• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Çok gelmiş geçmiş olsun canım.
Kanamanda durmuş hadi gözün aydın.
İğne ilaç birşey verdiler mi devam et diye
Beşiğinde kurulunca tüm hastane yorgunluğun geçip gider ❤
Teşekkür ederim canım İlaç sadece 3x1 progestan 100 mg verildi
gözünaydın canım inşallah tekrar yaşamazsın.

melike222 melike222 canım senin de gözün aydın herşeyin yolunda olmasına sevindim.
İnşallah canım
Valla belli olmaz kuzu tetikte olmak laızm hazırlıklı olmak gerek😂
Doğru diyorsun canım aslında hatta diyorlar çatı muayenesi mümkün olduğunca geç yapılsın ki sonradan daha açılıyormuş o kemikler. Yinede merak işte😁

Alexander Mcqueen Alexander Mcqueen canım hadi geçmiş olsun sanada, gözün aydın🥰 Tekrarlamaz umarım bir daha.
İnşallah canım

Kızlar biz dün akşam taburcu olduk çok şükür. Kanamanın nedenini bulamadılar ama çok şükür kanama da durdu. Ptesi rutin kontrolümüz var hoca orada detaylı ve hem abdominal hem vajinal usg bakacağım dedi inşallah bi sorun çıkmaz. Az önce annemlerin beşiği aldığı mağazadan aradılar beşiği getireceklermiş bi heyecanlandım kurulunca foto atarım 🥰😘
Geçmiş olsun canım. İnşallah bir daha sorun çıkmaz. Rabbim sağlık versin

Mini_mini Mini_mini öyle kuzum. Fl boyumuz en başından beri hep geriydi Zaten hiç problem olarak görmedim o yüzden. Ölçüme göre de fark böyle değişiyor işte..

Buda benim sali gunku olcumum. Yani 3 gun once. Ac olcumu 3 persentilin altindaymis bu yuzden yuksek riskli gebelige gonderdiler :-(

Eklentiler

• IMG_20190308_142543.webp
    IMG_20190308_142543.webp
    23 KB · Görüntüleme: 35
Eki Görüntüle 2243304
Bunlarda bizim dünkü ölçümlerimiz 33+6 idik.
Fl ve ac geriden geliyor hala :)
Kafamız büyük olacak galiba ama 😂
Bu ölçümler değişiyor bizim o yüzden ben artık takılmıyorum.
Bazen aradaki fark 1 hafta çıkıyor ölçüme göre değişiyor büyük ihtimal.
Canım usg cihazından çıkan kağıtta her ölçüm yanında +\-2 hafta 6 gün yazıyor demekki usg ölçümü neredeyse 3 hafta şaşıyor o yüzden hiç takılma

Buda benim sali gunku olcumum. Yani 3 gun once. Ac olcumu 3 persentilin altindaymis bu yuzden yuksek riskli gebelige gonderdiler :-(
Kuzu geriliğin sebebini neye bağlamışlardı?
Tansiyon vs mi acaba. Plesantada sorun yok demiştin yanlış hatırlamıyorsam bakılmıştı dimi dopplerle.
Canım usg cihazından çıkan kağıtta her ölçüm yanında +\-2 hafta 6 gün yazıyor demekki usg ölçümü neredeyse 3 hafta şaşıyor o yüzden hiç takılma
Yok kuzum örnek olsun diye attım.
Ölçümlerin aynı haftaya uymamasını takan arkadaşlarımız vardı sanki.
Bizimde hiçbiri haftaya tam uyumlu değil diye atayım dedim :) ya önden gidiyor ya geriden geliyor ve dediğin gibi ölçüme göre çok değişiyor.

Benim doktora ne desem her şey normal zaten..
Böbreklerimde taşlar var tabi canım olmaz mı :KK43:
Ben de taş mı oynattım acaba diye düşünüyorum
İki gündür yine alttan batmalar sancılar var
Sürekli halsizim
Bi kontrole git kuzum sen en azından için rahat etsin nedenini öğren.

melike222 melike222 kuzum gözün aydın senin de maşallah kuzucuğuna :nazar:

Kuzu geriliğin sebebini neye bağlamışlardı?
Tansiyon vs mi acaba. Plesantada sorun yok demiştin yanlış hatırlamıyorsam bakılmıştı dimi dopplerle.

Yok kuzum örnek olsun diye attım.
Ölçümlerin aynı haftaya uymamasını takan arkadaşlarımız vardı sanki.
Bizimde hiçbiri haftaya tam uyumlu değil diye atayım dedim :) ya önden gidiyor ya geriden geliyor ve dediğin gibi ölçüme göre çok değişiyor.

Canim benim gerilik 25 haftada basladi. Once bir iki gun sonra bir hafta derken su an uc haftayi buldu. Bircok seye bagliyorlar. Tansiyon olabilir diyorlar, vaza previa ve previa totalis yuzunden bebek beslenemiyor diyorlar, normalde kordon rahim agzinda olmazmis ve kordonun ustunde koruyucu tabaka olurmus benimki rahim agzindaymis ve koruyucu tabaka yokmus ustunde bu yuzden Allah korusun kordona en ufak darbe kordonda kanamaya ve bebegin tehlikeye girmesine sebep olabilirmis bu yuzden kordon tam islevini gormuyor olabilir dediler. Kimisi beslenme duzenin bozuk dedi halbuki cok saglikli besleniyorum yani kesin birsey soylemedi kimse. Gelisme geriligi var denildi sadece :-(

Canim benim gerilik 25 haftada basladi. Once bir iki gun sonra bir hafta derken su an uc haftayi buldu. Bircok seye bagliyorlar. Tansiyon olabilir diyorlar, vaza previa ve previa totalis yuzunden bebek beslenemiyor diyorlar, normalde kordon rahim agzinda olmazmis ve kordonun ustunde koruyucu tabaka olurmus benimki rahim agzindaymis ve koruyucu tabaka yokmus ustunde bu yuzden Allah korusun kordona en ufak darbe kordonda kanamaya ve bebegin tehlikeye girmesine sebep olabilirmis bu yuzden kordon tam islevini gormuyor olabilir dediler. Kimisi beslenme duzenin bozuk dedi halbuki cok saglikli besleniyorum yani kesin birsey soylemedi kimse. Gelisme geriligi var denildi sadece :-(
Anladım kuzum dikkatli olmakta fayda var :(
Umarım durmaz tamamen biraz daha gelişsin serpilsin kuzucuk🙏

Aynen az kaldı ya ama alınacak o kadar çok şey vardı ki asla yetişmez diye düşünürdüm şimdi çok şüküt herşeyi hazır hiç bir eksiği yok o kadar güzel bir duygu ki 🙏🏼🥰😍.
Sonunda oğlumun kıyafetleri yıkandı ütülendi annem tarafından haftaya hastane çantamı hazırlayacağım inşallah 🍀
İnsanın işk başta bir gözü korkuyor yetişirmi,nasıl olur,nasıl olucak bilinçsizlik stresi falan derken bir bakmışız sonra usta olmuşuz 😕
Ohh hadi gözün aydın tüm eksiklerini hallettin,iş Eren paşanın gelmesine kaldı desene ❤
Valla belli olmaz kuzu tetikte olmak laızm hazırlıklı olmak gerek😂
Doğru diyorsun canım aslında hatta diyorlar çatı muayenesi mümkün olduğunca geç yapılsın ki sonradan daha açılıyormuş o kemikler. Yinede merak işte😁

Alexander Mcqueen Alexander Mcqueen canım hadi geçmiş olsun sanada, gözün aydın🥰 Tekrarlamaz umarım bir daha.
Belli mi olur kız bu ponçiklere ❤
Begonyas bile sanki hissetmiş gibi kontrole gitmeden tüm kişisel temizliğini yapmıştı,çokta iyi yapmış hiç hesapta yokken acil sezeryana girdi.
Bizde bu merak olmasa zaten 😂
gözünaydın canım inşallah tekrar yaşamazsın.

melike222 melike222 canım senin de gözün aydın herşeyin yolunda olmasına sevindim.
Çok sağol canım Allah razı olsun ❤

Teşekkür ederim canım İlaç sadece 3x1 progestan 100 mg verildi

İnşallah canım

İnşallah canım
Fitil olarak mı canım ağızdan mı.
Fitil olarak daha çabuk etki ediyor bilgin olsun
Alt tarafımda çok baskı oluyor ya bazen. Ara sıra yürümekte zorlanıyorum hatta.
Diyelim ki kanala girdi bu Doğumun habercisi olur mu kızlar?
Herşeyi takar oldum ya. Çatı ağrım da oluyor zaten.
Canım kanala girdiğini midendeki baskı azalınca,rahat nefes alıp vermeye başlayınca anlarsın.
Kanala girince hemen doğumun olup olmucağı hiç belli olmaz kuzum.
Doğmadan 2-4 hafta önce veya son anda kanala girebiliyorlarmış.
Kanala girdikten sonra,rahim ağzının kısalması açıklığın oluşması lazım.
1-2 cm açıklıkla günlerce doğum bekleyenler var kuzum korkutma kendini

Alt tarafımda çok baskı oluyor ya bazen. Ara sıra yürümekte zorlanıyorum hatta.
Diyelim ki kanala girdi bu Doğumun habercisi olur mu kızlar?
Herşeyi takar oldum ya. Çatı ağrım da oluyor zaten.

canım o ağrı bende de var hele bugün iyi vurdu. zor duruyorum iş yerinde. kanala girdikten sonra genelde 2-4 hafta arası doğum olabilinir diyor ama kişiden kişiye değişir.

Fitil olarak mı canım ağızdan mı.
Fitil olarak daha çabuk etki ediyor bilgin olsun

Canım kanala girdiğini midendeki baskı azalınca,rahat nefes alıp vermeye başlayınca anlarsın.
Kanala girince hemen doğumun olup olmucağı hiç belli olmaz kuzum.
Doğmadan 2-4 hafta önce veya son anda kanala girebiliyorlarmış.
Kanala girdikten sonra,rahim ağzının kısalması açıklığın oluşması lazım.
1-2 cm açıklıkla günlerce doğum bekleyenler var kuzum korkutma kendini
canım o ağrı bende de var hele bugün iyi vurdu. zor duruyorum iş yerinde. kanala girdikten sonra genelde 2-4 hafta arası doğum olabilinir diyor ama kişiden kişiye değişir.
Teşekkür ederim kızlar bakalım kanala girmemiştir gerçi ama ağrılar olunca aklıma neler neler geliyor.

Back
X