister istemez stres basıyor farkına varmiyorsun

Henüz 2 kilo 10 Gr oldu canım, sürekli aldı verdi . Burada iki kiloyu geçerse ve sağlık sorunu yoksa emzirme eğitimi verip taburcu ediyorlar. Tabi bu eğitim kaç gün sürecek net birşey söyleyen de yok.

Allah’ım yerim o minik şeyii.
Az kaldı canım sabret, sen minniğin çıkana kadar kendine çok çok dikkat et Sonra bütün ilgini oğluşa verirsin

Teşekkür ederim canım benim❤
Takip edemedim ama sende biraz rahatsizlanmişsin galiba canım Rabbim şifa versin hayırlısıyla vaktinde kucağına al inşallah. Çok dikkat et en ufak bir farklılık görürsen doktora git ihmal etme.

Sağol canım, Rabbim o vuslat anını hepinize nasip etsin hayırlıysa tüm anneler bebislerine kavuşsun inşallah

Kuzenim kızına alırken bana da almış canım, işe yarıyor herhalde doğduktan sonra aldı çünkü o :) kullanır mıyım bilmiyorum tabi
kullanılır da müslinler var battaniyeler var bu daha mı garanti acaba çıkaramaz ya elini kolunu alsam mı bilemedim

[/QUOTE]
Emzirirken işe yarayabilir canım, eliyle memeyi kapatıyor birşey görmüyorsun
Annesi büyümüş o artık memeyi bile kapatıyormuş yerim minik elini, hiç korkma cnm evde daha güzel bakar büyütürsün teyzem 15 sene önce prematüre doğum yaptı küvezde kaldı, bi gör annem onu bulaşık leğeni olur ya öyle küçük bi leğen almışlardı onda yıkardı sonra büyüdü leğeni büyüttüler daha da büyüdü en büyük leğene geçtiler, şimdi kocaman bi genç kız oldu ,üstelik teyzem köy şartlarında işin gücün arasında büyüttü, şartlar böyle iyi değildi, şimdi herşey elimizin ayağımızın altında, sağlıkla ebe gelin inş cnm

Günaydın kızlar
Kontrolden çıktım şimdi de doğumhanede nst sırası bekliyoruz. Çok şükür her şey yolunda darısı tüm kontrole gidecek arkadaşlarımın başına..

Doktorum her hafta çağırdı suyunu kontrol etmek için bir de kasılma olayını sordum bebek hareketiyle karıştırabilir miyim dedim? Dedi ki ağrılı olursa karnın sertleşirse kasılma olur kesinlikle onu ayırt edersin dedi.

Şimdi nstye girdim kızlar

Emzirirken işe yarayabilir canım, eliyle memeyi kapatıyor birşey görmüyorsun

Canım çok sevindim, okurken gözlerim doldu... annelik çok farklı bir duygu, o minicik şey bize muhtaç, nasil hissedebiliyor anne kokusunu değil mi...inşallah biz de aliriz bebeklerimizi kucagimiza saglikla, yaşarız bu güzel duyguları inşallah

Gözün aydın cnm nst den hayırla çık inşallah kaç hafta olmuştun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…