• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Ejehe güldürdün beni kuzu.
Benim oğlan da hala başı bi rahim ağzına doğru geliyor bi sağda bi solda kesinlikle rahat durmuyor 😂
Nst ayarlarken bile hemşireler cinnet geçiriyor ayarlayana kadar bi oraya kaçıyor bi buraya. Ama daha erken ya sanki kuzu ben olsam gün almazdım seni bilemem ama sezeryan bile olsa kendi sancımla gitmek çok isterdim. Minikler geleceği vakti kendi seçsin bence❤
Gül canım hep gül ❤
Başını ortalasa kız zaten kanala girmesi gerek.
Onuda doğumdan 2-4 hafta önce yapıyorlarmış :))
Erkenden başını sokmasın dursun bir sağda bir solda :KK49:
Kuzu bugün 35+0 olduk çok şükür :nazar:
Bir sonraki kontrolü 10 gün sonraya verdi,belki bir kaçgün eşimin gün yoğunluğuna göre biz atarız.
O zamanada aşşa yukarı 36 sonu 37 olmuş oluruz diye düşünüyorum.
O yüzden gün vercekse uygun tarih aralığına gelmiş oluyoruz diye düşünüyorum :KK51:
Belkide sezeryan günü beklerken kendi sancımla acil sezeryana girerim kim bilir 🤗
Iyi cok şükür canim.bak sen cadiya ters dönmüş demekki.tekrar doner bence.aradaki fark artmiyorsa hic sorun degil
Çol şükür canım bugünümüze.
Dönme ihtimali her daim var ama ilerleyen haftalarda baya zor,en hayırlı doğum hakkımızda hangisiyse o olsun.
Geçen seferki kontrolde fark biraz kapanmıştı,biraz dikkat edemedim yediğime içtiğimi 2 hafta olmuş yine.
Ama doktor iki büklüm duruyor pozisyonuylada alakalı dedi o yüzden çok takmıyorum

Kızlar pammmmmukk kızımla biz geldiiik :KK200:
Kontrolümüz vardı bugün,aradaki farkımız geriliğimiz devam ediyor ama çok şükür herşeyimiz yolunda :nazar::KK36:

Millet gider Mersine biz gidiyoruz kızımla tersine :KK70:
Başından beri baş aşşa duran kızcem makat gelişe dönmüş :KK49:
Bir sonraki kontrole kadar dönmezse doktor amcamız sezeryan günümüzü vercek :KK17::anne::KK36:
Hadi gözünaydın.. :) Geriliği boşver canım, sağlıklı olduktan sonra 2 hafta ileri-geri olması önemli değil.
😁 nasıl becerdi ki ters dönmeyi bak yaramaza ya. Belki döner yine. Bir sonraki kontrolün ne zaman canım? Sıklaştırdı mı artık. benimde haftaya perşembe belli olacak normal ya da sezeryan olup olmayacağım. :(

Çok şükür herşey yolundaymış kuzum 🙏🏼
Hayırlısıyla miniklerimize kavuşalım da kuzumm doğum şekli hiç önemli değil 🤩🤩.
Çok şükür canım Allah razı olsun :KK36:
Aynen kuzum bir şekilde doğacaklar çünkü yeterki sağ salim sağlıkla gelsinler :nazar::KK36::KK200:

Gül canım hep gül ❤
Bir sonraki kontrolü 10 gün sonraya verdi,belki bir kaçgün eşimin gün yoğunluğuna göre biz atarız.
O yüzden gün vercekse uygun tarih aralığına gelmiş oluyoruz diye düşünüyorum :KK51:
Belkide sezeryan günü beklerken kendi sancımla acil sezeryana girerim kim bilir 🤗

Dönme ihtimali her daim var ama ilerleyen haftalarda baya zor,en hayırlı doğum hakkımızda hangisiyse o olsun.
Geçen seferki kontrolde fark biraz kapanmıştı,biraz dikkat edemedim yediğime içtiğimi 2 hafta olmuş yine.
Ama doktor iki büklüm duruyor pozisyonuylada alakalı dedi o yüzden çok takmıyorum
Biliyorum kuzu senin haftanı bizde 34+0 olduk bir haftayla takip ediyoruz sizi :nazar:
Hayırlısı olsun kuzum önce sağlık gerisi hiç önemli değil💙
Hem daha vakit var.
Şimdi aklıma geldi çatı muayenesi yaptı ya acaba normal Doğuma uygun muydum o telaşla sormayı bile unuttum 😂

Hadi gözünaydın.. :) Geriliği boşver canım, sağlıklı olduktan sonra 2 hafta ileri-geri olması önemli değil.
😁 nasıl becerdi ki ters dönmeyi bak yaramaza ya. Belki döner yine. Bir sonraki kontrolün ne zaman canım? Sıklaştırdı mı artık. benimde haftaya perşembe belli olacak normal ya da sezeryan olup olmayacağım. :KK43:
Sağolasın kuzum doktorumuz bile gülüyo :)
Normalde ters olan bebeklerin bu haftalarda dönmesi gerek,sizde tam tersi olmuş diyo 😃
10 gün sonraya çağırdı canım duruma göre belki 2-3 gün biz ileri atabiliriz.
Hareketlerini takip et,bir azalma olursa gece gündüz hiç gark etmez hemen gel dedi.
Canım bence senin sezeryan olur senin kuzucuğun şimdiden maşallahı var tosuncuk olucak :nazar:

Gül canım hep gül ❤

Canim cok sukur sagligi yerinde olsun da hersey hallolur insallah cok sevindim iyi olmasina. Benimde geriden geliyordu biliyorsun seninki sadece kilo olarak mi geriden geliyormus yoksa ac, fl olcusu olarak mi ?

Dusundum de 35-36 da sezeryana alinacagim cok garip geliyor iki uc haftam kaldi heyecandan kalp krizi gecirmezsem iyidir :-) Kizim da sanki cikar beni dermiscesine donup duruyor karnimda

Biliyorum kuzu senin haftanı bizde 34+0 olduk bir haftayla takip ediyoruz sizi :nazar:
Hayırlısı olsun kuzum önce sağlık gerisi hiç önemli değil💙
Hem daha vakit var.
Şimdi aklıma geldi çatı muayenesi yaptı ya acaba normal Doğuma uygun muydum o telaşla sormayı bile unuttum 😂
5 haftamız var önümüzde daha ❤
Biz hazırlıkları tamamlayalımda kuzucukların gelesi tutar belli mi olur gııı 😆
Şimdi uygun dese canım doğumuna daha 6 hafta var olmuş oluyor,son haftalarda net belli olur gibime geliyor o_O

şimdi nasılsın peki canım ?

canım kesmeyecek ki. bebek temizleme pamuğu diye arattır çıkar. çok pratik. özellikle kız çocuğu olacak anneler mutlaka ilk 1 ay bunu kullanın ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız. ben bi kaba ılık su koyuyordum. pamuğu hafif ıslatıp ( üşümesin diye) siliyordum çiş kaka farketmez. kızım olduğu için temizleyene kadar neler çektim illa ki içine kaçıyordu. .ilk zamanlar değil ama o zaman zaten anında değiştiriyorsun bezi de, ilerleyen zamanlarda zor oluyor gerçekten. açmıyorlar bi de kasıyorlar bacaklarını, sonra da tabii iyi temizlenmeyince enfeksiyon olunuyor.

sağık canım senin de günün kutlu olsun. peki gösterdin mi sonucu. lökosit o civarda ise enfeksiyon vardır.

sağol canım senin de günün kutlu olsun
Ben kızım ilk doğduğunda hiç ıslak mendil yada pamuk kullanmadım. Hep lavabonun altında ılık suyla yıkadım. Havalar sıcaktı tabi :)

Kızlar biz dün akşam taburcu olduk çok şükür. Kanamanın nedenini bulamadılar ama çok şükür kanama da durdu. Ptesi rutin kontrolümüz var hoca orada detaylı ve hem abdominal hem vajinal usg bakacağım dedi inşallah bi sorun çıkmaz. Az önce annemlerin beşiği aldığı mağazadan aradılar beşiği getireceklermiş bi heyecanlandım kurulunca foto atarım 🥰😘

Aynen canim hatta dun aksam esimle keyifli keyifli oturuyoruz. Ne bir yerimde agri var nede bulantim vardi. Bir tansiyonumu olceyim dedim 15/9 cikti :KK43: Tabi hemen telaslandik. Bes dk sonra esim kendi tansiyonunu olctu. Acaba makina mi bozuk diye onunki 12/7 cikti. Doktor 16/10 yuksek kabul ediyoruz demisti o yuzden doktora da gitmedik hemen esim limon suyu sikti onu ictim sonra 13/9 a dustu. Ben gunde uc kere olcuyorum kagida yaziyorum benim bebegimin gelisiminin geri kalmasinda tansiyonun da etkisi varmis ama malesef bir ilac vermediler

dün de benim bi an otururken başım döndü. eşim hemen kalktı dur dedi. tansiyonumu ölçtü. 10/6 mesela bir iki rakam bile sallıyor insanı.

benim normalde 11/7 12/7 çıkar. geçen haftalarda da 11/7 12/6 çıkmıştı...

Canim cok sukur sagligi yerinde olsun da hersey hallolur insallah cok sevindim iyi olmasina. Benimde geriden geliyordu biliyorsun seninki sadece kilo olarak mi geriden geliyormus yoksa ac, fl olcusu olarak mi ?

Dusundum de 35-36 da sezeryana alinacagim cok garip geliyor iki uc haftam kaldi heyecandan kalp krizi gecirmezsem iyidir :-) Kizim da sanki cikar beni dermiscesine donup duruyor karnimda
Yeterki sağlık olsun canım gerisi dediğin gibi birşekilde olur gider.
Canım bizim ac 2 hafta geriden geliyor.
fl ve bpd 3-4 gün bazen geriden geliyor bazen öne geçiyor.
Fl ve bpdye belli olmuyor yani.
Bana bile bugün bir sonraki kontrolde belli olur diyince bir heyecan geldi ❤
Seni hiç düşünemedim şuanda :-)
Maşallah kuzuya hareketli olsun hareket berekettir ❤

Kızlar biz dün akşam taburcu olduk çok şükür. Kanamanın nedenini bulamadılar ama çok şükür kanama da durdu. Ptesi rutin kontrolümüz var hoca orada detaylı ve hem abdominal hem vajinal usg bakacağım dedi inşallah bi sorun çıkmaz. Az önce annemlerin beşiği aldığı mağazadan aradılar beşiği getireceklermiş bi heyecanlandım kurulunca foto atarım 🥰😘

Çok şükür 🙏🏼 taburcu olmana sevindim kuzum.
Gönder hazır olunca 🤩

Çok gelmiş geçmiş olsun canım.
Kanamanda durmuş hadi gözün aydın.
İğne ilaç birşey verdiler mi devam et diye
Beşiğinde kurulunca tüm hastane yorgunluğun geçip gider ❤

Şimdi uygun dese canım doğumuna daha 6 hafta var olmuş oluyor,son haftalarda net belli olur gibime geliyor o_O

Aynen az kaldı ya ama alınacak o kadar çok şey vardı ki asla yetişmez diye düşünürdüm şimdi çok şüküt herşeyi hazır hiç bir eksiği yok o kadar güzel bir duygu ki 🙏🏼🥰😍.
Sonunda oğlumun kıyafetleri yıkandı ütülendi annem tarafından haftaya hastane çantamı hazırlayacağım inşallah 🍀

gözünaydın canım inşallah tekrar yaşamazsın.

melike222 melike222 canım senin de gözün aydın herşeyin yolunda olmasına sevindim.

Valla belli olmaz kuzu tetikte olmak laızm hazırlıklı olmak gerek😂
Doğru diyorsun canım aslında hatta diyorlar çatı muayenesi mümkün olduğunca geç yapılsın ki sonradan daha açılıyormuş o kemikler. Yinede merak işte😁

Alexander Mcqueen Alexander Mcqueen canım hadi geçmiş olsun sanada, gözün aydın🥰 Tekrarlamaz umarım bir daha.

2243304
Bunlarda bizim dünkü ölçümlerimiz 33+6 idik.
Fl ve ac geriden geliyor hala :)
Kafamız büyük olacak galiba ama 😂
Bu ölçümler değişiyor bizim o yüzden ben artık takılmıyorum.
Bazen aradaki fark 1 hafta çıkıyor ölçüme göre değişiyor büyük ihtimal.

A April wind Eki Görüntüle 2243304
Bunlarda bizim dünkü ölçümlerimiz 33+6 idik.
Fl ve ac geriden geliyor hala :)
Kafamız büyük olacak galiba ama 😂
Bu ölçümler değişiyor bizim o yüzden ben artık takılmıyorum.
Bazen aradaki fark 1 hafta çıkıyor ölçüme göre değişiyor büyük ihtimal.
[/QUOTE]

Canim uc dort gun yada bir hafta hic onem arz etmiyor icin rahat olsun :-) Ultrson cihazindan bile degisebilir

Back
X