2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Kızlar bebeğim dün gece de çok hıçkırdı, simdi de hickirior. Yaklaşık 3 4 dk suruor bu ritmik atmalar, normal mi, siz de yaşıyor musunuz

Kizlar bugun kandil diye kizimin, benim ve ailemin adina un helvasi yaptim. Yeni tasindigim icin apartmani tanimiyorum hem tanisma olur hemde bir hayir duasi alirim diye annemle onu dagitacagiz. Sonra da annemlerin apartmanina dagitacagiz. İnsallah merdiven inip cikmaktan sorun olmaz. Allahim insallah kabul eder

Allah kabul etsin canım inşallah... ben de yapcam heveslendim simdi

Üzüldüm ya herife.
Yoldan 10 dk önce geldik. Sabah 5.30da uyandık. Şimdi evden çıktı işe gitti. Gece çıkacak 12de.
Gözlerinden uyku akıyordu tek gözü kanlanmış falan. Oy yine kıyamadım. Tabi yüzüne karşı değil arkasından kıyamıyorum

Kızlar ilk sayfadaki tablolar karıştı en baştan hazırlayacağım şimdi Hiç uğramayanları da sileceğim artık derli toplu bir şey olsun diye haberiniz olsun

merhaba,
ben biraz düzenledim ama siz yinede üzerinden geçin. Aslında çok akıllıca kilo takibi koymuşsunuz ama kimseden geri bildirim gelmemiş.

Kıııız gör bak ben sana ne dedim
Senin sezeryanı 38de bile yapmıcaklar dedim dediğim gibide oldu 39'40da yaparız demişler

Kuzu senin durumun bana biraz benzer gibi o yuzden yaziyorum. Hic sitres yapmayin gecer gider bu günler muhakkak hersey olacagina varir. Sen annene boyle birsey zaten söylemezsin esini de kendi haline birak.Zamanla duruma alisir gorusmesin bir süre .Sonra o insanlarin kendine hic zarari olmayacağını görür. Ben annemgille ozellikle ayni mahalleye tasindim. Aramizda iki bina var .Hatta simdi onlarin evindeyim.Onlar bana hic gelmiyorlar ben davet edince gelirler. Ben onlara hergun geliyorum aksama dogru evime gidiyorum .Esim zaten onlari görmüyor bile adam calisiyor aksam eve geliyor. Ailem benim elim ayagim oldu . Sen su anda arada kaldigin icin sitres oldun ama onlar gelimce daha huzurlu hissedeceksin . Benim annem zor bir insan oldugu halde düşün ben yinede durumdan memnunum. aile candır

En azından kötür bir haberler gelmemişsin kuzum. Geç almaları çok iyi olmuş hem hazırlanıp Ankaraya gitmek kalacak yer bulmak için vaktiniz var. Ama bundan sonra sadece yat sakın kalkma ev işi temizlik unut yani yapma riske alma sakın

İnsanlar sanki doktorlardan daha iyi biliyor ben böyle cahilik görmedim gerçekten. 34 haftalık doğmuş bir bebek nasıl evde daha iyi bakılır akıl mantik yok bu insanlarda seni üzmek dışında hiç birşey yapmıyorlar geçmiş olsuna gelip moral bozmak nedir ya böyle insanları evine almayacaksın sinir bozucular

Kızlar bebeğim dün gece de çok hıçkırdı, simdi de hickirior. Yaklaşık 3 4 dk suruor bu ritmik atmalar, normal mi, siz de yaşıyor musunuz

Evet çok oluyor ve baya uzun sürüyor bazen 10 dakika

belloşum nbr nasıl gidiyor? BellaCiao

İyiyim kuzum telaş sardı bizi eşim izne ayrıldı ay sonuna kadar son zamanlar diye yanımda olmak istedi. Bizde evi ayarlıyoruz yemek masası sandalyeleri gereksiz eşyaları bağışladık. Dolaptaki giyilmeyen kıyafet halı paspas süs eşyası ne varsa kullanılmayan hepsini bağış kutularına koydu eşim böylece Eren’e yer açıldı baya baya.
Sen napıyorsun nasılsın

Şu insanları anlamak gerçekten çok güç..
Moral mi veriyorlar moral mi bozuyolar belli değil..
Şu dönemde kim canını sıkıyorsa çok görüşme canım.
Seni en çok mutlu edenlerle birlikte ol.
Eşinde çok üzülüyodur ama sen bir anne olarak hepsinden daha ağır yükler altındasın.
Rabbim şu günlerin yüzüne sağ salim oğlunla kavuşmayı nasip etsin.
Bir bakmışsın hepsi bir rüya gibi gelip geçmiş ❤
Canım benim bazen 10dkya bulduğu oluyor.
Hıçkırması normal gibi

Oğluşumun salıncağı geldi kızlar abimin hediyesiydi. Bayıldık eşimle bir sürü ayarı var 13 tane müzik, 7 salanma ayarı, kuş sessi, dalga sessi, 3 tane otomatik ayarlı sallama süresi, Ve bebek ağlama sensörü ağlamaya başlayınca otomatik müzik açılıp salıyor .
Birde kumandalı eşime diyorum uzaktan kontrol ederim her ağladığında sallamaya basarım

Eklentiler

• CF092C73-8EFD-44B2-AB0C-129E170C9079.webp
    41,3 KB · Görüntüleme: 55
  • 698A8996-FDAD-417B-AA7C-5F65503E5DA8.webp
    104,9 KB · Görüntüleme: 53
Bende biraz düşündüm canım aileme kesinlikle söyleyemem o ihtimali eledim zaten. Eşim tarafından da dediğin gibi akışına bırakmak zorundayım görüşmezse görüşmesin ben görüşürüm ailemle. Belki anlar o da bir gün. Eşimin bütün akrabaları bu şehirde ve sürekli onlarla vakit geçirmekten inan bunaldım bir de emrivaki yapıyorlar iyice sıkıcı bir hal aldı durum. Biraz da o benim için fedakarlık yapsın. Yapmazsa da ben de tavrımı ona göre koyarım zaten onun ailesi değerli de benimki ne yani ? Hep benim ailem huzurumuz kaçmasın diye uzak durdu şimdiye kadar ama o insanlara da yazık. Aramızda 800 km var özlüyoruz birbirimizi. Bütün düzenlerini bozup geliyorlar morallerini bozacak bir davranışta bulunamam. O yüzden akışına bırakmak en güzeli.

Selam kizlar. Internetim bitti annemgile gelip oradan baglandim:) doktor kontrolune gittim geldim kizim iyiymis. Bu arada ne ogrendim ?ben bir hafta gec döllenmisim. Bebek hep geriden gidiyordu ama o kadar da fark yokmus yani . 18 temmuz adet tarihim böyle biliyordum ama hoca 25 temmuz dedi. Galiba benim kiz mayisin ilk günlerine gelecek.kendimi hep nisana odaklamıştım. saglik olsunda artik ne yapalimm. 32 haftalik hamilesin dedi . Bu arada kandiliniz ve uc aylarınız mubarek olsun .Bu uc aylar bize hayir ve bereket getirsin. Evlatlarimiz da bu guzel günlerden nasiplensin insallah .Soyle akilli sakin ahlakli dürüst buyuk insanlar olsunlar. Bizi hayatimiz boyunca hep onurlandirsinlar basimizi öne eğmesinler inşallah.Amin amin amin

Kızlar bugün 16 sularında kanamam oldu hastaneye geldik sancı çıktı doktorum da yatırdı kanamam azaldı ama hala devam ediyor bana dua edin
Gecmis olsun canim nasil oldun
Gözün aydın canım benimde oluyordu ama nst de bir şey çıkmadı rahat ol
Gözün aydın canım, inşallah bir şey çıkmaz nst’de
Gözün aydın canım nstde güzel çıkar inşallah darısı diğer arkadaşların başına ❤
Sagolun kizlar.nst sonucunu sekreterine biraktim doktor ameliyattaymis.cok az sanci var gibi sanki.

ayyy hayalimdeki hareketler eşyaları dağıtmak evi boşaltmak müthişşşş
ben eşimin yıllardır duran da hiç giymediği kalın yünlü çorapları giysi kutusuna atmıştım da geçen hafta evi talan etti giyesi tuttu ara ara bulamadı çıldırdı
söylemedim attım diye ben de onunla birlikte aradım ama tövbe daha da bişi atmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…