2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Yok canım, erkek bebeklerde bezi açınca işeme oluyormuş ya surata, etrafa dogru, onu engellemek icin bezi açınca pipisine kapatmak için yapcam

ya ilk kez duyuyorum merakımdan baktım ay çok sevimli bişi huni şeklinde aslında 1 paket ben de alayım.

Begonyas canım ne güzel yusufunla hayırla evinize cikmisiniz rabbim hayırlı ömürler nasip etsin rabbim bizlere de hayırlı doğumlar la kuzularimizi kucagimiza almayı nasip etsin inşallah sağlıkla sıhhatle hepiniz dualarimdasiniz kızlar çarşambaya bizim kontrol var bakalım ne olacak erken gelmek istemezse küçük hanım 4 nisana sezeryanla günü aldık bakalım ama benim son 1 haftadır agrilarim arttı çatı ağrısı kasik ağrısı bide 2 gündür eski sezeryanla yerim ağrıyor hayırlısı olsun.
Kontrole gidenler iyi haberlerle döner inşallah hepimiz Allah'a emanet olun güzel düşünün güzel olsun herşey.....

Yok canım, erkek bebeklerde bezi açınca işeme oluyormuş ya surata, etrafa dogru, onu engellemek icin bezi açınca pipisine kapatmak için yapcam

Kendime gülüyorum şuan konuyu nereden anlamışım öyle daha doğrusu anlayamamışım

ya ilk kez duyuyorum merakımdan baktım ay çok sevimli bişi huni şeklinde aslında 1 paket ben de alayım.

Evet canım cok seker, baby me markasının, ancak bu pipipedler ayrı satılmıyormus, yenidogan ıslak mendilinin içinden 2 adet hediye cikiormus, ayrı satsalardi keşke, alırdık bir sürü.
Ben de kendim böyle bir çözüm buldum internette ararken. Tek.kullanimlik ve hijyenik diye düşündüm, kendim yapmaya karar verdim.

Canım 4 Nisan erken değil mi? 37. Hafta oluyor bir sebebi mi var erken almasının..
Benim 38. Hafta 5 Nisan oluyor ondan merak ettim.
Kontrolün iyi geçer inşallah 2 güncük kalmış

Yine de boyayabilir bizi belki kuzu, önlem almakta fayda var, arkadaslarimdan duymuştum, agzinin ıçine, gözüne çiş girenler var
Yakınımda hiç erkek bebiş sahibi olmayınca böyle oluyorum işte
Önlem almak lazım demek ki ehehe ya düşeceğimiz hallere bak

ben de şimdi e bebek e baktım bulamadım. kardeşimi arayıp söyledim Ankara da varsa gelirken getir diye :)
o da diyor ki bana, boşver yapa yapa doğru yapmayı öğrenir diyorrrr alt açma koyarsın her yere bişi olmaz diyor.

canım neden 20 gün önce alıyor ki; yani belli bi sebebi var mı?

doktordan doktora göre durum değişiyor gibi. yani şunu farkettim de, devletteki doktorun ameliyat günü ve çalışma saatleri belli. onun dışında ekstrem bi durum olmadıkça çıkmıyor

ama özelde istediğin anda doktor geliyor. normale de sezaryene de. düşünsenize siz devletteki doktorun mesai saatine göre doğum yapıyorsunuz. seçme şansınız yok çok gıcık bir durum. genel olarak söyledim canım senlik bişi yok.

ayni durum bende de var salı günü bende kontrole gidicem temizlik konusunda da ben epilasyon yaptırdıgim için yok denecek kadar az ama doğum öncesi bi kuaföre gidicem. Acil doğum olmazsa tabi.
Bende geçen sene epilasyon a gidecektim arkadaşlarım uyardı hamilelikte tekrar çıkıyor diye ama pişmanım keşke yaptır saydim.kizimda agdaya gidiyordum 5 senedir daha gitmiyorum gecen ay bacağımi aldirirken bile karnim cok.kaşıldi orayi düşünemiyorum göremiyorum egilemiyorum kız kardeşim yıkıyor beni

Bende muhalefet olabilir miyim
Kuzu bende lazere gitmiştim. Hamilelikte çok değişik birşey oldu bacak tüyleri çıkmadı ama geri kalan yerler bana geri döndü
Halbuki en kolay epilasyon bölgesi bacak benim için, durup durup dertleniyorum alt bölge niye çıktı ki keşke ora çıkmasaydı diye

Olabilirsin tabi cnm...aynı benimde öyle bacaklarda o kadar yokta..düşün sezeryan dikisimde bile var orayı hiç göremiyorum kızım sürekli karnımı açip oynamasıni izliyor anne burda kıl var dedi aynayla bir baktım hakikaten resmen sezeryan dikisinde sıralanmışlar agdayla alsam acaba birsey olirmu ki tam da plesanta orDaya korkuyorum.

Normalde olmaz kuzu karnına falan yaptıranlar da varmış hamilelikte ama plesantadan dolayı bir sakıncası var mıdır bilmiyorum ki.
Yarın randevun varmış sorarsın kuzu ama sanmıyorum bir sorun olacağını. Olmadı bi ağdacıya gitsen daha iyi olur onların elleri pratikleşmiş saniyelik olay hop alıverirler.

Kaç yaşındasın canım çok çocuk deyince merak ettim
26 yaşındayım canım çıtırım daha
Canım allah gönlüne göre versin inan ben kestiremiyorum şimdi 2. Olur mu olmaz mı? Yoksa teyzem gibi korunduğu halde 3 tane mi olur hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Amin canım cümlemizin gönlüne göre versin ❤
Şimdi 2.için korkuyor olabilirsin 3-5 sene geçtimi tek kalmasın yanlız olmasın düşüncesine girersin

Kız dr beni gelmesin diye bakıyor resmen çocuğun kilosunu sordum sert bir şekilde haftasıyla uyumlu dedi...sorduguma soracağıma pişman etti agdayi sorarsam heralde odadan kovalar.ama agdaciya gidecem orayi da aldiririm inş erken gelmez şimdi aldirirsam sanki cikacakmis gibi geliyor bakım yarın bir gidim de dr.

Günaydın kızlar
Bugün kızımı görmeye gidicez annem kayınvalidem ben bakalım yüzünü göstericek mi kuzum hem çalışır ya da çalışamaz raporu alicam. Doktor izin verirse çalışır alıp sonraya eklemek istiyorum. Bugün alttan bakıcak ona göre karar vericem dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…