- 26 Eylül 2017
- 7.079
- 14.616
- 198
Gözün aydın kuzumGünaydın kızlar
Kontrolden çıktım şimdi de doğumhanede nst sırası bekliyoruz. Çok şükür her şey yolundadarısı tüm kontrole gidecek arkadaşlarımın başına..
Doktorum her hafta çağırdı suyunu kontrol etmek için bir de kasılma olayını sordum bebek hareketiyle karıştırabilir miyim dedim? Dedi ki ağrılı olursa karnın sertleşirse kasılma olur kesinlikle onu ayırt edersin dedi.
Şimdi nstye girdim kızlar
Hm aman doğumu kolaylaştırayım derken erken doğumu tetiklemeyeyim:) iyice araştırmak lazım ne zaman başlanacağınadoğru canım. ama 1 ay öncesi değil, 1 hafta 10 gün önce deniliyor. perine masajı diye geçiyor. pamuk yerine elinize saf zeytinyağı sürüp vajina kısmına masaj yapılarak oluyor. deneyenler de kesi olmamış. hurmayı da 36. haftadan sonra günde 3 5 7 kaç tane yerseniz. faydası var.
acıdan ziyade, irkilme oluyor. uyarılıyorsun sonuçta. hiç sevmiyorum alttan muayeneyi
devleti ilk kez göreceğim için bilmiyorum. ama 2 hafta önce doğum yapan arkadaşımı son haftalarda 1 kez çağırmış. bişi olursa gelirsin ama demiş.
geçmiş olsun canım.
gözün aydın canım. nasıl güzel bir andır o..bebişin de annesine kavuştu. MaşaAllah, suphanAllah.
olsun canım tuzsuz ye ne olacak, bundan sonra bebişin senden beslenecek. feda olsun.
Aynı anda yazdık şaka gibiKızlar lcw de müslin örtü 18tl ye düşmüş almak isteyen varsa haberiniz olsun:)
Ay kuzum sen kucağıma aldım deyince ablamın ilk aldığı gün geldi aklıma.. o gün hem çok duygusal hem çok mutluydu.. sürekli ağladık o gün.. ama bugünlere şükürBugün ilk defa kucağıma aldım kız lar emzirme eğitimine çağırdılar. Yarın tekrar gideceğim . Sonra inşallah taburcu ederler diye ümit ediyorum. Orada bırakıp gelmek insanın içini acıtıyor. Görsen bir avuç ama gözler açıldı mı etrafa bir bakışlar atıyor :)
Bende tansiyon la uğraşıyorum, sürekli ölçüm yapıyorum. Yediğim herşey tuzsuz. Dikkat etmezsen üzerinde kalır diyorlar. Gebelik zehirlenmesi gerçekten çok ciddi bir durummuş Rabbim kimseye vermesin inşallah
Canım doğunca ben de boyuna göre bundan alıcamZ kesinlikle el kol çok oynayınca çok uyanıyormuş veletler. Müslin de var ben de çok ama onu kurulama va için kullanıcam kısmetse..kızlar bundan alsak mı elleri kolları durmuyor bebelerin kundak iyi olur ya da gereksiz mi ne dersiniz??
Eki Görüntüle 2242302
Ahahaha33+5ten günaydın randevuyu unutup uyuyakalmışız
15 dk Sonra randevu, yetişicez inşallah
Şuanda 2 haftada 1 çağırıyorlarsa canım son haftalarda senide 2den fazla çağırabilirler.Hm. Su an icin iki hafta bir çağırıyorlar bakalim son hafta ne olacak .Ayyyy pek heycanliii
Anladım kuzu iyi düşünmüşsün :)10 da canım ilk kez erken gidicem
Kuzum kendi odamda olacak ama bebek odasına kurdurdum şimdilik ayakları tekerli zaten odaya alabiliriz havalandırırım diye boş odaya aldım
İlk kez nst ye giricem nasıl bir şey hiçbir fikrim yok canım inşallah güzel haberlerle gelirim teşekkürler kuzum
İnşallah kuzuAhahahahadi güzel haberlerle gel inşallah kuzu ❤
Çok yorucu çokAy kuzum sen kucağıma aldım deyince ablamın ilk aldığı gün geldi aklıma.. o gün hem çok duygusal hem çok mutluydu.. sürekli ağladık o gün.. ama bugünlere şükürArtık gerisi gelecek Allahın izniyle.. çok sevindim çokk
Canım doğunca ben de boyuna göre bundan alıcamZ kesinlikle el kol çok oynayınca çok uyanıyormuş veletler. Müslin de var ben de çok ama onu kurulama va için kullanıcam kısmetse..
Bu arada çocuğu olan hamişlere allah kolaylık versin azıcık yeğenimi kucaklıyorum da yorucuymuş :)
Nasıl oluyor tam olarak canım?Kızlar 34. Cü haftada karnı değişen var mı?
Gerilen sertleşen.
Nts ye giriyorum sancı yok.
Kurban olduğum Allahım sen bizlere bu güzelliği yaşatıyorsun şükürler olsun.Bugün ilk defa kucağıma aldım kız lar emzirme eğitimine çağırdılar. Yarın tekrar gideceğim . Sonra inşallah taburcu ederler diye ümit ediyorum. Orada bırakıp gelmek insanın içini acıtıyor. Görsen bir avuç ama gözler açıldı mı etrafa bir bakışlar atıyor :)
Bende tansiyon la uğraşıyorum, sürekli ölçüm yapıyorum. Yediğim herşey tuzsuz. Dikkat etmezsen üzerinde kalır diyorlar. Gebelik zehirlenmesi gerçekten çok ciddi bir durummuş Rabbim kimseye vermesin inşallah
Oyy kırk bir kere maşallah sübhanallah Rabbim nazarlardan korusun oğlunuSürekli aldı verdi bazı günler hiç almadi normal olan bu dediler canım. Dün en son 2 kilo 10 Gr olmuştu bugün daha gitmedim gidince ogrenicem
Gözün aydın canım hayırlı güzel haberlerle gelmişsinGünaydın kızlar
Kontrolden çıktım şimdi de doğumhanede nst sırası bekliyoruz. Çok şükür her şey yolundadarısı tüm kontrole gidecek arkadaşlarımın başına..
Doktorum her hafta çağırdı suyunu kontrol etmek için bir de kasılma olayını sordum bebek hareketiyle karıştırabilir miyim dedim? Dedi ki ağrılı olursa karnın sertleşirse kasılma olur kesinlikle onu ayırt edersin dedi.
Şimdi nstye girdim kızlar
İnşallah sancı falan çıkmaz canım kaç gündür rahatsızdın.kızlar nst deyim
Hastanede wc trafiğinden bu gece deliksiz uyudun anlaşılan33+5ten günaydın randevuyu unutup uyuyakalmışız
15 dk Sonra randevu, yetişicez inşallah
Allah sağlıkla eve götürüp büyütmeyi de nasip etsin inşallah. Kac haftalıkken doğum yaptın? Dogum yaparken kilosu kactı?Henüz 2 kilo 10 Gr oldu canım, sürekli aldı verdi . Burada iki kiloyu geçerse ve sağlık sorunu yoksa emzirme eğitimi verip taburcu ediyorlar. Tabi bu eğitim kaç gün sürecek net birşey söyleyen de yok.
Anladım canım sağolTeşekkür ederim kuzum.
Bence anlatıldığı kadar değil ama herkesin acı eşiği farklıdır tabi.
Muayene bittikten Sonra Unuttum gitti . Yaparken çok az bi sinek ısırması gibi birşey hissettim sadece.
Doktor yapıyor bu Arada kuzum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?