2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Bende seninle ayni durumdayim.bir battaniye bile fazla geliyo
Canim sen genede 39 cu haftayi gecirmemeye calis daha iyi olur.ins erken olmaz
evet haklısın du bakalım cesaretimi toplayıp pazarlık yapayım hocayla kızmaz inşallah son dakika doktor değiştirmek de istemem
Canim hic riske atma demekki erken yumurtlamissin.aman kakasini yaparsa tehlikeli olur
Yaa olur mu öyle sey cikartmayin.bi yakinim 30 dogum yapti suan 36 oldu hala kuvezde ve 40 olmadan cikartmayacaklarmis.doktorlar bizden daha iyi biliyor sonucta.bu arada tip fakultesinde bu bahsettigim ozelde degil
Kızlar bebeğim dün gece de çok hıçkırdı, simdi de hickirior. Yaklaşık 3 4 dk suruor bu ritmik atmalar, normal mi, siz de yaşıyor musunuz
Evet canim oluyo artik gecen saydim 40 kere hickirdi
Erkekler is yerinde bi sorun yasiyor bunu anlatmadiklari icin bilmiyoruz sonra gereksiz yere bize catiyolar.benim esimde öyle.en iyisi boşvermek
Ahhhh birde ben atabildem evim dolu resmen.atmaya kalksam tekrar dokup tek tek bakiyo omrumi yedi.alaksiz seyleri bile atmaz.bende attim desem kiyameti kopariyo.genetik sanirim kaynanamda kayinbabamda oyle

Doktorlar son ayda nemlendirmeyi öneriyor hep arkadaşlarıma öyle demişlerdi. Ben organik hindistan cevizi yağı aldım 7.haftadsn beri karnıma ve göğsüme duştan sonra sürüyorum. Şuan karnım da çatlaması ama ne olur bilmem. İnşallah göğsüm de yara olmaz

Kizlar bugun 32+2 oldum bebek 45 cm kilosu 2117 gram olmus.sizce nasil.sanki cok kilolu olmicak
Bence gayet iyi yani Eksik değil canım
30. Haftada genelde en az 1500 olması beklenir bebeğin. O hesaba göre bile gayet iyi kilosu.
33+3te 2200 idi bizim :)

Kizlar bugun 32+2 oldum bebek 45 cm kilosu 2117 gram olmus.sizce nasil.sanki cok kilolu olmicak
Canım çok kilolu olmasını mı istiyorsun ?
Önünde daha bilimsel olarak 8 hafta var.
Haftada 250 gr alsa 4 kilonun üstüne çıkar.
Haftalar ilerledikçe kimi hafta 350-450gr arası alıcaklar

Valla cnm kendi evi orada duruyor Ankara'da orada kalacak.
Kızlar hayırlı kandillerrr... size bi sorum olacak!! Şimdi benim bebeğim 2 hafta önde gidiyor, 2 hafta önde mi doğacak demek? Önde gitmesinin bi manası var mı?
Hayırlı kandiller cnm benim.bebegimde iki hafta önde gidiyor erken doğum değil ama iri bebek ölüyor bende şeker çıktı diyet uyguluyorum kendim şuana kadar 8 kilo aldım şeker takibim yapılıyor.

Kızlar hayırlı kandillerrr... size bi sorum olacak!! Şimdi benim bebeğim 2 hafta önde gidiyor, 2 hafta önde mi doğacak demek? Önde gitmesinin bi manası var mı?
Ayyyyy Allah korusun yazım hatasından dolayı ne çıkmış iri bebek oluyor diye yazmıştım saçma sapan bişey çıkmış.

Canım şimdiden krem sır yada zeytinyağı. Bide ilkinde tecrübesiz dik başını tek veriyorduk ama artık ağzına kahve rengi olan tarafı kavrayacak şekilde verecez

Bu kasılma işte kuzu idrara çıkma isteği de varsa. Bebek değil yani.

Kızlar amazondan bu küçük şişeleri ve kutuları sipariş verdim. Aldığım o bebek bakım ürünleri hepsi büyük boy olduğu için dışarı çıkınca alt değiştirme suyu kremi vs nereye koyacağım diye düşünüyordum çünkü ıslak mendile karşıyım bende bunu buldum onları doldurup dışarı gezmeye gittiğimizde çantama koyarım böylece alışkanlıkları değişmez :)

Eklentiler

• FAF3969B-7D85-49A4-8568-CE1BD0C732BC.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 41
Hadi ya inşallah bedeni hazırlasın da erkenden bir şey olmasın.

Yok canım sık değilse birşey olmaz bu haftalarda çok normal artık ama sırt üstü pozisyon kasılmayı tetikler haberin olsun :)

Yok canım sık değilse birşey olmaz bu haftalarda çok normal artık ama sırt üstü pozisyon kasılmayı tetikler haberin olsun :)
Çok sık değil canım. Sırt üstü yatmıyorum hiç ya sağa ya sola. Toplandığı zaman çektim fotoğrafı göstermek için.ayaktayken toplanıyor bazen de ortada karnım bilgiğin piramit gibi komik oluyor. Sırt üstü yatınca toplardamardaki kan akışı yavaşlıyormuş. Bir video izlemiştim. Belkide ondan tetiklşyordur

Günaydın kızlar
Dün sabah bir girdim sonra hiç bakamadım
Üç gündür midem bulanıyordu
Dün kahvaltı yaparken bir anda çıkarmaya başladım
Mutfaktaydık, mutfağın çöpüne zor yetiştim eşime de rezil oldum

Sonra tabi akşama kadar toparlanamadım
Sürekli dilim uyuştu nedense
Bir de hep uykum geldi gözlerimi açamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…