- 26 Eylül 2014
- 4.536
- 9.919
- 358
Bence iyi benim 32+2 de 1670 gr su boyu da 10 gün geriden geliyor
Kuzum çok teşekkür ederimsabahları kahvaltıda mutlaka 1 bardak süt, 2 adet haşlanmış yumurta, kaşar peyniri ye bal da tavsiye ederim,ara öğünde muz ye 1 avuç ceviz, akşam yine yatmadan 1 bardak süt ( ben günlük pastorize sütlerden içiyorum) bu şekilde faydasını gördüm canım ( et balık bakliyat bunlar da bir öğününde mutlaka olsun)
Bu şekilde devam et bebiş kilo alacak merak etme
Hayırlı kandiller canımgüzel haberlerle gel inşallah
A April wind kuzum sende güzel haberlerle gel ve hep gül
Pamukla temizleme kafamı karıştırdı bildiğimiz pamuk mu. Eğer oysa güzel temizlenir mi ki ugrasmali olur kes islatKızlar amazondan bu küçük şişeleri ve kutuları sipariş verdim. Aldığım o bebek bakım ürünleri hepsi büyük boy olduğu için dışarı çıkınca alt değiştirme suyu kremi vs nereye koyacağım diye düşünüyordum çünkü ıslak mendile karşıyım bende bunu buldum onları doldurup dışarı gezmeye gittiğimizde çantama koyarım böylece alışkanlıkları değişmez :)
O saatlerde bende ayaktaydım zor uyuttum kendimiUykum hiç yokherkea uyudu sanırım bir ben kaldım
Günaydın kızlar
Dün sabah bir girdim sonra hiç bakamadım
Üç gündür midem bulanıyordu
Dün kahvaltı yaparken bir anda çıkarmaya başladım
Mutfaktaydık, mutfağın çöpüne zor yetiştim eşime de rezil oldum
Sonra tabi akşama kadar toparlanamadım
Sürekli dilim uyuştu nedense
Bir de hep uykum geldi gözlerimi açamadım
Pamukla temizleme kafamı karıştırdı bildiğimiz pamuk mu. Eğer oysa güzel temizlenir mi ki ugrasmali olur kes islat
Günaydın kızlar hayırlı cumalarkadınlar günümüz kutlu olsun
Dün asm de kan idrar tahlili yaptırdım. Lökositler falan çok yüksek çıkmış max olması gereken 5 ken bende 47-50 civarında.
Yarın kontrolüm var. Güzel haberler alırım inşallah.
Günaydın çıtır hatunlar
Kadınlar günümüz kutlu olsun
Bir pamukçu daha ayyy pamuğun rahatlığını sağlıklı oluşunu bir anlasalar keşke herkes ıslak mendil kullanıyor çok kızıyorumşimdi nasılsın peki canım ?
canım kesmeyecek ki. bebek temizleme pamuğu diye arattır çıkar. çok pratik. özellikle kız çocuğu olacak anneler mutlaka ilk 1 ay bunu kullanın ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız. ben bi kaba ılık su koyuyordum. pamuğu hafif ıslatıp ( üşümesin diye) siliyordum çiş kaka farketmez. kızım olduğu için temizleyene kadar neler çektim illa ki içine kaçıyordu. .ilk zamanlar değil ama o zaman zaten anında değiştiriyorsun bezi de, ilerleyen zamanlarda zor oluyor gerçekten. açmıyorlar bi de kasıyorlar bacaklarını, sonra da tabii iyi temizlenmeyince enfeksiyon olunuyor.
Ona kasilma mi deniyor yav benim çok oluyor karnım semsert oluyor canım acıyor kaskatı kesiliyor dün eşim bile dedi bu ne böyle diye dokunsan taş gibi. Gün içinde çok kere oluyor endişelenmeli miyim acaba bilemedimBu kasılma işte kuzu idrara çıkma isteği de varsa. Bebek değil yani.
Valla canım ben de çok çektim emzirmeyi birakacaktim artık o noktalara gelmistim. Gümüş kapak aldım onu kullanıyorum evde şimdi, arada da göğüs ucu kremi sürüyorum doktor sürmeye başladı dedi çünküMerhaba kızlar göğüs ucu için bir şey yapan var mı aranızda ? İlk Doğum sonrası göğüs ucu yarasından çok çektim , ağlaya ağlaya emzirdim hep kızımı , bunda da öyle olsun istemiyorum, ama şimdiden süt geliyor ve kuruluk oluştuğunu farkediyorum.
şimdi nasılsın peki canım ?
canım kesmeyecek ki. bebek temizleme pamuğu diye arattır çıkar. çok pratik. özellikle kız çocuğu olacak anneler mutlaka ilk 1 ay bunu kullanın ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız. ben bi kaba ılık su koyuyordum. pamuğu hafif ıslatıp ( üşümesin diye) siliyordum çiş kaka farketmez. kızım olduğu için temizleyene kadar neler çektim illa ki içine kaçıyordu. .ilk zamanlar değil ama o zaman zaten anında değiştiriyorsun bezi de, ilerleyen zamanlarda zor oluyor gerçekten. açmıyorlar bi de kasıyorlar bacaklarını, sonra da tabii iyi temizlenmeyince enfeksiyon olunuyor.
sağık canım senin de günün kutlu olsun. peki gösterdin mi sonucu. lökosit o civarda ise enfeksiyon vardır.
sağol canım senin de günün kutlu olsun
Pamukla temizleme kafamı karıştırdı bildiğimiz pamuk mu. Eğer oysa güzel temizlenir mi ki ugrasmali olur kes islat
Günaydın kızlar hayırlı cumalarkadınlar günümüz kutlu olsun
Dün asm de kan idrar tahlili yaptırdım. Lökositler falan çok yüksek çıkmış max olması gereken 5 ken bende 47-50 civarında.
Yarın kontrolüm var. Güzel haberler alırım inşallah.
Geçmiş olsun canım ya ne oldu ki acaba öyle.Günaydın kızlar
Dün sabah bir girdim sonra hiç bakamadım
Üç gündür midem bulanıyordu
Dün kahvaltı yaparken bir anda çıkarmaya başladım
Mutfaktaydık, mutfağın çöpüne zor yetiştim eşime de rezil oldum
Sonra tabi akşama kadar toparlanamadım
Sürekli dilim uyuştu nedense
Bir de hep uykum geldi gözlerimi açamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?