Canım endokrıne tsh için mi gittin ?Tünaydın herkese, bende gittim endokrıne kan verdim haftaya çıkacak sonuçlarım ama bugün 2 tanesi cıkar, eğer değerlerim normalse doğuma kadar bi daha gitmiycem endokrıne 35 gün sonra sezeryan olursam tabi ,bebeğin 40 ı çıktıktan sonra gelirsin dedi, dua edin banada arkadaşalar değerlerim güzel çıksın sorunsuz giriyim sezeryana
Yok canım bu arkadaşımızın durumu farklıSağol kuzum tahmin ettim biraz ama hatırlayamadım ne olduğunu.
Genelde görüyoruz bazı doktorlar erken alıyor sebep olmasa da. Halbuki ne kadar kalsa o kadar iyi diye merak ettim☺
Zaten 37den öncesi prematüre sayılıyor gözüme erken geliyor o yüzden 37. Hafta :)
Benim doktor girdiğim haftayı söylüyorBenim doktorum da bitirdiğim haftayı sayıyor canım bende 36 a girdim ama 35. Hafta kontrolüne gideceğim bu gün
Benim yetişmedi bile hala uğraşıyorum, keşke erken başlasaymışım..Kizlar temizlige basladiniz mi.sizce ne zaman yapilmali temizlik.benim 7 haftam var erken mi acaba
Cnm bende zehirli guatır var TSH,serbest t3,serbest t4 ,ve antikorlarıma bakılıyo, benim ilk çıktığında tshım 0.01 di t3 ve t4 yüksekti 3 ay ilaç kullandım gebeliğin etkisiylede değerlerim normalleşti, benim sezeryana girebilmem için t3 ve t4 değerlerimin normal olması gerekiyo ,TSH düşükte olsa girebilirsin sezeryana dedi doktorum, eğer düşük çıkarsa tshım ona göre rapor yazacak girebilir diye, normal çıkarsa yazmama gerek yok dedi,Canım endokrıne tsh için mi gittin ?
Başka hangi değerlere baktırdın.
İnşallah sorunsuz güzel çıkar tüm değerlerin
Bende cuma günü dahiliyeye tsh için gittim.
2 gün 0.75lik 5gün 0.50lik kullanıyordum.
Değerim düşmüş,bebek büyüdüğü için 3 günü 0.75e 4günü 0.50ye çıkardı.
Doğuma kadar bu şekilde kullan,doğumdan sonra 0.25e geç dedi.
Doğumdan 1 ay sonra gel tekrar görüşürüz dedi :)
Yazmayı unutmuşum benim hastalığım kalıcı o yüzden antikorlarına bakılıyo onlarda yüksekti ama düşüşe geçti, sol tarafımda da 3 mm bi nodül var,ve bu hastalığımın bebeğe geçme tehlikesi var,Cnm bende zehirli guatır var TSH,serbest t3,serbest t4 ,ve antikorlarıma bakılıyo, benim ilk çıktığında tshım 0.01 di t3 ve t4 yüksekti 3 ay ilaç kullandım gebeliğin etkisiylede değerlerim normalleşti, benim sezeryana girebilmem için t3 ve t4 değerlerimin normal olması gerekiyo ,TSH düşükte olsa girebilirsin sezeryana dedi doktorum, eğer düşük çıkarsa tshım ona göre rapor yazacak girebilir diye, normal çıkarsa yazmama gerek yok dedi,
Cnm benim sürekli var altımda ağrı, aylardan beri. Ağrılardan ben bağırıyorum.
Ama doktorum önemsemiyor. Normal diyor.
Bugun kontrolum vardı. Gittim asistan bir doktor iki tane hastası kaldı sırada umursamadan sezeryana gitti, öğleden sonraya kaldın dediler, iptal ettirdim kaydımı döndüm eve. Nefret ediyorum devlet haatanelerinden.bir daha hastaneye dahi gitmek istemiyorum ya sinirlerim laçka oldu yemin ederim
Kizlar temizlige basladiniz mi.sizce ne zaman yapilmali temizlik.benim 7 haftam var erken mi acaba
Tünaydın herkese, bende gittim endokrıne kan verdim haftaya çıkacak sonuçlarım ama bugün 2 tanesi cıkar, eğer değerlerim normalse doğuma kadar bi daha gitmiycem endokrıne 35 gün sonra sezeryan olursam tabi ,bebeğin 40 ı çıktıktan sonra gelirsin dedi, dua edin banada arkadaşalar değerlerim güzel çıksın sorunsuz giriyim sezeryana
Canım aksilik olmazsa benim ortalama 3 haftam var geçen hafta 2 kadın alıp tüm evi komple temizlettim ne olur Ne olmaz diye Bence sende yavaştan başla ancak biter sankiKizlar temizlige basladiniz mi.sizce ne zaman yapilmali temizlik.benim 7 haftam var erken mi acaba
nasıl önemsemez ki; hadi bizim şimdi başladı artık az kaldı diye. senin ki başlardan beri böyleymiş. nasıl doktorlar anlamıyorum? sözde, öncelik hep annenin sağlığı derler.
canım niye iptal ettiriyorsun ki; 1-2 saat gezer gelirdin yakın yerleri. diyorum ya devlette herşey saatli, ben de sinir oluyorum. geçen prş ben de bekledim acil sezeryan çıkmış 1 saat rötarlı muayene oldum.
sanki biraz erken. ben haftaya h içi büyük temizlik yaptıracağım. yani tahminen 10 gün sonra. erken yaptırırsam da yine ev batar. bir anlamı kalmaz.
canım bilmediğim için soruyorum...sezaryen öncesi herhangi bir tahlil yaptırılıyor mu?
Cnm bu benim endokrin tahlillerim, yukarda da yazdım zehirli guatırım var ,sezeryana girmeden öncede muhtemelen son haftalar kadın doğumcumuz bakar kan değerlerinize, önceki doğumlarımda yapıldımı hatırlamıyorum
Tansiyonun düşüyo olabilir cnm o an ölç ,bende sürekli oluyo böyle sanki ruhum çekiliyor, dün öyleyken ölçtüm 8_5 çıktıKızlar ya ben bu aralar kendimi hiç iyi hissetmiyorum
Sürekli uykum geliyor ve sürekli halsizim başım dönüyor
Özellikle kahvaltıdan sonra masadan kalkacak bile halim olmuyor, bir anda elim kolum dökülüyor
Yatağa zor atıyorum kendimi
Başım dönüyor gözüm kararıyor, uzun süre kendime gelemiyorum
Sizce bu üzerinde durulması gereken bir durum mu
Kontrolüm Cuma günü
Maşallah kuzuna kilosu da iyi bende salı günü gidecem bu sefer soracam kilosunu haftasıyla uyumlu diyor geliştiriyor sadece.bende kendi kendime 2500 u geçmiştir diyorum.sağlıklı olsunlar tam vaktinde dogsunlar yeter
Güzel haberler almışsın kuzum. Maşallah Bulut paşaya kilosu çok iyi
Maşallah canım kuzucuğa
Daha önce makat geliş miydi,ne zaman dönmüş ?
Sen anladın mı döndüğünü
Teşekkür ederim kızlarMaaşallah canımgüzel haberlerle gelmişsin
O günden sonra konuşmadık canım naptı hiç bilmiyorum ki
Cnm bende zehirli guatır var TSH,serbest t3,serbest t4 ,ve antikorlarıma bakılıyo, benim ilk çıktığında tshım 0.01 di t3 ve t4 yüksekti 3 ay ilaç kullandım gebeliğin etkisiylede değerlerim normalleşti, benim sezeryana girebilmem için t3 ve t4 değerlerimin normal olması gerekiyo ,TSH düşükte olsa girebilirsin sezeryana dedi doktorum, eğer düşük çıkarsa tshım ona göre rapor yazacak girebilir diye, normal çıkarsa yazmama gerek yok dedi,
Allah korusun canım inşallah bir sorun oluşmaz sağ salim girersin doğumuna.Yazmayı unutmuşum benim hastalığım kalıcı o yüzden antikorlarına bakılıyo onlarda yüksekti ama düşüşe geçti, sol tarafımda da 3 mm bi nodül var,ve bu hastalığımın bebeğe geçme tehlikesi var,
Yok cnm biyopsi yapılmadıO günden sonra konuşmadık canım naptı hiç bilmiyorum ki
Bugün sorcağın malum olmuş heralde rüyamda gördüm kuzenimi :)
Allah korusun canım inşallah bir sorun oluşmaz sağ salim girersin doğumuna.
Artık yediğimizden mi içtiğimizden mi nedir devamlı bir hastalık çıkıyor. Ya önceden bilinmediğinden bu kadar hastalık yoktu yada hastalıklar çoğaldı.
Rabbim cümle hastaya şifa versin.
Nodülün için biyopsi yapıldı mı
Sen İstanbul'da olsaydın kanuni, Sadi konuk, Zeynep Kamil, Haseki hastaneleri kesinlikle asla bırakmazlardı biliyormusun.Canim insallah saglikla alacagiz kucagimiza dua etmekten baska elimizden birsey gelmiyor. Benim doktorum 32 haftada birakti beniSenin herseyin riskli, senin gibi bir hasta vardi ameliyatina ben girmedigim halde sezeryandan sonra apse oldu onbes gundur onla ugrasiyorum hastanede baska drlar ilgilenir seninle kusura bakma dedi. Dunyam basima yikildi. Baska bir hastaneye gittim Allahtan ordan bir dr buldum sanirim orda dogum yapacagim. Doktorun birakmasini da gectim o kadar agir ve kalp kirici konustu ki. Yuzume bakarak resmen ölebilirsin dedi. Hala aklimdan cikmiyor Allahim insallah sagikla atlatmayi nasip eder
Ah bu doktorlar ya en basit soruyu bile soramayacaksak
Yarın bi git bakalım kuzu duruma göre hareket edersin olmadı.
Benimde mesela hamilelikte göbek tüylerim biraz arttı dokunmak istemedim makinayla kısaltıyorum. Hiç olmadı yarın ki duruma göre sende kısaltma yaparsın. Bu da mantıklı canım
Bugun kontrolum vardı. Gittim asistan bir doktor iki tane hastası kaldı sırada umursamadan sezeryana gitti, öğleden sonraya kaldın dediler, iptal ettirdim kaydımı döndüm eve. Nefret ediyorum devlet haatanelerinden.bir daha hastaneye dahi gitmek istemiyorum ya sinirlerim laçka oldu yemin ederim
Kizlar temizlige basladiniz mi.sizce ne zaman yapilmali temizlik.benim 7 haftam var erken mi acaba
Canım endokrıne tsh için mi gittin ?
Başka hangi değerlere baktırdın.
İnşallah sorunsuz güzel çıkar tüm değerlerin
Bende cuma günü dahiliyeye tsh için gittim.
2 gün 0.75lik 5gün 0.50lik kullanıyordum.
Değerim düşmüş,bebek büyüdüğü için 3 günü 0.75e 4günü 0.50ye çıkardı.
Doğuma kadar bu şekilde kullan,doğumdan sonra 0.25e geç dedi.
Doğumdan 1 ay sonra gel tekrar görüşürüz dedi :)
Cnm bende zehirli guatır var TSH,serbest t3,serbest t4 ,ve antikorlarıma bakılıyo, benim ilk çıktığında tshım 0.01 di t3 ve t4 yüksekti 3 ay ilaç kullandım gebeliğin etkisiylede değerlerim normalleşti, benim sezeryana girebilmem için t3 ve t4 değerlerimin normal olması gerekiyo ,TSH düşükte olsa girebilirsin sezeryana dedi doktorum, eğer düşük çıkarsa tshım ona göre rapor yazacak girebilir diye, normal çıkarsa yazmama gerek yok dedi,
Kızlar ya ben bu aralar kendimi hiç iyi hissetmiyorum
Sürekli uykum geliyor ve sürekli halsizim başım dönüyor
Özellikle kahvaltıdan sonra masadan kalkacak bile halim olmuyor, bir anda elim kolum dökülüyor
Yatağa zor atıyorum kendimi
Başım dönüyor gözüm kararıyor, uzun süre kendime gelemiyorum
Sizce bu üzerinde durulması gereken bir durum mu
Kontrolüm Cuma günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?