2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Bence iyi benim 32+2 de 1670 gr su boyu da 10 gün geriden geliyor

Ben de en son geçen hafta gittim 33+1di
Kilosu 1880 gr çıktı, doktor biraz az, alt sınıra yakın dedi
Bel çevresi ve bacak boyu 31+4 haftayla uyumlu çıktı çok üzüldüm
Bizim için önemli olan bel çevresi dedi

Haftaya kontrolüm var bakalım büyümüş mü olacak yoksa hala geriden mi geliyor olacak

Canım İnan elimden geldiğince dikkat ediyorum ama artık sürekli bir şeyler yemekten midem bulanmaya başladı
Sabahları iki tane haşlanmış yumurta, bal, ceviz, tahin pekmez, kaşar yiyorum
Gün içinde ceviz kuru üzüm yiyorum
Günde en az bir tane muz yiyorum
Sabah uyandığımda bir kaşık pekmez içiyorum

Her gün ballı tarçınlı süt içiyorum ama marketten alınan kutu sütlerden. Kardeşim de onların hiç yararı yok boşuna içiyorsun dedi
Ha bir de köy sütüyle kendim yaptığım yoğurttan yiyorum her gün ama artık yoğurdu yerken kusacak gibi oluyorum

Günaydınlar kızlar. Kadınlar günümüz kutlu olsun. Şuan yatakta sol tarafima fitik girmiş kalkamıyorum. Bide bebiş kendini sağ tarafima sıkıştırıyor resmen organlarıma belime doğru gidiyor ve sertcene nefes alamıyorum. Sizde de oluyormu. Bide gerçekten bildirim gelmiyor sayfalara baka baka durumları anlıyorum

Pamukla temizleme kafamı karıştırdı bildiğimiz pamuk mu. Eğer oysa güzel temizlenir mi ki ugrasmali olur kes islat

şimdi nasılsın peki canım ?

Pamukla temizleme kafamı karıştırdı bildiğimiz pamuk mu. Eğer oysa güzel temizlenir mi ki ugrasmali olur kes islat

canım kesmeyecek ki. bebek temizleme pamuğu diye arattır çıkar. çok pratik. özellikle kız çocuğu olacak anneler mutlaka ilk 1 ay bunu kullanın ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız. ben bi kaba ılık su koyuyordum. pamuğu hafif ıslatıp ( üşümesin diye) siliyordum çiş kaka farketmez. kızım olduğu için temizleyene kadar neler çektim illa ki içine kaçıyordu. .ilk zamanlar değil ama o zaman zaten anında değiştiriyorsun bezi de, ilerleyen zamanlarda zor oluyor gerçekten. açmıyorlar bi de kasıyorlar bacaklarını, sonra da tabii iyi temizlenmeyince enfeksiyon olunuyor.

sağık canım senin de günün kutlu olsun. peki gösterdin mi sonucu. lökosit o civarda ise enfeksiyon vardır.
Günaydın çıtır hatunlar
Kadınlar günümüz kutlu olsun

sağol canım senin de günün kutlu olsun

Bir pamukçu daha ayyy pamuğun rahatlığını sağlıklı oluşunu bir anlasalar keşke herkes ıslak mendil kullanıyor çok kızıyorum

Bu kasılma işte kuzu idrara çıkma isteği de varsa. Bebek değil yani.
Ona kasilma mi deniyor yav benim çok oluyor karnım semsert oluyor canım acıyor kaskatı kesiliyor dün eşim bile dedi bu ne böyle diye dokunsan taş gibi. Gün içinde çok kere oluyor endişelenmeli miyim acaba bilemedim

Valla canım ben de çok çektim emzirmeyi birakacaktim artık o noktalara gelmistim. Gümüş kapak aldım onu kullanıyorum evde şimdi, arada da göğüs ucu kremi sürüyorum doktor sürmeye başladı dedi çünkü

Şimdilik iyi gibiyim ama halsizlik var
İştahım hiç yok son günlerde, aç kalmamak için zorla yiyorum

Bu arada pamuk konusunda katılıyorum canım
Ben de pamukla temizlemeyi düşünüyorum
Yeğenim nerdeyse bir yaşına gelene kadar ıslak mendil kullanmadık

Dediğin gibi kapaklı bir kapta ılık su bulunduruyorduk, onda ıslatıp öyle temizliyorduk altını

Bir de canım senim kızında bebekken vajinada yapışıklık oldu mu
Kız bebeklerini iyi temizlemeyince yapışıklık oluyormuş, yeğenimde olmuştu bebekken, önce krem verdiler açılmazsa operasyon gerekli dediler ama verdikleri krem kortizonlu kremdi kardeşim kullanmadı
Sürekli ılık suyla silerek açtı

Günaydın hamiş ve emektar annişler
Günümüz kutlu, mutlu olsun...
ıslak mendil ben de aldım ama dışarısı için çok zorda kalırsam falan diye her ihtimale karşı bulundurucam yanımda. Asıl pamuk kullanmayı düşünüyorum ben de. BellaCiao nun dediği şişeler de watsons da fln seyahat kiti olarak satılıyor. Onlardan temin edilebilir

Bu altılı paketten eltim almış bana
Onun çocuğu var, bebekken bundan kullanmış çok pratik oluyor dedi canım
Ben bir paketini de hastane çantama koydum

Geçmiş olsun canım
Bende de lökosit hep yüksek çıkıyor 90larda hatta bazen daha da yüksek
İdrar kültüründe üreme çıkmayınca doktor çok önemsemedi
Sen de kültür yaptır üreme var mı bakılsın

Kültürde üreme çıkarsa enfeksiyon var demekmiş ve o Bebek için sıkıntılı erken Doğum riski oluşturur dedi

Benim her tahlilde eritrosit lökosit epitel hepsi yüksek çıkıyor

Geçmiş olsun canım ya ne oldu ki acaba öyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…