- 26 Eylül 2014
- 4.536
- 9.919
- 358
Canim mutlaka evde tansiyon takibi yap. Tansiyon aletin yok mu ? Yoksa al hemen. Ben eczaneden almistim. Gecmis olsun cnm ya
Rüyan hayırlara çıksın şu mübarek günlerde, bildiğim kadarıyla rüyanın anlamı çok güzel..
O pamuklara bende takıntı yaptım alsam mı almasam mı diye bilemedim.
Bende bir iki paket alayım bari.
Daha markasına karar verip ıslak mendil de almadım ben. Tavsiyen var mı canım?
Şöyle internette biraz baktım, alkol paraben vs olmayanlara..
Unibaby ya da sleepy diye düşündüm ama.
Canım torku a101 lerde var orada da satılıyordur inşallah, sen öğleden sonra hemen git ebenin yanına canım en azından tansiyonuna baksın yüksek çıkarsa acile gidersin
Sağol kuzum allah razı olsun
Tansiyon aletim yok
Öğleden sonra acile veya sağlık ocağına giderim diye düşündüm ama ben de panik yaptım bak şimdi
Pamukla temizleme kafamı karıştırdı bildiğimiz pamuk mu. Eğer oysa güzel temizlenir mi ki ugrasmali olur kes islat
Sağol kuzum allah razı olsun
Tansiyon aletim yok
Öğleden sonra acile veya sağlık ocağına giderim diye düşündüm ama ben de panik yaptım bak şimdi
kuzum gerilme korkutmak değil amacımız ama kustum deyince ihmal etmemek lazım belki de üşüttün basit bir şey ama en azından oradaki ebeye söylersin yönlendirir seniÖyle yapayım o zaman ben
İnşallah sadece üşütme veya taştır
Bebek daha çok küçük, evde her yer bir yerde
Benim eşyalarım hazır değil çok gerildim
panik yapma canım en iyisi sağlık ocağı. zaten kaydın var. tansiyonumu ben her gün evde ölçüyorum. artık tansiyon takibi çok önemli.
panik yapma canım en iyisi sağlık ocağı. zaten kaydın var. tansiyonumu ben her gün evde ölçüyorum. artık tansiyon takibi çok önemli.
kuzum gerilme korkutmak değil amacımız ama kustum deyince ihmal etmemek lazım belki de üşüttün basit bir şey ama en azından oradaki ebeye söylersin yönlendirir seni
Aynen canim hatta dun aksam esimle keyifli keyifli oturuyoruz. Ne bir yerimde agri var nede bulantim vardi. Bir tansiyonumu olceyim dedim 15/9 ciktiTabi hemen telaslandik. Bes dk sonra esim kendi tansiyonunu olctu. Acaba makina mi bozuk diye onunki 12/7 cikti. Doktor 16/10 yuksek kabul ediyoruz demisti o yuzden doktora da gitmedik hemen esim limon suyu sikti onu ictim sonra 13/9 a dustu. Ben gunde uc kere olcuyorum kagida yaziyorum benim bebegimin gelisiminin geri kalmasinda tansiyonun da etkisi varmis ama malesef bir ilac vermediler
Canım bi yanlışlık olmasın 14/9 dan sonrası tehlikeli hamişlikte. 16/10 çok yüksek.Aynen canim hatta dun aksam esimle keyifli keyifli oturuyoruz. Ne bir yerimde agri var nede bulantim vardi. Bir tansiyonumu olceyim dedim 15/9 ciktiTabi hemen telaslandik. Bes dk sonra esim kendi tansiyonunu olctu. Acaba makina mi bozuk diye onunki 12/7 cikti. Doktor 16/10 yuksek kabul ediyoruz demisti o yuzden doktora da gitmedik hemen esim limon suyu sikti onu ictim sonra 13/9 a dustu. Ben gunde uc kere olcuyorum kagida yaziyorum benim bebegimin gelisiminin geri kalmasinda tansiyonun da etkisi varmis ama malesef bir ilac vermediler
O tansiyonla nasıl bayılmıyordun eskiden kuzuSenin çok yüksek çıkıyormuş canım ya
Ama nasıl ilaç vermediler garip
Benim en yüksek 12/10 olmuştu, onda da çok üzgün stresli olduğum bir zamandı.
Ben hamilelikten önce düşük tansiyonluydum
11bile bana yüksek gelirdi
Normal seyri 9/6 civarında olurdu
Şimdi 11 12 falan çıkıyor ama normal diyorlar
6 7 kere oluyor canim. Bilmiyorum ki ya tuhaf oldum şimdiLusi evet canım onlar kasılma dediğin günde kaç kere oluyor ? Dikkat etmek lazım ama haftan baya ilerde senin sanırım o yüzden normal olduğunu düşünüyorum
Evet canım doğum öncesi başlayın diyordu ben abarttim erkenden koyuyorum zararı olmaz daGümüş kapağı şimdiden mi başladınız koymaya
Nst de birşey çıkıyor mu ki.6 7 kere oluyor canim. Bilmiyorum ki ya tuhaf oldum şimdi
Canım bi yanlışlık olmasın 14/9 dan sonrası tehlikeli hamişlikte. 16/10 çok yüksek.
Niye ilaç vermedi acaba ilginç.
Çok rahat 3.500ü bulur canımYok canim orta kiloda olsa yeter.3.500 gibi.ben en fazla 250 aliyolar saniyordum haftada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?