2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Sanki biri benim eşimi tarif ediyo, bazen torbaya doldurduğum şeyleri geri cıkarıyo ben onu giyiyorum diye halbuki en son 10 sene önce giymiştir
çöpüne kıyamaz benimki boş kutular bile önce balkonda durur belki işe yarar diye sonra atıyorum ben anında çöpü bile atmak yok bizim hayatımızda

evet canm en azindan aradaki o büyük farkin cok daha az oldugunu ogrenmis oldum .Bir kac güne düştü.Bu arada ben cuma gidicem zannediyordum var ya ,Allahtan hastane mesaj atti da fark ettim. Cok dalgınım bu siralar.
Ya aslında ben de bugün diye biliyodum seni çünkü oğuz hoca 7 sinde vardı o bana erken geliyodu o yüzden 14 üne yeşim hocaya aldım, ama sen cuma deyince bende hiç dikkkat etmedim neyseki mesaj geliyo, oğuz hoca iyi demi, resim verdi mi ,haha kolumdan tutup kaldırıyo hoca diye bizimki kıskanıyo

çöpüne kıyamaz benimki boş kutular bile önce balkonda durur belki işe yarar diye sonra atıyorum ben anında çöpü bile atmak yok bizim hayatımızda
Ayy aynı benim ki geçenlerde senin hesap maç şortunu soktum torbaya geri çıkardı, 15 senelik şort, taaa okulda ki turnuvalarda giyermiş ,bazen çaktırmadan atıyom benim küçük kız çok fena hemen babaaaaa dio annem atıyo bunu dıo

napsak bu adamları bilemedim ki

Kızlar merhaba , gece aşırı derecede kaburgalarımda sızı batma yüzünden uyuyamadım . Sabah doktora gittim . Bebek ayaklarını dayıyordur falan dedi doktor. kas gevşetici verdi bakalım . 34+1 deyiz bebeğin kilosu 2640 maşallahı var tosunun yine önde gidiyor bir hafta. Artık bir an önce doğsun istiyorum hamilelik çok yorucu

Geç olsunda güç olmasın canım. En azından artık için rahat olur kuzum

Kızlar oğluşum..
Bu pozu yakalayabildik sadece..

Eki Görüntüle 2243014 Eki Görüntüle 2243015

Oyy kurban olurum maşallah kuzumm

Canım hiç endişelenme allahın izniyle zamanında gelir uras paşamız 38. Haftada ankara ya gidersiniz sanırım 39 da da sezeryan olur gibi görünüyor kuzum keşke güzelce açıklama yapsalardı insan süreci de merak ediyor ama boşver canım bebeğimiz iyi olsun da gerisi önemli değil
Kuzum sen başka bir şehre evlendin o zaman değil mi? Trakya bölgesindesin allah yardımcın olsun canım bu gece bol bol dua edelim birbirimize

Kızlar oğluşum..

Oyyy maaşallah kuzuma kızımı artık göremiyorum ben sadece gözünü burnunu görebildim

Fena yoruldum yine bugun hava güzeldi açıktı doğalgazı kapattım rüm camları açtım evi sildim bebeğin beşiğini sirkeli karbonatlı su yaptım sildim e bir de kandil dedim kandil simidi yaptım eşimde gelir birazdan ona yemek hazırlayacak demanım kalmadı

Seninle aynıyız 3 hafta önce gittiğimde benimki de 2 nin üzerindeydi bu cumartesi ne diyecek bakalım.

Ellerine sağlık canım baya yorulmuşsun. Dikkatli ol Son haftalar gerçi artık telaş saldı demi heryeri temizleyip derleyip toplamak istiyor insan

Evet kuzum eşimin memleketine geldik, zorla geldik diyim hatta mecbur bırakıldık biraz ailesi tarafından. istanbul’da çok daha güzel bir işi vardı bırakmak zorunda kaldı buraya gelmek için :) aynen kuzum herkese bol bol dua edelim bu gece
Dikkat et kuzum bu haftalarda zorlanıyoruz artık iş yaparken kaptırma kendini :) mis gibi olmuştur ev eline sağlık
Ohh afiyet olsun bayılırım bende kandil simidine eşime söyleyim de gelirken alsın aklıma düştü şimdi

ay evet kolumdan tuttu kaldirdi sasirdim bende. Baya genc hoca. Allah razi olsun güzel ilgilendi ama ya.Siyah beyaz bi foto verdi ama pek belli degil

Kızlar bebeğim dün gece de çok hıçkırdı, simdi de hickirior. Yaklaşık 3 4 dk suruor bu ritmik atmalar, normal mi, siz de yaşıyor musunuz

Normal canım benim ki de uzun sürüyor.

Allah kabul etsin canımm. Yavaş in çık yormadan. Ben bugün çok indim çıktım nefesim kesildi

Amin amin canım ne güzel dualar. Allah kabul etsin.

Aynı ben. Çuval çuval atıyorum veriyorum ne gelirse elime. Eşim 15 seme önceki gömleğe dursun diyor zayıflayacak sanıyor kendini. Ben de gizliden atıyorum. Fazlalıktan nefret ederim sadelikten yanayım
Kızlar oğluşum..

Ay annesi o parmakları yerim ama yaaaa MaşaAllah

Rötarlı bi kontrol oldu ve son dakika oldu. Acil ameliyata gitmiş 1 dk baktı son hastaydım. Annesi dedi suyun iyi plasenta iyi. Baş aşağı dönmüş dedi..
Çok sevindim. Dönme sırasında ağrın olmuş olabilir dedi. Evet dedim ve ben tahmin ediyordum h sonu çok sert hareketler yaptı. Kilosu 3.050. Gr boyu 49 dedi. Nst te alacam ama muayene saatibitti dedi doğumhane yi aradı orada çekilsin bana whatsapptan atarlar dedi. Nst de sıkıntı yoksa haftaya perşembe gel dedi. Çıktım doğumhaneye hem de görmüş gezmiş oldum. Nst iyi sıkıntı yok dediler eve geldim... Bakalım hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…