Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ehehe yazık yaEvet canım seninle aynı gidiyoruzArtık 9. Ayımıza girdik çıksın biraz eşime göre hala küçük ama napalım idare edicez artık gelip gidip karnın küçük diyor hele o nst sırasındaki kadınları görünce şok oldu garibim
![]()
Benim de öyle tan simitlerin olduğu yer minik minik kızardı 1 aydır falanKızlar benim karnımın yanları kıp kırmızı çatlaklarla dolubir tek bende mi var acaba ya
![]()
Yarın kontrolüm tatlım. Zaten sızlama giriyor son günlerde belli enfeksiyon olduğusağık canım senin de günün kutlu olsun. peki gösterdin mi sonucu. lökosit o civarda ise enfeksiyon vardır.
Bu da bizim beşiğimiz yıkadım her şeyini kurudu sirkeli suyla sildim havalandırıyorum![]()
Evet beni gören de sanki heran doguracam sanıyor baya aşağıda karnım. Bide sırtında kasılmalar aşağıda ağrılar bunlar sizdede oluyormu. Gerçekten sanki heran doğuracakmışım gibi geliyorYarın kuzum, biliyoruz unuttuğunu uyuyakalmalar falan
Yok kız daha ne olcak göbüş normal işteseninki de benimki gibi biraz aşağıda duruyor ama aşağıda taşıyoruz herhalde mide kısmı boş
![]()
Maşallaaahhh göbüşüne
Sorun bende değil yani rahatladımMaşallaaahhh göbüşünedoğru diyon resimde hep minicik görünüyor yaaa
![]()
Kuveti aldin mi.buraya iki tane getirmisler birini aldim hemen.burada acayip sicakKızlar hava mis gibi burada kısa kolla gez o derecebende biraz yürüdüm ama gerçekten yürüyemediğimi fark ettim bi de sıcak bunalttı beni iyi ki yaz hamişleri değiliz. Bime de uğradım küvetten vardı 1 adet tekstil ürünlerini beğenmedim oyun minderi de kalmamıştı biberon vardı ama markasını hiç duymadım
Eheh maşallah canım sizede.Bu da benim 34 haftalık gobusum... 1 hafta onceki![]()
Eheh maşallah canım sizede.
Sizin cinsiyet neydi kız mıydı![]()
Yüzde elli hakkım vardı tutturamadım onuda :)Erkek canimm![]()
Maşallaahhh
MaşallaahhhBuda biz teyzeleri.hamilelik korsesi kullanıyorum ben onunda resmini atayım dedim![]()
Yüzde elli hakkım vardı tutturamadım onuda :)
Senin minikte yukrda duruyor kuzum ondan sordum![]()
Doğrudur kuzum yanıltıcı olabiliyor resimlerBu hafta biraz indi gibi gelior bana da canım , zaten baş asagiymis kanala çok yakın kafası minigimin,bugun kontrolde öyle dedi doktor![]()