Ben hamilelikten öncede gidiyordum sonrasında da devam ettim canım ağdaya. Şuana kadar bi sorunla karşılaşmadım bu yüzden ama senin durumun daha farklı doktoruna danış yine de istersen.Olabilirsin tabi cnm...aynı benimde öyle bacaklarda o kadar yokta..düşün sezeryan dikisimde bile var orayı hiç göremiyorum kızım sürekli karnımı açip oynamasıni izliyor anne burda kıl var dedi aynayla bir baktım hakikaten resmen sezeryan dikisinde sıralanmışlar agdayla alsam acaba birsey olirmu ki tam da plesanta orDaya korkuyorum.
Ah bu doktorlar ya en basit soruyu bile soramayacaksakKız dr beni gelmesin diye bakıyor resmen çocuğun kilosunu sordum sert bir şekilde haftasıyla uyumlu dedi...sorduguma soracağıma pişman etti agdayi sorarsam heralde odadan kovalar.ama agdaciya gidecem orayi da aldiririm inş erken gelmez şimdi aldirirsam sanki cikacakmis gibi geliyor bakım yarın bir gidim de dr.
Hadi bakalım kuzu sende güzel haberlerle gel inşallah git gör minişini :)Günaydın kızlar
Bugün kızımı görmeye gidicez annem kayınvalidem ben bakalım yüzünü göstericek mi kuzum hem çalışır ya da çalışamaz raporu alicam. Doktor izin verirse çalışır alıp sonraya eklemek istiyorum. Bugün alttan bakıcak ona göre karar vericem dedi.
Cnm benim sürekli var altımda ağrı, aylardan beri. Ağrılardan ben bağırıyorum.günaydın kızlar. sayfa sayfa alıntılayayım dedim.
o dediğiniz ben de 1 haftadır var. benimki de böyle karıncalanma ağrı şeklinde ama kısa sürüyor. ve belli bi süre oturunca oluyor ya da yatakta dönerken sağa sola. sizinkilerle aynı belirtiler.
Canım ben bunu evlendiğim günden beri söylüyorum.Ben 7 ayliktim. Anne 3 tane cocuk yapacam. Diyirdun. Dogum yaptim. Tövbe dedim. 5 yil bitti öyle cesaretlendim ama inan eskisi gibi degil.bunye kaldirmiyor artik bakabildigin kadar dusunmek lazim
Amin canım inşallah inşallah cümlemiz için hayırlısı neyse o olsun.Bende gecenlerde olmust gecti.doktoruma sordum istedigimiz bir agri degil dedi.suyu az icmistim sanirim ona bağlıyorum
Canim senin icin ne hayirliysa o olsun.bende tam tersine normalden korkuyorum.suan devlette sezaryan cok zor durumlarda yapılıyormuş doktorlar soruşturma geçiyorlarmış.ozelde de artik direk sezaryan demiyorlar. Benim doktorum bile sonuna kadar normal dedi
Hakkımızda hayirlisi olsun eger erken dogmasi bile daha hayirliysa oyle olsun.annelerde olmasa ne yapacaz
Canim nete hic bakma neler yazıyor.gebelikte olan bir durum.karaciger yaglanmasida enzimleri yukseltiyor
Ay 36 ya girdim bugün itibariyle ama dr 35 sayıyor galiba
Hakikaten çıtırmışsın canım Allah gönlüne göre versin26 yaşındayım canım çıtırım daha
depend külot çok iyi anacım büyük buluş külot gibi giyiyosun sonra yandan yırtıp çıkarıyosun. kanaması az olan var çok olan var duruma göre aldırırsın eşine olmadı
Bizim hem temizlik duruyor hem kızımın kıyafetlerini yıkamadık daha kuzumKizlar temizlige basladiniz mi.sizce ne zaman yapilmali temizlik.benim 7 haftam var erken mi acaba
Erken gibi ama çokta ağırlaşmamak lazım sanki. Yardımcı olacak birileri var mı temizlikte?Kizlar temizlige basladiniz mi.sizce ne zaman yapilmali temizlik.benim 7 haftam var erken mi acaba
Bence medium al kuzu çokta büyük olmasınCanim bende siparis verecegim depeendde ama kac beden verecegimi bilemedim. 56 kiloyum sence kac beden siparis vermeliyim ?
Cnm benim Allah razı olsun.
Sorma doktorumda sakin duruyor belli etmiyor bana geçen gün anladım.
Allahtan doğumumu kabul etti ve bırakmıyor beni.
İnşallah cnm.
Bende hep dua ediyorum grubumuzdaki herkese.
İnşallah güzel çıkar kuzumm sonuçlarınTünaydın herkese, bende gittim endokrıne kan verdim haftaya çıkacak sonuçlarım ama bugün 2 tanesi cıkar, eğer değerlerim normalse doğuma kadar bi daha gitmiycem endokrıne 35 gün sonra sezeryan olursam tabi ,bebeğin 40 ı çıktıktan sonra gelirsin dedi, dua edin banada arkadaşalar değerlerim güzel çıksın sorunsuz giriyim sezeryana
Canım tam net hatırlayamıyorum ama arkadaşın 3.sezeryan olucak.Canım 4 Nisan erken değil mi? 37. Hafta oluyor bir sebebi mi var erken almasının..
Benim 38. Hafta 5 Nisan oluyor ondan merak ettim.
Kontrolün iyi geçer inşallah 2 güncük kalmış
Amin kuzum cümlemizin inşallah ❤Hakikaten çıtırmışsın canım Allah gönlüne göre versin ☺
Sağol kuzum tahmin ettim biraz ama hatırlayamadım ne olduğunu.Canım tam net hatırlayamıyorum ama arkadaşın 3.sezeryan olucak.
Kan pıhtılaşma sorunuda var doktoru ve kendisi riske atmak istemiyor o yüzden 37.haftada sezeryan olucak
Benim doktorum da bitirdiğim haftayı sayıyor canım bende 36 a girdim ama 35. Hafta kontrolüne gideceğim bu günAy 36 ya girdim bugün itibariyle ama dr 35 sayıyor galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?