2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Gozun aydin canim.ayni haftadayiz desene.buyuk ihtimal gec yumurtlamissin sen bi arada konusmustuk.benim 24 temmuz senin o zaman 1mayis dogum tarihin

Biz bir odayı boşalttık aldığımızdan beri kullanmadığımız koltuklar tv sehpamız falan hepsi gitti nasıl rahatladım anlatamam yatılı misafir odasıydı artık öyle bir oda yok depoda koliler var bibloları kaldırdım onları da vericem daha yavaş yavaş birden verirsem anlaşılır kıyafetleri de eşim kendi isteğiyle veriyor boşaltıyoruz evi huzur doluyor insan

İnsanın yakınında bir büyüğünün olması inanılmaz kolaylık sağlıyor. Elbette kişinin kendi annesi oluncada daha rahat oluyor insan. İleride çalışmayı düşünüyormusun tatlım. Ordan bağla konuyu çalışıcaksan. Daha mantıklı bakar duruma. Annende taşınsın dönüşümlü bakarlar falan de.

yav üç bavul maç kıyafeti var birer ikişer yavaştan dağıtsam farkeder mi diyorum sonra ya farkederse diyorum tırsıyorum
şimdi ne dağıtsam diye düşünüyorum pis gaza geldim

Çalışmayı düşünüyorum canım ama oradan girersem hiç çıkamam işin içinden daha çocuk doğmadan çalışma hayali kuruyorsun diyecek
Yaşadığımız şehir çok küçük zaten, annesinin şu an ki evi arabayla 7 dakika mesafede en fazla. Uzak değiliz anlayacağın. Annemin tutmak istediği ev de yürüyerek 10 dakika mesafede ve arabası yok. Eğer merkezden ev tutarsa gidip gelmesi zor olacak. Onu geçtim benim bebekle gidip gelmem daha zor olacak Dediğin gibi biri yanımızda olsa bize de fayda. Annesi zaten yazın 4 ay yazlığa gidiyor bi ihtiyacımız olsa yanımızda biri yok. Ama inat ediyor işte annesine buradan ev aldırmadı ya illa bizimkiler de uzak olacak

aynen canim ya guzel düşünüyorsun.esin seni köşeye sıkıştırmak istiyor bence pes ettirmek icin .Tek senin esin degil çoğusu böyle.Benimki de böyle. Senden fedakarlik bekleniyor ama kendileri fedakarlik yapiyor mu ?Bazen beylere karşı dik durmamız gerekiyor. Bizde anne olacagiz simdi düşünsene evlatlarımız bize karşı böyle düşünse ne kadar üzülürüz. Ama bak ben sana söyleyim su sitresli zamanlar gecsin. Once sen cok mutlu olacaksin sonra esin de mutlu olacak. Çünkü bu insanlar bizim ailemiz faydasi olur zarari olmaz .Simdi benim esim cok mutlu mesela durumdan .En basindan cekinceleri vardi ttabi seninki gibiydi. Senin ailenin yaş durumlari nasil ?Yani genc mi?kendi islerini kendileri yapabiliyor mu ?

yav üç bavul maç kıyafeti var birer ikişer yavaştan dağıtsam farkeder mi diyorum sonra ya farkederse diyorum tırsıyorum
şimdi ne dağıtsam diye düşünüyorum pis gaza geldim
Ne kadar dağıtsan kâr sana valla boşa eziyet hep döküntü. Temizlemek ayrı dert bide boğuyor beni fazla eşya. Kullanmıyoruz yani niye duruyor ki onlar birinin işine yarasın

Benden bitane daha Bende öyle uzun süre giymediği kullanmadığı bişeyi veriyorum birisine ona söylemeden çünkü ona sorsam kullanıyor. Sonra sorduğunda da ben buraya koymuştum ne biliyim ben nerde kim bilir naptın diye üste çıkıyorum Ama yakalanıyorum artık bulamadı mı kesin sen yok etmişsindir diyor

Gozun aydin canim.ayni haftadayiz desene.buyuk ihtimal gec yumurtlamissin sen bi arada konusmustuk.benim 24 temmuz senin o zaman 1mayis dogum tarihin
evet canim bana bi ara doktorlardan biri gec yumurtlama demisti .Bende biliyordum ama ben 3 gun falan fark var saniyordum bu kadar tahmin etmemistim . Bugun ilk defa farkli bif doktora göründüm o direk farkın bir hafta oldugunu söyledi. Ben 28 ine bekliyordum ama bu farkla galiba mayisin bası görünüyor

Çok taviz verdim kuzum şimdiye kadar sorun çıkmasın diye ama bu konu farklı. Üzülürüz tabi insan üzülmez mi evladından böyle bişey duysa ? İnşallah dediğin gibi olur
Annem kendi işlerini yapar bide gelir benim işlerimi yapar ev aramaya geldi gelmişken senin evi bi hallediym öyle giderim diyor. Yemeğe bulaşığa bile dokundurmaz geldiği zaman. Bu sadece hamilelik dönemimde değil hep böyleydi ne zaman gelse temizliğimi de yapar yemeğimi de yapar bana yaptırmaz. Babam da kendi halinde. Öyle gidip gelmeyi pek sevmez zaten evinde kahvesini içsin gazetesini okusun yeter ona :)

Canım benimki de geç Döllenme ama ilk 12-13 haftalardaki ultrasonda belli olldu öyle doğum tarihi verildi. Şu an 33+4üm normalde 36 falan olmam lazımdı ama benim geç döllenme daha 7 haftalıkken belli oldu yani çok garip doktorlar şimdi mi farkına varıp ismini geç döllenme koymuşlar çok saçma çünkü normalde femur boyu ölçülürken cihaz otomatik haftayı hesaplar

Ay iyiki benimki biriktirmiyor kafayı yerim yoksa. Atıyoruz biz herşeyi vallah. Mutfak eşyası olsun herşeyi insan bir rahatlıyor anlatamam resmen terapi gibi

oo süpermiş o zaman daha ne. bizimki guya isli güçlüydü bu siralar herseyi benden bekliyor. elini birseye sürdüğü yok . Dedim ya zor bir karakter bizimkisi. Neyse bakalim her gülün bir dikeni oluyor iste :)

ayyy eve bi gideyim ne atsam diye aranacağım evde bazaların altı dolu yığın yığın mutfaktan başlasam iyi olur sanki

Hadi gözün aydın, geriden gelme olayını öğrenmen iyi olmuş kafandaki soru işaretleri gitmiştir

oo süpermiş o zaman daha ne. bizimki guya isli güçlüydü bu siralar herseyi benden bekliyor. elini birseye sürdüğü yok . Dedim ya zor bir karakter bizimkisi. Neyse bakalim her gülün bir dikeni oluyor iste :)
Zor da olsa yanında bi güç işte insan iki kelime edince bile rahatlıyor :)

Sanki biri benim eşimi tarif ediyo, bazen torbaya doldurduğum şeyleri geri cıkarıyo ben onu giyiyorum diye halbuki en son 10 sene önce giymiştir

valla aynen canim haftamiz olmus 32 daha yeni söyledi net bir sekilde düşünsene.Bu doktora ilk defa geldim sag olsun cok guzel ilgilendi. Hepsi bir farkli iste. Bir ara geriden gidiyor diye riskli gebelige yonlendirdiler orada bana demisti senin biraz gec dollenmis diye ben de biliyordum 3 gun falan olarak .ama daha fazlaymis tam bir hafta oynamış

Ne kadar dağıtsan kâr sana valla boşa eziyet hep döküntü. Temizlemek ayrı dert bide boğuyor beni fazla eşya. Kullanmıyoruz yani niye duruyor ki onlar birinin işine yarasın
kendi eşyalarımı atıyorum da eşimin eşyası daha çok elletmiyor dursun dursun deyip duruyor atsana be adam dimi başkası kullansın kullandığın ettiğin yok.
çok kitap var evde orda burda onlara da ben kıyamıyorum kitap da atılmaz heralde
dur giymediğim ayakkabılar var çok fazla onlardan atayım

Hadi gözün aydın, geriden gelme olayını öğrenmen iyi olmuş kafandaki soru işaretleri gitmiştir
evet canm en azindan aradaki o büyük farkin cok daha az oldugunu ogrenmis oldum .Bir kac güne düştü.Bu arada ben cuma gidicem zannediyordum var ya ,Allahtan hastane mesaj atti da fark ettim. Cok dalgınım bu siralar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…