• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Bu da bizim beşiğimiz yıkadım her şeyini kurudu sirkeli suyla sildim havalandırıyorum:KK200:
Fındık kızın güle güle yatsın kuzum içinde :)
Çok ağlamasın mışıl mışıl uyusun :anne:
Buda biz teyzeleri.hamilelik korsesi kullanıyorum ben onunda resmini atayım dedim:KK15:

sizden sakladım ikiz olacak benim yani 102 kg yum olsun o kadar şişliğim :KK70:

Eki Görüntüle 2243389
Maşalkah kızlar göbüşlerinizede bebişlerinizede :nazar:
Benim göbükte aldı başını gidiyor yerden kalkarken falan eşim elimi tutuyor bide dalga geçiyo üstüne pek hoşuma gidiyor :rolleyes:
Ailecek psikopatız heralde :deli:

Bu da benim 34 haftalık gobusum... 1 hafta onceki :KK200::KK15::anneadayı:
Maşallah göbüşede içindeki bebişede :nazar::KK200:
Şimdi galeriye baktım da bunu da eşim hastanede çekmişti. Asıl göbüş bu yani çok ilginç 😂 Bu arada göbüşle derdim yok denk gelince atayım dedim bir de o kadar minik gözükmesi garibime gitti. Gerçekten bana devasa geliyor alışkın olmadığım için galiba😂
Eki Görüntüle 2243405
Vayy birde hastane hatırası 👍
Burda daha büyük çıkmış sanki göbüş,katraja popo girmediğinden heralde 😂

O kadar inceleme kız tövbe 🤣🤣
O değilde yorum yapıp karşılaştıracağına kaldır totişi bi resim at bakıyım sende :KK49::ıslık:
Yavriii göze yasak mı var 😂😂😂
Fotoğraf şorda durakoysun bi oturduğum yerden kalksam ilk işim wcye gitmek ona bile üşeniyom :KK70:

Kolay gelsin canım bizimkilerde bu hafta başlar artık :)
Bana yatış totoyu zor kaldırıyorum :KK53:
Baya büyük süpriz oldu bugün bize :deli:
3-4 gün önce çok sarsıçı hareket etti meğer dönüyormuş sıpa,bende sırtını doğum pozisyonu olarak sola verdi kanala gidiyo heralde diye seviniyodum taa ki doktora gidene kadar :skandal::rolleyes:
Doktor bile gülüyo bugün normalde ters olanlar bu haftalarda döner sizde tam tersi olmuş diyo :KK70:
Seninde durum aynı çıkarsa hiç şaşırmam 😂

Tahmin etmesi zor değil canım çok güçtür Allah kolaylık versin doğunca bol bol ye canının çektiklerini ❤
Sağol canım, bizimki daha temizlenir kuzum yarın misafir gelecek ya onun temizliği bu :işsiz: Halıları falan yıkamaya vericez sonra tekrar büyük temizlik :KK53:
Bana döndü gibi geliyor benimki kuzum ama annem de hala yan duruyor gibi üstü boş karnının enine duruyor dedi :KK48: yarın belli olacak bakalım :halay:

Gııı totoyu nee ettin formulü söylede bende uyguluyayım :KK49::nazar::KK200:

Hamilelikten hepimizin durumu inanki aynı canım.
Yapanımız olsa bile bizim gibi dört dörtlük değil o bile göze batıyor.
Az kaldı canım şükredip sabretmekten başka yapıcak birşeyimiz yok❤
Bir bakmışsın kuzun doğmuş buhünleri unutmuşsunuz :anne:
Söylemesi ayıp benim totodan 5 kisilik toto çıkar heralde .Berbat bi durum :skandal:

Sağlıklı güzel günlerde kullanmak nasip olsun canım ❤
Teşekkür ederiz canım ☺️
Bu ilacı kuzum tüp bebek aşılama dahil birçok defa verdiler.
İlk defa oral kullanıldığını duydum 🤔
Yan etkileri vajinalde pek çıkmıyor diye genelde vajinal kullanılıyor ama asıl oral üretilmiş bi ilaç canım
Güle güle kullanın canım. Çok güzelmiş :))
Teşekkür ederiz canım ☺️

Sağlıklı güzel günlerde kullanmak nasip olsun canım ❤

Çok sağol teşekkür ederiz teyzesi :KK15:
Çok şükür kilo alımı devam ediyor canım
Doktorumuz her kontrolde özellikle belirtiyor.
Kilo alımı durur,kan akımı bozulur,suyu azalırsa acil alırım diye.
Gerilik olayını duyduğumuzda kızım tam 745grdı dünya başıma yıkılmıştı hemen alıcak diye.
Allaha çok şükür bugünlere gelmek nasip oldu :nazar::KK200:
Bilimsel bir makalede okumuştum bebekler boylarının genin babadan,kilolarınınkini anneden alırlarmış.
Bizde eşimle ne çok uzunuz ne çok kilolu :KK48:
Benim kızın öyle dönme huyu yoktu nasıl becerdi çözemedim :)
Seninki son gidişinde makat gelişmiydi canım

Bu ilacı kuzum tüp bebek aşılama dahil birçok defa verdiler.
İlk defa oral kullanıldığını duydum 🤔
Kızzz kocccaman maşallah size :nazar:
Kilo olarakta aynı gidiyoduk benim popo niye çıktıki :ıslık::rapci:

Teşekkürler canım hadi senden de bi foto bekliyoruz LoveAndMarriage LoveAndMarriage BellaCiao BellaCiao Kemence Kemence sizden de kızlar :KK45:
Kuzum bu dönemlerde dönme olayı belli olmuyormuş başaşağı duran bebek bile 39. Haftada dönebilirmiş o yüzden bence şimdi hiç odaklanmayalım o noktaya ben hep hayırlısını diliyorum allahtan benim kız en son baş aşağıydı ama belli olmaz dedim ya her şey yolunda gitsin de önemli değil artık kuzum:anneadayı:

Back
X