2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Gözün aydın kuzum
Farkı kapatmış mı İpek ?

Hm aman doğumu kolaylaştırayım derken erken doğumu tetiklemeyeyim:) iyice araştırmak lazım ne zaman başlanacağına

Ay kuzum sen kucağıma aldım deyince ablamın ilk aldığı gün geldi aklıma.. o gün hem çok duygusal hem çok mutluydu.. sürekli ağladık o gün.. ama bugünlere şükür Artık gerisi gelecek Allahın izniyle.. çok sevindim çokk
kızlar bundan alsak mı elleri kolları durmuyor bebelerin kundak iyi olur ya da gereksiz mi ne dersiniz??

Eki Görüntüle 2242302
Canım doğunca ben de boyuna göre bundan alıcamZ kesinlikle el kol çok oynayınca çok uyanıyormuş veletler. Müslin de var ben de çok ama onu kurulama va için kullanıcam kısmetse..

Bu arada çocuğu olan hamişlere allah kolaylık versin azıcık yeğenimi kucaklıyorum da yorucuymuş :)

Hm. Su an icin iki hafta bir çağırıyorlar bakalim son hafta ne olacak .Ayyyy pek heycanliii
Şuanda 2 haftada 1 çağırıyorlarsa canım son haftalarda senide 2den fazla çağırabilirler.
Anladım kuzu iyi düşünmüşsün :)
Ben seni daha önce girdin sanıyordum,hayırlı haberlerle inşallah ❤

Çok yorucu çok

Kızlar 34. Cü haftada karnı değişen var mı?
Gerilen sertleşen.
Nts ye giriyorum sancı yok.
Nasıl oluyor tam olarak canım?
Kabız olabilirmisin
Yada bir yerde denk gelmiştim,kızın doğum sancısı varmış ama nstde hiç sancı çıkmamış.
Doktor elle muayenede ve çatı muayenesinde anlamış doğumu başlamış.
Kurban olduğum Allahım sen bizlere bu güzelliği yaşatıyorsun şükürler olsun.
Maşallah sübhanallah oğluna canım
Çok az kaldı kuzum dayan erkenci kuzun cumaya annesinin koynunda olucak inşallah
Çok dikkat et canım kendine yemene içmene kuzucuk gelmeden toparlanabildiğin kadar toparlanmaya çalış.
Bol bol uyu dinlensin vücudun

Sürekli aldı verdi bazı günler hiç almadi normal olan bu dediler canım. Dün en son 2 kilo 10 Gr olmuştu bugün daha gitmedim gidince ogrenicem
Oyy kırk bir kere maşallah sübhanallah Rabbim nazarlardan korusun oğlunu
Serrayı hatırla canım 34.haftada 1950 grla doğdu.
4-5 gün sonra taburcu oldu hastaneden yakında senin kuzuda koynunda olucak inşallah

Gözün aydın canım hayırlı güzel haberlerle gelmişsin
Nstde güzel çıkar inşallah kuzum
1 haftalık doping işe yaramış mı :)

Son haftalara doğru suda azalma olması normal bir durummuş kızlar aklınızda olsun.
Tabi onunda bir sınırı vardır çok azalmadığı sürece normaldir heralde

Henüz 2 kilo 10 Gr oldu canım, sürekli aldı verdi . Burada iki kiloyu geçerse ve sağlık sorunu yoksa emzirme eğitimi verip taburcu ediyorlar. Tabi bu eğitim kaç gün sürecek net birşey söyleyen de yok.
Allah sağlıkla eve götürüp büyütmeyi de nasip etsin inşallah. Kac haftalıkken doğum yaptın? Dogum yaparken kilosu kactı?

Kızlar nstye ne zaman girmeye başlıyoruz rutinde? Bir de ben bugün 31+6yım aylık kontrolüme haftaya gidicem. Sonra nasıl olması lazım kontrol sıklıgı 2 haftaya mı düşmeli?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…